Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSECRETELE CASNICIEI NOASTRE 10
Autor : unqnick - 2011-05-26
Citita de 9318 ori - Nota 7.62 (13 voturi)
- Pot sa intru ?
- Te rog,....gata v-ati intors ?
Privea putin vinovata dar si bucuroasa ca ii daduse drumul. Corina era intr-un furou scurt, fara chiloti iar eu venisem de la baie si eram doar cu un prosop infasurat peste solduri pregatindu-ma sa ii fac ei un masaj. Sincer sa fiu, eram putin stanjenit, nu ma asteptam si nu eram pregatit sa dau ochii cu Mircea, dar Monica mi-o lua inainte.
- Mircea a ramas acolo. Nu ne-am certat dar el chiar are treaba, cred ca mai sta doua saptamani. Am vizitat de atatea ori Parisul ca n-am mai avut chef sa stau. Nici de cumparaturi n-am avut chef.
- Nici de futut ? o intepa Corina.
- Ba da, spuse si rosi puternic.
Am privit-o pe Corina sa vad cum reactioneaza.
- Pai daca ai venit la noi, da-mi voie sa ghicesc cu cine vrei sa te futi, o impunse iar.
Vazand ca stau calm si o las sa aiba initiativa veni langa mine si imi baga mana sub prosop.
- Eu o sa il pregatesc putin sa fie bun de futut....sau poate preferi sa te uiti doar cum ma fut cu el, eu zic ca ar trebui sa te multumesti doar cu atat.
Imi desfacu prosopul si pula se imfatisa in toata splendoarea ei, sculata si dornica de zbenguiala. Monique ma privi transfigurata si izbucni intr-un plans sfasietor cu sughituri. Se prabusi pe un fotoliu si isi ascunse fata in maini continuand sa planga.
- Imi tai tot cheful de futut, o dojeni Corina mai blanda acum.
Nici eu nu raman insensibil cand plange o femeie dar ma abtineam sa o consolez cumva.
- Inceteaza draga mea, de asta ai venit aici sa dai apa la soareci ? Ia potoleste-te. Alex e nevoie si de tine vad ca e pornita rau.
- Am fost o nesimtita, ma ierti ? o intreba pe Corina. Alex tu mai esti suparat ?
- N-am fost suparat, ti-am spus ca imi pare rau ca ati avut ideea aia nefericita, am fi fost multumiti cu totii. Si noi nici nu am apucat sa va multumim ca lumea pentru concediul din Franta.
Lacrimile ii intinsesera rimelul pe obraji dandu-i un aer caraghios.
- Cred ca iti mai trebuie un nas rosu sa semeni cu August Prostul rase Corina. Uite ce ti-ai facut ! Credeam ca iti iei de la Paris un rimel care nu curge, pacat de bluza.
Ii descheie bluza patata punand-o pe spatarul fotoliului. Ma privi semnificativ si am inteles imediat desfacandu-i sutienul la spate. Sanii tasnira liberi si deabia m-am abtinut sa nu ii mangai, dar a facut asta Corina.
- Saracuta, uite ce iti bate inima. Pune mana Alex, uite ce......mmmm.....
Ii saruta un san si ii linse sfarcul gadilandu-l cu limba. Imi facu cu ochiul si se lasa in jos sa-i traga fermoarul fustei, asa ca am luat celalalt san in primire si pula incepu sa o impunga in pulpa dezgolita de Corina.
- Iubi, vrei tu sa continui ?
Am apucat chiloteii de margine tragandu-i de pe solduri. Monique se undui ca sa iasa din ei si i-am aspirat mirosul de femeie curata si care-mi starnea simturile. Am vrut sa-i dau jos si ciorapii cu adeziv dar Corina m-a oprit
- Sa nu-i fie frig cumva, saracuta
Am ras toti trei si i-am sters urmele negre de pe obraz. Am mangaiat-o la pizda si am vazut ca nu mai avea parul acela scurt tuns in forma de W.
- Iti place ?, ma intreba plina de speranta. Am vrut sa fiu rasa ca Corina
Am ras si s-a uitat nedumerita la Corina care radea in hohote
- Ia uite cum arata Madam Pizdut ! si isi ridica furoul, aratandu-i un W cu par deabia crescut. Special am facut-o ca sa nu-ti duca Alex dorul prea tare dar ma mananca al dracu’ Acum ce facem, ti-l lasi la loc sa-ti creasca sau ma rad eu ?.
- Nu mai vreau sa mai dau idei sau sa am initiative, mie-mi ajunge.
- A nu draga mea, uite acum as vrea sa ai tu initiativa. Alex iubitule, sa vi te rog si tu.......dar dupa vre-o ora, ma opri ea crezand ca o sa le urmez in dormitor. Mai intai doamnele.
N-am putut sa ma abtin, imi place sa privesc foua femei cum fac sex, privisem suficiente filme impreuna cu Corina si atunci cand ne cuplasem cu Paula si Moni imi satisfaceam foarte des aceasta placere. Cu Monique lucrurile stateau altfel, dornica de a fi fututa de mine si Mircea, se grabea sau ne chema spre nemultumirea Corinei care dorea ca acest preludiu lezbian sa dureze mai mult.
M-am furisat si m-am asezat pe taburetul de toaleta ploindu-mi in gura. Ma observasera dar nu m-au gonit Se sarutasera, isi supsesra si muscasera sanii rasturnandu-se pe rand. Se vede treaba ca Corinei ii lipsise, acum cateva zile ne pregatisem sa mergem la Remus sau Dorin, gata sa o accepte din nou pe Paula dar erau impreuna in Austria la Insbruck.
O vedeam cum se zvarcoleste sub sarutarile lui Monique si m-am bucurat pentru ea. O lasa sa coboare cu sarutarile printre sani, pe pantec spre pizda care o astepta. Desfacu picioarele larg si Monique se aseza in patru labe aplecandu-se sa traga o limba apasata peste buzele grasute ale pizdei. Desfacu putin labiile cu degetele sarutand cu buzele tuguiate interiorul fin si roz. Intoarse capul spre mine trimitandu-mi un pupic si imi arata limba. Am zambit, avea un piercing in limba la fel ca Corina. "Cred ca si l-a pus la Paris. S-a si obisnuit oare cu el ?" Am venit putin mai aproape de Monique care m-a simtit si a tras cu o mana de o buca oferindu-mi imaginea unei pizde rase de care imi fusese sincer dor.
..................
Monique le cunoscuse pe Paula si Moni care ne vizitau la fel ca inainte si ramasese incantata de jocurile in patru cu ele si cu Corina. Nu am insistat prea tare vazand cat de categoric si speriata ne refuzase sa ramana cu noi peste noapte cand am avut o pereche "in vizita". Totusi era foarte curioasa si o pusese pe Corina sa-i povesteasca cum a fost
- Esti caraghioasa, ar fi cum ti-as povesti un film porno. Daca ramaneai cu noi te lamureai draga mea
- Va promit ca atunci cand va veni Mircea o sa o fac. Cu voi e altceva dar cu niste straini nu vreau sa o fac fara stirea lui.
Am privit-o si m-am bucurat pentru Mircea. In noaptea urmatoare a ramas la noi si a "dormit" cu noi.
Intoarcerea lui Mircea din Franta a coincis cu o petrecere data de Dorin. Cu el am avut o discutie de mai putin de un minut spunandu-i ca intre noi nu se schimbase nimic. M-a luat in brate si m-a strans bucuros. In clipa aceea au intrat fetele si Corina cu umorul ei ne-a facut atenti
- Te-ai molipsit vad. Auzisem eu ca francezii sunt pederasti dar il prefer pe Alex al meu asa cum e. Pentru futut in cur ma ofer voluntara ca sa imi salvez barbatul.
- Si eu, la fel, poti sa fi sigura completa Monique
Le spusesem in mare despre ce e vorba fara sa stiu amanunte cum va decurge petrecerea si asteptasera cu nerabdare sfarsitul saptamanii. La ora 5 cand am ajuns, deja se intunecase afara si am fost impresionasti de luminitele cu care era impodobita fatada vilei.
Tineau la ritualul asta si toti invitatii erau in tinuta de seara, barbatii in costume de culoare inchisa, doamnele in tinute elegante. Imi venea sa rad stiind la ce o sa ajungem si vecinii mei erau putin derutati de atmosfera de receptie oficiala decat de o reuniune de swingeri. Primisem cate un pahar de sampanie dar nu m-am atins de el, preferam ceva mai tare.
Monique ma intreba nedumerita daca nu cumva am facut o gluma si ca ar fi bine sa mergem acasa sa ne distram asa cum stiam noi. Am asigurat-o ca totul va fi bine. Cred ca eram ultimii sositi pentru ca Moni le-a convocat pe doamne in incaperea de la etaj unde trona acel pat-podium imens.
Impreuna cu Mircea am trecut de la un grup la altul de barbati. Personal nu cunosteam afara de Remus si Dorin decat pe un barbat inalt, cumnat cu Dorin pe care-l intalnisem mai demult. Mircea se straduia sa retina numele dar eu eram interesat sa le retin pe ale femeilor si i-am spus sa nu se mai complice.
Eram cam 15 perechi cu tot cu gazda si am observat ca mai erau inca 3 tipe imbracate ca subrete si afara de Marcel cunostinta mea mai veche i-am recunoscut pe cei doi tineri care imi futusera nevasta atunci in prima zi. Au venit si foarte politicosi ne-au oferit mie si lui Mircea cate un pahar de whisky. Uitasem cum ii cheama dar mi-au reamintit : Bogdan si Gabi. Erau impreuna cu Marcel in seara aceia un fel de valeti
- Cine sunt fetele alea am aratat catre subretele care faceau naveta intre casa si piscina
- Dominsoarele sunt angajatele sefului si acorda asistenta la petrecere asa cum o facem si noi.
Erau foarte politicosi si scrobiti si m-am amuzat din nou Imi inchipuiam ce fel de asistenta vor acorda fetele stiind cata asistenta ii acordasera lui Corina cei doi baieti.
Un sistem ingenios de acoperis culisant era acum intins intre cele doua aripi ale vilei si latura dinspre gradina era inchisa de panouri de sticla. In bazin apa probabil ca era incalzita pentru ca mai devreme una din fete o incercase si ii spusese ceva lui Remus. Le-am vazut pe doamne venind vesele din casa.
Domnilor, va rog putina atentie, ne chema Moni. Pentru obisnuitii casei nu este cazul dar avem si domni care nu au mai participat la petrecerile noastre. Despre ce este vorba: Doamnele au renuntat la chiloteii dumnealor care se afla in acest vas, arata Moni un bol mare de plastic. Pentru a nu starni confuzie au fost numerorati cu acordul doamnelor. Domnii vor primi prin tragere la sorti acest obiect de vestimentatie, astfel ca vor trebui sa acorde o atentie deosebita doamnei respective timp de o ora.
M-am uitat la ceas, era 6 fara un sfert. O ascultam mustacind, "cat de pretios vorbeste si ce verde este la gura de obicei", dar asta ma excita si cred ca asta era tot spilul.
- Dupa o ora doamnele daca vor dori vor ramane cu acelasi partener sau vor alege pe altcineva. Atentie, numai doamnele pot alege un alt partener. De asemnei putem apela la cei 3 domni asistenti Marcel, Gabi si Bogdan precum si cele 3 domnisoare asistente Lori. Gina si Rodica pentru ajutor
- Ce fel de ajutor ? striga Dorin
- Stimate domn, cunoasteti prea bine problema, Solicitati aceasta informatie domnisoarelor si va vor spune care sunt competentele lor, il lamuri Moni serioasa
Mircea se apleca la urechea mea pufnind in ras
- Hai ca m-am prins, e originala treaba dar cum facem ? Vorbim in continuare ca la dineurile oficiale de la Cotroceni ? "stimata doamna doriti sa sugeti mai intai pula sau doriti sa ne futem ? "
- Nu stiu ca nu am fost invitat niciodata, am ras eu .
Moni ne-a facut semn
- Pentru ca pentru dansii acest lucru e o premiera, sper foarte placuta, am sa ii rog pe noii veniti sa traga primii din urna.
- Eu, Mircea si cu inca un tip veniram mai aproape talonati de ceilalti. Primul fu acesta si fara sa se uite scoase o pereche de chilotei negri oferindu-i lui Moni.
- Numarul 8 !
- O tipa roscata cu picioare lungi batu bucuroasa din palme, merse in mijlocul nostru, il saruta pe un tip care am presupus ca e barbatul ei si il lua de brat pe cel care o alesese. L-am lasat pe Mircea sa traga si Moni anunta
- Numarul 14
- Curioasa o tipa miniona tunsa cu breton veni zambind spre Mircea insotita de aplauzele politicoase ale sotului ei. Ii trimise o bezea si Mircea ii saruta politicos mana. N-am apucat sa aud cum o cheama ca a trebuit sa trag eu o pereche de chilotei.
- Numarul 1
- Eu sunt !! spuse Corina si in randul barbatilor se starni o rumoare plina de regret.
- Iti pare bine ? imi spuse la ureche
- Mie ? Intotdeauna. Nu esti putin dezamagita ?
- De ce ? Moni ne-a zis ca dupa o ora putem sa ne alegem pe altcineva
- Tu pe cine ai pus ochii ?
- Nici nu i-am vazut bine. Nu stiu cum o sa procedez.
- Nu sunt multi, ai putea asa sa te futi cu toti pana dimineata.
- Imi place enorm, ma excit de pe acum. Da tu ? Aaaa, stai ca am uitat, noi suntem alea care alegem
Eram curios sa vad cu cine nimerise Monique si am vazut ca ramasese ultima Era cam agitata si tpul care o alesese era la fel de solid ca Mircea ba chiar ii si semana putin. I-am facut si eu si Corina un semn de incurajare si ea mi-a aratat ceasul. Era clar ca dupa o ora urma sa am o vizita.
- In loc sa profite fraiera, tot pe langa casa sta spuse Corina. Daca asa vrea, o sa schimb cu tipul ei. Sper sa aiba ceva in pantaloni.
- Hai sa stam pe langa ei, poate i-o vezi si asa o sa-ti dai seama daca o sa merite schimbul.
Majoritatea intrasera in casa dar o pereche deja ramasese fara haine si se retrasesera pe o canapea. Era destul de cald tinand cont ca afara era inca iarna si ma gandeam ca il costa o avere moftul asta cu piscina acoperita. Am venit cu Corina spre Monique facand cunostinta si cu Emil partenerul ei, un tip de vre-o 40 de ani cu parul mare prins intr-o coada la spate. Le privea pofticios cand pe Monique cand pe Corina. Era mai vechi in gasca lui Tudor si Moni asa ca ne propuse
- Cred ca in casa e cam mare inghesuiala, vreti sa ramanem aici ?
- Se dezbracase imediat si femeile i-au privit madularul, apoi si-au zambit. Era acceptabil. Am ajutat-o pe Corina sa se dezbrace de rochie tragand-o peste cap si Emil pe Monique. Am scapat de haine si Emil nu s-a putut abtine
- Woow ! Da stiu ca n-au facut economie cand te-ai ales cu asta ! Poate doar Remus o are mai mare.
- Aici gresesti, am verificat cu multa atentie, Alex e pe primul loc. Dar vad ca nu ai complexe, ii mangaie ea pula care incepea sa prinda volum. Monique ca sa nu pierdem vremea dupa o ora facem schimb ?
- Doua din fetele "asistente" venira si ne luara hainele ducandu-le in casa. Emil a mangaiat-o pe fund pe una din ele.
- Nu va e cald ?, am indraznit eu.
- Ba da, dar trebuie sa stam asa pana la miezul noptii
- Cand se instaureaza democratia completa Emil. Putem fiecare sa facem ce vrem.
Era clar dupa 12 incepea adevarata orgie. Am privit-o pe Corina, ii luceau ochii si se lipi de mine
- Iubitule, o sa-ti placa ? Mi-am dorit intotdeauna sa am parte de o petrecere din asta cu multi barbati.
- O sa fie ca la salonul de tatuaj, am glumit eu.
- O nuuuu, doamne fereste....aici e o alta lume, asta mi-am dorit intotdeauna. Cum a putut ore Paula sa compare asa ceva cu oroarea de acolo ?
Monique scapase repede de emotii. Partenerul ei era un tip tandru si insistent. O mangaiase si sarutase indelung si acum recunoscatoare, asezata pe un taburet incepuse o felatie serioasa punandu-si in valoare piercingul. Corina imi dezmierdase madularul pana se intarise dar am oprit-o sa mi-l suga.
- Vreau sa te gust acum, cand e numai aroma ta. O sa o fac si mai tarziu cand se va sfarsi petrecerea sa vad ce gust ai capatat.
Am intins-o langa Monique pe canapeaua incapatoare si Corina m-a privit plina de tandrete. Simteam din nou ca sunt iubit si nu doar ca eram de acord sa isi ofere satisfacerea unei fantezii atat de mult inchisa in ea. Era excitata si trepida, Nu m-am asteptat dar cum am atins-o cu limba a si stropit gemand facandu-i pe ceilalti sa intoarca capul spre ea.
Eram incantat de sotia mea, noutatea situatiei o facea mai dornica de sex, simteam ca prin toti porii reprira dorinta de a fi fututa. I-am supt labiile si clitorisul intarit apasandu-l apoi cu nasul in timp ce limba mea culegea dulceata pizdii ei. Nu ma satuaram niciodata de aroma ei puternica, gustul crud care imi sucea mintile si ma facea sa il caut mereu.
Se aplecase sa-mi vada truda mangaindu-ma pe cap. Era suficiaent deocamdata pentru mine. M-am ridicat si am impins-o mai sus pe canapea si m-am jucat cu capul pulii la intrarea pizdei umezita din belsug de saliva mea si sucurile ei. Am patruns-o incet, am scos-o la fel de incet urmarindu-i reactiile. Ne priveam in ochi simtind aceeasi placere cand coroana capului pulii umflat si intaritat ii desfacea inelele pizdei, racland peretii sensibili si facand-o sa tresara. Am intrat adanc si am inceput sa ma misc incet acolo lungit peste ea. O sarutam pe gat, iimuscam usor lobul urechii penetrand-o in acelasi roitm. Gemea si imi soptea la ureche
- Cat de bun poti fi....ce mult imi place pula ta mare......te iubexc Alex...te iubesc cel mai mult pe lumea asta......
Am intetit putin ritmul si a inceput sa geama incet incontinu, dandu-mi contre razlete.
- Te excita cum te fut sau ca urmeaza sa te futi cu ceilalti
- Nu fi rau, nu-mi strica placerea....daca vrei sa sti si una si alta
- Si-si ?
- Da,......sa nu termini, vreau sa ma fut cu tine o ora intreaga.
Poate alta data as fi reusit dar gemetele celorlalti de langa noi ma excitau si mai tare. Am simtit ca o sa explodez cand am auzit-o pe Monique in plin orgasm si m-am retras din Corina incercand sa ma potolesc. Emil era destul de rezistent si inca nu ejaculase. A reinceput sa ii dea limbi si m-am gandit ca era o sugestie buna.Dupa un timp Corina m-a tras spre ea ridicandu-si picioarele si oferindu-mi cele doua posibilitati, pasarica cu labiile rasfrante gata sa ma primeasca in ea si anusul intredeschis care astepta acelasi lucru.
Mi-am plimbat pula printtre labii dar Coriina a intins mana dirijand-o spre cealalta intrare. A dat din cap a indemn si a asteptat incodata cu barbia in piept sa o penetrez. Si-a desfacut cu mainile mai mult bucile si madularul gros care cunoste atat de bine drumul a intrat cu oarecareefort trecand de sfincter scapand inauntru tunelului stramt. Alaturi Emil o penetra vartos pe Monique gafaind din greu apoi i-o dadu sa i-o suga din nou.
O penetram band pe Corina aplecat peste ea, sarutandu-ne si soptindu-ne vorbe de dragoste cand am simtit o mana pe umar. Monique zambind cu gura pana la urechi ne arata sugestiv incheietura maini semn ca timpul expirase. Si eu si Corrina am fi vrut sa continuam. Am dat sa ies din ea dar m-a incolacit cu, picioarele
- Nu fi neglijenta, fa curat la locul de miunca ii spuse aratandu-i pula lui Emil care avea stropi de sperma pe capul acoperit de piele.
Profitand de acest mic intermezzo am inceput sa pistionez mai energic si aproape imediat am simtit ca ma eliberez. Corina m-a sarutat si a fugit la baie.
- Dansati ?
Monique se lipi de mine sarutandu-ma si imbiindu-ma cu un pahar de J&B preferatul meu. Sa sti ca m-am clatit pe gura, imi spuse inrosindu-se
- Sunt vaccinat de mult in privinta asta, am replicat sarutand-o din nou. Ti-a placut tipul ?
- Da,..... cred ca da.....
- Ce figura esti.....cum adica crezi ?
- Nu se compara cu tine, imi spuse suspinand
Imi apuca intr-o stransoare blanda madularul care se intarise sub dezmierdarile ei. Ma impinse sa stau sprijinit pe canapea si se aseza cu grije sa fie patrunsa. Am ajutat-o bajbaind amandiu si pula intra mai usor decat ma asteptam. Era nerabdatoare si se misca putininainte si inapoi pana am simtit ca pubisurile ni se ating si se freaca intre ele.
Am apucat-o de fesele nervoase si am ghidat-o sa se frece de mine.Ii sarutam sanii grei cautand sa le prind sfarcurile cu gura. Se oprea din miscare sa prind cate unul intre buze apoi continua sa se miste. Se intarisera si am strans usor cu dintii jucandu-ma
- Te doare ?
- Nu, nuuu....poti sa-mi faci ce vrei....ce bine ca esti cu mine din nou......
"Asta nu e bine", m-am gandit. "Iar incepe ? O sa am probleme cu Corina". Stabilisem odata pentru totdeauna ca nu trebuie sa amestecam dradostea cu placerea pura a sexului. Eram doaua cupluri care trebuai sa ne pastram casniciile cu pasiune dar si cu ratiune. Ii explicasem ca atat eu cat si Corina intalnisem si experimentasem cu atatea cupluri totul in materie de sex dar sentimentele noastre au ramas aceleasi. Iritarea mea se materializa prin invartosarea madularului care o facu pe Monique sa geama de placere
- Alex, o simt ca parca creste in mine, asa de mult ma iubesti si tu ?
Am inceput sa o salt de buci si a inteles semnalul pornind un galop nestapanit, cu amplitudini mari si la unmoment dat pula scapa unsuroasa alunecandu-i printre buci Tipa scurt potrivindu-si-o la loc. Am tras cateva perne de pe canapea aruncandu-le pe jos si vara sa ies din ea am culcat-o pe jos. Am futut-o dur, izbind-o adanc, era un pic de rautate in mine. Imi strica placerea cu "dragostea" ei si am ejaculat eliberandu-ma de stres.
- M-a durut un pic, ai fost mai urias ca niciodata, va trebui sa ma obisnuiesc si cu asta .
Ramas singur, am vrut sa o caut pe nevasta-mea si sa-i spun ce se intampla. Jos in hol m-a abordat Moni punandu-mi palmele peste ochi
- Ghici cine vrea sa fie fututa de Alex ?
O vazusem cu coada ochiului si m-am facut ca incerc sa ghicesc
- Pamela Anderson ? Angelina Jolie ?
- Ai vrea tu increzutule. Unde ai plecat asa hotarat.
- Vroiam sa-i spun ceva lui Corina.
- Las-o draga sa se simta bine, ai destule doamne care deabia asteapta
- Nu pentru asta, am ras eu, pur si simplu vroiam sa-i spun ceva
- E sus in templu, au facut un lant. Vrei sa mergem si noi ?
- Pai nu mai e pe perechi ?
- Nu pot sa le impun, regulile sunt facute ca sa fie incalcate
Era un lant uman cum nu vazusem decat in reviste.Ma amuza, era mai mult teribilism, un barbat, o femeie, alt barbat s.a.m.d penetrandu-se, lingandu-se si masturbandu-se
- Vrei sa intri ?
- Mai tarziu, ma uit doar.
Corina inghesuita pe la coada lantului, ii dadea limbi unei tipe careia nu-i vedeam bine figura. Statea asezata peste fata unui tip care la randul lui era supt de alta tipa care dupa par mi s-a parut a fi Paula. Nu era ceva serios, radeau si incercau sa-si pastreze cat de cat un contact unii cu altii. M-a vazut si mi-a facut semn sa vin fanga ea dar am refuzat-o.
Asta era teribilism de liceeni nu futai de oameni seriosi. Am dat sa ma retrag dar m-a strigat sa stau. Le-a spus ceva tipei pe care o linsese si tipului de sub ea plecand din viermuiala aia. Ceilalti protestara dar lantul se refacu la loc cu Moni si Emil pe care-l trase de mana sa se aseze. Mi-a venit sa rad saracul venise sa i-o traga lui Corina dar n-a putut sa o refuze pe Moni. A venit la mine razand, Era putin stropita de sperma pe par si pe spate.
- Iti place cotaiala aia in care ai fost ?
- Nu fi ridicol. Am vrut sa vad cum este, e un pic de prosteala, nu e futai adevarat. De ce te feresti ? ma intreba derutata
- Hai sa te speli putin, ai ceva prin par, fi mai atenta
- Hai in bazin, ca baile sunt ocupate
Am plonjat in apa si am inotat putin pe sub apa. Era grozav, placile albastrui cu care era placata piscina reflectau lumina indirecta iar apa era numai buna. M-am asezat pe marginea piscinei, cu picioarele in apa urmarind...



    Login