Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Secretul marturisit
Autor : neverland - 2016-07-15
Citita de 13816 ori - Nota 6.32 (82 voturi)
Era una din zilele in care parea ca vrea sa imi ascunda ceva. Se plimba de colo colo si imi raspundea incet, rapid si rece la orice o intrebam. Eram impreuna cu Diana de ceva timp, iar de cateva luni observasem ca ceva se schimbase la ea. Avea momente in care se schimba brusc si apoi, la fel de brusc, revenea la normal.
Asta se intampla si in acea zi. Mi-a spus ca se duce sa se vada cu o prietena. Asa facea mereu cand era nervoasa. La inceput am crezut ca ma minte si ca se intalneste cu altcineva, dar apoi mi s-a confirmat ca spunea adevarul. Asadar, nu aveam nicio problema cu asta. In plus, ar fi urmat sa se intoarca de acolo si sa imi spuna ca ii pare rau, dar uneori nu intelege ce se intampla cu ea, asa cum facea de obicei. Imi placea ca putea sa spuna ca ii pare rau si ca nu trebuia sa ma prefac eu ca este vina mea cum stiu ca se intampla in multe cupluri. Asadar, in afara de momentele astea pe care in final tot ea le repara, nu puteam sa-i reprosez absolut nimic.
In acea zi a iesit grabita pe usa si m-a lasat cu multele intrebari pe care nu apucam niciodata sa i le pun.
Peste cateva ore, s-a intors acasa si, spre deosebire de alte dati in care evita cateva minute sa vina direct la mine, de data asta, a intrat direct in dormitor si a sarit pe mine, luandu-ma-n brate. Nu ma asteptam la asta. Nu stiam daca e de bine sau de rau. Am strans-o in brate si am stat asa cateva minute, timp in care nici unul n-a spus nimic. Dupa ce ne-am dezlipit din acea imbratisare, am observat ca avea lacrimi in ochi. Asta m-a speriat putin. I-am spus ca vad ca se intampla ceva ciudat cu ea si ca vreau sa-mi spuna totul. A aceptat. M-am bucurat ca in sfarsit o sa imi spuna, dar in acelasi timp m-a si surprins faptul ca in sfarsit vrea s-o faca.
Ne-am asezat pe pat unul langa celalalt si am asteptat sa inceapa. A stat cateva secunde, probabil nestiind de unde sa porneasca, apoi, intr-un final s-a decis. Mi-a spus ca a plecat de acasa si ca s-a intalnit cu prietena respectiva. Au stat de vorba, s-au plimbat, nimic neobisnuit. La plecare, Diana a vrut sa ia un taxi. Nu a gasit vreunul, asa ca s-a decis sa ia autobuzul cateva statii, urmand sa mearga doar foarte putin pe jos dupa. Asa a si facut. S-a urcat in autobuz si pentru ca nu mai erau locuri a fost nevoita sa stea in picioare. Mai erau destui oameni in picioare, nu cat sa se faca inghesuiala, dar destui cat sa te pierzi printre ei si sa ramai doar tu cu gandurile tale.
Autobuzul a pornit, iar Diana a ramas fixand geamul cu privirea, fara sa observe ceva din ce se petrecea afara. A stat in starea asta ceva timp, fara sa isi dea seama ce se intampla in jurul ei, insa ce a urmat a adus-o cu picioarele pe pamant. A simtit cum din senin ceva se misca pe piciorul ei drept. Nu i-a luat mult sa-si dea seama ca cel ce statea pe scaunul din dreapta sa isi plimba dosul degetelor pe piciorul ei. A vrut sa se mute, dar avea pe cineva atat in fata cat si in spate, asa ca a fost nevoita sa ramana acolo. S-a tras putin mai la stanga astfel incat barbatul si-a retras mana. Insa nu s-a oprit aici. Dupa cateva momente, a revenit, de data asta cu intreaga palma pe piciorul Dianei. A stat cateva secunde gandindu-se cum sa actioneze, timp in care respectivul i-a mangaiat piciorul in continuu. S-a simtit jenata sa faca vreun scandal pe acolo, asa ca s-a multumit doar sa-i dea mana la o parte.
Au mai trecut cateva nomente, timp in care Diana a crezut ca totul s-a terminat. Insa nu era asa. La fel de brusc ca si in datile trecute, a simtit cum o mana ii cuprinde fesa si o strange cu putere. Si-a dat seama ca nu era acelasi individ intrucat el nu avea cum sa ajunga la fundul ei. A realizat ca de data asta, vinovat era tipul din spatele ei care probabil fusese martor la tot ce se intamplase pana atunci.
A vrut sa-i dea si acestuia mana la o parte, insa in acel moment, primul individ a revenit cu mana pe coapsa ei dreapta. In momentul acela a inghetat. N-a putut sa mai faca nimic. Mai bine zis, n-a mai vrut sa-i mai opreasca pe cei doi. Acestia ii masau fundul, respectiv coapsa, iar ea simtea cum se excita din ce in ce mai tare. Nu doar ca nu i-a mai oprit ci la un moment dat chiar s-a lipit cu fundul de penisul erect al tipului din spatele ei, frecandu-se usor de el. Cand s-au desprins putin unul de celalalt primul individ, simtind oportunitatea, a venit cu mana prin spatele Dianei si i-a bagat-o intre picioare, masandu-i pasarica prin pantaloni.
Atunci, ea a dus mana in spate si a inceput sa-i maseze penisul tipului din spatele ei care, la randul lui incepuse sa-i maseze din nou fesele. Asa au ramas pana cand a venit momentul in care Diana trebuia sa coboare. A asteptat pana in ultimul moment, iar apoi le-a inlaturat mainile celor doi si a iesit repede pe usa. Petrecandu-se totul foarte repede, cei doi n-au avut cand sa reactioneze si nici vorba sa apuce sa coboare odata cu ea. Acesta fusese si planul ei.
-Si de ce dracu i-ai lasat pe aia sa te pipaie? am rabufnit simtind cum sangele incepe sa-mi fiarba
-Lasa-ma sa-ti explic !
-Tare sunt curios sa vad cum faci asta.
-De ceva vreme, am o chestie in minte si nu pot sa scap de ea.
-Ce? Sa te frece doi idioti intr-un autobuz? am continuat ironic, dar in continuare nervos.
-Termina !
Avea oarecum dreptate. Fusesem putin cam nesimtit in ultima parte, dar nu puteam sa inteleg de ce facuse asta? Am incercat sa ma calmez.
-Bine, imi pare rau. Fa-ma sa inteleg.
-Pai...eu...nu stiu cum sa-ti spun...
-Spune-mi direct, te rog !
-Bine ! De mult timp imi imaginez cum ar fi sa fac sex in grup.
Am ramas blocat. Ma gandisem la orice de cand am observat ceva diferit la ea, dar asta nu-mi trecuse prin cap.
-Cum adica sa faci sex in grup? am continuat mai mult pentru a spune ceva deoarece nu mai suportam linistea care se lasase.
-Mai bine zis as vrea sa facem. Nu vreau s-o fac fara tine.
Au mai urmat cateva momente de liniste.
Am reusit pana la urma sa mai spun ceva.
-Bun, deci tu vrei sa mai gasim inca un barbat si sa facem sex impreuna toti trei, corect?
-Da...spuse ea cu jumatate de gura si lasand capul usor in jos.
Cunosteam privirea aia. Asa facea cand nu era de acord cu ceva, dar totusi voia sa-mi faca pe plac. Totusi de data aceasta era vorba despre ea, nu despre mine. Nu intelegeam ce vrea sa spuna cu asta cand brusc m-a strafulgerat o idee.
-Vrei mai mult de doi?
-Nu stiu exact ce vreau...
-Trei?
-Nu stiu...
-Patru? Cinci? Zece? Cati?
-Nu stiu.
-Bine, sa zicem ca o facem. Cum ii alegem pe astia? Ca presupun ca nu vrei asa pe oricine. Sau ne urcam in autobuze si ii luam pe aia care te pipaie pe tine?
-Inceteaza cu asta !
-Bine, incetez ! Dar spune-mi, te-ai gandit la ceva?
-Am inteles ca sunt niste site-uri cu asa ceva.
-Barbatipentrusexingrup.ro? Sau ce?
-Haide mai !
De data asta a zambit putin ceea ce m-a facut si pe mine sa ma mai relaxez.
-Chiar vrei sa facem asta? am intrebat-o fixand-o cu privirea
-Doar daca accepti si tu ! Fara tine nici gand s-o fac.
-Si in autobuz?
-Mai lasa-l dracu de autobuz ! Nu am vrut sa fac aia. A fost totul prea rapid si prea brusc.
-Mhm, nu mai spune...nici nu stiu cum e.
-Haide, termina cu asta. Ti-as fi spus mai devreme, dar chiar n-am stiut cum.
Ce puteam sa-i mai spun? Intr-un fel intelegeam ca i-a fost greu, dar pe de alta parte imi era greu sa accept propunerea ei.
-Bine, vedem noi ce facem maine. E deja prea mult pentru azi.
-Bine, cu asta sunt de acord.
Nu prea am dormit in noaptea aia. In schimb, n-am putut sa nu observ ca ea a dormit mai bine ca niciodata. Imi parea rau s-o dezamagesc. Imi dadeam seama cat de mult a framantat-o toata treaba asta. In schimb acum dormea langa mine mai linistita ca niciodata. Nu voiam sa o aduc iar in starea agitata de pana acum.
Stiam ca in alte conditii as fi acceptat imediat propunerea asta. Pana la urma, cine nu e tentat de sexul in grup? Dar fiind vorba de ea, imi venea greu s-o fac.
Am acceptat totusi. A fost foarte fericita cand i-am spus asta. Ne-am facut un cont de cuplu pe unul din site-urile de care zicea ea si acum tot ce ne ramanea de facut era sa asteptam.
Diana se schimbase. Era din nou Diana de acum mult timp iar asta ma bucura mai mult decat orice. Aproape ca nici ideea sexului in grup nu mi se mai parea atat de rea. De cand incepuse sa zambeasca mai des era din ce in ce mai frumoasa si mai jucausa, reusind sa-mi trezeasca multe fantezii.
La finalul saptamanii am verificat sa vad daca am primit vreun mesaj de la cineva pe site-ul respectiv. Ne scrisesera cinci tipi.
M-am uitat putin la fiecare. O parte din ei urmau sa faca sex cu prietena mea, cu mine de fata. Am incetat sa ma gandesc la asta. Nu voiam sa renunt.
I-am spus Dianei ca are 5 pretendenti si ca poate sa aleaga pe oricare vrea ea. Nu voiam sa ma implic in vreun fel in alegerea lor. Voiam s-o faca ea singura.
S-a dus in dormitor unde era laptopul, iar eu am ramas la bucatarie.
S-a intors peste cateva minute usor incurcata.
-Cati sa aleg? m-a intrebat
-Cati vrei tu, ti-am spus.
-Pai...
-Ce? Care-i problema? Daca nu-ti place niciunul mai asteptam, nu-i nicio problema.
-Nu-i vorba de asta.
-Atunci care-i problema?
-Pot sa-i accept pe toti?
Am ramas blocat, din nou. Iar m-a luat pe nepregatite.
-Esti nebuna? Cum sa-i accepti pe toti? Sunt cinci si cu mine sase, iar tu esti doar una. Nici nu ai sase gauri.
A pufnit-o rasul.
Vazand-o asa, mi-am dat seama si eu de absurdul situatiei. M-am mai linistit putin.
-Esti sigura?
A dat afirmativ din cap.
-Dar stii ca aia cel mai probabil vor cauta sa te domine in totalitate si te vor trata ca pe ultima tarfa?
-Cam asta si vreau !
-De ce...?
-Nu stiu ! Doar gandul la asta si ma excita.
-Deci asta vrei? Sa te trateze aia ca pe o curva?
-Si vreau sa faci si tu acelasi lucru.
Am privit-o fix fara sa spun ceva.
-Doar atunci. Dupa vom fi doar noi doi. Oricum, stii ca pe tine te iubesc.
-Da, stiu...
Am vorbit cu cei cinci. Le-am spus ce vrem si au fost de acord. Cine n-ar fi fost, daca s-ar fi aflat in locul lor?
Urma sa ne intalnim peste trei zile la noi acasa (tot ideea Dianei, pentru ca cica avea nevoie sa se pregateasca linistita). Intr-un fel a fost mai bine asa.
In zilele ramase, Diana radia. Ma bucuram ca era asa si incercam sa ignor motivul bucuriei sale.
Parea tot mai frumoasa si orice miscare facuta arata ca un dans.
Diana este blonda. Are o inaltime medie, iar daca zambeste, poate vraji pe oricine. Este slabuta, are niste sani maricei, dar nu exagerati, potriviti si placuti pentru corpul si fizionomia ei.
In schimb, fundul il are bombat, as putea spune chiar obraznic, plus ca stie cum sa-l scoata in evidenta.
A venit si ziua cea mare. Vorbisem cu ei cinci sa vina seara, pe la opt.
Hotarasem ca Diana trebuie sa stea in dormitorul nostru in timp ce eu ii primeam pe baieti in sufragerie.
Asa am si facut. Pe la opt si ceva a venit primul si nu a apucat sa intre bine ca soneria a sunat din nou.
I-am poftit in sufragerie la un pahar de whiskey. Rand pe rand, au venit si ceialalti trei. Am vorbit cu totii putin. Pareau de treaba. Eram curios cum vor reactiona cand va aparea si Diana.
Cand ne-am strans toti si am si baut putin m-am dus sa o chem pe Diana din dormitor. Am deschis usa si am vazut-o stand pe pat. Se vedea ca astepta de ceva vreme sa vin.
S-a uitat spre mine si s-a ridicat. Era imbracata intr-un tricou alb, peste buric si avea niste pantaloni scurti care ii lasau dezvelita partea de jos a feselor.
A facut o pirueta.
-Ce zici? m-a intrebat zambind
-Esti mununata !
-Sa speram ca si ei vor crede la fel.
-Am verificat eu. Nu sunt orbi.
A ras.
A iesit din dormitor si ne indreptam amandoi spre sufragerie. Eram curios cu privire la ce va urma.
Cand am intrat, vocile tuturor s-au oprit pentru un moment, apoi au pornit, la fel de brusc intr-un "oooo" prelung.
Diana zambea si ii privea pe toti rand pe rand.
Am plecat de langa ea si m-am alaturat celorlalti.
-Dar ce frumusete de fetita avem printre noi! l-am auzit pe unul dintre ei spunand.
-Dar oare ce vrea aceasta pustoaica de la noi? a continuat un altul.
Al doilea s-a indreptat spre ea si a inceput sa ii pipaie tot corpul insistand asupra sanilor.
I s-a alaturat un altul care a facut acelasi lucru doar ca acesta ii prindea fundul in maini si ii tragea de fese in toate partile.
Al treilea s-a dus si a sarutat-o direct. Diana a raspuns imediat la sarutul lui. A deschis gura cat mai mult pentru a-i permite limbii acestuia sa ii exploreze intreaga gura.
Aceasta imagine cu Diana sarutata si pipaita peste tot m-a excitat teribil. Usor, usor, ne-am adunat toti sase in jurul ei sarutand-o si pipaind-o. Cand a venit la mine, m-a fixat cu privirea pret de o fractiune de secunda si mi-a zambit intr-un mod atat de vulgar incat aproape ca n-am recunoscut-o. Apoi m-a sarutat. Dar nu mai era un sarut dragastot, era unul plin de dorinta. Ne-am plimbat limbile unul prin gura celuilalt in timp ce restul o pipaiau pe tot corpul sau ii dadeau palme usor peste fund si sani. S-a lins cu fiecare in parte, trezind in noi toti o dorinta mai puernica decat fusese la inceput.
-Dar presupun ca nu vrei sa ramai asa de acoperita pe caldura asta, nu? a spus unul dintre ei.
-Sigur ca nu ! a replicat Diana.
Ajutata de mine si de inca un tip, Diana si-a dat jos tricoul minuscul, care oricum la cat de solicitati fusesera sanii ei, nu mai acoperea prea mult. Au iesit la suprafata doi sani frumosi si rotunzi, pe jumatate ascunsi de un sutien negru.
Pret de cateva clipe cu totii i-am admirat si i-am lins fiecare pe rand acei sani minunati.
-Mmm...dar ce fund bun ai !
-Si cata generozitate sa lasi o parte din el afara. Pentru noi ai facut-o?
-Doar pentru voi. Pentru voi este totul.
Acel "ooo" a revenit pe buzele tuturor.
-Pai daca este tot al nostru, eu zic sa nu ne limitam doar la o mica parte, nu? spuse unul dintre cei cinci
Acelasi individ s-a dus in spatele ei si ajutat de un altul care statea in fata si i-a desfacut nasturele si fermoarul, i-au dat pantalonii jos. Astfel am putut sa vedem fundul ala bombat al Dianei pe care si-l dorea oricine. Avea o pereche de tanga negri intocmai ca sutienul. Cel ce se dusese in spatele ei, i-a dat o palma peste fund si a reusit sa obtina un geamat de la Diana.
Al doilea tip a inceput sa-i traga de fese in timp ce cu cealalta mana ii mangaia sanii prin sutien.
Ne-am adunat din nou in jurul ei mangaind-o fiecare pe oriunde apuca. Diana era coplesita de numarul mare al palmelor ce se plimbau pe corpul ei, dar nu parea deloc nemultumita, ba din contra, ea singura ne lua mainile si le ducea spre sani.
-Iti place sa iti masam sanii? a intrebat unul dintre ei.
-La nebunie ! raspunse Diana.
-Mmm...pai atunci sa-i dam ce-i place !
Ne-am indreptat cu totii mainile spre zona sanilor Dianei. Abia aveam loc. Cu 12 maini pe sanii ei, Diana gemea din ce in ce mai des si parea ca este in al noualea cer. Nu a durat mult pana cand sutienul ei a cazut sub presiunea palmelor noastre.
Sanii Dianei au ramas liberi. Ii masam si ii strangeam in palme, dupa cum apuca fiecare.
Dupa un timp, Diana s-a dat putin in spate. Nu stiam ce vrea sa faca, dar am inteles imediat dupa. S-a pus in genunchi si s-a dus cu mana spre slitul celui din fata ei.
-Asa te vreau ! Iti place sa sugi? a intrebat-o acesta
-Mmm, da ! a raspuns Diana cu greu din cauza respiratiei care incepea sa devina din ce in ce mai grea.
I-a scos pula din pantaloni si a inceput sa-i linga usor capul apoi, dintr-odata a bagat-o pe toata in gura.
Noi ceilalti ne scosesem fiecare pula si o frecam, asteptand-o pe Diana.
Eu am fost al doilea. A venit la mine si a inceput prin a-mi linge pula de jos pana la cap, apoi a continuat sa mi-o suga cu pofta.
Nu mi-a supt-o niciodata stand in genunchi. Era extrem de placut. I-am pus mana pe fund si i-am indesat pula pana in gat. Dupa ce am scos-o, m-a privit din nou in ochi si si-a linsbuzele, dupa care si le-a muscat intr-un mod extrem de senzual.
Am privit cum le-a supt-o si celorlalti. M-a excitat imaginea aceea.
Dupa ce a terminat cu toti, am facut un cerc strans in jurul ei, iar ea a inceput sa ne suga iar, doar ca de data asta o facea mult mai rapid, in timp ce restul o bateau cu pulele peste fata.
Dupa asta, Diana s-a ridicat iar un tip i-a bagat mana in chilotei si a inceput sa-i maseze pizda umeda. A inceput sa geama si sa respire greu. Altul a venit in spatele ei avand o curea in mana. A lovit-o peste fund lasandu-i o urma rosie peste fesa stanga. Ea raspundea cu cate un tipat infundat la fiecare lovitura a barbatului.
Dupa ce pizda i s-a umezit de-a binelea iar fundul ei a capatat o culoare putin mai rosie, cei doi s-au oprit. Un altul s-a dus si i-a dat jos chilotii, continuand prin a-i linge intregul corp.
Atunci m-am dus si am luat-o pe Diana si am intins-o pe canapeaua din spatele ei. M-a privit iar, multumita si parand ca nu mai are rabdare. I-am desfacut picioarele si am inceput sa-i dau limbi. Era foarte excitata. Imediat ce mi-a simtit limba, mi-a strans capul intre picioare cu putere, apasandu-mi cu o mana pe crestet.
Tipul care-i daduse chilotii jos s-a urcat peste ea si i-a dat pula sa i-o suga. Ea a acceptat imediat si a inceput sa i-o suga cu patos. Gemetele lor s-au amestecat si au creeat o atmosfera tot mai aprinsa. Alti doi si-au pus pulele in mainile Dianei, iar aceasta a inceput sa le frece cu putere. Ceilalti doi s-au urcat si ei pe canapea alaturi de cel ce era deja acolo, iar Diana le-o sugea pe rand la fiecare.
Dupa ce ne-am schimbat intre noi in asa fel incat cu totii sa fi fost cu pula atat in mana si in gura, cat si cu limba in pizda Dianei, unul dintre noi s-a asezat pe spate pe canapea, iar ea s-a pus peste el. Si-a facut loc usor, usor in pizda stramta a Dianei, iar dupa cateva miscari si gemete lente, a inceput sa grabeasca ritmul pana cand gemetele s-au transformat in tipete iar corpurile lor se loveau tot mai tare, producand un zgomot din ce in ce mai puternic.
Altul s-a dus cu pula la gura Dianei si i-a bagat-o brutal in gura, intrerupandu-i brusc tipetele si transformandu-le in niste gemete inecate. Ea a intins o mana si mi-a prins pula cu aceasta, incepand sa mi-o frece. Am continuat asa un timp, dupa care cel ce era sub Diana a incetinit putin ritmul. Un altul s-a dus la spatele ei. Si-a umezit un deget si l-a bagat in gaoaza Dianei. Dupa cateva miscari, a incercat cu doua degete, fortand gaoaza sa se largeasca putin pentru a putea primi ambele degete in ea. Diana a inceput sa scoata niste sunete tare puternice chiar daca avea pula in gura. Dupa ce a largit-o suficient, si-a umezit pula si a bagat-o brusc in fundul totusi inca stramt si nepregatit pentru asa ceva al Dianei. Aceasta a scos un tipat puternic oprindu-se din a mai suge. I-a scos-o la fel de brusc, iar raspunsul ei a fost aproape acelasi. Atunci el si-a fixat capul pulei in fata gaoazei Dianei, a asteptat vreo 3 secunde iar apoi a inceput sa pompeze in ea cu aceeasi viteza cu care incepuse. Desigur ca tipetele Dianei au revenit, tot mai rapide si mai tari.
Nici cel ce se afla in pizda ei nu s-a lasat mai prejos, reusind sa se sincronizeze cu celalalt. Tipetele ei acopereau toata sufrageria.
De data aceasta, venise randul meu sa o fac sa se opreasca, asa ca i-am prins capul cu ambele maini si i-am bagat pula cu putere in gura, facand-o sa revina la gemetele infundate.
Am trecut pe rand din gura in pizda, iar apoi in fundul Dianei.
Nu mai facusem pana atunci sex anal cu ea. Avea o gaoaza foarte buna si stramta. Am inceput sa o fut cu putere cand am ajuns in fundul ei. A reactionat imediat prin gemete lungi si ascutite, extrem de provocatoare in acele momente.
In tot timpul acesta, am mai luat fiecare cate un pahar cu whiskey, inclusiv Diana a baut putin, asa ca imaginatia noastra lua amploare pe masura ce timpul trecea, iar Diana parea sa nu se dea in laturi de la nimic. Fundul ei primea din ce in ce mai multe palme, din ce in ce mai puternice, iar glasul ei devenea tot mai ascutit. Cel ce o lovise mai devreme cu cureaua isi luase din nou instrumentul, si in timp ce Diana i-o sugea unuia dintre noi, el a inceput sa o loveasca peste fund, lasand urme tot mai rosii pe fesele acesteia. Altul a facut acelasi lucru, doar ca din sens opus.
Fundul Dianei capata o culoare tot mai aprinsa.
-Iti place tarfo? Iti place cum arata fundul tau acum?
Singurele raspunsuri primite erau niste gemete lungi.
-Nu? Pai atunci mai adaugam putina culoare !
Era clar ca alcoolul incepuse sa ne atinga putin.
Cand s-au oprit, fundul ei era de un rosu aprins.
Am luat-o, am pus-o capra pe canapea si am inceput sa o fut puternic in pizda, tragand-o usor de par. A inceput sa geama iar.
Unul dintre ei s-a dus ...



    Login