Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

SECRETELE CASNICIEI NOASTRE 9
Autor : unqnick - 2011-05-26
Citita de 10758 ori - Nota 7.08 (13 voturi)
Nu am scapat asa de repede. De client, da dar de oamenii mei nu. Le-am dat drumul incepand de a doua zi si le-am urat sarbatori fericite spunandu-le ca nu ma mai intorc. Au insistat si am ciocnit si un pahar de vin, asa era normal. Una peste alta au trecut vre-o trei ore. Nu-mi parea rau, ma gandeam ca i-am facut o bucurie lui Mircea si stiam ca Corina nu va pierde timpul. Am sunat la usa lui, am ciocanit dar nu mi-a raspuns. O fi plecat de acasa ? Am descuiat usa la noi si mi-am agatat paltonul in cuier.
- Am venit iubita mea !am anuntat-o ca de obicei.
Din dormitorul mic se auzeau zgomote care nu lasau dubii de unde provin. "Au schimbat terenul care va sa zica ! " M-am dezbracat excitat deja de specrtacolul la care voi asista. Mircea o penetra rar pe la spate pe Corina care statea cu capul infundat intr-o perna gemand sacadat. Ii urmaream excitat si gemetele sotiei ma incantau ca intotdeauna cand o urmaream fututa de altul.
- Ahhh, mai linge-ma putin.....aaahhh.....pe unde umbla Alex, il vreau si pe el.
Intaratat Mircea isi scoase pula si o linse si supse de cateva ori in pizda ce scapase putin suc parfumat desfacandu-i larg bucile, apoi o penetra din nou. Nu ma observasera dar mirosul excitant al Corinei ma indemna sa intervin
- Care va sa zica ati inceput fara mine ?
- Ah iubitule, raule, unde ai umblat atata, am inceput cu Mircea de vre-o trei ori.
Am ras si eu si Mircea, Asta era sotia mea, trantea cate una.... Corina il intinse pe pat si se aseza cu grije infigandu-se in pula lui. Am venit langa ea si mi-a belit pula privind-o dragastos. A supt-o de cateva ori si mi-a facut cu ochiul.
- Am baut cafeaua cu prea putin caimac, cred ca mai vreau o portie.
Se misca frecandu-se de el si Mircea o tinea de solduri privindu-ma cum ii dau muie. Venisem hotarat asa ca am ejaculat destul de repede. A continuat sa mi-o suga si dupa aceea. Intradevar ma dorea si in curand madularul era din nou de piatra. Dornica pana atunci, Corina era superexcitata acum, avea privirea aceea cu sclipiri perverse si dorinta de a fi fututa salbatic.
- Vrei sa schimbam ?
- Nuuuu, stii ce vreau, gemu ea
Ii intelesesem privirea. Se lasase peste pieptul lui Mircea si se trasese cu mana de o buca. Gaura maronie era deschisa suficient si am simtit ca iau foc. Pana atunci nu o futusem nici pe ea nici pe Monique in cur in partidele noastre comune. Nu stiu de ce, evitasem tacit asta. O faceam cu Corina cand ramaneam singuri si in rarele noastre vizite la Remus unde isi lua cu prisosinta portia de la el sau Dorin. Am atins-o crezand ca Mircea a futut-o si ca e inca unsa cu crema sau mai are sperma dar era doar transpirata. Vazand ca am de gand sa aduc crema, a gemut oprindu-ma
- Nuuuu, nu pleca.... lasa, fa-o asa, .....nu mai pot sa astept.
Am intrat incet in ea si l-am simtit pe Mircea cum se incordeaza sub noi. Pula inainta greu, Corina se crispa, asa ca am scos-o afara lasand sa se scurga scuipat din belsug in gaura deschisa. Ar repetat operatia de cateva ori si alunecarea devenise acceptabila.
Mircea nu se mai misca imobilizat de Corina si se lasat masat intr-un fel de capul pulii mele pe care il simtea alaturi, in pizda care-l tinea prizionier. Era o experienta noua pentru el asa ca metoda mea inedita de a-l masturba se cunoscu dupa cateva minute. A impins din bazin si a gemut eliberandu-se. Corina l-a tinut in continuare captiv si dupa destul de mult timp am simtit ca se apropie momentul.
Am mai dat apoi de cateva ori puternic din cur facand-o sa icneasca si am ramas linistit. Sperma calduta se scurse cuminte in reprize scurte din pula si m-am retras transpirat din ea. urmat de Corina care a alunecat alaturi eliberandu-i pula moale lasandu-l pe pantec si pe coaie plin de sperma lui, sperma mea si juisarile ei.
- Ce bine a fost, de ce n-am mai facut-o pana acum Alex ?
- M-am temut pentru Monique am zis uitandu-ma la Mircea. Nu sant canvins ca ii face placere.
- Ba da, adica cred ca da. O facem de aproape doi ani si nu s-a plands ca am pula groasa.
- Nici eu nu m-as fi plans, interveni Corina
- Oare de ce te-ai plange tu scumpa mea ?, am tachinat-o eu.
Stateam din nou in sufragerie barfind. Era dupaamiaza tarziu si ne refaceam fortele dupa inca un cuplaj in care il lasasem pe Mircea sa o futa in cur. Corina se pregatise de plecare, avea programata ora la pedichiurista si vroia sa-si faca si tratamentul facial lunar. O privisem defiland goala de colo colo prin camera cu ochhi atintiti pe formele ei apetisante.
- Dragii mei sa nu va imbracati, am sa vin imediat.
Am privit-o admirativ cum iese pe usa, eleganta, sigura pe ea, o doamna. Mai devreme cu o jumatate de ora tipa sufocta "vreau pula, vreau pula..futeti-ma tare amandoi ". Vazandu-l in continuare tacut am deschis discutia.
- Iti faci probleme pentru la pranz, cand v-am gasit aici. ?
- Sa fiu sincer, da. Senzatia e stranie, e ca si cum as fi inselat-o pe Monique si pe tine. Corina m-a asigurat ca din partea ta nu e nici o problema, a vrut pur si simplu sa ma faca sa ma simt bine.
- Adica sa-ti goleasca coaiele. Zi asa, o cunosc bine. Stiu cum a pus problema
- Asa e, a ras el parca usurandu-se de o povara.
Il vedea cum se framanta si se hotara.
- Vezi, azi si eu am vrut sa raman singur cu ea. Ma fut de fiecare data cu atata placere cu nevasta-ta dar azi a fost altceva...... Eu am vorbit cu Monique mai demult, imi spusese ca vrea si ea sa faca macar odata dragoste cu tine asa ca doi amanti. O iubesc prea mult ca sa o refuz si i-am spus ca o sa vorbesc cu tine sa nu se supere Corina. Oricum ar fi aflat, femeile nu pot tine un secret asa ca mai bine sa stie inainte.
- Si de ce nu mi-ai spus ?
- Pai n-ati facut-o ? Eu lipsesc cate odata mai mult de acasa si m-am gandit ca ai futut-o asa cum vrea ea.
- Pe cuvant de onoare, ce dracu’ suntem prieteni, iti spuneam eu daca era cazul. Sa sti ca atunci cand lipsesti le las sa se joace intre ele si eu mai mergeam la un meci sau la o bere cu amicii.
- De asta nu ti-am spus, am crezut ca s-a futut cu tine fara sa stiu si am inghitit in mine. Mi-a fost jena sa deschid discutia si cu Corina.
- Stii ce ? asta e dintr-un roman prost, ne futem nevestele unul altuia de atata timp si ne rusinam sa vorbim despre placerile voastre ascunse. Nu cred ca mi-ar placea sa o gasesc cu tine pe Corina, fara sa-mi spuna, fara sa stiu dinainte. Am stabilit de mult chestiile astea cu ea si avem incredere unul in altul.
Corina s-a mirat putin povestindu-i mai ales ca in cele doua zile cat a lipsit Monique ne-a evitat sau a iesit numai cu mine la Mall la o bere sau un biliard, dar si ea a dat bataie sa rezolve toate pregatirile de iarna pentru serbarea copilor mai ales ca anul asta lipsea de la petrecere.
Am plecat cu avionul pana la Paris unde ne-au asteptat rudele ei cu masina. Asa ca excursie a fost minunat, am vizitat in perioada asta cateva castele de pe Valea Loirei, n-am avut parte de zapada, a fost chiar cald pentru perioada asta a anului dar sarbatorile de Craciun, concertele de orga de la biserica, mesele nesfarsite cu mancare din belsug si vin rosu de la resedinta sau de la cate un han tinut de cate un prieten al familiei.
Rudele ei stateau intr-un conac foarte vechi de care erau foarte mandri cu toate utilitatile moderne, un pic mai izolat la cativa km de Langeais in mijlocul unor plantatii de pomi si de vie. Pana aici totul a fost perfect dar puritanismul lor catolic nu ne-a permis sa ne distram in felul nostru obisnuit, ci fiecare in camera noastra si ne descarcam naduful fiecare pe partenerul sau legitim.
Credeam ca daca sunt francezi sunt mai libertini dar astia erau alt soi. Planuisem sa ne amanam zborul si sa ramanem la Paris macar o noapte dar verisoarele ei au asteptat pana in ultima clipa sa ne vada imbarcati. Puneau saracele tristetea si nemultumirea noastra pe seama despartirii asa ca le-a asigurat ca in vacanta de vara o sa-i insotim din nou sa le facem o vizita.
Cei mai intaratai erau Monique si Mircea. In avion dupa un timp, fetele au schimbat locurile intre ele si am mangaiat-o discret si nici Mircea nu a fost mai timid. Monique era de nestapanit. Cred ca daca am fi avut locuri in spate ne-am fi tras-o acolo in avion. Am sosit seara tarziu, vama, bagaje, taxiuri particulare cu soferi plini de tupeu si am ajuns acasa. Cutia de scrisori plina de plicuri si reclame. Doream sa fac un dus sa ma refac. Femeile au intrat repede in casa. I-am strans mana lui Mircea mormaind cate un "mai vorbim" . Dupa ce am facut dus m-am imbracat si Corina care nu-si gasea locul m-a intrebat cu jumatate de gura
- Unde vrei sa mergi ?
- De ce pui intrebari din astea ? Imbraca-te.
- Tu imi ghicesti gandurile. Ai vorbit cu Monique ? Mircea era ca turbat.
- Nu, de unde. Dar tu , ai vorbit ceva cu el ?
- E cam insistent, dar asa e el nefutut, rase ea incaltandu-se.
Am ramas sa incui usa cand usa lor s-a deschis si i-am vazut iesind cu o sticla de sampanie. Am pufnit in ras si ne-au tras inauntru.
- Gand la gand cu bucurie.
Isi transformasera putin apartamentul, scosesera cateva usi lasand arcade, pe un perete aveau un camin fals dar o aeroterma ingenioasa dadea suficienta caldura. Blana mare de urs ma atrasese de multe ori si doream sa ma fut pe ea dar nu indraznisem mai ales ca Corinei ii era frica si asa de expresia fioroasa a dihaniei.
Monique a zmuls hainele de pe mine aruncandu-le si pe ale ei. Mircea o luase pe sus pe Corina ducand-o in alta camera. Am intins-o pe blana de urs si gemetele ei slabe si tremuratul imperceptibil al trupului ei nerabdator se transformara in curand in gemete puternice, strigate pasionale, in convulsii si contre puternice.
La un moment dat am auzit batand vecinii in calorifer dar lui Monique nici ca i-a pasat. A asteptat cuminte sa ejaculez. Am facut-o abundent si m-a lins apoi cu ochii inchisi fericita. Intins pe spate o lasam sa se joace cu pula, sa o sarute si sa o linga din cand in cand asteptand sa se scoale din nou. Am vazut-o pe Corina imbracata cu o expresie ciudata pe chip.
- Unde pleci ?
- Merg putin pana la noi...vin imediat.
Mircea venise langa noi pe blana de urs mangaind pizda Moniquei.
- Ce norocoasa e sotia ta, imi spuse ea suspinand.
- Si sotul tau e la fel de norocos. Ma bucur pentru el.
- De ce nu ne-om fi cunoscut mai demult, am pierdut atata timp stand pe acelasi palier fara sa banuim ce pereche minunata sunteti, pe gustul meu si se apleca sa imi sarute capul pulii.
- O sa recuperam, nu-ti fie teama spuse Mircea si o lovi usor peste fese.
Cand s-a intors Corina avea aceiasi expresie pe chip. Lasa langa mine bine cunoscutul unguent dar ramase imbracata. "Pentru crema plecase ? " O priveam mirati, apoi plictisita si dezamagita ne spuse
- Mi-a venit ciclu. E prima data cand imi vine mai devreme. O sa va distrati fara mine. Iubitule, trei zile o sa-ti sug numai pula imi spuse cu regret
- Numai lui ?, o intreba intaratat Mircea.
- O sa vad .... Eu merg dincolo.
- Stai putin, merg si eu cu tine.
Cu toate protestele ei isi trase un trening si o urma facandu-i un semn sotiei lui. Imi parea rau pentru Corina, glumise cand spusese ca o sa-i suga pula. Nu eram niste nefututi si ii respectam cele 3-4 zile si doar asa in joaca, dimineata o facea cateva clipe glumind de fiecare data "vrea sa fiu prima care-ti suge pula pe ziua de azi "
Se facuse dimineata, m-am uitat la ceas, era 7 dar inca intuneric. Imediat ce plecasera ceilalti Monique fugise la baie si se pregatise, mai tarziu mi-am dat seama ca facuse clisma. O futusem de cateva ori si de fiecare data ii terminasem in cur. Mi-o cerea cu insistenta si m-am mirat ce o apucase asa brusc pofta
- O fac pentru tine, iubitule, si se intinse peste mine.
- Da ? Pana acum nu mi-ai cerut-o dar nici eu nu am insistat
Ma mirase apelativul, futandu-ne il mai scapase de cateva ori "De cand pana cand iubitule ?"
- Mi-a spus Mircea ca iti place s-o futi in cur pe Corina si vreau sa iti indeplinesc toate dorintele. O sa-mi pun si eu piercing in limba sa fiu ca ea.
- Imi placi asa cum esti, nu trebuie sa o faci decat daca vrei tu.
- Tu ma iubesti Alex ? Tu nu ti-ai dat seama cat de mult te iubesc ?
- Monique, ce vorba e asta ? imi placi, imi placi foarte mult, esti o femeie grozava, o doamna, imi place sa te fut, esti plina de pasiune dar aici nu e vorba de iubire. Esti sotia lui Mircea, ne respectam, Ce facem noi este pentru placerea noastra reciproca dar si eu si Corina condsideram ca avem o casnicie solida, ne iubim si respectam in acelasi timp micile placeri si cand are chef sa se futa cu altcineva o face cu stirea mea.
- Oh Alex iubitule, inseamna ca tu nu sti nimic despre ei. Inainte sa plecam la Paris te-a inselat cu Mircea. Ai fost plecat nu stiu unde si s-a futut cu el fara sa sti. Il iubesc si pe el dar cand am auzit ca pot sa fac ce vreau cu tine l-am iertat.
- Cand a fost asta ?
- Inainte sa plecam in Franta.
- Ce copil esti Monique. Eu am fost de acord cu asta, era pus la post de tine si atunci i-am zis Corinei sa il ajute sa scapede tensiune.
- Da, dar nu sti, ca acolo la Langeais au hotarat sa se intoarca pentru o luna amandoi la Paris si noi sa ramanem aici. Sunt asa de fericita.
Ma enervasem. "ce dracu’ o apucase iar pe Corina ? Pe Mircea il inteleg, nu stiu ce barbat i-ar rezista lui Corina, dar ei ce ii mai lipsea acum ? " M-am ridicat sa ma imbrac. Eram nervos, juramintele noastre de dragoste din noaptea de Anul Nou fusesera niste vorbe goale.
- Unde pleci ?, se agata Monique de mine
- Acasa, unde sa plec? Acasa LA MINE pana una alta.
- Vin si eu
- Nu, Monique, trebuie sa am o explicatie normala cu ea. Eu nu am stiut nimic pana acum, ce ati hotarat impreuna cu cu el si cu tine.
- Noi doua nu am vorbit dar Mircea mi-a spus ca ea o sa fie de acord si ramasese stabilit sa-ti spun eu cand ne intoarcem in tara. O sa fim doar noi doi, singuri, o luna... esti de acord si tu,... asa e ?.....
M-am intors din drum si am mangaiat-o pe obraz. A vrut sa ma sarute si sa ma traga inapoi pe blana de urs pe care o storsesem de puteri. Ma privea cu speranta
- Monique, as vrea din toata inima sa ramanem la fel de intimi ca si pana acum, te-am dorit inainte sa ne cunoastem cand te zaream doar pentru o clipa. Ne-am oferit unul altuia clipe de neuitat si sper din toata inima ca aceste clipe vor mai fi daca ceea ce s-a intamplat e o greseala, o neintelegere .....
- Alex....
- ....dar daca Corina o sa-mi confirme ceea ce mi-ai spus si totul e adevarat, atunci.... atunci cred ca e mai bine sa te duci cu ei in Franta, sa o luati cu voi pe Corina pentru totdeauna. Am iubit-o si o mai iubesc si acum pentru a accepta situatia asta.
- O nu Alex, .....si tu ce ai sa faci ?
- Probabil ca o sa supravietuiesc, nu sunt asa de batran sa nu pot lua viata de la capat.
Cheia nu vroia sa se invarta in yala. Era sa ma izbesc in usa ca un taur dar am apasat totusi pe clanta. Era deschisa. "Calmeaza-te Alex, nu fi ridicol. Ai vrut o sotie emancipata ?, ai acum o curva, asta ai capatat " mi-am spus.
- Ai venit iubi ? spuse moale Corina.
- Da IUBI, am raspuns acru.
Statea pe canapea, Mircea in pielea goala, cu pula sculata, asezat langa ea, ii tinea mana in mainile lui. Ma miram ca ea era imbracata si el gol. Ma stapaneam destul de bine. Cu el nu doream sa am un conflict, stiam cum se descurca cand nu il ajutau argumentele, aici era vorba de Corina si aveam de gand sa am explicatia cu ea cand vom ramane singuri.
- Iti face declaratii de dragoste ? am intrebat-o zambind stramb.
- Ai nimerit-o spuse Mircea. Se lasa greu, te astepta pe tine, are incredere in discernamantul tau.
- De ce ai intarziat atata ? ma intreba trista, cu acelasi glas moale.
- Pai, draga mea, am vrut sa va respect intimitatea. M-ai lasat acolo, asta a fost dorinta ta. Puteai sa te intorci daca ti-era dor de mine.
- Te-am asteptat sa vi, sa vorbim.
- Nu este cazul, m-a lamurit Monique. Tu sti ca dorintele tale sunt lege pentru mine am spus eu cam sarcastic.
- Splendid, se bucura Mircea. Va las sa hotarati cum facem.
Isi cauta treningul si pleca la el acasa. Incerca sa o sarute dar Corina se feri putin asa ca o atinse doar pe gat. O privisem insistent si am vazut ca avea lacrimi in ochi, era totusi o femeie sensibila, imi facuse o figura ca asta dar ii parea totusi rau ca ma luase prin surprindere, "Vrea sa fie cu Mircea dar ii pare rau si de mine. O sa-si rupa curul, asa in doua barci " ma g...



    Login