Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSECRETELE CASNICIEI NOASTRE 4
Autor : unqnick - 2011-05-25
Citita de 12919 ori - Nota 7.57 (14 voturi)
Ramasesem cu Paula si o vreme am lasat-o sa imi suga pula aplecata pe mine. Avea un piercing si in limba inebunindu-ma. Ii mangaiam soldurile carnoase, bucile si ii pipaiam buzele carnoase ale pizdei. I-am strecurat un deget printre labii simtind ca se umezise. Am mai bagat un deget si am inceput sa o fut cu el rapid facand-o sa scanceasca. Isi scosese pula din gura si ma masturba in ritmul penetrarilor.
- De ce dracu’ te-i oprit, ia-o inapoi in gura.
- Ce tare ma iei durule, spuse si se lungi pe spate tragandu-ma peste ea. Cred ca ai ceva mai bun decat degetele alea. Am venit sa ma fut nu sa ma.... Auuu....nebunule !, cu grije.......aaaaaaahhhh
Intrasem in ea direct. Aveam capul pulii umflat si cred ca a durut-o un pic pentru ca aproape ca i-am bagat labiile inauntru cand am impins. Acum se relaxase si isi misca soldurile sa o simta mai bine inauntru. Eram multumit de mine, era ziua mea norocoasa, era cea de atreia pe care o futeam, prima fusese Corina de dimineata, care fusese gata sa renunte de a mai pleca de acasa vazandu-ma asa pornit.
Ma uitam satisfacut la fata Paulei in timp ce o izbeam ritmic. Isi strangea sanii mari cu mainile, si ma gandeam ca am sa o sa o fut la sfarsit printre tate. Nu aveam de gand sa termin asa de repede, o intorsesem capra si acum imi priveam incantat pula cum aluneca in pizda ei care se pliase ca un manson pe ea.
Nu era asa de stramta ca Corina sau Moni dar se straduia sa stranga cat putea si sa se miste sincronizandu-si contrele cu penetrarile mele. O tineam bine de soldurile mari de iapa si o plesneam din cand in cand peste buci inrosindu-le. Ii placea si tipa excitata indemnandu-ma sa o fut, sa nu ma opresc. L-am simtit langa mine pe Remus, era pe jumatate imbracat si ne urmarea cu ochi pofticiosi.
- De ce stai acolo cred ca o putem rezolva amandoi, l-am invitat eu.
Mi-a trecut prin cap un gand nastrusnic dar l-am alungat. Vazandu-l gata de atac, m-am retras cu toate protestele lui Paula si Remus mi-a luat locul. Aveam ocazia sa-l vad din nou in actiune. Uitasem incidentul, il priveam acum cu recunostinta, era primul care o futuse pe nevasta-mea si o adusese pe calea cea buna, ba mai mult ,el fusese cel care ii starnise placerea de a se fute in cur. Ceva imi spunea ca lucrurile nu merg bine azi intre ei.
Gura mare a Paulei facea minuni si ma masturba in acelasi cu degetele ei lungi si pricepute asa ca spre regretul meu am simtit ca o sa termin. Am prevenit-o dar a continuat sa mi-o suga. A deschis ochii cand sperma i-a patruns in gura. Am dat drumul putin cate putin strangandu-mi pula. M-am retras lasandu-l pe Remus sa continue. Era ca un caine intaratat.
Imi placea sa ii privesc, se potriveau. Ea hranace cu pulpe puternice, glezne fine, solduri si sanii mari, el masiv, cu putina burta si foarte paros. Soarele era destul de puternic asa ca m-am retras sub una din cele cateva umbrele de pe terasa incercand din nou palaria primita cadou. Se auzi din nou taraind un telefon.
- Angajati-va o secretara am zis eu razand.
Telefonul suna din nou ignorat de Remus
- Raspunde tu te rog, gafai el.
- Alo ? Tudore ? Pe unde pula mea umbla Paula. Nu raspunde, e la aeroport sau a plecat iar dupa pula nenorocita. I-am spus doar ca vin.
Mi-am dat seama ca e Dorin. I-am oprit suvoiul de reprosuri
- Salut Dorin, sunt Alex.
- L-am trimis pe Marcel sa-l ia de la aeroport, imi striga Remus dand din cur intaratat.
Am preluat informatia si am continuat
- Ai putina rabdare, a trimis pe cineva sa te ia, pe sofer.
- Dar sotia mea pe unde e ?
- E aici pe undeva. Ai o nevasta misto Dorin.
- Bine, hai ca e galagie mare aici, o sa vin si eu la ei cum ajung acasa. Ce face Corina ? I-e dor de mine ?, rase el. Am ceva special pentru ea care-i place.
- Sunt convins, am vazut slava domnului ca i-a placut
- Esti nostim Alex. Nu e vorba de aia,... i-am adus ceva. Hai ca trebuie sa inchid.
Remus incepu sa scoata sunete guturale si Paula niste tanguieli continue, explodand intr-un cor de gemete si strigate de satisfactie. Iesi din ea transpirat si deabia acum am observat ca de la un timp o futea in cur. Paula ramasese cu capul sprijinit pe pernele de pe canapea avand curul ridicat savurandu-si ultimele frisoane ale orgasmului. Pleca spre casa tinandu-se de poponeata
- Sa nu cumva sa credeti ca ati terminat dragilor, vin intr-o clipa
Ne-am luat cate o bere si tolaniti pe cate un fotoliu sorbeam din sticla. Eram relaxat dar Remus mi se parea incordat.
- Frumoasa mobila asta a voastra de gradina. Din ce e, din bambus ? si asta e piele-piele ?
- Din ratan. E piele de caprioara cu fulgi de gasca. E cam pretentioasa. Daca era din panza avea acelasi efect cred ca o sa le schimb. Ai vazut la ce folosim zambi el. Mai se pateaza, sti cum e !
- Sunt foarte comode am spus gandindu-ma la Corina si mangaind pielea fina.
- Iti sta bine cu palaria, constata el ca sa faca conversatie.
Era tot crispat si am venit pe un alt fotoliu mai aproape de el.
- Mi se pare mie sau ceva nu merge ca lumea intre tine si Corina. Sunt putin dezolat. Am senzatia sau gresesc, ca nu-ti mai place sa-mi futi nevasta. E din cauza lui Moni ?
- Oh nu doamne, ti se pare.....e doar putin ciudata. Cred ca mai e suparata Nu cred ca asa de odata nu-i mai place sa se futa cu mine.
Isi mamgaia pula care i se scula si il priveam nedumerit.
- Tudore te asigur ca a fost ravasita de cum ai futut-o, mi-a povestit cu amanunte. Fie vorba intre noi am fost un pic gelos pe virilitatea ta. Ma scuzi... Iei ceva ..... mai special ? Mi-ai zis la telefon ca....
- Asta e ! Mi-a spus ca daca ma ating azi de vre-o pastila nici nu o sa ma lase sa ma ating de ea. Asta e ! Se teme pentru cum am reactionat atunci. Te rog inca odata sa ma ierti si sa tineti pentru voi ce s-a intamplat.
- Bine, dar vad ca e vesela, am spus aratand spre pula lui. Mai devreme ai rupt-o pe Paula. O sa vorbesc cu Corina sa nu-mi faca figuri. Am venit sa ne futem doar.
- Nici nu stiu daca e bine. Ar trebui sa lasam lucrurile sa se aseze. Stii, treaba cu pilulele e ca sa nu termin asa repede si am luat obiceiul asta de cand sunt cu Moni.
Nu am continuat sa mai vorbin pe acest subiect. M-a intrebat amanunte despre firma mea, despre eventuale oportunitati, mi-a vorbit despre afacerile lui, am trecut din nou prin preferintele sexuale, ne-am complimentat nevestele. Eram putin mirat ca Corina intarzie atata cu Moni in casa, mai ales ca disparuse si Paula.
La un moment dat aparu pe terasa Dorin, vesel si zgomotos. Cu o sacose de voiaj din piele pe care o aseza jos.
- Asta e pentru voi ! Special le-am luat din aeroport. Va uitati acasa.
Volubil ma imbratisa batandu-ma pe spate. Apoi dadu mana si cu Remus
- Nici nu sti ce bine imi pare ca te vad, unde e Corina ?
- Prin casa.
- Cand am vorbit ieri cu Remus la telefon m-am bucurat foarte mult. Deabia asteptam sa o vad. Ai o nevasta care se fute de nota zece iar la supt pua ti-am spus de atunci ca e cu mult mai buna ca nevasta-mea
- N-as zice ca cu mult mai buna. Am ras eu
- Ei bravo ! Ai futut-o deja ? Vad ca nu pierzi timpul. Nu-i spusesem despre voi, am vrut sa-i fac o surpriza cand ajung si sa picam pe nepregatite. Stiam ca veniti in vizita de lucru, rase el vesel. Nici nu am mai trecut pe acasa, l-am rugat pe Marcel sa descarce bagajul. N-am facut nici dus. O sa intru putin in apa sa ma racoresc.
S-a dezbracat si a plonjat in apa. M-am bucurat ca a venit, atmosfera se inviorase subit, parca si Remus se trezise din butoiul cu melancolie. Dorin iesi din piscina siroind de apa. Parul i se lipise de piele si i-am intins o sticla de bere din lada frigorifica.
- Multumesc. Tu esti responsabilul cu berea, ha, ha ha....apropo ati mai fost in sauna sau nu va mai trebuie introducere. A trebuit sa plec atunci dimineata si am ratat distractia.
Isi cobora vocea si imi spuse privindu-ma intelegator
- Ai avut ce va neplaceri am inteles. De cand ii spun lui Remus sa lase dracului cacaturile alea. Se drogheaza ca prostul. Are o musca pe creier ca asa e mai grozav si rupe femeile.
- Ei...ma rog....am balmajit eu.
- Ti-ai dat seama ca noi ne futem nevestele cu schimbul. Suntem prieteni, vecini, numai ele curvele se mai inteapa dar o portie de pula le potoleste.
Revenise la tonul obisnuit, radea si vorbea tare. Remus spuse un banc porcos si radeam, cand un barbat tanar, subtirel, foarte bronzat si tuns scurt veni pe terasa intrerupandu-ne. Nu dadea semne ca e deranjat de goliciunea noastra. Lasa cheile pe masuta unde era telefonul lui Remus
- Domnu’ Dorin, am lasat bagajele sus la etaj asa cum ati spus.
- OK Marcel
- Masinile le-am bagat in garaj pe amandoua sa nu se incinga, se adresa lui Remus
- Bine Marcel, multumesc, poti sa pleci, pentru azi e deajuns.
- Doamna a spus sa astept. M-a sunat cand eram la aeroport si mi-a spus ca are instructiuni pentru mine.
- Ma duc sa le caut spuse Dorin urnindu-se greu de pe canapea.
- Nu va deranjati, ma duc eu, se oferi Marcel si pleca spre usile mari de sticla.
- E bun baiatul asta, e de ajutor pe langa casa. Mai apelez din cand in cand la el si eu.
- Si nevasta-ta rase Remus
- Ei ce sa-ti spun, tu vorbesti. E baiat tanar, are nevoie de miscare.
Mi-am dat seama ce fel de prestatie are Marcel in cele doua familii si am zambit amuzat. Marcel se intoarse dupa cateva momente privindu-ma curios. Probabil ca o vazuse pe Corina si si-a dat seama ca nu poate fi decat partenera mea.
- Doamna a zis sa o astept aici, avea putina treaba cu doamnele.
Il studiam si eu ..."Ce protocolar e... parca e majordom englez...sau e doar pentru ca sunt eu acolo ? " Imi era simpatic, avea ceva de felina in el.
- Daca vrei poti sa inoti putin. Ia-ti o bere.
- Multumesc, poate mai tarziu
- Vezi ca am curatat eu piscina de cateva frunze, pe viitor sa ai mai multa grije
- Ma scuzati, nu o sa se mai intample.
Dupa cateva minute femeile noastre aparura pe terasa, Corina era transfigurata de placere, am vazut-o mirat cum se saruta lung cu una apoi cu alta si alerga spre Dorin sarindu-i in brate si acesta o prinse din zbor. Il tinea de gat si il incolacise cu picioarele. De sub bucile ei desfacute madularul lui Dorin se scula vazand cu ochii.
- Ce bine imi pare sa te vad, ne-a spus Marcel ca te-a adus de la aeroport.
- Ti-a fost dor de nine ? o intreba saltand-o de buci ca sa o frece de pula.
Navea pula suficient de tare dar incerca sa i-o bage profitand ca are picioarele desfacute si aproape ca reusi. Corina aluneca din bratele lui razand. Il apuca de pula zguduind-o usor.
- Te tine nu prea, dar de dansa foarte tare.
Intoarsa cu spatele la el se freca de pula semierecta in timp ce acesta ii framanta sanii, o saruta pe gat si ii spunea ceva la ureche. Intre timp Moni il luase la rost pe Marcel.
- Ce stai draga imbracat, nu ti-am spus sa te dezbraci ?
Marcel scapa repede de haine aruncandu-le undeva pe un scaun. Am remarcat ca era bronzat peste tot. Doar eu aveam bucile albe si Corina o dunga mica alba de la bikini ca faceam plaje cu chilotii pe noi. Marcel reveni, scuzandu-se fata de Moni
- Asa draga, vrei sa mori de cald ?
- Am crezut ca domnul ...!?!
- Pe dracu’, e sotul lui Corina, sunt noii nostrii prieteni
- Sa traiti !, imi spuse respectuos si asta ma facu sa rad.
- Pe sotia mea ai cunoscut-o presupun, am spus strangandu-i mana
- Atat cat mi-a permis dumneaei.
Imi era din ce in ce mai simpatic baiatul. Avea tupeu. M-am uitat la el, cred ca vroia sa ma testeze. I-am zambit incurajator si a zambit si el facandu-mi cu ochiul. Remus auzise discutia si ii spuse agale
- Marcel, ma plictisesti, lasa dracului politetea asta, acum nu sunt straini de fata, inceteza cu dumneavoastra, ....doamna.... domul, ...
- Ok, am intes nu te ererva. O sa intru in jacuzzi. Vi si tu ? o intreba pe Moni.
- Imediat scumpule , si se ridica din poala lui Remus.
- Intru si eu se oferi Paula spre disperarea ascunsa a Monei.
"Cum dracu’ de nu stau astea certate din cauza lui ? " ma intrebai eu. Marcel nu era un macho din acela solid inpachetat in muschi, era subtirel dar numai vana. Intre picioare avea ceea ce se cheama o pula normala, nu i se sculase si cred ca nu putea avea mai mult de 17-18 cm. La capitolul asta atat Remus cat si Dorin il surclasau. "Oare ce are atat de deosebit totusi ? " ma intrebai din nou.
Corina scapa de insistentele lui Dorin si ale lui Remus care venise hotarat sa nu o mai rateze si veni spre mine avand pe chip o expresie misterioasa. Ma trase de mana sub un pavilion in apropiere de jacuzzi unde era o bancheta de masaj.
- Hai sa-mi faci un masaj iubi, sunt prea incordata.
S-a intins pe burta si mi-a cautat pula. O masam incet cu uleiul din trusa ascultand excitat.
- Nu o sa-ti vina sa crezi, am facut-o cu Moni. ....si cu Paula
- Pe bune ? De aia erai asa de transfigurata ?
- Alex, crede-ma e altceva, ...n-am crezut ca poate fi asa de minunat. Paula are un piecing in limba.
- Am observat.
- Ti-a supt-o ? O sa-mi fac si eu daca ti-a placut. Paula nu a crezut ca o fac pentru prima data mi-a spus ca am in sange asta si ca nu o sa scap asa usor de ele.
- Si vrei sa scapi ?
- Da ce sunt proasta ? gemu ea sub apasarea mainilor mele. Cred ca vreau s-o mai fac, mai ales cu Paula. As vrea s-o fac cu ea si cu tine.
- Vreau sa te intreb ceva ? am spus dupa o vreme. Mi se pare mie sau il tii la respect pe Remus ? Mi-ai spus ca deabia astepti sa te futi cu el, sa i-o sugi
- De supt i-am supt-o, l-am lasat sa-mi dea numai limbi. Vreau sa-l pedepsesc, si i-am spus ca nu mai vede pizda de la mine daca mai ia hapuri. Toata aiureala aia e doar in capul lui. I-am spus ca nu ma fut cu drogati si o sa vada si singur ca i se scoala fara ajutor. La capitolul asta Dorin sta excelent
- Sa stii ca nici Remus nu are nevoie, l-am vazut mai devreme.
- Lasa, il mai fierb putin vreau sa il inebunesc, stiu ce ma asteapta dupa aia, cred ca vreau sa ma violeze.
- Esti nebuna de-a binelea, am ras eu.
I-am strecurat o mana intre picioare in timp ce ma mangaia pe pula gemand usor.
- Vrei sa ti-o sug putin ?
- Avem timp destul, cred ca o sa ramanem la ei in noaptea asta
- Ma gandeam si eu la asta iubitule
Am privit spre canapeaua pe care stateau Dorin si Remus, vorbeau ceva si ne priveau. Bazinul jacuzzi-ului era cumva lateral in spatele lor. L-am vazut pe Marcel stand pe marginea bazinului si cele doua prietene-adversare ii sugeau pula. Isi disputau pe rand microfonul mangaindu-se una pe alta. Marcel facu un semn cu mana spre noi. Am crezut ca imi face mie semn dar Corina ii raspunse fluturand mana. Culcata pe burta il urmarea de ceva vreme. Marcel ii facu un semn discret cu capul undeva spre interiorul casei.
- L-ai vazut ? ma intreba Corina.
- Da. Vrei sa ti-o traga ?
- Sunt curioasa. Curvele astea doua mi-au spus ca e deosebit, ca e foarte viril si dispus non-stop. Au vrut sa-l cheme inapoi ca sa-l incerc si eu.
- Am vazut ca nu o are cine stie ce, poate sculata e altfel, am spus nonsalant masandu-i clitorisul.
- Am vazut si eu si tocmai asta m-a facut curioasa. Nu vrei sa vi cu mine ?
- Chiar vrei ?
- As vrea sa o facem in trei dar sa scapam de nefututele alea.
Am asteptat ca Marcel sa ejaculeze si am zambit vazandu-le pe Moni si Paula impingandu-se sa-i primeasca sperma. Se strecura afara din bazin lasandu-le sa se mangaie si sa se sarute, facandu-i alt semn discret lui Corina sa vina in casa. Am trecut pe langa Dorin si Remus care au incercat sa ne retina
- Ei ? Incotro porumbeilor cred ca avem si noi oarece drepturi. Doar obligatii de gazda ?
Corina il saruta pe Remus mangaindu-i pula si ii spuse.
- Rabdarea ta va fi rasplatita, ti-am promis.
- Si a mea ? spuse Dorin mangaindu-i bucile
- Si a ta, ai de recuperat o zi. Ti-a povestit Remus, nu ?
- Ceva-ceva. Asta e mai secretos, tine numai pentru el. Sa nu stati mult.
Am intrat in holul racoros si Corina m-a tras de mana sus la etaj.
- Hai sa-ti arat camera principala de futut, asa a denumit-o Moni, cred ca Marcel s-a dus acolo intins.
Avea dreptate, o astepta. Nu s-a formalizat vazandu-ma. A tras-o spre el mangaindu-i sanii, multumit de taria lor apoi i-a mangaiat pizda rasa. I se sculase instantaneu, era putin curbata si complet belita cu un cap aproape inca odata de gros ca pula. Era prima data cand vedeam o ciudatenie din asta. Nu-mi venea in minte decat un sarpe cu o minge in gura.
- O faceti des in trei ? ma intreba pipaind-o in continuare. Si eu zic ca e mai comod si mai bine pentru partenera .
I-am zambit urmarind atent reatia ei.
- Esti timida ? sau iti place sa te futi cu sotul de mana ?
- Si - si, rase ea cautandu-i pula. Ce intereranta e, oare are gust bun ? Le-am vazut mai devreme ca se bateau pe ea.
...



    Login