Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sectia de psihiatrie III
Autor : slingblade - 2015-11-03
Citita de 8958 ori - Nota 3.98 (41 voturi)
Paul ma anunta ca urmeaza sa fiu mutat intr-un salon nou. Intradevar, dupa cateva minute de mers ajungem la capatul unui hol lung la utimul etaj. Acolo este o usa incuiata pe care Paul o descuie si ma invita inauntru. Imediat usa se inchide in urma mea. Salonul este destul de mare dar are doar 4 paturi. Unul din el era ocupat cu un pacient in jur de 20 de ani, slab si care poarta acelasi model de uniforma mulata ca si mine. Incep sa ma prezint:
- Buna, sunt Alex.
- Alin, incantat.
Alin imi atrage imediat atentia. Este blond, are ochi albastrii si arata chiar bine. Este student in anul 3 la medicina, dar dupa fata ai spune ca e la liceu. Petrecem toata dimineata povestind despre una alta pana cand Alin ma intreaba daca l-am cunoscut pe Paul.
- Am vazut ca te-a adus Paul, voi doi v-ati mai intalnit?
- Da, zilnic, el s-a ocupat de mine. Deodata s-a facut liniste, si mi-am dat seama ca si el l-a cunoscut pe Paul.
- Si eu il cunosc, se "ocupa" si de mine, zise Alin.
- Tie ti-a placut cum te-a tratat? ma intreaba timid.
Primul impuls a fost sa spun foarte revoltat ca nu, dar apoi mi-am adus aminte de discutia cu Laura.
- Da, putin ...
Deodata Alin a devenit mai vesel, ca si cum ar fi aflat o veste buna.
- Spune-mi, pe tine cum te-a luat?
- Vrei sa spui cum m-a ... ?
- Da, pe mine ma punea sa stau capra, spuse Alin.
Acum am fost sigur la ce se refera. Cum nu mai vorbisem cu nimeni de multa vreme, mai ales despre asta, i-am povestit cu lux de amanunte toate intalnirile cu Paul. Alin mi se parea tot mai simpatic. Imi placea veselia lui care ma facea sa scap de inhibitii. Cred ca si el simtea la fel, pentru ca dupa o vreme s-a asezat pe patul linga mine. La putin timp dupa asta pula mea a inceput sa se ridice prin pantaloni. Fara sa vreau m-am uitat la ea. Alin a simtit momentul jenant:
- E ok, si mie imi placi foarte mult, mi-a zis. Si in momentul urmator m-a atins usor cu mana pe umflatura care crestea in pantaloni. Inima a inceput sa imi bata mai tot mai repede. Cand s-a aplecat sa ma atinga s-a apropiat si mai mult de mine si am simtit mirosul corpului lui. Asta parca a fost un afrodisiac. In momentul urmator l-am atins cu mana prin par si l-am sarutat. Nu mi-a venit nici mie sa cred ce am facut, dar mi-a placut foarte mult. Alin era tot numai un zambet. Apoi a inceput si el sa ma sarute iar limbile noastre au inceput sa se caute una pe alta. Imediar si-a dat jos pantalonii si a ramas doar in bluza mulata. Arata incredibil de sexi. Pula lui era si ea sculata si perfect dreapta. Cu miscari delicate a inceput sa imi dea jos pantalonii, apoi ne-am ridicat amandoi in picioare. Am inceput sa ne imbratisam si sa ne frecam pulile una de alta. Era incedibil. Nu mai simtisem niciodata asa o senzatie. Imi placea sa simt in brate corpul lui slab care contrasta cu pula lui mare cam de 22cm. Vorbele erau acum de prisos caci gurile noastre erau ocupate sa se caute una pe alta. Dar pula lui ma atragea irezistibil. Nu imi puteam lua privirea de la ea, iar toata tandretea lui Alin ma facea sa imi doresc foarte mult sa il satisfac. Fara sa mai stau pe ganduri si cu mintea incetosata de o dorinta cere nu am mai simtit-o inainte m-am lasat in genunchi si i-am prins pula cu ambele maini. Apoi m-am uitat la el si am vazut fata lui vesela care radia pasiune. Asta mi-a dat curaj si in momentul urmator am bagat-o in gura si am inceput sa o sug. In primul moment m-a uimit cat de fina si fierbinte este pielea lui. In scurt timp pula lui s-a intarit si mai mult. Am inceput sa o apas tot mai puternic in sus cu varful limbii si se pare ca lui ii placea pentru ca a inceput sa geama, cu toate ca se vedea ca incearca din rasputeri sa se abtina. Incurajat de reactia lui am continuat sa caut sa il excit si mai tare cu toate ca stiam ca daca ne-ar fi auzit cineva am fi avut probleme. Deodata mi-a prins capul cu mainile si a inceput sa o bage tot mai adanc. Se vedea ca is pierce controlul. Ratiunea a fost inlocuita de dorinta. Din cauza ca o avea asa e mare am inceput sa ma inec, si cu greu reuseam sa respir scurt intre doua miscari ale lui. De acum nu se mai putea controla deloc si gafaia si gemea in toata regula. Apoi pe neasteptate si-a dat drumul iar miscarile sale au scazut in intensitate. Si-a scos pula si a inceput sa o maseze usor. Apoi s-a aplecat si el in genunchi si m-a sarutat lung. Apoi vazand ca nu zic nimic mi-a soptit la ureche:
-Cel mai simplu e sa o inghiti.
Apoi m-a tinut in brate iar eu am inghitit toata sperma lui, fara sa simt nici un fel de repulsie la care m-as fi asteptat initial. Amandoi ne-am intans fiecare pe patul lui foarte fericiti, fara sa mai spunem nimic. Dupa putin timp Alin a adormit iar eu am continuat sa ma gandesc la noua experienta pe care tocmai am trait-o.


Urmatoarele zile s-au scurs foarte placut. Am continuat sa ne distram cu "jucariile" noastre iar Alin m-a supt si el de cateva ori. Cand ne plimbam prin parcul de afara ne tineam de maini daca nu ne vedea nimeni. Mi-am dat seama ca tin la Alin, fara sa imi explic cum era posibil. La fel de inexplicabila mi se parea si atractia pentru pula lui enorma. Am descoperit ca si el o intalnise pe Laura. Mai exact el era pacientul pe care ea il mentionase. Atunci am realizat ca nu am fost mutati impreuna intamplator. Dar nu imi pasa. Amandoi eram foarte fericiti.


Intr-una din zile am reintalnit-o pe Laura care a venit sa ne viziteze. Mi-am dat seama ca stia mai multe despre relatia noastra decat mi-am fi imaginat. Probabil ca plimbarile noastre si toata galagia care o faceam nu au trecut neobservate. Fara sa banuim nimic Laura ne spuse deodata:
-Baieti, as avea nevoie de voi cateva zile.
-....?
-Prietenul meu e bi, si as vrea sa ii fac o surpriza
-Cred ca glumesti!
-De ce, e un tip foarte de treaba.
-Nu poti sa ne ceri asta.
-As fi vrut sa ne intelegem ca intre prieteni, spuse Laura.
-Imi pare rau, dar nu putem sa facem asta.
-Imi pare rau si mie, spuse Laura, dar nu aveti de ales.
-Ce vrei sa spui? Am intrebat.
-Intreaba-l pe Alin, intre timp eu merg sa aranjez plecarea voastra, zise Laura.
Ramasi singuri l-am intrebat pe Alin despre ce este vorba. Avea un aer foarte posomorat, si a inceput sa imi povesteasca:
-Sti ... cand stateam in camin ... am cunoscut un tip care avea droguri. Mai mult ecstasy si etnobotanice. Ma rog ... mai pe scurt am inceput sa ma ocum si eu, doar ca intr-o zi a fost o razie de la politie si m-au prins. Am ajuns aproape de proces, trebuia sa fac minim doi ani de inchisoare. Dar inainte a fost o evaluare psihologica cu Laura. Ea m-a scapat, a zis ca am niste probleme si ca trebuie investigatii suplimentare. De fapt nu am scapat definitiv. Poate oricand sa ma declare sanatos si sa intru la inchisoare ... cam asta e...
Nu imi venea sa cred. Mi-am dat seama ca Laura era foarte inteligenta, dar nu am stiut cat de diabolica poate fi.
-Dar pe mine nu ma poate obliga! am spus eu.
-Tu iti aduci aminte de ce ai ajuns aici?
-Nu chiar...
-La o intalnire cu Laura mi-a povestit despre un pacient pe care il are si care nu isi aminteste de ce a fost internat. Pacientul respectiv avea cam varsta ta si fusese arestat pentru vatamare corporala. A fost implicat intr-o altercatie cand niste golani l-au atacat pe strada. In urma loviturilor a suferit de amnezie. Problema e ca inainte a lovit pe unul din atacatori iar acesta s-a lovit cu capul de asfalt si a stat ...



    Login