Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSeful mi-a futut nevasta - 2
Autor : emi1975 - 2022-11-17
Citita de 12451 ori - Nota 7.54 (237 voturi)
Weekendul urmator ne face Mihai invitatia sa mergem pe la el ca vrea sa vorbeasca ceva cu mine si daca tot o sa dureze sa o iau si pe Manu.
- Ai chef sa mergem pe la Mihai? Ne-a invitat pe la el intr-o vizita scurta. Avem de discutat despre o reorganizare in companie .
- Dureaza?
- Maxim doua ore. A zis ca trebuie sa ajunga la o petrecere pe la 8.
- Hai ca merg. Vreau sa vad ce casa are..
S-a facut sambata. Pe la 4 am plecat spre Mihai. Statea intr-un cartier rezidential . Casa superba cu piscina. Masina scumpa in curte- un Bmw nou nout. Ne-a poftit in living si ne-a intrebat ce vrem de baut. Eu am luat o Cola ptr ca eram cu masina iar Mihai si-a pus un pahar de vin. Ptr Manu a pregatit un cocktail exotic. Manu a fost foarte impresionata. Am facut putina conversatia ca de inceput. Ulterior am intrat in subiect. Era vorba de reorganizarea departmentului si voia sa isi verifice un plan . Nu voia ca sa il vada ceilalti membri din echipa ca se consulta doar cu mine. Manu fiind plictisit de conversatie si-a luat paharul si a iesit pe terasa. Pe la jumatatea conversatiei Manu intra casa si ne intrerupe:
- Vreau sa fac o baie in piscina. Ai un prosop?
- Desigur, spuse Mihai. Gasesti in baia de la etaj. Poti merge sa il iei.
- Dar costum de baie ai? Intreb eu?
Manu incepuse sa urce scarile si nu a mai raspuns.
- Nu cred ca a auzit, zic eu.
Continuam discutia despre reorganizare. La un moment dat auzim pasii Manuelei pe scari. Cobora cu prosopul.
- Ai gasit.
- Da. Ai o baie superba. Imi place maxim dusul!
- Da, l-am facut dupa propriul proiect.
- Senzatie!
Manu iese pe terasa si se apropie de piscina. Intorc capul sa vad ce face. Se dezbraca si isi lasa fusta si bluza pe un sezlong. Ramane in sutien si chiloti si plonjeaza in apa. Se balaceste in piscina apoi iese si se sterge cu prosopul.
- Si acum ce faci cu lenjeria uda, o intreb eu cand intra in living.
- O dau jos, spuse ea. Si intra in baia de la parter cu hainele in mana . Iese schimbata cu hainele cu care venisem. Se duce si isi ia paharul de cocktail si vine langa noi. Nu purta sutienul. Sanii i se vedeau prin bluza subtire de vara iar sfarcurile imense o impingeau. La scurt timp am aflat ca nu purta nici chilotii. Bine, era de asteptat. Doar erau ude.
- Mai aveti? Ca ma plictisesc
- Nu, am cam terminat ce aveam de discutat. Cum a fost baia?
- Racoroasa.
- Iti mai fac un cocktail?
- Da, te rog.
- Vali, chiar nu vrei un vin?
- Nu, sunt ok. E sambata si sunt filtre. Nu risc.
- Acum ca am intrat in piscina mi-ai facut chef si mie , zise Mihai.
- Pai hai, mai intram o tura. Si faci cocktailul dupa.
- Hai, zise Mihai. Si o ia oe Manu de mana si merg spre piscina.
- Valiii, hai si tu striga Manu.
Merg usor dupa ei in spate. Mihai sare direct in piscina cu hainele pe el si o trage si pe Manu de mana care plonjeaza cu hainele pe ea. Ies de sub apa si incep amandoi sa rada. Ajuns pe marginea piscinei incerc sa ma hotarasc daca intru sau nu. Dar nu aveam chef sa ma ud. Au iesit si cei doi dupa o scurta balaceala.
Am asteptat sa vad ce o sa faca Manu.
- Bai, eu nu mai am haine uscate. Cu ce naiba plec acasa?
- Am uscator. Le bagam la uscat si in 30’ sunt gat. Hai sa ne schimbam acum. Cei doi s-au sters pe prosop si am plecat toti spre etaj. Ajunsi in dormitorul lui Mihai, cei doi au inceput sa se dezbrace . Manu si-a dat bluza jos ramanand in sanii goi, apoi si fusta . Mihai si-a tras direct pantalonii ramanand gol si el. Au inceput sa rada amandoi.
- Merg la baie sa ma usuc si pe par.
Si Manu pleca goala spre baie sub privirile noastre. Se apleca cu capul in jos si cu picioarele desfacute pentru stabilitate sa isi usuce parul lasand sa se vada printre pulpe frumusetea ei de pizda. Intre timp imi suna telefonul. Era un amic . Cobor pe scari sa pot sa vb in liniste. Coboara si Mihai cu hainele Manuelei sa le bage la uscator.Discuția a durat câteva minute bune. Inchid telefonul și încep să aud de sus gemetele Manuelei . Urc ușor scările și ajung în dormitor . mă opresc în ușă și încerc să găsesc sursa gemetele lor . se auzea din baie . merg ușor spre ușa băii și brusc îmi apare imaginea celor doi în față . Manu stătea cu mâinile sprijinite de faianță iar Mihai o futea pe la spate . zgomotul bucilor Manuelei era hipnotizant . tonalitatea vocii îi creștea semn că se apropia de orgasm .
- ah, ah, ah, ah!
Zgomotul orgasmului a umplut toată încăperea . Îl văd pe Mihai că se retrage, scoate pula din ea și spermă începu să se scurgă pe gresia din baie . își dăduse drumul în ea .
- Ce faceti dragilor? exclam eu
- N-am putut să mă abțin spuse Mihai . poziția ei m-a fermecat . chiar n-am rezistat .
Manu intra in dus si incepu sa se spele in zona intima de sperma. A intrat și Mihai cu ea .
Au iesit din dus . Manu se usca cu prosopul
- Merg sa verific daca sunt gata hainele, spuse Mihai.
A revenit rapid cu ele in mana.
- Gata, sunt uscate.
Manu s-a imbracat cu hainele si am coborat in living.
- N-ai bagat si sutienul la uscat?
- Ah, nu.
- Era bine.
- Ia-le asa intr-o punga. Le uscam acasa ca trebuie sa mergem, zic eu. M-a sunt Andrei sa trec pe la el sa iau calculatorul. E gata.
- Nu mergeti cu mine la un eveniment? Nu stam mult. Propuse Mihai
- Ce eveniment? Intreaba Manu interesata
- Poti sa o iei pe Manu, daca vrea. Eu chiar trebuie sa trec pe la tipul asta sa iau calculatorul copilului ca vrea sa se joace.
- Hai, mergi cu mine?
- Nu stiu daca sunt imbracata ok.
- Esti foarte bine, crede-ma! Si o apuca de mana
- Bine, si pe urma ma lasi acasa.
- Da, te las.
- Vali, merg cu Mihai. E ok?
- Da, hai ca eu fug sa il prind pe Andrei. Ne vedem acasa.
M-am urcat în mașină și am plecat spre Andrei . am luat calculatorul am ajuns acasă și am așteptat-o pe Manuela. S-a făcut 10, s-a făcut 10 jumate si nu am primit niciun semn de la Manu. Ii dau un whatsapp. Nu se vedea ca il citeste. Pe La 11.30 primesc un WhatsApp: dormi ? Acum am văzut mesajul tău . uitasem telefonul în geanta si era pe silent . îi răspund: nu dorm, voiam să văd ce faci . când ajungi ?
Primesc mesaj: sunt în poiana Brașov .
Eu: cum ai ajuns acolo?
Manu: mihai a avut chef să facă un drum cu mașina până la munte sa . Am mâncat în poiană, faza e că Mihai a băut o sticlă de vin și cred că nu e okay să conducă la întoarcere .
Eu: da, E periculos . și ce faceți acum?
Manu: Mihai zice să luăm o cameră la hotel .
Eu: cel mai bine . rămâneți acolo și vă întoarceți mâine dimineață . ai plecat fără pijamale :) .
Manu : asta e ultima mea problemă. Esti ok sa raman cu Mihai peste noapte?
Eu: sunt, dar cu o condiție .
Manu: ce condiție? ❤️
Eu: să pui telefonul pe FaceTime să văd acțiunea din cameră . ce zici? Dar fara sa te vada Mihai, daca poti.
Manu: de acord!😎asa facem!
Pe la 12 ma suna Manu pe facetime.
- am ajuns . Mișu e la duș .
- Totul ok?
- Da . a avut chef să se plimbe cu mașina și a zis să dăm o fugă până la munte . Nu am mai fost la petrecere. am ajuns aici și am mi s-a făcut foame .
- Ce te faci acum că nu ai pijamale ? Vad ca e si pat matrimonial
- Doar nu te gandeai ca dormim in paturi separate!
- Hai că fixez telefonul aici lângă televizor .pup, te iubesc!
Și de-aici începe relatarea . îl văd pe Mihai că este de la duș în pielea goală cu pula semierecta balanganidu-se.
- Iti faci dus?
- Da, fac unul scurt. Vii cu mine?
Au disparut din cadru cateva minute. Au reaparut dupa 5 minute goi amandoi. Mihai i-a plesnit o palmă admirativa peste fund .
- Ai un fund foarte sexy.
- Hai să ne culcăm, spuse Manu.
Mihai se așeza în pat cu pula în sus . o apucă cu mâna și început să se joace cu ea . Manu se așeze și ea lângă el cu fața în sus și cu mâinile pe burtă. Mihai își Își puse o mînă pe pizda Manuelei și început să o frece.
-Ce faci, nu ne culcăm ?
Mihai se întoarse peste Manuela și început să-i sugă sfârcurile. Se auzea Cum îi suge sfârcurile cu putere . le-a supt preț de minute bune . când s-a dat la o parte i-am văzut sfârcurile imense ale Manuelei . am mai urmat o repriză de supt sfârcuri, de data asta mai senzuala . Mihai ii șoptește ceva Manuelei la urechi. O văd pe Manuela că îl încalecă pe Mihai și se pune în poziția 69 luni lui pula lui Mihai în gură . Manu început să sugă cu poftă pula lui Mihai încercând să și-o bage cat mai adânc . pe la spate Mihai începuse să îi dea limbi Manuelei . au continuat așa preț de câteva minute . Manu ridica privirea și se uita în cameră știind că o văd . Mă excitasem. Mihai ii trage o palmă peste fund . Manu scoate un sunet de plăcere. Au schimbat poziția și a început să o fută pe Manu în poziția misionarului . După câteva futaiuri au schimbat din nou poziția și așezat-o capră. I-a dat cateva zeci de pompe apoi Manu s-a pus deasupra cu fata la telefon si cu spatele la fata lui Mihai. S-a frecat de pula lui Mihai pana la orgasm. Primul al ei si imediat si-a dat drumul si Mihai. O vad pe Manu cum se ridica din pula lui Mihai si cum ii curge sperma pe burta lui Mihai. Acesta o prinde de buci, o trage spre el si o linge in pizda curatand-o de propria sperma.
- Ma bag la dus, zise Manu.
Mihai ramasese pe pat la reveneala. Dupa ce s-a intors Manu, a mers si Mihai sa se spele. Manu se apropie de camera si inchise ape...



    Login