Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

SECRETELE CASNICIEI NOASTRE
Autor : unqnick - 2011-05-24
Citita de 16057 ori - Nota 7.31 (16 voturi)
Citesc cu plăcere unele povestiri, fantezii mai scurte si imi pare rău că nu au o continuare. Incerc să o fac eu si pun pe hartie fantezia. Este a doua oară cand o fac. Aici poate cel care semneaza cuplu4m o sa-i recunoască rădăcinile din alt "secret" Am schimnbat numele principalilor actori şi cred că o să-i placa si lui dar si voua ce a iesit
......................................................
Faptul fusese implinit, nevasta mea tocmai fusese in sfarsit fututa in fata mea de doi necunoscuti si nu numai ca fusese de acord dar o facuse cu atata placere incat nu aveam cuvinte, ma facuse sa ma masturbez uitandu-ma la ea.
N-ar avea rost sa continui, ce sa va spun, cum am futut-o atunci in seara aia ?, poate alta data. Din noaptea aceea am pasit pe alte drumuri ale sexualitatii, ale placerilor depline, ale perversitatilor rafinate. Dragostea noastra s-a cimentat si parca toti barbatii care au futut-o de atunci ne-au apropiat si mai tare.
In noaptea aceea nu am mai plecat acasa. Ce rost avea. Am futut-o pe rand sau impreuna, Corina in loc sa oboseasca era din ce in ce mai dornica de pula. Eu eram frant de oboseala, de satisfactie si de atata futut. Am adormit la un moment dat si dimineata cand m-am trezit am gasit-o in alta camera cu Remus.
Dormeau goi si Remus avea o mana prinsa intre picioarele ei si se vede treaba dupa cearsafurile si prosoapele murdare de sperma ca acolo se mai dadusera ceva lupte. "Vad ca a luat-o in serios nevestica mea" mi-am spus amuzat. Dorin plecase acasa la el probabil, ca nu se vedea pe nicaieri. Trebuia sa mergem acasa, ea nu avea nici un program dar eu trebuia sa trec pe la firma chiar daca era duminica. Am facut un dus care m-a inviorat. M-am apropiat de Corina si am sarutat-o sa o trezesc.
- Iubito, hai sa ne imbracam sa mergem acasa
- Nebunilor, vreti sa ma futeti iar ? ...Mai vreau sa dorm, mormai ea prin somn intinzandu-se pe burta.
Avea putina sperma uscata pe pulpe. Se culcase asa fara sa se mai spele saracuta. Langa ea Remus se trezise si mi-a spus incet fara sa-si scoata mana de la pizda ei. Avea pula sculata dar asa sunt toti barbatii dimineata
- Sstt...mai las-o sa doarma, o sa o aduc eu mai tarziu cu masina. Du-te daca ai treaba. Cred ca si eu o sa adorm la loc. Sa tragi usa dupa tine ca se inchide singura....hai du-te odata.
- Bine, am zis si eu in soapta. Somn usor atunci.
M-am incaltat si imbracat complet revenind in dormitor sa-mi iau la revedere, sa o sarut din nou pe frunte. Remus avea pula sprijinita pe pantecul ei, o intorsese pe Corina pe spate si o saruta mangaindu-i si strangandu-i sanii. Corina desfacuse picioarele si se mangaia la pizda. Ii cauta pula si chicoti incantata tragandu-l peste ea. M-am retras incet sa nu fac zgomot sa nu-i mai deranjez si am plecat in varful picioarelor. Din camera se auzeau deja gemetele lui si vocea Corinei.
- Doamne ce pula tare are domnul...aaahhh....de cate ori m-ai futut oare ?....
- In dimineata asta este prima data
Am zambit, "Are umor tipul, e simpatic foc" Usa s-a inchis in urma mea cu un clic moale. La firma am rezolvat cateva probleme si pe la doua mi se facuse putin somn. Nu o sunasem stiind ca o sa doarma neintoarsa pana voi veni eu.
Ajungand insa acasa, m-am mirat ca nu era. Patul nedesfacut, totul era asa cum lasasem cu o seara inainte. De unde sa o iau ? Priveam inciudat telefonul ei. Nu il mai luase cu ea, avusese o posetuta doar cu cate ceva sa se mai aranjeze daca era cazul. Tocmai in momentul acela suna telefonul meu, nu stiam numarul, si am auzit o voce de barbat.
- Alo ? Domnul Alex ?
- Da va rog. Cu cine vorbesc
- Ei uite ce repede uiti vocea prietenilor. Sunt Remus, dragul meu. Ce faci mai esti inca la firma ?
- Nu, abia ce am ajuns acasa. Auzi, ai lasat-o undeva in oras pe Corina, vad ca nu a ajuns acasa ?.
- Pai tocmai de aia te-am sunat. Era o vreme superba si am convins-o sa ramana sa faca plaje. Eu am cateva zile libere asa ca i-am tinut companie. Nu te-am sunat mai devreme ca sa nu te deranjem poate aveai treaba.
- Nu cine stie ce, puteai sa o faci.
- Urca-te intr-un taxi si vino pana aici. Eu am baut si nu vreau sa risc.
- OK. Imi iau slipul si am zburat
- Nu e cazul, dupa ce a fost, mai e cazul de slip ? rase el gros si am crezut ca o aud pe Corina razand.
- Ea ce face ? E bine
- E bine, e ocupata putin rase el din nou
- Nebunatica, mi se scoala deja pula, daca e ocupata cum cred eu.
- Te-am auzit iubitel, ai ghicit din prima, si i-am auzit iar rasul.
- Hai vino, mai vorbim cand ajungi ca acum am putina treaba cu Corina. Vezi, nu mai suna ca am sa las usa deblocata.
Cred ca nu inchisese bine telefonul asa ca am mai auzit-o pe Corina spunandu-i
- Hai ca ti-am supt-o destul asa, vreau din nou jos pe saltea intr-un 69 arata-mi ca dai limbi mai bine ca Alex, pana acum nu m-ai convins.
Legatura s-a intrerupt, mi-ar fi placut sa ii aud comentrariile si am plecat grabit spre ei. Am facut destul de mult cu taxiul, Nu era ora de varf dar culnea erau multe ambuteiaje din cauza unor stopuri care nu mergeau, dar am ajuns. Am deschis usa si am binecuvantat aerul conditionat. M-am indreptat spre curtea interioara unde era piscina.
Remus statea rascracanat pe un sezlong in pielea goala tinand un pahar in mana. Avea o palarie de soare trasa pe ochi. Pula mare groasa si moale se odihnea pe pantecul lui paros. Era rosie si tumefiata (de atata futut am presupus) si m-am gandit speriat la Corina mea sa nu fi patit ceva, cred ca nici pizda ei nu arata prea bine.
- Salut batrane, dezbraca-te si tu. Bei ceva ? ma intampina el
- Orice, dar sa fie rece.
Am ramas doar in chiloti asezandu-ma pe un alt sezlong. Vazand ca Corina nu mai apare am intrebat
- E cu Dorin ?
- Nu, habar n-am pe unde e Dorin, a plecat spre dimineata si nu raspunde la telefon. Corina vine imediat, e pe undeva prin casa.
Dupa un sfert de ora a aparut si nevasta-mea. Radea in hohote tinand dupa talie pe doi pustani bine facuti. Erau goi bineinteles si pulile li se balanganeau intre picioare. M-a observat si s-a desprins alergand desculta spre mine
- Uf nesuferitule pe unde ai umblat pana acum.? Mi-ai lipsit iubitule.
- Chiar asa ?, nu te cred.
- A, te referi la.... Aia e alta chestie, asa sa nu ne plictisim, de ce nu te dezbarci de tot ?
Am sarutat-o pe gat aspirandu-i aroma. Nu mai era mirosul trupului ei, mirosea puternic doar a pula, a pula straina. Am privit-o amuzat
- Tu ce-ai facut iubita mea ?, cred ca te-ai futut tot timpul De cate ori te-a futut Remus ?
- Crezi ca alta treaba nu aveam decat sa numar ? ma intreba ea cu un aer inocent si pufniram amandoi in ras.
Vorbeam incet si ceilalti nu ne deranjeau. I-am cules un strop de sperma care atarna pe barbie si i l-am dat sa-l linga
- Iar nu esti atenta. Vad ca trebuie sa mai iei niste lectii, sau baietii astia nu au precizie cand stropesc. Trebuie sa am grije de tine ?
- Vezi, de asta imi place sa fi cu mine. A fost distractiv, am vrut sa vad pana unde pot sa merg, m-am futut pe rupte dar daca nu esti cu mine asa cum ai fost azi noapte nu-mi place asa mult.
- Cred ca ai facut-o din plin, vad ca Remus a chemat si ajutoare.
- Ei da, vroiam sa o fac cu mai multi, ai vazut ce mult mi-a placut azi noapte. Nu am vocatie de curva sa ma culc cu altii fara stirea ta, dar azi m-a luat valul, cred ca ai banuit ceva cand ai vazut ca nu sunt acasa.
- Nu, pe bune, credeam ca esti in oras.
- M-am convins ca e altceva cand ma fut sa pot sa te vad, sa te simt, sa fiu admirata de tine.
Ezita o clipa apoi ma saruta iar
- Te rog sa ma ierti iubitule
- Pentru ce iubita mea. Eu am vrut asta. De ce-ti faci probleme ?
- Nu de asta. Te-am refuzat de atatea ori...am fost o proasta....n-am stiut ca poate fi atat de minunat, de excitant sa fiu fututa de doi insi, chiar de trei odata.
Am privit spre cei doi baieti cu care venise si mi-a confirmat dand din cap.
- Sunt bunicei, dar mai au de invatat, spuse nonsalant, nu sunt asa ca tine si Remus.
Mi-a mangaiat pula sculata scancind
- Hai da-tii jos odata, nu fi caragios sa stai asa imbracat.
Mai devreme ii studiasem pe cei doi, erau dotati nimic de zis dar la capitolul asta ii depaseam net. Cu Remus eram cam egal, Corina insistase sa ne-o masoare noaptea trecuta si o aveam putin mai lunga iar a lui era doar un pic mai groasa la radacina. Corina s-a ridicat putin ca sa-mi scot chilotii si am urmarit reactia tipilor. Am remarcat satisfacut o oarecare invidie in ochii lor.
Surprinzator, dar pana atunci nu-mi facusem nici o problema in privinta lor, eram doar putin curios, nu stiam cine sunt. Cred ca ei erau mai curiosi ca mine, vazandu-ne giugiulindu-ne si pe Corina cum imi mangaie si dezmiarda pula. L-au intrebat din priviri pe Remus si acesta i-a mai fiert cateva clipe.
- Am uitat sa va prezint baieti.
Se recomandara Gabi si Bogdan venind sa dea mana cu mine. Bogdan mai indraznet se lipise cu pula de umarul lui Corina incercand sa-i capteze atentia.
- Am uitat sa va spun, am vrut sa fie o surpriza. Corina pe care ati futut-o mai devreme este sotia lui Alex.
Mi-a venit sa rad cand l-am vazut pe Bogdan cum sare ca ars si pula care i se sculase a inceput sa i se inmoaie rapid. Corina a sarit sprintena din bratele mele si s-a dus la el sa-l sarute. La mangaiat pe pula si a intins mana sa-l traga pe Gabi spre ea. Asa imbratisati veni cu ei spre mine care stateam in picioare cu pula sculata zambindu-le prietenos.
- Ce copii speriosi sunteti. Haideti dragilor ca nu musca, e cel mai bun sot din lume, e adorabil, ma iubette ca in prima zi si nu e gelos deloc.
- Pai....atunci cum....?, ingaima Gabi incurcat mangaindu-se sugestiv pe pula belita
- Asta e altceva,....ce naivi sunteti... imi place sa ma fut , nu vad care e problema ? Ce am facut ?, doar ne-am futut putin.
Era complet transformata sotia mea, aproape ca nu o mai cunosteam. Era mai mult decat sperasem. Remus venise spre mine cu un alt pahar de bere rece. Mi-l intinse si o saruta pe umar pe Corina. Aceasta se intoarse spre el si il imbratisa sarutandu-l. Era intaratat rau, i se sculase madularul si o tragea de buci spre el apasand-o de pantecul lui. Se frecau unul de altul, se vede treaba ca ii placea cum se fute nevasta-mea si-mi era putin ciuda pe virilitatea lui. Eram oricum mai tanar ca el dar parca nu era nici o diferenta. Corina gemea excitata, Remus ii desfacuse bucile si o futea cu un deget in cur ca sa o intarate si mai tare.
- Vreau sa te fut iar, unde vrei, mergem in casa sau vrei aici pe saltea ? o intreba ignorandu-ma.
Corina se desprinse de el cu regret parca si veni spre mine.
- Nu te supara dar mi-a fost dor de sotul meu, cred ca e randul lui acum.
- Alex fi cavaler las-o sa-mi suga putin pula, macar atat, sa sti ca nu ma mai satur de ea, insista Remus.
Corina ma trase de mana sa intram in casa dar Remus o opri
- Hai draga nu fi rea, ramaneti aici sa va futeti, macar te privim si noi.
Asta imi convenea, vazusem azi noapte cat de incitat poate fi sa futi pe cineva cu o asistenta excitata la maxim si care imi transmitea si starea lor de spirit. Corina s-a lasat in jos pe genunchi tragand salteaua mai aproape. Ii vazusem mai devreme genunchii inrositi si nu mai pusesem intrebari. Corina rase strengareste si imi facu cu ochiul
- O sa trebuiasca sa am la mine genunchiere de acum cand mergem in vizita.
Eram prea excitat, ii plimbam pula peste buzele rosii si putin umflate. "Daca o las sa fie dupa ea, astia imi demoleaza nevasta" am constatat un pic nemultumit. M-am lasat in voia ei si gemeam tereminat cu ochii inchisi. O mangaiam pe cap inclestandu-mi din cand in cand degetele in parul ei.
- Sa nu-mi faci vre-o surpriza si sa termini repede, ma amenuinta ea scotand pula din gura si masturbandu-ma.
- Aahhh,.....stai linistita,..... nu te opri,.... era asa de bine
Auzem comentariile celorlalti, schimbau impresii, erau de acord ca suge pula nemaipomenit si ca nu mai intalnisera pana atunci o curva care s-o faca mai bine decat ea. M-a deranjat putin ca o comparasera ca o curva dar i-am inteles si eu faceam la fel cand vorbeam despre femei cu altii.
Venisera mai aproape masturbandu-se, aproape ca le simteam respiratia si gafaielile excitate. Corina s-a desprins si m-a intins pe saltea, ii placea sa domine de multe ori, sa ma futa ea. Si-a potrivit cu grije pula si s-a lasat incet in ea. Intra greu si am auzit-o scancind.
- E in regula ?, m-am impacientat eu
- Da iubitule, ma ustura putin la inceput....ahhh...acum e bine.....mi-a fost dor de pula ta iubitule.
S-a lasat peste mine si a inceput sa salte rapid din cur de-a lungul madularului. Ne sarutam futandu-ne cu limbile extaziati. L–am simtit pe Remus langa noi se lasase in genunchi cu pula aproape de capul nostru belind-o incet fara sa scoata un cuvant.
Corina vazu pula groasa indreptata spre ea si nu se putu abtine. Incepu sa i-o frece continuand sa ma futa de data asta infipta pana la capat si facand cercuri mici unduindu-se. Gemu inebunita si ma musca de lobul urechii.
- Iubitu-le nu mai rezist, ....vreau sa-i sug pula .....sa o fac ca azi noapte, mi-a placut asa de mult cu doi odata, spuse gafaind si frecand pula lui Remus.
Nu trebuia sa-i mai dau aprobarea, o facusem de mai multe ori noaptea trecuta cand cu el cand cu Dorin sau doar ei doi. Remus venise putin intr-o parte si acum Corina sugea cu zgomot pula noduroasa. Priveam fascinat buzele prin care madularul disparea si aparea. Un firicel de saliva incepu sa i se scurga de pe barbie si ma feri putin intr-o parte .
- Hai si tu ca ai loc acum ii spuse Remus lui Gabi care se masturba in picioare.
Eram incarligati, ne atingeam, coaiele lor imi jucau in fata ochilor si Corina dadea rapid din cap sugand cand o pula cand alta. Am simtit niste genunchi ca isi fac loc pe langa picioarele mele, era Bogdan care venise in spatele Corinei. Stiam ce o sa urmeze, m-am temut o clipa pentru ea dar era pregatita,
S-a oprit putin din miscarea pe care o facea infipta la mine in pula. Astepta rabdatoare ca ultimul sa-si potriveasca pula unsa cu crema, primindu-l cu un geamat si am simtit pula celuilalt barbat cum aluneca in curul ei frecandu-se de madularul meu prin peretele subtire care le despartea. Era o senzatie noua, cred ca Corina mai facuse asta pentru ca se sincroniza perfect cu el.
Primul care a terminat a fost tocmai ultimul venit, care exploda in ea impingandu-se adanc, strivind-o pe Corina de mine. A iesit cu un plescait din ea si am simtit imediat cum sperma i se scurge ajungand pe madularul meu apoi naclaindu-mi coaiele si asa pline de spuma eforturilor noastre.
Se misca incet preocupata mai mult sa le suga pulile celor doi si Gabi putin cam neindemanatic nu reusi sa se coordoneze cu ea si un jet caldut de sperma ajunse pe pieptul meu. Marturisesc ca nu am fost foarte incantat dar Corina s-a aplecat si a lins cu pofta stropii de sperma.
Era transfigurata de placere dar in acel moment Remus o apuca zdravan de par fortand-o sa-si ridice capul si dupa un ritual de-acum pus la punct intre ei Corina astepta rabdatoare cu gura deschisa asteptand sa ejaculeze in gura ei. A facut-o cu greu, gemand dureros masturbandu-se inebunit eliberand putina sperma.
Cred ca o facuse de atatea ori in decursul ultimeleor ore incat ma miram ca mai are ceva in coaiele lui. Corina ii sugea pula in continuare , vedeam obrajii ei cum se umfla si se sug ritmic si cum ii dezmiarda coaiele paroase. Ii dadu drumul si se culca pe pieptul meu incepand sa dea din cur acordandu-mi intreaga atentie. Gemea si baiguia obscenitati in urechea mea
Am ejaculat dar am ramas cuplati si Corina ma strangea ritmic de pula prelungindu-si placerea. Remus intaratat nu plecase de langa noi si o plesnise din cand in cand peste buci facand-o sa inteteasca ritmul cu care salta in pula mea.
- Doamne cat de minuant a putut sa fie, oare e real ce se intampla cu noi, ce se intampla cu mine ?
Corina se ridica suspinand de pe pieptul meu si R...



    Login