Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSemnul (II)
Autor : suntbi77 - 2016-11-07
Citita de 9786 ori - Nota 7.81 (37 voturi)
Ne-am trezit pe la doua la amiaza. Ana a reintrat in lumea din care el nu mai facea parte printr-un set de maraituri si fornaituri. Redevenea animal, uita, constient, sa vorbeasca. Cat imi placea momentul ala... Nu a tinut tinut mult:

- ....uuuuungghhh... Baaiii... is rupta... pfffff...

Deja omul isi facea loc sa iasa, sfasiind animalul, pe sine. Omul e un animal mutilat. Limbajul e un marait pe dos. Un marait bandajat, bagat in formol.

- Mahmura?, am intrebat-o.

Eu nu eram chiar asa lovita. Mai mult flamanda.

- You think?! Bai... nu mai am 20 de ani...

Gemand, s-a ridicat sa se duca la baie. Ce solduri si ce coapse avea... I-am strigat din urma:

- Vezi ca e o periuta de dinti noua pe acolo! Poti s-o folosesti...

- Ok... Woooow... Ce-i asta, bai?! Hahhaahhh... uhhhhh... nici sa rad nu pot, imi plesneste capul...

Mi-am dat seama ca lasasem bagheta in sufragerie. Eram sigura ca la asta se referea.

- E ce vezi, aia e. Te-ai nascut ieri?!

Am auzit-o sub dus.

+++

S-a intors in camera, tacuta. Avea cearcane adanci si parul ud. Arata superb... S-a bagat din nou in pat. Stateam intinse, eu gandindu-ma la nimic, si nici macar la ala, ea la mult mai mult, cine ar fi putut-o invinovati?!

- Am impresia ca mi-am irosit viata, Oana... Am aproape 40 de ani. Ultima oara cand am zacut in pat cu o femeie, dupa o noapte de baut, aveam 25...

A zimbit amar, nu am vazut-o, dar am simtit-o. Imediat mi-a venit gust de metal in gura si nevoia de-a bea ceva.

- ...te cred....

- ...dupa aia l-am intilnit pe el, au trecut 10 ani, acum sunt din nou mahmura, si cu o tipa langa mine... Inapoi de unde am plecat. Totul fara nici un sens, incapabila sa duc ceva pana la sfarsit...

- Inceteaza sa te mai invinovatesti, Ana!

- Tu nu vezi?! Tu chiar nu vezi in ce situatie sunt?!

S-a ridicat in capul oaselor si s-a uitat la mine. Nu am mai simtit-o, gustul amar mi-a disparut si el. Nu i-am raspuns. Mi-era pofta de baut. M-am ridicat din pat si m-am indreptat spre bucatarie.

- Ma duc sa-mi iau ceva de baut... Vrei si tu...

- Nu!!!! Grrrraaaah, ce dracu-i cu tine, bai?!

- Cu mine?! Ce dracu-i cu mine?!

M-am intors spre ea, nevenindu-mi sa cred:

- Cu mine?! WTF are you talking about?! Ce-i cu mine?!

- Nu-i deajuns ca esti cat casa de mare! Nuuuuu, nu penru Oana! "Ce-ar fi sa mai fiu si betivanca"!!

- Ti-am mai spus sa nu mai zbieri!

Ma uitam la ea cum i se injectau ochii, Ma enervasem si eu, stiam ca nu-i nimic bun in asta, stiam ca stiam ca e prea tarziu sa ma linistesc, stiam atat de multe lucruri. Eram doua muieri goale, ea mahmura rau, eu mai putin, dar cu o foame-n mate cat One World Trade Center, vroiam sa sug pula, Laur nu era, Ana avea spume la gura, isi varsa semnul pe mine, pe cine altcineva, "I’m over him!"-ul din ea incepea sa iasa afara, sa se scurga, sa se evapore. Am dat-o dracului de vodca, am intrat in baie, m-am spalat pe dinti, am refuzat sa ma uit in oglinda, m-am bagat sub dus incercand sa ma linistesc. In fond, ma asteptam sa se intample asta... Speram sa se intample!

Am iesit de sub dus fara sa ma mai sterg, am reintrat in camera, am scos dildo-ul cu curea din sertar, ea continua sa strige, sa zbiere, sa planga, sa-l uite. Sa dea vina pe mine, de parca din cauza ca eu eram o grasa si o betivanca i se futuse ei viata. Am intrerupt-o:

- Auzi, hai, baga-ti nervii in cur la betivanca! Fute-ma! FA CEVA! Nu-ti mai cheltui anii urland ca o discreierata la altii, asteptand ca lumea sa se intoarca dupa cum vrea Ana!! FA CEVA! Du-te si da-l cu capul de pereti pe jegul ala infect, rupe-i dintii curvei aleia de-i cu el, stop hitting yourself! Nu esti un martir, Ana!!! Tu chiar crezi ca lui ala ii pasa ca tu te dai aici in ceasul mortii?! Tu crezi ca aia mediteaza "ooo vaiiii, saraca ex, ce mai sufera"?! Probabil se fut ca cainii in timp ce tu faci spume la gura si te lauzi ca "I’m over him!"!!

I-am aruncat pula de silicon in pat, am scos lubrifiantul si am inceput sa ma ung:

- Hai, fute-ma in cur pana lesin! Fute-ma pana scoti tot din tine! Dupa ce ma termini, o sa te pun sa ma indopi. Dupa ce ma umpli, o sa ma iei iar la futut! Si o sa-mi dai de baut pana ma bagi in coma alcöolica!!

- Tu asta ai inteles din ce am spus?! Tu asta...

- STOP TALKING! DO! DO! Asa cum a facut si el! DO! DO!!

I-am croit doua palme, urland "fa ceva!" "fa ceva!"

- Aaaaaaah, a strigat, scoasa din minti.

A luat pula de cauciuc, am reusit sa ma pun in patru labe pe pat, ea s-a incins, ahhh, ce solduri avea!, eram unsa bine, mi-a bagat-o de am simit-o in peretele din fata mea:

- ...mmmmggghhhhhh! mmmmmmgghhhh!

Era randul meu se redevin animal. Pompa in mine ca o dementa. S-a aplcat peste spatele meu si m-a luat de sani, tragandu-ma de ei cat putea de tare. Am tipat de durere, cracanandu-ma disperata sa largesc mai mult gaura:

- ... oooohhhh.... oooh.... unge-ma! unge-ma, ca ma arde!!

- Vrei unsa?! Uite-aici, unsoare!

A luat flaconul si a inceput sa mi-l stoarca pe cap, pe par, pe spate, numai unde aveam nevoie nu. M-a pompat inca cateva minute bune, mi-a scos dildo-ul din cur, si l-a dat jos si mi-a tras cateva pe spate cu curelele:

- Treci la lins, obezo! Daca nu ma termini in 5 minute nu pupi nici mancare, nici sticla azi, pizda ma-tii de mama omida! Stii sa dai sfaturi, eiii?! Desteapta pizdei! LINGE pizda, hai, nefututa dracului!

S-a pus pe spate, cracanata, cu privirea tulbure. Era rasa recent, Am inceput sa o ling si sa o fut incet cu limba. I-am simtit trupul cum incepe sa geama, cum o cuprinde placerea. Am inceput sa o mangai pe soldurile alea nebunesti, pe coapse, ridicandu-ma din cand in cand sa o sarut, cu gura plina de bale si de sucuri. Imi lua capul in maini si ma saruta nebuna de pofa, de placere, cu ochii inchisi, cu toti porii carnii deschisi, coboram iar pe sani, urcam pe gat, coboram pe pantec, urcam pe urechi, pe frunte, ii sugeam degetele de la picioare, extremitati, emormitati.

O vedeam cum se arcuieste, hai, pe burta cu tine. Am fortat-o sa stea cu pieptul lipit de pat si am ridicat-o de bazin in sus, facandu-o sa se sprijine in genunchi. Am inceput sa o ling pe fese, bagandu-mi incet limba intre ele, pana i-am ajuns la gaura cealalta. A gemut infundat, ce joc de cuvinte ironic, m-am bagat mai adanc cu fata acolo, in timp ce-i masam orb antebratele, spatele, treceam dedesubt si ii masam sfarcurile, soldurile... Doamne, eram innebunita dupa soldurile alea... Imi venea sa le mananc, sa le musc, ca o Hannibal Lecter la feminin. Am auzit-o gemand infundat, cu fata ingropata in perna pe care i-o strecurasem mai devreme sub cap:

- ...mmmghhhh....baga-mi un deget... ooohhhh.... ohhhhh.... in pi.. oooohhhh...zda... unge-l inainte si unge-ma si pe mine...

Am luat flaconul si mi-am turnat in palma. M-am uns si am inceput sa-i storc lubrifiant printre buci. Ofta adanc, cu mainle departate, parca era crucificata. Poate ca era, poate ca fusese, poate ca va fi. Am turnat pana a inceput sa picure pe pat, nu conta, si am inceput sa-mi bag incet degetul aratator in ea.

- ....asaaaaa..... mmmmhhggg... mai adanc...

- ...vrei si cur unul?

- ...nu... nu... in pizda, baga mai adanc.... ahhhh... mai.... mai...

Am bagat tot degetul si am inceput sa o penetrez incet:

- Anca... Nu vrei cu dildo-ul? Te fut cu ala....

- nu... nu! vreau degete, vreau carne... vreau.....ohhhhhh...asaaaa... vreau sa-mi aduc aminte... mai baga-mi unul!

Am mai turnat lub, si am inceput sa-mi bag in ea si degetul mijlociu.

- oooooohhhhh..., a gemut, cabrandu-se de fund.

- Mai vrei o perna?

- ...da....

M-am intins si am apucat cele doua perne care mai erau pe pat, i le-am dat aproape si am vazut-o cum si le pune sub cap. S-a ridicat de mijloc cat a putut sus si si-a strans mainile langa ea:

- hai... baga... n...



    Login