Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sectia de psihiatrie IV
Autor : slingblade - 2015-11-10
Citita de 8101 ori - Nota 5.42 (45 voturi)
Am simtit ca prin vis cum microbuzul a pornit dar nu as putea spune daca am mers 5 minute sau o ora. Dupa ce ne-am oprit primul lucru pe care l-am remarcat a fost linistea. Probabil ca am iesit din oras, sau cel putin eram intr-o zona cu case. Cand Laura a deschis usa din spate am vazut ca ne aflam intr-un garaj la parterul unei vile. Apoi s-a urcat in masina si ne-a anuntat scurt:
-Am ajuns!
Incapabil sa zic ceva am continuat sa o privesc cum s-a aplecat langa Alin ca sa ii desfaca catusele. Apoi l-a ajutat sa se ridice. Abia putea sa mearga, si in scurt timp au disparut amandoi pe o usa. Dupa o vreme a revenit si m-a dezlegat si pe mine. Cand m-am ridicat de pe scaun am simtit cum totul se invarte in jurul meu dar Laura m-a tinut sa nu cad. Apoi m-a condus binevoitoare pe aceeasi usa pe unde l-a dus si pe Alin. Am intrat pe un hol cu mai multe usi. Una din ele era deschisa iar prin ea se vedeau niste scari care coborau la subsol. Subsolul se intindea probabil sub toata vila pentru ca era practic o singura camera uriasa cu multi stalpi. Pe tavan se vedeau diverse tevi si camera nu avea in general nici un fel de finisaje. Cu exceptia podelei care era acoperita cu un material moale. Totul era foarte bine luminat iar in mijloc l-am vazut pe Alin care era dezbracat complet.
- Dezbraca-te si tu, lasa hainele acolo, Vlad trebuie sa soseasca imediat.
Intradevar in scurt timp se auzi un zgomot de masina care parcheaza si apoi niste pasi hotarati rasunara pe holul pe care tocmai trecusem. Vlad era un tip in jur de 40 de ani, atletic, tuns scurt, cam de 1.85. Avea o figura severa si dezinvoltura specifica celor carora le vine natural sa comande si sa fie ascultati. Fara sa scoata o vorba si dupa numai cativa pasi prin camera am simtit ca el este seful. Emana incredere de sine dar in acelasi timp ma facea sa ma simt in siguranta in preajma lui. Stiam ca oamenii ca el, cu un caracter puternic nu au nevoie sa le faca rau altora pentru a-si dovedi cine sunt. Sau cine vror sa fie. El si Laura erau foarte diferiti, cumva complementari. Ea era sireata si manipulativa in timp ce el era direct si ferm.
Deodata Vlad ii spune Laurei pe un ton imperativ:
- Vad ca nu i-ai pregatit! Iar nu esti atenta la detalii!
- Scuze, rezolv imediat...
Am fost surprins de reactia ei. Ea dispare in camera alaturata si in scurt timp revine cu doua but plug-uri si un tub cu lubrifiant. Acum m-am lamurit la ce pregatiri se referea Vlad.
- Amandoi asezati-va capra, rapid! Spuse Vlad.
Am simtit instinctiv ca tonul lui nu suporta amanare. Nefiind curios sa aflu ce o sa se intample daca mai intarzi putin m-am asezat imediat in patru labe.
- Capul pe podea, mainile la ceafa!
Si eu si Alin eram acum cu curul ridicat astaptand-o pe Laura sa se apropie. Primul but plug bine lubrifiat disparu imediat in curul lui Alin. Vazand cum vorbeste cu ea Vlad am prins curaj si m-am hotarat sa vad cat de mult se poate intinde coarda. Cu o bucurie rautacioasa m-am hotarat sa ii fac viata grea Laurei, ca sa il mai aud odata pe Vlad cum o pune la punct. Cand s-a apropiat m-am incordat tare si ea nu a reusit sa introduca plug-ul. Urmatoarea incercare a avut acelasi rezultat. Simteam cum Vlad incepe sa isi piarda rabdarea si asteptam incantat sa vad ce o sa se intample. Dar bucuria mea s-a terminat brusc cand deodata ea m-a apucat cu o mana de testicule si mi-a spus soptit:
- Daca nu te relaxezi am sa iti bag in cur coaiele astea cu tot cu plug!
Spunand asta a tras puternic si am simtit o durere ascutita intre picioare. Cum continua sa traga durerea ingrozitoare nu se mai termina. Am incercat disperat sa ma relaxez dar cu toate bunavointa de acum imi era imposibil. La un moment dat a slabit putin mana si in final a reusit sa impinga plug-ul. Dupa ce a trecut de portiunea mai groasa acesta a intrat singur mai departe si apoi sa fixat ferm. De fapt nici nu am remarcat asta, fiind prea bucuros ca mi-a eliberat testiculele. Am stabilit pe loc ca in viitor sa imi planuiesc mai bine urmatoarea obraznicie.

- Ridicati-va! Picioarele departate si mainile la ceafa! comanda Vlad pe acelasi ton imperativ. Apoi incepu sa se invarta in jurul nostru si sa ne examineze mai bine pentru prima data. Si eu si Alin aveam pulile sculate din cauza plug-ului. Senzatia de a avea ceva in mine nu imi placea deloc. Ma facea sa ma simt vulnerabil. Si in plus simteam ca trebuie sa ajung imediat la toaleta. Vlad se opri fix in fata mea si imi prinse pula cu mana. Am facut un efort major sa nu cobor mainile de dupa cap sau mai rau, sa o iau la fuga. Apropierea lui ma intimida extrem.
- Vad ca prima regula o stiti. Nu vorbiti neintrebati.
Nu stiu cum se face dar si eu si Alin am simtit instinctiv ca e mai bine sa nu comentam. Oricum nu m-as fi simtit in stare sa ma contrazic cu Vlad nici pentru cel mai minor detaliu. Si nu cred ca Alin era mai viteaz.
- Restul regulilor o sa le aflati pe parcurs. Cred ca sunteti constienti de situatia voastra. Laura trebuie sa traga serios sforile ca sa nu va ia politia. Dar cat timp o sa fim multumiti de voi nu o sa vi se intample nimic rau. Iar in final s-ar putea chiar sa scapati.
Posibilitatea de a scapa de tot cosmarul asta, chiar si doar sub forma unei promisiuni mi-a dat putina speranta.
- Suntem niste persoane corecte si oneste. Orice abatere va fi pedepsita. Dar si orice pas inainte care il faceti spre a fi niste sclavi adevarati v-a fi rasplatita, continua el.
Hmm ... cum adica sclavi? Iar despre onestitate ce sa mai zic, tipul asta nu isi cunoaste nici pe jumatate partenera.
- Laura, ocupa-te de ei in continuare. Eu urc sus sa mananc ceva. Te astept si pe tine dupa ce termini, spuse Vlad dupa care pleca sus.
Laura deschise un dulap de unde scoase o multime de catuse. In scurt timp fiecare aveam la maini si picioare niste catuse late din metal argintiu captusite pe interior cu piele neagra. La gat ne-a pus o zgarda groasa care spre deosebire de catuse era acoperita doar partial de piele, lasand metalul sa atinga pielea. Toate aveau inele de prindere iar Laura lega rapid cu niste lacate mici catusele de la maini de zgarda.
- De ce faci asta? am intrebat.
Deodata am simtit niste spasme si o arsura in jurul gatului. Neputand sa imi tin echilibrul cu mainile am cazut in genunchi. Laura s-a apropiat si m-a prins cu mana de barbie ridicandu-mi capul spre ea. Privindu-ma drept in ochi a rostit calm:
- Sa nu mai incerci niciodata sa ma infrunti de fata cu Vlad! M-a speriat tonul ei soptit si grav, atat de diferit de cum vorbea de obicei. Apoi mi-a aratat un soi de breloc care il tinea in mana cealalta:
- Asta e telecomanda de la zgarda ta cu socuri. Pot sa o tin pornita si sa ma uit la tine cum te zvarcolesti pe podea cat vreau eu. Ai grija! Dupa asta a plecat si s-a auzit cum a incuiat usa.
Acum pentru prima data m-am panicat de-a binelea. Durerea a fost ingrozitoare. Nu stiam daca tremuram de frica ca inca mai aveam zgarda aceea la gat sau erau doar efecte secundare ale socului. Mi-am dat seama cat de disperata si fara iesire era situatia, si cat de putine optiuni aveam. Laura continua sa adauge una peste alta metode noi de ne controla, si toate erau imposibil de fentat. Eram convins ca ea e mult mai periculoasa decat Vlad. Si aveam o banuiala ca nici in relatia lor ea nu era atat de ascultatoare cum mi s-a parut initial.
Dupa ce am ramas singuri Alin sa apropiat de mine si apoi s-a asezat si el jos.
- Cum te simti?
- Rau!
- Zgarda asta electrica ma inspaimanta cel mai tare.
- Mie imi spui?
Eram nervos ca nu puteam face nimic in afara de a astepta sa coboare iar la noi. Ma mai stresa si plug-ul pe care il simteam permanent. Nu mai purtasem niciodata asa ceva si nu intelegeam de ce nu il pot face sa iasa. Intr-un final am renuntat sa ma mai agit si am incercat sa ma calmez. Dar nu a durat mult si Laura a revenit tinand in mana doua pungi pentru perfuzie. Amintindu-mi de ultima experienta mi-am tinut gura desi eram curios ce contin. Dupa ce a legat punga la canula de pe brat a plecat din nou. Imediat ne-am ridicat in picioare sa citim ce scrie pe pungi.
- Vezi ce scrie?
- Kabiven Peripheral?
- ?
- Stai ca mai scrie ceva, zise Alin. Cred ca e un fel de alimentatie intravenoasa.
- Cum?! De ce nu ne da mancare normala?
- Probabil Vlad nu vrea sa se intample vreun "accident" cand o sa se distreze cu noi.
Am simtit cum anxietatea ma cuprinde din nou. Nu lasau nimic la intamplare. Dupa aproximativ o ora pungile s-au golit iar Laura a venit si le-a luat. Ne-a desfacut catusele de la zgarda si apoi cu acelasi lacat ne-a legat mainile la spate si ne-a lasat singuri din nou. Amandoi am ramas in picioare fara sa zicem nimic.

Cand m-am uitat la Alin am vazut ca avea in continuare pula sculata. Avea si el un plug si zgarda electrica la gat, asta facandu-l parca sa para foarte vulnerabil. Deodata mi s-a parut ca e foarte sexi asa. Si el a simtit gandurile mele pentru ca s-a intors incet inspre mine si apoi ne-am apropiat unul de altul la cativa centimetri, dar fara sa ne atingem. Amandoi aveam mainile legate la spate. Nimeni nu spunea nimic dar simteam cu tensiunea creste in amandoi. Pulile noastre erau un indicator vizibil al starii de excitare in care ne aflam. In curand s-au atins si atunci am inceput sa ne sarutam si sa ne lipim corpurile unul de altul. Incercam in zadar sa imi eliberez mainile ca sa il pot atinge. Si el incerca acelasi lucru, dar catusele erau prea stranse. Ne sarutam cu sete si ne impingeam unul in altul. Ne placea la nebunie sa ne simtim pulile intalnindu-se. Faptul ca nu puteam folosi mainile ne sporea si mai mult dorinta si ne inebunea. Corpurile noastre erau de acum transpirate si alunecau usor unul pe celalalt in timp ce amandoi am inceput sa gafaim de atata efort zadarnic. Nu am mai rezistat si m-am lasat in genunchi cu gandul sa prind cu gura pula lui ca zvacnea prin aer. Aceeasi piele fina pe care o cunosteam atat de bine mi-a invadat gura. Tocmai ma gandeam cat de fierbinte e cand Alin s-a aplecat deodata si i-am vazut fata cuprinsa de durere. In secunda urmatoare un nou soc porni si din zgarda mea si mi-a facu tot corpul sa tremure cateva secunde. Alin a cazut si el in genunchi neintelegand initial ce s-a intamplat. Socul a fost la fel de dureros si neasteptat ca si prima data. Imediat usa s-a deschis si Vlad insotit de Laura au coborat in camera.
- A doua regula, nu aveti voie sa faceti sex decat cand aveti permisiunea!
Daca Laura ar fi vorbit atunci as fi sari pe loc pe ea fara sa ma gandesc prea mult la consecinte. Dar vocea lui Vlad m-a tintuit parca la pamant.
- Sunt camere video peste tot, sa nu va ganditi ca exista vreun colt nesupravegheat, spuse Laura.
Am inceput sa ma simt ingrozitor. Ea putea sa controleze pana si asta?! Vlad s-a indreptat catre scara si a plecat. Atunci am observat ca Laura se schimbase si acum purta doar o camasa in carouri larga si bikini. Initial a vrut sa plece si ea dar s-a oprit pe loc si apoi s-a apropiat de noi si a inceput sa vorbeasca cu o voce foarte placuta:
- Sunteti amandoi asa de neajutorati! Nu puteti nici macar sa va jucati unul cu altul fara permisiunea mea. Corpurile voastre imi apartin.
- Dar nu si mintile! am gasit eu de cuviinta sa adaug.
Laura s-a intors incet inspre mine si apoi s-a apropiat putin. Am simti...



    Login