Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

SECRETELECASNICIEI NOASTRE 6
Autor : unqnick - 2011-05-25
Citita de 8665 ori - Nota 6.56 (9 voturi)
Ne treziram singuri, era liniste si ne cam plictiseam. Soarele prinsese putina putere si am iesit sa facem plaje. Intr-un tarziu aparu si Moni bucurandu-se ca suntem acolo
- Am crezut ca ati plecat, vai ce vaca sunt, puteam sa ma scol sa fac cafea sa va servesc cu ceva.
- A avut grije Marcel, o asigura Corina
- Imi inchipui scumpa mea dar eu ziceam de cafea.
Risera amandoua si Moni scapa de neglijeul subtire intrand in apa. Corina o urma infiorandu-se
- E rece, brrr.
Se lasa dintr-o data pana la gat si incepu sa inoate. Stateam pe marginea piscinei privind cele doua trupuri goale. N-aveam chef sa intru in apa si parca nu mai aveam chef de nimic.
- Pe mine o sa ma scuzati un pic, am numai putina treaba, lipsesc doar o jumatate de ora, ma duc cu Paula la banca si ne intoarcem. Daca vreti sa mancati stiti unde e frigiderul, faceti plaje, simtiti-va bine.
M-am intins pe un pat de plaje pe burta cu un prosop peste bucile care se cam inrosisera. Corina s-a intins langa mine pe alt pat. Arata superb. Era bronzata uniform. Slipul ei cu snurulet in fund lasase sa i se bronzeze frumos bucile. Am atipit amandoi. La unmoment dar am simtit soarele cum imi arde umerii si m-am mutat la umbra luand-o si pe Corina adormind la loc. Ne-a trezit vocea groasa a Paulei care venise langa noi
- Scularea puturosilor, cat vreti sa dormiti ? Si tu draga mea ? Uite ce ochi mici ai, parca te-ai fi futut toata noaptea sau ai visat ca te futi.
Corina se intinse si casca cu pofta
- Aahhhh....ai dreptate Paula, a fost ca intr-un vis frumos.
- Te-a futut fat frumos ?
- Mai degraba m-au futut toti zmeii.
Am ras inveselit. Si m-am aruncat in apa sa-mi treaca somnul. Ma invartisem prin casa plictisit, la televizor doar politica si nici dupa ce ii dadusem limbi lui Moni care ma incoltise in bucatarie tot nu aveam cheful din ziua precedenta.
- Cred ca mai bine plecam acasa i-am spus lui Corina.
- Te-ai plictisit ? Eu as mai fi stat, fetele m-au invitat dincolo la o sedinta.
- Daca vrei, poti sa ramai, eu ma imbrac si plec.
- Nu, nu ! Vin cu tine si asa azi noapte am stat fara tine. De asta esti botos ? se panica ea
- Nu fi copil, pur si simplu nu am chef. Fara cei doi ma simt cam nasol.
- Daca era Marcel sa-ti mai suga pula odata era altceva.
Am tresarit, zambind si am confirmat
- Sa stii ca era ceva. Cred ca nici tie nu ti-ar fi parut rau.
Spre dezolarea celor doua femei le-am spus ca o sa plecaam, ca am ceva treburi si ca trebuie sa vina si Corina, ma rog am gasit niste scuze. Ne-am recuperat hainele, eu m-am imbracat si o asteptam pe Corina care se tot invartea printre fotolii.
- Ce ai pierdut draga ?
- Nu-mi gasesc chilotii.
- Lasa-i naibi, ce sunt singurii ?
- Dar mi se vede fofoloanca.
- Unde draga, in taxi ?
Mi-am pus palaria primita de la Remus si Corina ochelarii de soare scumpi, cu cristale primiti de la Paula. Ne-am luat la revedere de la ele. Vazandu-le ca erau sincer dezolate, le-am promis o cat mai grabnica revedere. Pe aleea din fata casei ne-am intalnit cu Marcel ducand un pachet.
- Plecati deja? Nu mai stati ? Daca ma asteptati sa las asta in casa va duc cu masina.
- Bine. Daca esti dragut si nu ai treaba.
Mi-a dat telecomanda si am deblocat usile si l-am asteptat in masina bucuros ca vom avea aer conditionat. M-am asezat in dreapta soferului iar Corina pe bancheta din spate. Se intindea ca o pisica. Ar mai fi stat dar nu dorea sa ma supere. Isi facea vant cu fusta de o palma sa se racoreasca la pizda si am ras. Marcel veni si deschise portbagajul sa puna ceva acolo.
- I-am lasat intr-o negociere care se pare ca va dura pana dupa amiaza asa ca mi-a dat liber pana maine. O sa vina acsa cu masina unui partener.
Drumul era aglomerat si faceam conversatie cu el sa treaca timpul. Il vedeam privind des in oglinda retrovizoare si am crezut ca ne urmareste cineva. M-am uita in urma si m-am lamurit. Corina statea cu picioarele desfacute si cu fustita ei ca un guleras ridicata pe pantec. Isi desfacea labiile cu doua degete expunandu-si interiorul roz si gaurica intredeschisa de pofta zambind pervers atingandu-se cu un deget la clitoris.
Acum ma lamurisem de ce se uita tot timpul Marius in oglinda. Am zambit de sotiile Corinei si i-am lasat sa-si continue placerea. Am ajuns in fata scarii dupa indicatiile mele, taind-o printre blocuri ca sa mai evitam aglomeratia.
- Dar sa sti ca nu stam foarte departe unii de altii, eu stau dupa Mall in spatele parcului constata Marcel
Am luat lap-top-ul si l-am invitat pe Marcel
- Nu vrei sa urci putin ?
- De ce nu ? Stai sa parchez undeva masina.
Corina o luase bucuroasa inainte si eu l-am asteptat sa gaseasca un loc liber. L-am vazut aducand geanta aceia de voiaj pe care o adusese Dorin.
- Ti-e teama sa nu o fure cineva ?
- N. E a voastra, mi-a spus Dorin sa nu cumva sa o uitati daca plecati inainte sa vina el.
- Uitasem de ea. I-am spus sa o lase in debaraua de la intrare fara sa fiu curios ce e in ea. Ne-am asezat pe un fotoliu si am dat drumul la aerul conditionat. Dupa doua minute Corina a iesit din baie goala stergandu-se cu un prosop pe cap.
- Ati si venit ? ai gasit loc de parcare ?
- O sa intru sa fac si eu un dus, am spus ridicandu-ma
- Bine iubitel, te asteptam.
Am facut rapid un dus, mai mult din obisnuinta si am ezitat putin dar am iesit gol din baie. Erau in dormitorul mare, goi amandoi. Corina mea statea in genunchi pe pat cu picioarele desfacute si ii sugea pula lui Marcel asezat in picioare la marginea patului. Cu o mana isi masa clitorisul si cu alta ii tinea pula curbata. Marcel, cu o mana in sold si cu cealalta tinand-o de ceafa, o apasa usor si capul pulii cand ii umfla orbajii cand o facea sa se inece. Isi aplecase capul intr-o parte admirand-o cum i-o suge
- Nu asa, lasa-ma pe mine, asa nu pot, o sa te ating cu dintii
- Atata-ti trebuie. Ce pula mea, mi-ai supt-o toata noaptea si acum nu mai stii. Bine ca ai venit Alex. Treci tu si da-i muie ca eu am sa ma ocup de bijboc.
Am fost putin socat de golanismele lui dar dupa doua zile de "convietuire pasnica" as fi fost ridicol sa-i atrag atentia ca are in fata o doamna. Bucuroasa ca am venit, se aseza capra asteptand sa o patrund, aplecandu-se peste marginea patului sa poata sa i-o suga lui Marcel.
Nu-mi dadeam seama ce ii place mai mult sa-i suga lui pula sau sa se miste in madularul meu gros. Cred ca era ultima varianta, pentru ca ma strangea si simteam cum capul pulii parca trece printr-o serie de inele care se strang in fata lui. Mi-am amintit de pizda stramta a lui Moni si am impins pana la capat.
Facusem bine ca il invitasem sus. Marcel privea curios pula mea groasa cum dispare si apare dintre bucile Corinei. Ma impinse la un moment dat si am crezut ca vrea sa faca schimb dar se misca lateral obligand-o pe Corina sa vina cu gura dupa el apoi se apleca si imi lua pula in gura.
Sa fiu sincer asteptam momentul si chiar aveam de gand sa i-o cer. Eram prinsi intr-o pozitie curioasa. Stateam cu un genunchi pe pat dand din fund usor iar Marcel ma masturba delicat cu degetele lui subtiri de pianist. Cred ca ii placea pula mea groasa pentru ca mormaia si sufla pe nas excitat.
Corina bagata cumva ca un vitel sub pantecul lui i-o sugea cu gura plina de saliva inghitind din cand in cand si masturbandu-l la randul ei rapid facand sa i se miste coaiele ca niste clopote mici. Am intins mana si am inceput sa o penetrez cu doua degete trecandu-mi din cand in cand degetele ude peste gaurica curului suficiant de deschisa ca sa imi intre un deget.
Marcel imi dadu drumul se indrepta de sale si gemu. Ii dadu mana la o parte masturbandu-se rapid. La fel ma masturbam acum si eu. Se crispa dar nu se sincroniza cu ea care se asezase in fund asteptand cu gura cascata. Sperma se asternu pe gatul si sanii ei iar spectacolul ma facu sa ejaculez si eu avand ca tinta tot sanii.
Intradevar Marcel fusese catalizatorul chefului nostru de futut care revenise ca prin minune si restul zilei se parea ca va fi interesant. Corina ne trase langa ea frecandu-ne pulile si sarutandu-le pe rand. Ramasesem tepeni si excitati lasand-o sa ia initiativa
- Crezi ca ar fi bine sa o chemam si pe Paula ? spuse satisfacuta Corina masandu-si sanii cu pulile noastre.
- Mai bine pe Moni, am zis eu gandindu-ma la pizda ei stramta.
- De ce sa nu le chemam pe amandoua papuse scumpa, sunteti toate trei bune de pula. Ia si suge-o bine, aahhh, doamne ce-i place pula lui nevasta-ta. E mai dornica decat curvele alea doua.
- Ia vezi cum vorbesti spuse Corina scotand pula din gura. Vrei sa spui ca sunt si eu o curva ? si se stramba la el.
- Inca nu dulceta, dar o sa ajungi in curand. Iti garantez.
- Asta e o veste buna pentru mine, rase Corina
- Si-a scos limba la el si Marcel o lovi de cateva ori cu capul pulii peste limba.
Totusi ma amuza teribil dialogul lor si cum se intepau. Am trecut la spatele ei si mi-am plimbat pula de cateva ori peste buzele pizdei plina de zeama, umezindu-mi capul, Am intins mana si am luat tubul de crema punand putin pe varful pulii. Am pipait-o putin cu buricul degetului, Sfincterul ei era usor intredeschis si mi-a primit pula dupa un mic efort. Ii fusese frica sa-l mai lase pe Marcel dar astepta nerabdatoare sa o fac eu.
Marcel se intinse sa ajunga la pantalonii care erau langa pat sa isi recupereze telefonul. Corina il intoarse si se apleca sa-i suga pula care nu mai era asa tare. Forma un numar si astepta facandu-mi cu ochiul.
- Alo ? Ce faci ?
- ......
- Sunt la Alex......
- .........
- E aici, unde sa fie......
- .........
- Ce sa faca, imi suge pula, Alex i-o trage la poponet. Ia zi, Paula pe unde e ?
- ...........
- Nu fi curva proasta si nu pune intrebari tampite. Am intrebat pentru ca m-am gandit ca vreti sa va mai futeti o runda.
- ............
- Nu ma misc de aici, veniti cu un taxi. O sa va recuperez eu sau Alex o sa vedeti si masina in fata blocului. Stai sa ti-l dau pe el sa-ti spuna adresa.
Mi-a placut Marcel, fusese expeditiv. Le-am dat adresa, am asteptat sa si-o noteze si am inchis. Gafaind am inceput sa ma misc in curul nevestei care-mi strangea placut pula. Trebuia sa-i fiu recunoscator lui Remus care ii deschisese apetitul. Am ejaculat si am iesit din ea cu un plecait scurt.
Marcel a impins-o si a trecut rapid in locul meu pana sa se dezmeticeasca Corina care era gata sa protesteze ca ramasese fara obiectul muncii. M-am gandit o clipa sa i-o dau sa mi-o suga dar eram obosit. Capul bulbucat de care imi fusese frica ca ii va rupe curul intra destul de usor si Corina proptita in maini ma privea cu ochii mariti de uimire si de placere in acelati timp.
- Cred ca asa va trebui sa procedam pe viitor, o sa las pe altul sa te futa mai intai. Uite ce usor a intrat. Te-ai temut ca o curva proasta uite ca s-a rezolvat. Ia zi papuse sexoasa iti place ?
O plesni peste solduri apoi le apuca strans si incepu sa se miste scurt in ea. Corina isi freca lindicul baiguind
- Ooo da, e bine......imi place....aaaaahhhh...
A ejaculat tocmai cand era si Corina cuprinsa de orgasm si a iesit din ea lasand sa iasa din gaura ramasa larg cascata, sperma abundenta a amandoura. I-am aruncat un prosop sa nu murdareasca cearceaful si a fugit la baie.
Stateam sprijinit de tablia patului, Marcel pe un fotoliu si Corina facea putina ordine. Schimbase cearceaful si fetele de perna care aveau cateva pete de sperma. Ne odihneam ca sa prindem puteri. Fusesera doua runde pline de pasiune si evident nici Corina nu regreta ca il adusesem acasa. Schimbam impresii despre Moni cu Marcel cand ii suna telefonul.
- Ea e ! Alo ? ai ajuns ?
- .....
- Cum nu e ?, vezi ca e la ultima scara.
- Ma privi semnificativ si am inteles aluzia
- Vezi ca vine Alex, Auzi sa mai iei de unde sti si un tub de crema ca s-a cam terminat
- .......
- Cum de care ? ce dracu esti asa proasta ? Pentru curulet madam, sau nu ai chef.
Era curioasa relatia lor. O facea in toate felurile dar probabil ca ei ii placea asa. Nici cu Corina nu se ferea sa i-o tranteasca si ma amuzam. Mi-am tras niste pantaloni scurti si un tricou luat deandoaselea, am luat cheile si am coborat.
Le-am vazut in capatul celalalt al blocului si m-a pufnit rasul. Eu in pantaloni scurti si slapi iar ele in rochii elegante, cu palarii usoare, ochelari mari de soare si pantofi cu toc inalt. M-am apropiat zabind de ele
- Pe aici doamnelor, imi dati voie sa va conduc la vastele mele apartamente.
- Ce parsiv esti, l-ai adus pe Marcel pentru Corina sau pentru tine ?
- Si-si, am spus folosind expresia lui Corina.
- Stai putin pe unde e sex shopul ?
- Pentru crema ? Eu am luat de la farmacie, se vinde si acolo. Veniti cu mine, e aici in spatele blocului.
Paula a insistat sa plateasca ea. Cumparase trei tuburi
- De ce ai luat atatea
- Lasa sa fie, acum ca stim adresa poate te mai cautam.
Eram un trio ciudat. Ma tineau de brat si cativa vecini intoarsera capul curiosi. vazand tipele alea stilate la bratul meu imbracat ca de mers la strand.
- In lift le-am sarutat pe rand si ele mi-au cautat pula mangaindu-ma
- Promiti ca nu am batut drumul degeaba ?
- O sa plecati cand credeti ca nu mai puteti, am ras eu
Am deschis usa lasandu-le sa intre. Au cercetat curioase sufrageria. Era un apartament de bloc dar era aranjat cu gust. Mobila putina dar de calitate, strictul necesar, cateva tablouri....
- Dragut, spuse Moni scotandu-si palaria urmata de Paula. Unde e Corina ? Nu vine sa ne intampine ? Cate camere aveti ?
- Patru, dar sunt decomandate.
Din dormitorul mare se auzeau gemetele Corinei. Nu pierduse timpul nebunatica. Curioase s-au luat dupa gemete nimerind in dormitor iar eu le-am urmat admirandu-le bucile care se miscau provocator sub materialul subtire. Ardeam de nerabdare acum sa ma fut cu Moni sa-mi stranga pula cu pizda ei stranta, atat de minunata.
Am vazut-o pe Corina facuta pachet cu genunchii apasati de pieptul lui. O tinea de sub umeri si pistona furibund in ea cu capul ascuns dupa gatul ei. Corina il tinea strans si gemea inebunita cu dintii inclestati si ochii inchisi. Era una din pozitiile noastre favorite in care dorea "sa o simt pana in amigdale" cum glumea ea.
Stiam ce simte. O intrebasem mai devreme ce avea special baiatul asta si imi spusese ca o ravasea capul pulii enorm si mai ales ca era lunga, curbata si o masa in interior altfel decat pula mea care ii producea altfel de placere fiind mai groasa dar capul ala ca de piton o inebunea.
O cunoscusem cand deabia intrase la facultate si de atunci nu mai dorise un alt barbat. Ma mirasem ca era foarte priceputa si sugea pula demential. Mi-a spus singura cum a inceput. Mai intai prin clasa a opta fusese dezvirginata de un coleg de al ei care apoi emigrase. Nu intelesese mare lucru, ....futaiuri de pustani.
Fusese dezamagita ca orice pustoaica indragostita ca o parasise dar acceptase apoi curioasa insistentele unui profesor de sport insurat si cu copii iar in acei cativa ani avusesera o relatie pasionala de care nu a stiut nimeni. El a invatat-o toate secretele si perversitatile, ii placea sa se futa dar mai ales sa suga pula si atunci cand dintr-o intamplare ne-am cunoscut a rupt definitiv relatia cu el chiar daca o mai cautase. Eram inebunit dupa ea si ne-am casatorit imediat in acelasi an.
O priveam incantat, ma inchipuiam in locul lui si retraiam momentele noastre de extaz. Stiam ca dupa ce vor pleca va urma o explozie a pasiunii noastre si ca ma va devora. Deschise ochii si ne privi o clipa dar ii inchise la loc gemand
- O daaaa...fute-ma, fute-ma tare Alex.....aaaAAAAAHHH !!!!!
Am crezut ca nu aud bine. "Alex ? "
- Te fut, te fut panarama ce esti, nici nu mai sti in ce pula esti.
Corina nu-l baga in seama, imi striga incet numele si isi infipse unghiile in el cand simti ca termina apoi il incolaci cu picioarele si mainile tinandu-l strans. "Era constienta ca se fute cu Marcel nu cu mine ? Oare nu pune pasiune mai multa decat cu mine ? " m-am temut pentru o clipa.
- Dar stiu ca ai prins drag de el spuse Moni dupa ce se despartira. O sa ai de a face cu noi, rase ea vesela
- Are destul si pentru voi dragele mele. Mergeti dincolo sa va dezbracati.
- De ce ? e bine si aici.
- Marcel tu in loc sa te odihnesti cand ai liber, faci ore suplimentare il intreba Moni dupa ce ramasese goala.
Marcel zambi satisfacut si intinse mana tragand-o langa el in pat.
- Sper ca nu i-ai spus lui Remus ca o iei de la capat, a cam facut mutre azi noapte.
- Si tu ai exagerat, e de acord sa ma futi dar nu non stop il saruta Moni dragastos pe piept.
Paula isi arunca hainele pe jos si le arunca cu piciorul intr-un colt apoi ma lua in primire.
- Ca sa vezi, te dadeai obosit si te grabeai sa ajungi acasa sa-ti futi sotioara sau chiar nu mai poti si ai venit cu ajutoare
- Nu fi nasoala, a fost ceva spontan
.............................................
Eram putin deranjat de vulgaritatile gratuite ale lui Marcel, nu ii spusesem Corinei nemultumirea mea dar Corina m-a surprins cum a pus la punct relatia noastra cu Marcel intr-o alta dupa amiaza cand le adusese iar pe Moni si Paula. Marcel escaladase iar "dragalaseniile" fata de nevasta-mea si fusesem gata sa intervin. Stiam ca o excitau vorbele porcoase si ce mai conta acum cine i le spune, odata ce o are infipta in pula. O penetram pe la spate pe Paula, descoperisem ca ii place in pozitia asta mai mult anal si nu avea de ce sa-mi para rau. O urmaream pe Corina care ii dadea limbi lui Moni.
O insotise la salonul de tatuaj pe Paula ca sa-si puna un cercel in lindic si facuse o treaba buna punandu-si si ea piercing in limba. Stia sa-l foloseasca draga de ea si ma excitau gemetele lui Moni. La un moment dat Marcel a apostrofat-o pe Corina
- Gata bai tarfa nefututa, mai bine suge-mi pula sa mi se intareasca. Treci ba in pula mea la supt esti surda ? si a tras-o de umar dintre picioarele lui Moni.
Femeile nu se sinchisisera auzindu-l dar Corina s-a ridict calma si impungandu-l cu un deget in piept i-a zis
- Uite care e treaba flacau. Tu ai sarit calul rau de tot. Imi place sa ma fut. Imi place sa ma fut si cu tine la fel ca si cu altii. Asta e placerea mea si a lui Alex. Imi plac vulgaritatie, nu ma deranjeaza, dar sa-ti fie clar mai baiatule: dupa ce ma futi, dupa ce iti inghit sperma sau ma fut in cur cu tine, dupa ce se termina totul, eu sunt ceea ce sunt, ADICA O DOAMNA, sotia sotului meu, pe cand tu redevii sofer. Tu esti platit baietas ca sa prestezi, eu o fac din placere asa ca sa-ti masori cuvintele.
Marcel o ascultase prostit, nu se astepta sa fie pus la punct
- De ce-l certi draga, spuse moale Paula, asa e el, noi ne-am obisnuit cu el
- E treaba voastra, eu am alte standarde.
Se lasase o tacere stanjenitoare cateva clipe. Corina se aseza inapoi in pat intinsa langa Moni si il privi mai bland.
- Marcel, cred ca am fost destul de limpede, da ? De azi inainte sa-ti masori atent cuvintele chiar si atunci cand ma futi. Pricepi !?!
Atmosfera se destinse imediat. Pula care mi se cam muiase se intari la loc. Cat de eficienta fusese Corina, taioasa ca o lama si delimitase clar granitele in doua cuvinte. Marcel zambea tamp, pula i se culcase si o privea nedumerit. Corina o saruta pe Moni care se cam speriase de reactia ei.
- Acum ce stai acolo, vino si continua tu de unde m-ai intrerupt nu ne lasa sa stam asa cracite ca doua curve proaste, arata-ne ca stii sa dai limbi ca un adevarat barbat.
............................
O tineam in brate obositi si multumiti. Marcel le luase cu masina pe Moni si Paula ducandu-le acasa. Stabilisem mai de mult sa ramana numai intre noi escapadele pe care le repetam destul de des. O faceam si la Paula, avand toata casa la dispozitie cand barbatul ei pleca in strainatate. Ma amuza de fiecare data gandul ca o fut pe Moni la o aruncatura de bat de barbatu-su care nu banuia nimic.
- Iubi ? pot sa-ti spun ceva ?
- Te ascult iubita mea
- Cred ca am inceput sa ma plictisesc de ei. Poate de ele inca nu dar de ei.....
O cunosteam foarte bine, nu trebuia sa o trag de limba. Mi se confesa singura, trebuia sa am rabdare iar in atatia ani capatasem experienta.
- Sa nu mi-o iei in nume de rau dar ai zis ca mai ai niste variante......ai zis ca niste prieteni de ai tai.....
Taceam, chiar daca stiam ce vrea sa spuna.
- Nu ma fierbe iubi ! Ai zis ca mai sunt si altii care m-ar dori.
- Aaaa, asta era. Ar mai fi cativa, pe unii ii cunosti, s-au mai dat la tine, dar pe cei mai multi nu
- Iubi sa nu ma crezi o curva dar imi place acum sa o fac cu cat mai multi, vreau sa experimentez ce mi-ai oferit si nu numai cu barbati
- Cu femeile e mai greu ....
- Lasa asta in seama mea.......
- Ti-am promis iubita mea. Te-am dezamagit vreo-data ?
Dupa un timp m-am hotarat sa-i spun ce ma framantase de mult.
- Imi sta de mult pe limba sa te intreb si eu ceva.
- Spune, sopti Corina cu fata lipita de pieptul meu.
- Poate mi s-a parut cu Remus sau Dorin dar te-am auzit clar de cateva ori cand te-a futut Marcel si nu numai azi.
- Ce anume ? ma intreba ridicand capul
Ii vedeam ochii frumosi si nevinovati, cu ape albastre care ma priveau cu dragoste dar pe care ii vazusem de atatea ori tulburi si sticlosi de pasiunea ce o rascolea, sugand pula sau fututa de ceilalti.
- Imi rosteai numele, ma chemai parca, cand erai fututa de ei.
- Ai auzit si tu ? imi spuse sarutandu-ma. Asa simt eu. Poti sa ma crezi sau nu dar in cele mai fierbinti momente simt ca sunt cu tine, ca ma futi diferit, fiecare pula e un alt fel de a ma simti iubita si fututa de tine. Imi place sa ma fut si acum am prins gustul sa o fac si cu altii dar tu esti totul pentru mine, nu am cum sa simt altfel.
Eram in delir, care barbat n-ar fi fost la fel. Mi se sculase pula chiar daca eram frant de oboseala. Corina mi-o tinea delicat in mana si nu se putu abtine sa nu o sarute
- Ce fierbinte e, doamne ce mult o iubesc....
- Si asta nu i-a deranjat ? am insistat eu.
- Ce ? .. Aaa, s-ar putea, cred ca ii enervam putin spunand cat de mult te iubesc si asta ii facea sa fie mai vartosi sa ma patrunda mai tare si .........asta imi convenea de minune, continua ea dupa o pauza.
Imi lingea incet pula muncita atat de serios in ultimele zile. Intr-o clipa imi trecura prin fata ochilor, momentele cand le-am futut nevestele dar chipul lor era inlocuit de chipul Corinei. Cred ca o dureau falcile, dar nici eu nu am mai insistat sa mi-o suga. Ultima data ejaculasem greu si ma mirasem ca cei cativa stropi s-au prelins totusi pe limba lui Corina.
- Tie iti place de Paula ?
- Da, e zdravana ca o iapa, a cam pus ochii pe mine.
- Da, si mie mi s-a parut la fel. Cred ca ma place si pe mine. Mi-a marturisit ca e putin geloasa. I-ai spus tot timpul ce mult ma iubesti, ca ma adori si ca ma lasi sa ma fut doar pentru placerea mea....e adevarat iubitule ?
- Minte futacioasa....
- Nu e adevarat ? ma privi Corina cu o figura de copil suparat.
- Pai a uitat sa-ti spuna ca e si pentru placerea mea.
- Uf, nemernicule, nu te juca cu inima mea.
............................................................................
La inceputul casniciei avusesem de cateva ori indoieli nejustificate ca a calcat stramb chiar daca ma asigurase ca de cand ma cunoscuse, pentru ea alti barbati nu ii spuneau nimic. Fusesem intelept ca nu dadusem curs rauvoitorilor. Era o femeie frumoasa si bineinteles ca roiau in jurul ei destui pofticiosi. Ii refuza taindu-le-o direct si nu de multe ori imi spunea cum i-a pus la punct.
Asta nu inseamna ca nu ii placea sa viseze la fel ca mine iar toata perversitatea si pasiunea starnita ne-o revarsam doar unul asupra celuilalt. Fusesera alte vremuri, acum ma surprindea atragandu-mi atentia asupra cate unui mascul si imi spunea la ureche ce i-ar face sau ce-ar astepta de la el. Radeam si eu excitat pentru ca stiam ca ma tachineaza si nu de putine ori o intepam si eu in aceeasi maniera.
Afara de excapadele noastre, cu Moni si Paula, faceam vizite destul de dese atat la Remus cat si la Dorin, mai cunoscusem si alte cupluri iar eu profitasem din plin de relatia cu ei. Afacerea mea inflorise subit, imi aranjasera niste contracte banoase cu statul pe cativa ani si contul din banca acoperea acum si costul unei vile ca a lor si a catorva masini dar nu mi-am schimbat felul de viata.
Corina prefera sa se intalneasca cu fetele la noi acasa si le lasam sa se distreze scapand la o bere cu vechii prieteni sau mergand la cate un meci. Nu de putine ori le facea vizite si fara mine fiind prins cu treaba. Odata dupa o astfel de vizita venise foarte tarziu si era cam agitata. Nu o sunasem dar nici ea nu o facuse asa ca eram cam nervos. Ma asigurase ca nu se va fute fara sa fiu de fata si o crezusem ca un prost. Am avut o noapte de explicatii, rugaminti si lacrimi din partea ei.
- M-am jurat, nu mai stiu pe ce sa jur ca n-am facut-o cu altcineva. Am fost doar cu Paula, era singura, Moni era cu Remus si Marcel la Cluj, ne-a luat valul si nu mi-am dat seama cum trece timpul.
Mi-am dat seama ca nu ma minte si ca aparentele ma inselasera dar ceva parca imi scapa. Eram din nou un cuplu perfect. O intamplare nefericita era sa strice insa totul si asta din cauza mea.
..............................

Paula care venea destul de des pe la noi nu rata nici o ocazie sa profite de mine, asta era cuvantul. Pe Corina o distra vazand-o cat e de pornita. Intr-o zi am facut o greseala, am zis ca nu e gaura in cer. Corina nu era acasa si nu am rezistat mult. Paula se dezbracase ime...



    Login