Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Seful mi-a futut nevasta -I
Autor : emi1975 - 2022-11-16
Citita de 17666 ori - Nota 6.70 (282 voturi)
Pare ca Manu s-a invatat cu schimbarea de parteneri si a incepuse sa guste din placerile acestui obicei. Desi nu initia discutii referitoare la subiect, nu rata oportunitatile. Se lasa in voia sortii, dupa cum spunea ea. Pana la urma era vorba doar de o placere carnala, o eliberare de endorfine. Va povestesc o alta intamplare . La munca mi-a venit un manager nou. Unul tanar de 32 de ani. Angajat direct pe functia de sef. Baiat inteligent dar care nu cunostea specificitatea industriei in care a venit. In schimb foarte ambitios. Deja la prima sedinta a anuntat ca trebuie sa crestem vanzarile cu 30% si ca trebuie sa reducem cheltuielile. In fine, in scurt timp a inceput sa apara presiunea. Stresul crestea zi de zi. Am
Inceput sa vin nervos acasa. Intr-o seara a inceput Manu sa ma intrebe de situatie:
- Ce se intampla cu tine? Tot esti nervos
- Eh, de la munca.
Si i-am povestit pret de o ora ce se intampla.
- Mda. Nu stiu ce sa zic. Trebuie sa te imprietenesti cu el. Nu poti intra in conflict . Trebuie sa il ajuti sa livreze si sa il avanseze.
- Ai dreptate. De maine imi schimb atitudinea.
- Iesi intr-o seara la o bauta cu el. Poate va mai apropiati
- Da, e o idee buna. Vedem cum dac
Au trecut zilele, mi-am schimbat atitudinea fata de propunerile lui ( fie ele si mai putin practice) si intr-o zi ne- a propus sa ne scoata pe mai multi la o bere. Seara a decurs bine. Dupa cateva randuri de beri conversatia s-a relaxat. Ne-a povestit despre experientele lui. Parea ca a muncit sa ajunga pe pozitiile astea. Intre timp colegii au mai plecat spre casa . Am ramas doar eu cu el spre final. Am prins curaj si l-am intrebat daca are ceva cu mine.
- N-am omule nimic. Doar ca simt ca tu chiar poti sa livrezi. Dau si eu in calul care trage.
Discutia a fost buna. Lucrurile s-au relaxat de a doua zi . Macar intelegeam ce vrea. I-am oferit suportul meu si asta a ajutat. Lucrurile au inceput sa se miste. Intr-o vineri chiar l-am invitat la noi la un gratar .
- Vin Vali, a raspuns rapid Mihai( asa il cheama pe sefu). Weekendul asta raman pe acasa. Mai am ceva de lucru.
- Super. Te astept sambata pe la 6 .
I-am povestit Manuelei.
- Bravo! Bine ai facut. Sambata copiii dorm la Alice. I-a invitat la ziua lui Roby si raman acolo. Sunt curioasa sa il cunosc si eu pe Mihai .
S-a facut sambata. Manu a dus copiii la petrecere. Eu am incins carbunii. Manu s- a schimbat in niste haine casual-tricou de aerobic scurt, peste buric, larg la guler si la maneci si fara sutien care lasa putin din baza sanilor la vedere si o fusta sport, scurta si alba M-am uitat la ea dar nu i-am spus nimic. Imi parea putin cam prea incitanta vestimentatia.
Pe la 6.15 apare si Mihai cu o sticla de vin si un buchet de flori. Ca descriere Mihai era un tip tanar, atletic, cu parul negru care facea sport in timpul liber.
- Vai, ce frumoase sunt. Iti multumesc! Vino sa te pup, spuse Manu.
Mihai imediat s-a fastacit, inhibat de reactia calduroasa a Manuelei si de vestimentatia ei.
Mihai venise imbracat cu o pereche de pantaloni scurti de culoare alba si cu un tricou alb polo. Eu am aruncat carnea pe gratar. Mihai s-a asezat pe scaun care era in vecinatatea gratarului iar Manu a inceput sa pregateasca masa. La un moment dat il surprind pe Mihai ca se uita prin gulerul larg la sanii Manuelei care ii aseza tacamurile sub nas. Vazandu-i privirea fixata incepu sa se balbaie in timp ce vorbea cu mine dar se uita la sanii Manuelei. Dupa ce Manu se ridica lua berea de pe masa si a baut din ea sa se racoreasca. Manu tot aseza vesela pe masa iar sanii i se balanganeau obraznic sub tricoul larg si scurt, gulerul larg lasandu-i sa se vada de fiecare data cand se apleca. Mihai tot bea din berea aia pana a terminat-o.
- Mai aduc una?
- Da, prima a intrat de sete.
- Manu, vrei si tu o bere?
- Un Cooler as bea.
Las ustensilele de gratar si intru in casa la frigider sa iau berile. Cand revin Manu radea.
- Haha, ce tare, exclama ea.
- Ce s-a intamplat?
- Mihai mi-a pus o intrebare.
- Care?
- Tu stii de ce barbatii prefera o bere si nu o femeie?
- Nu, de ce?
- Pentru ca berea poate fi savurata in public.
- Haha…tare. Si femeia, nu?intreb eu retoric
Gratarul a fost gata, am mancat, am baut si am ras. Totul a decurs bine. Manu s-a apucat sa stranga masa iar Mihai s-a oferit sa o ajute.
De pe scaun ma uit pe geam si vad o faza. Manu scoate containerul ptr gunoi sa arunce resturile din farfurii si se apleaca sa le rastoarne moment in care din spate venea si Mihai. Cum fusta era scurta, din aplecare lasa sa i se vada bucile sexy . Mihai s-a oprit sedus de ceea ce vede . Toata seara Mihai a stat cu ochii pe Manu. La un moment dat cand s- a sus la baie vorbesc cuea:
- Mihai e cu ochii numai dupa tine
- Da, am vazut.
- Pare fascinat.
- Hehe…rase Manu. Vrei sa ne jucam putin cu mintea lui?
- Ce propui?
- Sa imi lasi mana libera si iti promit ca iti mananca din palma dupa seara asta. Intri in joc?
- Da.
- Am mana libera?
- Mda.
- In regula.
- Nu stiu ce planifici, dar facem cum propui.
Dupa Mihai am intrat eu la baie.
Cei doi merg pe terasa si se aseaza la masa. Masa avea blat de sticla transparenta iar Manu nu avea chiloti. Cand revin ii tot vad privirea lui Mihai ca tot coboara pe sub masa. La un moment dat ma dau prin spatele lui Mihai si ma uit sa vad si eu ce vede el. Manu radea si isi departase picioarele. Cum nu avea chiloti, lasa intentionat sa i se vada pizda pe sub fusta departandu-si picioarele. Mihai era hipnotizat de pizda rasa si cu un cateva firicele de par lasate intr-o linie fina deasupra crapaturii. Ca imaginea sa fie completa Manu lasa un san sa ii iasa intr-o parte prin manaca larga a tricoului si asa scurt, fix cat sa te bage la idei. La un moment dat, din gresesla Mihai a atins cu mana paharul de bere care s-a varsat peste masa si a curs peste fusta si tricoul lui Manu care s-a ridicat si a plecat sa se schimbe .
- Ai o sotie f frumoasa, imi spuse Mihai.
- Si de treaba, exclam eu.
- Esti un norocos!
- Sunt! Macar in dragoste.
Si incepem amandoi sa radem. Dupa un timp Manu a revenit schimbata. Total. Pana si eu m-am socat. Isi pusese pantofii negri cu toc, ciorapi cu banda iar ea era imbracata cu un body sexy de plasa si dantela neagra. Pe fara avea o masca neagra din broderie care ii dadeau un aer misterios. Buzele rujate de un rosu intens. Am ramas muti amandoi.
- Am bagat hainele la spalat si mi-am luat ceva mai usor pe mine ca e zapuseala asa.
Mihai inghitea in sec si nu spunea nimic. ma uit la el si o scana de sus pana jos si invers. Se uita la mine:
- E f bine, draga. Iti aduc o limonada?
- Da.
- Cu lamaie?
- Mai tarziu, raspunse Manu. Si incepem sa radem de aluzia raspunsului ei.
- Manuelei ii place sa stea imbracata msi lejer. Nu te sfii, il indemn eu pe Mihai.
- Nu ma sfiesc. Ma bucur de privelistea extraordinara. Ai o sotie f frumoasa.
- Si de treaba, adaug eu.
- Asta n-am de unde sa stiu.
- Incearca si i sa vezi.
Mihai se uita la mine si incerca sa proceseze informatia.
- Adica, sa incerc?
- Aha.
- Esti sigur?
- Absolut.
Mihai se uita usor contrariat. Incerca sa inteleaga raspunsul. Se ridica de pe scaun si merse spre Manu uitându-se cu o privire interogativa catre bine,
- E ok, omule. Do it!
Mihai a mers prin spatele scaunului Manuelei si i-a coborat mainile pe sani . Ridica privirea sa vada ce spun.
- Mmmmmh, spuse Manu.
Mihai i-a bagat mainile pe sub lenjerie si s inceput sa ii maseze sanii ai caror sfarcuri incepusera sa se intareasca si sa iasa proeminenti prin ochiurile dantelei. Mihai se coboara si incepe sa isi bage capul intre sanii ei si sa ii linga sfarcurile. Manu gemea usor de placere cat sa il incite pe Mihai si isi lasa bretelele ca sa il lase pe Mihai sa o linga mai bine.
- Suge-mi sfarcurile!
Mihai se apuca sa molfaie la sfarcurile Manuelei care incepusera sa se ridice vertiginos. Dupa futaiurile cu Marcel care i-a abuzat sfarcurile, acestea i-au ramas mai mari si mai tari fata de cum erau in trecut. Mihai o saruta pe gat, pe sani pe sfarcuri. Manu lasa capul pe spate si desfacu picioarele. Pizda si linia de par pubian i se vedea provocator prin plasa body-ului. Apoi se ridica in picioare si intra in casa . Sanii intariti ii topaiau pe ritmul zgomotul lasat de pantofii cu toc pe gresia din hol. Sfarcurile ridicate si lungi acum de peste 1 cm stateau obraznice pe sanii intariti de la excitatie. Manu se opreste pe blatul de la bucatarie, se aseaza cu costele pe el si departeaza picioarele fara sa spuna nimic. Ne astepta. Mihai cu erectia in pantaloni se uita ls mine. Il imping cu mana usor din spate:
- Esti invitatul meu! Doamna te asteapta.
Nu ii venea sa creada. Se apropie de Manu si incepe sa o mangaie pe picioare si sa sarute pe buci . Pielea i se facuse de gaina pe picioare semn ca ii placea. Mihai vede capsele body-ului dintre picioare si le deschide, lasand la vedere pizda maronie a Manuelei. Labiile mari incep sa se destinda dupa stransoarea materialului, coborand usor . Mihai le deshide cu degetele ca pe doua usi si incepu sa o linga usor in pizda, sorbind scurgerile vaginale ale Manuelei. Manu gemea la fiecare limba. Dupa putin timp Manu avu un orgasm rasunator. Dupa orgasm Manu se intoarse, il ridica la Mihai de jos si il saruta adanc cu limba. Ii baga mana in pantaloni si incepu sa ii mangaie. Se apleca sa ii lase pantalonii in vine iar pula mareata a lui Mihai sari la vedere si incepu sa i se balangane la nivelul capului Manuelei. Manu il apuca cu mainile de picioare si in loc sa se sprinjine la ridicare cum credeam eu, isi apropie buzele de capul pulii lui Mihai si ii dadu un sarut. Reactia lui Mihai a fost una neasteptata. A inceput sa ejaculeze instant pe fata Manuelei, pe par si pe gat si piept. Manu a inceput sa rada usor.
- Asa buna sunt?
- Oh, da. Esti buna rau. De cand am intrat in curte am vrut sa te fut.
- Stai pe canapea si linisteste-te ca mai avem treaba. Merg pana la baie sa ma aranjez.
Manu pleca spre baie cu picioarele impleticindu-se lasciv ca un fotomodel pe scena. Stia ca ne uitam dupa pizda ei si voia sa ne ofere cea mai buna imagine.
- Dumnezeule, e buna rau Manuela!
- Este, da. E perfecta!
- We are cool, wright? Intreaba Mihai cautand confirmarea mea si intinzand palma
- Cool, men! Si bat palma cu el.
Manu s-a intors dupa 15 minuta curatata de sperma de pe fata si aranjata din nou. Mersul pe tocuri imbracata in body-ul cel negru o faceau foarte sexy. Inca purta masca din broderie care ii dadeau aerul misterios. A venit si s-a asezat langa Mihai cu cotul sprijinit de spatarul canapelei. Cu cealalta mana a inceput sa il mangaie pe picior.
- Acum ca te-ai detensionat, o luam de la capat. Si Manu intinse capul spre el sa il sarute. Mihai a raspuns ls sarutul prelung care a durat minute bune si care i-a readus o usoara erectie.
Apoi Manu s-a intins peste Mihai sa ma sarute si pe mine.
- Vreau sa ma futeti amandoi!
Manu mi-a scos pula din pantaloni si a inceput sa imi suga pula stand in bratele lui Mihai. Acesta a inceput sa o mangaie pe cur si sa ii bage mana la pizda apoi sa o linga pe buci.
- Haideti sa schimbam pozitiile, spuse Manu . Si ne-a aranjat incat sa imi poata suge mie pula si Mihai sa o poate linge in pizda din pozitia capra.
Dupa o perioada Manu a avut orgasm clitoridian de la limbile lui Mihai iar eu mi-am dat drumul in gura ei de la suptul puternic cauzat de orgasmul oferit de Mihai. Intre timp pula lui Mihai se sculase bine. Manu se ridica si se intinse sa il sarute pe Mihai drept multumire ptr prestatia oferita, uitand ca are sperma pe buze si fata. Mihai s-a conformat si mi-...



    Login