Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSECRETELE CASNICIEI NOASTRE 5
Autor : unqnick - 2011-05-25
Citita de 11891 ori - Nota 7.62 (26 voturi)
Remus o urmarea fix, putin nervos pe Corina care ramasese sa mai vorbeasca ceva cu Marcel.Acesta o asculta atent dand din cap aprobator si mangaind-o pe fund. O trasese sa intre din nou cu el in casa dar Corina se opusese. Apoi a dat sa plece dar o tinea de mana asa sotia mea a ras, l-a sarutat si s-a aplecat sarutandu-i zgomotos capul pulii care se sculase pe jumatate.
Ma asezasem pe un fotoliu aproape de Remus vrand sa fac conversatie dar am renuntat vazandu-l asa de captivat. Corina il lasa pe Marcel si merse drept spre Remus ignorand mana lui Dorin care se intinsese repede sa o prinda. Se aseza pe vine cu palmele pe genunchii lui. Chiar daca ii vorbea incet puteam sa aud.
- Te comporti ca un copil, nu sunt singura femeie de aici,.... sa nu faci vre-o scena ca o sa fi ridicol, Moni e mai mult decat intelegatoare, e o scumpa.
- Stii ce vreau !
- Ce te faceai daca nu veneam ? spuse Corina mangaindu-i pula groasa.. Mi-a fost dor de grasuta asta si de ce-a putut sa-mi faca.
Corina imi spusese ca i-o supsese de doua ori in dimineata asta. Imi inchipuiam ce mult doreste sa o futa. M-am uitat la ceilalti care ii priveau curiosi. Cred ca daca eram eu in locul lui ma inhibam dar lui nici ca ii pasa. O apasa incet cu capul spre pula pe care Corina o belea incet
- Ia-o in gura,..... te rog....
- Bine, mergem inauntru, cred ca te-am pedepsit destul
- Nu aici vreau, gemu el si Corina supusa isi trase o perna sub genunchi si se apleca cu gura larg deschisa facand sa dispara madularul pana aproape de capat.
Eram prea aproape de ei asa ca m-am ridicat si m-am dus spre lada frigorifica sa-mi mai iau o bere
- Imi deschizi si mie o bere ? Nu suporti spectacolul ?
M-am intors si am vazut-o pe Paula zambind ironic.
- Nu, deloc, dar am vrut sa le ofer putina intimitate. Am vazut-o de atatea ori sugandu-i pula asa ca....
- Ma cam neglijezi, am vazut ca te-ai ocupat mai mult de Moni si de nevasta-ta. Voi nu va futeti destul acasa ?
- Vad ca ai ce ai cu mine. Nu vrei sa facem pace ?
- Ba da dar in conditiile mele. Vino sa stam la umbra.
S-a lasat pe spate pe un pat de plaja asezat sub un pavilion mai aproape de casa. Am putut sa o privesc mai atent, avea o pizda cu labii uriase care ii ieseau mult in afara. Mai devreme cand o futusem nu prea le dadusem atentie.
- Iti place ce vezi ?
- Nu-mi dau seama, sa vin mai aproape.
Am mangaiat cu degetele pielea mai inchisa la culoare din jurul crapaturii si labiile carnoase. M-am aplecat si le-am supt pe rand tragand de ele cu buzele. Pe langa culoarea maroniu vinetie a labiilor, rozul placut al interiorului ma atragea. Le-am tinut departate si am trecut cu limba peste pielea fina catifelata gustandu-i aroma. Am patruns cu limba inauntru si gaurica a ramas deschisa plina de dorinta.
Lindicul deja intarit tresari sub atingerea limbii. Era dur parca avea un os inauntru si l-am supt. Am lins-o si am supt-o indelung cu atata placere incat am simtit cum imi curge pe pulpe putina zeama lipicioasa din pula. Ii produsesem deja doua orgasme si ma stranse tare cu pulpele prinzandu-mi urechile.
- Mi-ajunge....m-ai inebunit....esti grozav Alex. Vreau sa ma futi....fute-ma .
Am intrat in ea si a scos un oftat profund. Nu prea aveam pozitie asa ca se rasuci intr-o parte si isi ridica un picior pe care m-am grabit sa-l sustin. Imi placea ca e zdravana si bulanoasa. Chiar daca era mare, nu era deloc grasa, si fara un strop de celulita. Pula aluneca plescaind in pizda care ma primise cu bucurie. Intram in ea pana la capat si in curand aveam flocii fleasca de spuma.
Obisnuit cu pizda stramta a sotiei regaseam acum alta placere. Era ca un masaj fin, o comparam cu masturbarea pe care mi-o faceam sau mi-o facea Corina cu mana plina de clabuci de sapun sau gel de dus. I-am pus un picior dupa umar tragandu-ma de el ca sa pot impinge mai bine. Paula isi freca clitorisul atingandu-mi si pula din cand in cand.
Capul pulii se freca de orificiul mai aspru al uterului si peste putina vreme, excitat, am inceput sa o izbesc mai tare si am ramas adanc infipt in ea cu capul pulii proptit in adancul ei. Si-a lasat jos piciorul greu, fara sa ies din ea.
- Mai stai putin asa. Ai fost grozav. Ti-ar placea sa o mai facem ?
- De ce nu ?
- Corina e o femeie grozava, ti-a spus ceva ?
- Despre voi ? Da, i-a placut.
- Ai vrea sa o facem toti trei ? Ar fi grozav.
- Parca v-ati vorbit. Si ea a spus acelasi lucru.
- Serios ? Dar tu vrei ?
- Mananci calule ovaz ?
Am iesit din ea cu pula cam inmuiata, plina de sperma.
- Ma duc sa ma spal.
- Nu e nevoie, se oferi ea.
Imi lua pula in gura lingand-o, sugand-o pana fu curata apoi isi linse degetele si buzele. Se ridica si merse la dusurile de langa piscina cu sperma curganu-i pe picioare dar nu se sinchisi. Langa piscina era activitate mare. Moni ii sugea pula lui Dorin. Statea in picioare aplecata tinandu-se de marginea fotoliului iar Marcel tinand-o de solduri o futea rar ca un metronom.
Ceva mai incolo, Remus era culcat pe spare, pe jos iar Corina mea calare pe el isi misca bucile, infipta in pula lui. Corina se lasase peste pieptul lui, numai bucile i se saltau si se roteau lasand sa se vada putin din vena groasa a pulii lui Remus cum apare si dispare. Am venit mai aproape, bucurandu-ma pentru el. Corina intinsese prea mult pelteaua, se oprise la timp altfel cine stie ce mai iesea.
Din cand in cand se sarutau si isi comentau gafaind placerea. Am vazut-o cum se opreste, strangandu-l cu pulpele si pe Remus zvacnind in sus saltand-o aproape. Ejaculase. Dupa un tim in care Corina se mai freca de el infipta pana la capat se retrase ridicandu-se fericita. Ma vazu si ma saruta in fuga apoi merse cu pasi mici intrand in casa. Remus o urma imediat. Imi zambi si facu un semn ca totul e OK.
Asezat pe perne cu Paula alaturi i-am urmarit pe cei trei cum continua activitatea si comentam cu Paula pozitia cam incomoda a lui Moni. O asteptam pe Corina sa-mi spuna impresiile, retragandu-ma sa ma fut cu Paula pierdusem desfasurarea "ostilitatilor" Marcel se retrase cand Dorin se ridica in picioare si trecu in locul lui. Nu dura mult si un grohait de sastisfactie ne lamuri ca terminase. Mersera impreuna la dus urmati de Marcel.
- Ce faceti dragilor ? sa va fie de bine spuse Moni.
- Multumim la fel draga mea.
- Eu nu stiu de ce ne chinuim, in picioare, pe canapelele astea cand avem atatea paturi in casa ? sau ne place sa ne chinuim ? rase Dorin.
Corina cu Remus intarziara ceva in casa dar aparura intr-un final. Nevasta-mea se cuibari la mine in brate, soptindu-mi la ureche.
- A fost grozav, cred ca s-a convins ca merge si fara pilule.
Ii mangaiam sanii si ma saruta dupa ureche.
- L-am asteptat in hol, eram sigur ca vine dupa mine. M-a luat pe sus, ne-am futut chiar acolo. L-am lasat in sfarsit sa ma futa in cur. Era inebunit cand a terminat. Ma saruta si mangaia aproape ca plangea de bucurie. Cred ca i-a disparut spaima aia. Moni i-a bagat in cap sa ia hapuri pentru potenta.
- Si ti-a mai tras-o odata ? Ati stat destul
- Nu, chicoti ea. Mai nou e inebunit sa-mi dea limbi. Tu ai stat degeaba ?
- Glumesti iubita mea. Am de unde alege.
- Eram cam nervoasa si la inceput, nu prea imi convenea sa te vad cu alta femeie misto dar acum imi pare bine. Sunt atat de fericita ca am venit la ei.
- Cred ca Dorin deabia asteapta sa-si ia portia.
- Sunt convinsa dar il mai fierb si pe el vreau sa ma doreasca mult.
Il priveam pe Remus, redevenise omul spriritual, sigur de el asa cum il cunosteam. Veni spre noi cu o figura pe care se citea satisfactia
- Alex, cam somezi. De futut nu te futi, pe Corina o tii in brate degeaba. Mai las-o si la altii. Se apleca sa o sarute pe Corina si pula lui avu parca o zvancire scurta. Imi spuse confidential
- A facut minuni cu mine, cred ca m-am lecuit
- O sa o rog sa-ti mai administreze tratamentul din cand in cand, daca spui ca e asa de bun, am ras eu
- La inceput va trebui sa ti-l aplic mai des, sa aiba efect ca lumea, interveni si Corina mangaindu-i pula.
- Alex hai sa ma ajuti sa facem gratarul, o sa te las responsabil de problema.
- Aici n-ai nimerit-o, este complet pe dinafara. Daca vrei sa ramanem flamanzi poti sa-l lasi pe el, imi lua apararea Corina.
Remus parea nehotarat dar il zari pe Marcel
- Marcel, ma ajuti sa facem gratarul !!
- Gata sefu’
Veni undeva in spatele nostru si se intoarse cu un sort cu pieptar cum au bucataresele. Era nostim asa in curul gol si cu sort. Se opri putin trecand pe langa noi. Ii zambi Corinei si ii mangaie un san privind-o indraznet in ochi.
- Mai amanam un pic continuarea papuse sexoasa, trebuie sa stau la rand.
- Nu avem de ce sa ne grabim. O sa ramanem aici la noapte
- Ce i-ai facut lui Remus de e asa vioi ?
- Nimic deosebit se pisici Corina bagandu-i mana sub sort. Vrei o mostra ?
- Marcel ! se auzi din nou glasul lui Remus si acesta pleca de langa noi
- Are tupeu baiatul asta.
- Te deranjeaza iubitel ?
- Deloc, imi place chiar.
- Asta pentru ca ti-a supt pula ?
- Si de asta, am ras eu. Imi place ca e dezghetat si nu e inhibat. Ce ati pus la cale mai devreme ?
- Ceva. Nu trebuie sa le stii tu pe toate.
- Chiar asa ? am zis acru, prefacandu-ma
- Nu fi uricios, e de bine, esti si tu in combinatie.
Se ridica si merse spre cele doua femei care aranjau sub un pavilion o masa care statuse pliata pana atunci. Cele doua o chestionau curioase. Corina le raspunse si incepura sa rada in hohote.
- Eu ma duc sa aduc niste caviar, ne anunta Dorin.
- Pot sa vin si eu ? Ti-am vazut casa de la etaj si mi-ar placea sa mi-o arati.
Moni si Paula ramasera uimite de cat de repede se descurcase nevasta-mea. Il luase de brat si plecara goi pe aleea de dale care mergea spre fundul curtii. "Acum o sa o futa in sfarsit si el saracul " l-am compatimit eu. Ma mirasem ca Corina amanase atata momentul.
- Nu punem ceva pe noi ? se opri Corina vrand sa-si culeaga fusta.
- Cine dracu’ ne vede. Gardurile sunt inalte si doar intram in casa
M-am invarti ceva vreme prin curte, apoi am inotat cateva bazine. Stateam pe jumatate lungit pe spate intr-um fotoliu si le priveam pe Paula si Moni care de mai bine de jumatate de ora imi sugeau pula. Ejaculasem odata dar continuasera sa mi-o linga ca sa o curete apoi vazand ca nu are de gand sa se culce continuasera bucuroase.
Imaginatia imi zbura aiurea, mi-o inchipuiam si pe Corina alaturi de cele doua si pe barbati cum le fut pe la spate. Am sorbit din sticla de bere incantat de piercingul lui Paula care se freca de frenul pulii.
- O sa ramai fara ea, imi striga Remus vesel de langa gratar.
Am ridicat sticla salutandu-l. Ce inspirat am fost ca am acceptat sa reluam legatura. Pe de alta parte imi propusese niste chestii de afaceri interesante si mi-a spus ca si Dorin avea ceva pentru mine. Prevedeam si o latura profitabila a relatiei la care nu ma gandisem.
Dorin aparu din fundul curtii tinand-o pe Corina dupa gat. Ma vazuse si ii spuse ceva facandul sa aprobe incantat. Corina veni si se baga intre cele doua si acum pula mea trecea de la una la alta inghesuite in genuncjhi infata mea. "Doamne, oare tot ce visez, mi se ralizeaza ? " Eram uimit si excitat in aceaiasi masura. Cei trei barbati venisera in spatele lor si isi alesesera cate o pereche de buci.
Bineanteles Remus a fost primul care a ingenunchiat si a lins-o putin pe Corina apoi a patruns-o cu pula sa groasa. Marcel l-a asteptat pe Dorin sa inceapa sa o futa pe Moni apoi s-a chinuit putin si i-a bagat-o in cur Paulei. Nu mai reuseau sa mi-o suga ca lumea. Loviturile lor le impingeau spre mine. Corina s-a descurcat sprijinindu-se de genunchii mei si reusea din cand in cand sa o primeasca adanc in gat impinsa de Remus. Aveam o priveliste uluitoare, precum viziunea de mai adineauri. Dorin termina ultimul si se ridica incantat
- Parca erati niste vitele sugand la vaca, facu el o gluma
- Vrei sa spui ca voi ati fost taurii ? Unii da, dar tu mai ai pana acolo, il intepa Paula aplecandu-se sa i-o curete lingandu-l.
- Erau sa se arda, ne striga Remus de la gratar, si numai tu Alex esti de vina.
Am ras. Incepusem sa obosesc si aveam pula rosie de atata supt si futut. Prea veneau una dupa alta, nu eram obisnuit. Corina ma cauta si veni iar sa o iauin brate.
- Astia nu fac pauza de loc ? Daca o tinem tot asa o sa-mi faca pasarica praf.
- La asta ma gandeam si eu. Dar adineaori a cui a fost ideea.
- Am vrut doar sa ti-o sug si eu, n-am stiut ca vin si ei
- Crezi ca daca-mi dau cu crema aia are efect ? am intrebat-o aratandu-i pula tumefiata.
M-a doftoricit la baie, povestindu-mi aventura din casa lui Dorin.
- Sa sti ca m-a fortat sa beau din tampenia aia pe care mi-au dat-o atunci.
- Si ai baut ? am intrebat-o nelinistit
- A nu, m-am prefacut ca sunt de acord si am aruncat-o. Cred ca azi, dintre toti el a fost cel mai intaratat, m-a futut cu atata inversunare ca ma doare toata carnea. Dar mi-a placut.
Am stat la masa. Icrele au fost delicioase, si am glumit pe seama lor ca a durat cam mult pana le-a muls. Eram rasfatat de Corina si Paula care imi dadeau pe rand cate o bucatica de friptura, spunand ca arat cam nemancat. Am zacut facand plaje, am inotat si la un moment dat noi barbatii am facut o mica partida de pocker si daca la inceput pierdusem putin, la sfarsit aveam un castig frumusel. Dorin si Marcel erau in banii lor asa ca am vrut sa-i dau banii lui Remus care nici nu a vrut sa auda.
- Prefer sa am noroc in dragoste, a spus vesel.
- Cred ca Alex are noroc in ambele, aici sunt cam invidios recunoscu Dorin. Sa sti ca inca nu-mi dau seama cu ce o vrajesti pe nevasta-ta. Daca iti poti inchipui, se fute in draci, suge pula si apoi alearga la barbatul ei. Ma intarata spunandu-mi cat de mult il iubeste.
- Corina e o intr-adevar deosebita confirma Remus.
- Marcele, pe tine nu te impresioneaza, pentru tine toate curvele noastre sunt la fel, insista Dorin ca sa ma zgandare putin dar l-am ignorat.
Afara se innorase putin si batea vantul risipind servetelele de pe masa. In aer se simtea mirosul ploii care se apropia repede. Am strans repede aducand sub pavilioane pernele de pe numeroasele sezlonguri, canapele sau fotolii. Si am intrat in casa cu primele picaturi de ploaie. Femeile erau sus in "camera de tortura" in care fusesem mai devreme. Stateau tolanite pe patul-stadion flecarind.
- Cine va goneste asa draga ? spuse roscata de Paula
- Voi nu auziti ? A inceput sa ploua afara, am zis eu
- Si ti-e frica sa nu se topeasca ?
- De asta ar trebui sa-mi fie mie frica spuse Corina privindu-ma cu dragoste.
- Draga mea nu-ti fie teama, imi pun pula la dispozitie daca esti in suferinta, interveni brutal Dorin
- L-am privit nemultumit "Ce l-a apucat ? Termina unul incepe altul ?"
- Prefer sa am grije sa nu se intample asta ma salva Corina
Se rostogoli spre marginea patului si ma trase langa ea. Si ceilalti doi se urcara langa consoartele lor iar Marcel aduse o masuta pe rotile cu pahare si tot feluri de bauturi. Corina nu pierdu timpul si ma mangaie
- Ai vazut ce buna e crema, acum e ca noua. Ia sa vedem daca a intrat la apa. Pentru moment am facut abstractie de ceilalti si am inceput direct cu un 69, cand ceilalti se cuplasera deja. Marcel privea excitat cele trei perechi mangaindu-si lent pula aia curioasa.
- Ai de unde alege, l-a invitat Moni
- Nu e greu deloc
Marcel se urca in pat pasind peste Dorin si Paula si se propti in fata lui Corina care se oprise cu pula mea in gura curioasa pe cine va alege. Vazand ca insista sa i-o ia in gura se misca venind mai jos si se infipse in pula mea ajutandu-se cu mana, se misca de cateva ori inainte si inapoi apoi se indrepta de spate.
- Ia sa vedem ce mi-a adus Marcel aici.......Mmmmmm......e desertul.....
Nu puteam vedea cum i-o suge, o auzeam plescaind si lipaind. Fundul ei se misca incet inainte si inapoi facand pula sa se frece de fundul uterului ei si nu-mi dadeam seama daca gemetele ei erau datorita capului pulii mele sau a lui Marcel.
Moni il chema langa ea cu un ordin scurt si Corina eliberata se intoarse, iesindu-mi din pula, incepand sa mi-o suga. Dupa putin timp Dorin isi parasi nevasta si incepu sa o futa pe Corina pe la spate. Imi placea caruselul asta care incepuse si am inceput sa ne schimbam partenerele. A fost o nebunie, viermuiala din pat, gemetele amestecate, mirosul de pizda excitata imi facuse pula ca de fier.
Cand am ejaculat in gura lui Moni, imediat am fost preluat de Corina. Pe rand pleca cate una din femei la baie dar se intorcea in ghemul de trupuri si aproape o ora am continuat sa ne futem, sa ne lingem sau sa ne dezmierdam. Ploaia se oprise si Marcel iesise sa curete piscina de frunze si hartii si sa puna la loc fotoliile si canapelele. Fusese un sex in grup de vis si incepusera sa mi se scoale pula din nou.
- Hai sa schimbam putin atmosfera. Sa incercam si putina intimitate, sunt destule camere, sa mergem la inceput cate o pereche si putem sa schimbam dupa aia
- Grozav, imi palce ideea.
- Credca se vorbisera mai devreme. Au tras la sorti si Moni ne arata camerele. Corina nimerise cu Dorin care o pleznea bucuros peste buci
- Iubi, sa te simti bine, suntem alaturi, ma incuraja Corina luata pe sus de huiduma de Dorin .
- Da dar acum am eu grije de el spuse Paula tragandu-ma inauntru.
Moni il lua de brat pe Remus si disparu pe alta use.
..................
Mi-a placut ideea, stateam satisfacut pe spate dupa ce o futusem pe Paula, uimit cat de delicat se purta cu mine in ciuda aspectului ei de iapa zdravana.
- Si acum ce facem ?
- Daca vrei sa ramai cu mine eu nu am nimic impotriva, dar regula este ca noi femeile sa ramanem pe loc si voi sa va mutati dintr-o camera in alta. Eu zic sa nu mai pierzi timpul.
- Am intrat in camera de alaturi si am dat peste Marcel care o futea pe Moni iar Remus ii dadea baiatului sa-i suga pula asa cum mi-o facuse si mie. M-am retras si am intrat peste Corina. Dorin ii dadea limbi si am tusit sa-l fac atent.
- Te asteapta o doamna alaturi am spus hotarat, nestiind cum va reactiona
S-a ridicat si a plecat. Avea fata ummeda si stralucitoare. M-am apropiat de Corina care m-a tras langa ea
- Avea sperma pe fata, sau nu am vazuit bine am intrebat-o
- Era cam brutal asa ca l-am pus sa curete ce a facut dar am vazut ca-i place sperma. Nu m-ar mira sa i-o suga si lui Remus
- Astia sunt sonati rau, nici pe mine nu m-ar mira. Acum lui Remus i-o suge Marcel. am ras eu
Inca odata puteam sa-mi dau seama cu cata placere imi fut nevasta. Ma asteptase si acum mi se daruia cu pasiune. Terminasem amandoi si ne dezmierdam bucurandu-me de ziua care fusese plin...



    Login