Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSecretara aproape maritata
Autor : Luizzaa1 - 2019-08-17
Citita de 27960 ori - Nota 8.19 (85 voturi)
Bună, numele meu e Luiza, am 22 de ani și lucrez ca secretară/contabilă la o firmă de piese auto din Constanţa. Logodnicul meu Marius m-a angajat aici, el fiind șofer de câțiva ani. Să vă mai spun câte ceva despre mine, sunt o șatenă cam la 1m 80 cm, deci foarte înaltă și de obicei port și tocuri. Nu vreau să mă laud dar puţine fete arată mai bine decât mine, bărbații fiind inebuniţi mai ales după picioarele mele. Patronul firmei la care lucrez este un domn la 60 de ani pe nume Jamal și acesta vine din Camerun deci este de culoare. Domnul Jamal îmi făcea avansuri subtile încă din primele zile de după angajare. Îi plăceau femeile deși era însurat și avea și copii, îl vedeam cu destule fete tinere prin preajmă. Din ce auzisem de la o colegă, nu se dădea înlături de la a avea în patul său chiar și propriile angajate, destule picându-i în plasă. Peste câteva săptămâni avansurile au devenit din ce în ce mai îndrăzneţe. Nu era bădăran pentru că era un domn cu carismă însă în unele momente era suficient de pervers aș putea spune. Știa că sunt logodită însă asta nu îl împiedica să se dea la mine. Pe noi fetele, ne punea să ne îmbrăcăm cât mai sexxy și ne oferea anumite ţinute din partea firmei. Mie mi-a dat o ţinută ce conținea o pereche de pantalonași gri foarte scurți, un dres tot de culoare gri, o cămașă albă și bineînțeles o pereche de pantofi cu tocuri.
Arătam fix ca o secretară și înnebunea când mă vedea îmbrăcată așa. Logodnicul mi-a zis că patronul mai glumește din când în când însă nu trebuie să îmi fac griji. Mie îmi părea că domnul Jamal nu glumește doar și chiar nu eram atât de tâmpită să cred asta pentru că mă mai atingea de picioare din când în când și chiar începuse să mă ciupească în joacă atunci când trecea pe lângă mine. La început nu am știut cum să reacționez și am stat pe gânduri puţin însă am văzut că face asta cu toate fetele din firmă nu doar cu mine. La apropouri vulgare greu îl întrecea cineva. La un moment dat observ cum acesta o conducea pe una din colege tot mai des acasă cu mașina sa. Pe fată o cheamă Andrada, are 23 de ani, o brunetă foarte frumoasă și înlăltuţă. Și măritată în același timp.
O altă colegă mi-a zis că domnul Jamal o futea pe Andrada de ceva timp și nu era o noutate când am întrebat dacă nu vede ceva suspect la mijloc. "- Da fată o fute de luni bune ce ai. Îmi zicea nea Paul mecanicul că s-a lăudat patronul către el că a făcut-o și poștă de câteva ori cu mai mulţi prieteni ai lui."Într-una din săptămâni se angajase o colegă nouă la noi pe care o chema Raluca. O roșcată foarte frumușică la vreo 20 de ani.
Tatăl ei lucra la firma noastră ca lucrător comercial ce mai încărca sau descărca mașini de marfă. Nu a trecut mult și patronul începuse să o ia și pe Raluca după program cu mașina ocazional, tatăl ei având program cu două ore în plus faţă de fiica lui. Într-o zi văd discret cum domnul Jamal îi pune mâna la pizdă Ralucăi câteva secunde bune iar aceasta doar i-a zâmbit înapoi în loc să fie deranjată. Peste încă o săptămână patronul și-a uitat telefonul pe masă la mine și din greșeală vrând să i-l duc am apăsat pe fotografii. Erau acolo mai multe poze cu fete printre care și Raluca, în unele era dezbrăcată complet iar în altele îi sugea pula domnului Jamal.
Trebuie să recunosc faptul că acesta avea ditamai scula, cam 20 cm și foarte groasă. În ultima poză era tot Raluca dar de data asta în genunchi cu 4 puli de culoare neagră îndreptate către faţa ei. Am transferat repede pozele către mailul meu și am șters orice urmă. Am arătat pozele unei colege foarte bune cu care mă înțelegeam cel mai bine și am început să bârfim puţin să mai treacă ziua. Peste o săptămână patronul a început să devină mai insistent și s-a oferit să mă conducă acasă când iubitul era în cursă prin ţară dar am refuzat categoric de fiecare dată. La un moment dat mă aflam în conversație cu el și din vorbă în vorbă aflu că a fost campion de box acum mulţi ani. "- Și acum la vârsta asta boxez însă numai păsărici. Nu ratez nimic din ce vreau". Am început să râd spunându-i că exagerează cu lauda iar el a zis "- E vorba să îţi domini adversarul iar pentru un mascul adevărat pizda e cea care trebuie dominată. E ca la box. Tu la cât de înaltă ești nu ai cum să fi satisfacută complet decât de cineva de culoare ca mine. Astea înalte sunt adânci în pizdă și le trebuie pulă de pulă nu orice fleac. Degeaba se mint singure". Am râs din nou însă spre șocul meu patronul mi-a pus mâna la pizdă timp de câteva secunde bune de nici nu știam cum să reacționez. "-Nu scapi tu nefutută de mine, stai liniștită. Îţi rup eu pizda aia". A plecat imediat și am rămas mască. Peste câteva zile am participat la un grătar mai mulţi angajaţi ai firmei într-o pădure de la marginea orașului. Domnul Jamal a venit cu o puștoaică de liceu cam la vreo 16-17 ani. O brunetă micuță dar foarte frumoasă pe nume Ioana.
L-am auzit vorbind cu unul din amicii săi tot de culoare neagră. "- Bă dacă vezi ce o să îi fac lu fătuca asta uită-te încoa la mine. Frasu nu mă suportă că i-am futut o gagicuţă după care să ţinea el și doar o plimba cum fac toţi puștii ăștia proști. Mi-a zis aia că a vorbit pe la alţii despre ea că e curvă și că s-a bucurat la o mașină de lux și că s-a lăsat futută de un boșorog. Tot ea mi-a zis și că sorsa lu prostu ăla de frasu se lasă bușită de orice fraier cu Logan de prin cartier darămite vreunu cu mașină mai șmecheră. Și atunci mi-a venit ideea. Ia să mă interesez eu de puștoaica asta. Păpușa aia despre care a vorbit boul ăla urât mi-a zis că s-ar bucura de minune să o iau la pulă pe sora lu ăla și să o și filmez și să trimită ea filmarea gen uite fraiere că boșorogul ăla a bușit-o și pe sorta. Să nu te mai fută grija de altele. Am dat o tură acum câteva nopți pe acolo și am văzut că se uita după mașină. Doar a trebuit să vorbesc cu ea 10 minute și s-a urcat în mașină la o plimbărică. Am futut-o de nu mai știa de ea când a coborât din mașină. Dădea să se împiedice la cât de amețită era de la pulă. După aia a doua zi am luat-o la futut cu Damian și Francisc. Am și filmat-o. I-am dat la muie de i-am rupt gâtul și obrajii. Să vezi ce se îneca proasta. Când am condus-o acasă avea spermă și în păr. Nu știu cum o fi intrat în casă așa. O să îi trimit filmarea lu aia că i-am zis și nu mai poate de fericire mai ales că am filmat-o futută de mai mulţi deodată nu doar de mine. Hai să ne tiram undeva mai retras la câtiva km de aici și să o luăm pe asta mică la pulă ce zici?". Și așa au plecat. Următoarea pe listă a fost o fată scăpată din liceu ce purta ochelari. O chema Monica și era destul de timidă. Timidă netimidă o cam luau la pulă jumătate din firmă din câte se pare. De multe ori și în timpul programului. Am prins-o chiar în spatele firmei unde nu prea se circulă de obicei, am fumat o tigare și vorbeam la telefon. Iar acolo doi șoferi cam la 40 de ani o ţineau de cap și îi trăgeau la muie.
Peste câteva zile cea mai bună prietenă a mea a venit în vizită la locul de muncă. O cheamă Corina, e roșcată și arată splendid. La plecare patronul s-a oferit să o conducă acasă. Nu mi-am făcut griji pentru că prietena mea nu e genul acela de fată și un plus e și căsătorită.
Nu a trecut o săptămână că patronul a început să mă întrebe detalii despre Corina. Eu i-am zis că e măritată și să își ia gândul apoi el a zâmbit ciudat și mi-a arătat un filmuleț pe telefonul lui. Am rămas stupefiată. Corina stătea în genunchi pe iarbă într-o pădure cel mai probabil și lua la muie de la șeful meu și încă doi amici ai săi.
Cine era la rând o ţinea de cap și se împingea cu pula foarte violent în gura ei. O futeau în gură de zici că era doar un obiect. Au pus-o capră pe capota la mașină și au început să o fută de urla ca o nebună. Jamal era foarte pervers cu ea, Nu că ăialalţi nu erau dar măcar nu o jignea. Patronul meu o făcea în toate felurile când o futea pe la spate și o trăgea și de păr "-Ia fă pulă, ia fă pulă, ia pulă în morţii marii de zdreanță, ia pulă în rasa ta". Ce a fost mai șocant a fost faptul că ea nu a ripostat cu nimic. Ba mai mult, și-a întors faţa spre el și a zâmbit. Asta l-a făcut să dea în ea și mai tare decât înainte. S-a împins ca un berbec în Corina de a dat-o cu capul de capotă de câteva ori. Prietena mea a întors capul din noi și a râs câteva secunde bune. A mai dat-o de câteva ori cu capul de capotă și Corina mea tot râdea ca proasta. Era șocant. Și-au dat drumul pe faţa ei iar ultimul și-a dat drumul direct în gâtul ei, Corina înghițind cu greu sperma. I-am spus domnului Jamal că e nesimțit și să își păstreze filmulețele pentru el pentru că nu sunt interesată să văd așa ceva. M-am dus seara să vorbesc cu prietena mea și să o întreb ce dracului a fost în capul ei. Corina s-a declarat surprinsă, nu credea că o să îmi arate filmulețul și a recunoscut că a făcut o greșeală care nu o să se mai repete. A spus că s-a întâmplat asta de trei ori dar nu o să o mai facă, o apucase mustrările. După câteva zile, într-un weekend, am plecat spre munte împreună cu mai mulţi colegi, amici ai patronului etc într-un team building. Au plecat mai multe mașini iar eu și logodnicul meu am nimerit intr-o mașină Mercedes Vito cu 9 locuri. Iubitul meu era șofer, în dreapta lui era patronul, la mijloc câţiva colegi iar în spate eram eu cu doi amici de culoare ai șefului. Nu știu cum s-a făcut ca eu să pic fix la mijloc între cei doi, toată lumea s-a urcat în grabă...în fine. Pe unul din ei îl chema Damian iar pe celălalt Mark, ambii având cam 45-50 de ani. Eram îmbrăcată în același ţinută de secretară cu pantalonași gri scurți, colanți, o cămașă, un sacou și pantofi cu toc.
Muzica era dată foarte tare iar cei doi mi-au oferit să beau un pahar de șampanie. Am refuzat inițial însă la insistenţele lor am acceptat până la urmă. Șampania era foarte tare și de cea mai bună calitate. După primul pahar au insistat să îl beau și pe al doilea, nu am avut scăpare de ei. Am băut cred că vreo patru pahare, mă și amețisem un pic mai mult chiar de la alcool. Începuseră să îmi facă avansuri spunând glume cu tentă de sex și mă atingeau pe picioare dar le dădeam imediat mâinile la o parte. După 20 de minute de atacuri non stop îi mai lăsam să își plimbe puţin mâinile pe picioarele mele, gen 15-20 de secunde dar asta pentru că deja eram sătulă de câte ori i-am dat la o parte. Erau obsedați de mine. Mi-au mai oferit un pahar de șampanie și am refuzat dar vrând nevrând m-am trezit cu el in mână. M-a sunat mama să vorbească ceva cu mine și într-o mână ţinea telefonul iar in cealaltă paharul. Unul din ei a început să îmi fută încet pantalonașii scurți în zona vaginului netrecând pe sub haine. O făcea atât de încet încât aproape să nu observ dar nu aveam cum să nu simt asta. M-am uitat la el și i-am zis în șoaptă să termine, să nu fie nesimțit. Nu s-a oprit și a trebuit să îl opresc după 30 de secunde vărsând și puţină șampanie pe mine. Celălalt în timpul ăsta m-a ciupit de colanți. M-am uitat la el câteva secunde și când am dat să îi zic ceva m-a ciupit celălalt. Am închis telefonul pentru că nu se mai putea așa. Mașina s-a oprit pentru o pauză la o benzinărie și am ieșit să fumez o tigare. Cei doi și-au aprins un joint de marijuana și mi-au oferit și mie dar am refuzat spunând că nu am mai făcut asta până acum. Au fost foarte insistenți și până la urmă am tras doua fumuri. Au zis hai mai trage mai trage ca nu face nimic rău, o să vezi, mai trage. Am mai tras încă vreo patru fumuri și am plecat din nou la drum. Iubitul și ceilalți colegi nu au văzut scena de dinainte fiind in benzinărie. Din nou muzica la maxim și iar șampanie aruncată în mâinile mele în mod forţat de cei doi. Eram foarte beată plus că marijuana își făcea efectul tocmai acum. Eram extrem de amețită. Nici nu îmi dădeam seama că începusem să râd la orice glumă pe care o spuneau ei la ureche pentru că muzica era dată tare. Am râs într-una la glume vreo 20 de minute cu paharul de șampanie în mână. În timp ce mă oprisem din râs după un banc cu temă sexuală ce vizau negrii cu pulă mare și fetele albe am realizat că am o mână între picioare a unuia ce îmi futea pantalonașii în zona vaginului și mai intens decât înainte să luăm pauza de la benzinărie. Ce abia atunci realizam era faptul că aveam acea mână intre picioarele mele cam de trei minute în timp ce îmi spunea celălalt bărbat bancul. La cât de amețită eram tocmai atunci îmi dădusem seama. Ce era mai ciudat era faptul că deși observasem atunci că îmi fute cu degetele pantalonașii încă nu îi dădeam mâna la o parte și nu înțelegeam de ce nu o fac încă. Și asta după ce trecuse un minut și jumătate sau două de când mă "deșteptasem". Celălalt și-a băgat și el mâna intre picioarele mele și îmi futeau pantalonașii amândoi deodată. Am vrut să le dau mâinile la o parte însă am zis să îi mai las un minut, era de necrezut ce se întâmplă cu mine. Combinația de alcool și marijuana era o noutate cu care nu eram obișnuită. Mă futeau în așa fel cu degetele încât parcă era totul o matematică calculată. În secunda asta își împingea degetul unul din ei iar in secunda următoare celălalt. Era o sincronizare perfectă intre cei doi. Erau foarte experimentați.
Au trecut 10 minute și eu încă nu îi dădusem la o parte. Era de neimaginat așa ceva. Muzica s-a oprit iar iubitul meu vorbea la telefon. "-Da Alexandrule. Verifică în faţă la motor furtunul acela roșu dacă circulă apa prin el. Dacă nu, e posibil de la baterie să aibă ceva. Cum? A pai cu legile astea date de parlamentari acum ce dracu să faci. Nu ști cum e politica ţării la noi în România. E bine că știu doar să fure. Nu face nimeni nimic. Da...știu Alexandrule. La parlament, îţi dai seama". Unul din cei doi îmi spune la ureche "-Politică nu-i așa Luizo. Îţi place politica de nu se poate. În special aia de Africa". În momentul ăla și-a împins foarte violent și pervers degetul iar eu m-am uitat 10 secunde la el după care am început să râd. Iubitul meu vorbea despre parlament iar cei doi mă futeau cu degetele atât de pervers netrecând prin pantalonii scurţi. Cel mai ironic era că m-i se părea foarte excitant ce se întâmpla deși știam că e foarte pervers. De fapt tocmai perversiunea în sine mă atrăgea. Era ceva de neexplicat. A venit noaptea și am mai făcut o pauză la o benzinărie. Cei doi negri vorbeau într-un colţ separat cu patronul Jamal. Îi auzeam destul de bine iar ei credeau că nu aud. "-Merge bine de tot. O facem poștă pe proasta asta fără probleme. I-am turnat pe gât la șampanie de nu mai știe de ea. I-am pus și pastile dalea pentru libido. I-am dat și marijuana. Tot ce trebuie. Am stat cu mâinile la pizda ei o oră întreagă fără să ne zică ceva. O luăm la pulă original pe zdreanță". Era total jignitor ce auzeam din partea lor. Culmea e că eram atrasă într-un fel de felul în care mă jigneau și mă făceau în toate felurile. Poate era de la pastile sau marijuana ori ambele plus alcool, nu știam. Tot ce știam era că îmi plăcea ca ei să mă vorbească așa pervers. Vroiam să fiu o zdreanță în momentul ăla, o pizdă proastă. Îmi plăcea ideea ca ei să mă fută la greu și să îmi spună "-Ia futuţi gâtul mătii de târfă proastă, ia pulă, ia pulă, ia pulă, ia fă pulă în rasa ta de curvă penală, ia pulă". În momentul ăla auzeam în capul meu un ecou ce se repeta obsesiv"- PULĂ, PULĂ, PULĂ, PULĂ, PULĂ, PULĂ, PULĂ, PULĂ, PULĂ, PULĂ.............PULĂĂĂĂĂĂĂĂĂ". Când patronul a trecut pe lângă mine m-a văzut cât de deviată sunt de la alcool și marijuana. M-a ciupit de colanți, mi-a pus puţin mâna la pizdă și mi-a dat o palmă peste cur, plecând apoi.
Nu am fost în stare decât să îi zâmbesc. Era de neînchipuit așa ceva. Am dat să mă duc spre mașină și dintr-o dată domnul Jamal m-a apucat de mână cu tupeu și m-a condus undeva în spatele benzinăriei unde nu treceau mașini și nici oameni. Era acolo o mini clădire în care nu era nimeni. Probabil se lua pauza de masă acolo. Era și un vestiar. M-a băgat în vestiar și m-a pus în genunchi. Și-a scos ditamai pula și în timp ce mă uitam hipnotizată la ea mi-a dat cu ea de câteva ori peste faţă în joacă. M-am uitat la el și am început să râd apoi m-a luat de căpăţână și a început să mă fută în gură ca pe o jucărie. Nu pot să zic că îi sugeam pula pentru că termenul ar fi eronat total. Mă futea în gură e propoziția corectă și cât de poate de reală. Mă futea în gură atât de pervers și violent în timp ce mă ţinea de cap încât nu aveam timp să gândesc practic. Îmi bloca gândirea. "-Uită-te în ochii mei când te fut în gură fă. Ridică în pula mea privirea la mine. Așa târfă, așa, așa, așa, așa futuţi gura aia de curvă. Îţi iau gura în pulă panaramo. Îţi iau gura în pulă...aaahhh....aaahhh...". Începuse să mă fută în obraji de parcă avea de gând să treacă cu pula prin ei. Atât de violent o făcea. Era clar că se grăbea pentru că știa că urma să plecăm curând și asta îl făcea să fie și mai agresiv. Mă înecam des când mă futea în gât dar lui nu îi păsa. O făcea în continuare ţinându-mă de cap. Și-a dat drumul în gâtul meu și m-am înecat cu sperma lui de eram foarte aproape să vomit. M-a luat de mână și m-a pus să mă duc eu întâi la mașină, să nu existe bănuieli. Mi-a dat o palmă pe cur atunci când am pornit spre mașină. odată intrată la locul meu cei doi negri m-au ciupit de colanți iar eu am început să râd cu ei, muzica fiind dată la maxim. Am început să beau iar șampanie. M-au futut cu degetele încă două ore până am ajuns la locaţie. Atunci când luam o curbă ma futeau mai agresiv ca de obicei și mai pervers fapt ce mă făcea să râd. Adrenalină era incredibilă. Era ceva ce nu mai experimentasem până atunci. Odată ajunși acolo, patronul l-a pus pe logodnicul meu să se ducă repede până la Timișoara și să îi ia pe niște prieteni de-ai săi. Iubitul m-a întrebat dacă merg cu el însă domnul Jamal a spus că am de lucru două sau trei ore la niște acte pe care trebuie să le dăm în ziua următoare cât se poate de dimineață pentru ca apoi să ne bucurăm cu toții de o săptămână întreagă de team building. Toţi cei trei negri mi-au dus bagajele în camera mea și au încuiat ușa. M-am uitam la ei și ei la mine și am început să râd. Domnul Jamal a venit spre mine iar eu m-am dat înapoi zâmbind până am dat de un perete."- De nu ţi tu contabilitate în seara asta la câţi kilometrii de pulă intră în tine Luizo. Dacă mai ști tu să numeri la câtă pulă o să primești uită-te încoa la mine". Am râs și m-am uitat provocator spre el. M-a ridicat în braţe și m-a lipit cu spatele de perete mimând că mă fute în poziţia aia. Îi simțeam pula sculată prin pantaloni. Ceilalți m-au luat și ei la mimat sexul în mai multe poziţii. Se împingeau în mine toţi trei cu pulile neieșite din pantaloni și mimau că mă fut. "-Vreau să te luăm la pulă cu pantofii în picioare și îmbrăcată pentru că ţinuta aia e luată fix pentru așa ceva. Trebuie doar să îţi deschizi șliţul ăla". I-am spus "- Nu pot să fac asta domnule Jamal. Sunt totuși logodită". Am spus asta cu o voce foarte jucăușă și sexxy. Îmi plăcea să îi întărât iar faptul că eram logodită era și mai pervers și mai provocator pentru toţi. "-Ești logodită cu un prost care nu știe să își ia femeia la pulă. Dar lasă că o luăm noi, nu e problemă". M-a luat de păr și m-a pus capră pe o masă. Și-a scos pula și mima că mă fute pe la spate fiind și cu o mână la pizda mea. Mă prefăceam că sunt total neputincioasă și îl lăsam să mă domine cum vrea el. Asta mă excita enorm. După câteva minute mi-a desfăcut fermoarul și a început să își bage pula în mine de-a adevăratelea. Mă futea capră de îmi ieșeau ochii din cap cum se înfigea în mine. Se mișcau ţâţele de zici că era cutremur. Veneau niște sunete din pizda mea de parcă mă lovește cineva. Gemeam ca nebuna de plăcere. "-Ţi-am zis fă că nu scapi tu nefutută de mine futuţi rasa ta de pizdă proastă?". "-Mmmm domnule Jamal...ohhh...ohhh...daaa...mmmm...daţi-mi pulă...da...da...daţimi pulă". "-Vrei pulă fă?". "-Mmm daaaa, vreau pulă...vreau pulă...". "-Ia fă pulă atunci, ia fă pulă, ia fă pulă, ia fă curvo pulă...pulă, pulă, pulă, pulă, pulă". Dădea in mine ca un disperat, parcă vroia să mă omoare cu lovituri de pulă date cu toată setea. Simțeam cum pula lui lovește pereții capătului vaginului meu. Niciodată nu am mai primit o pulă așa mare incât să îmi lovească capătul pizdei. Se auzea un sunet care nu îmi era familiar. Zici că dădea cineva cu papucul de apă într-un mod puternic. Doamne ce bine era. Simțeam cum mă lovește și știam că o face cu ură și cu perversitate. Gândul ăsta mă excita incredibil. Faptul că dădea in mine ca în ultima zdreanță era de nedescris. Încercam să mă pun în locul lui. Să fiu el adică să fiu cu ditamai pula în mare frumusețe de puștoaică de culoare albă, ea să ţipe de plăcere și să mai fie și logodită. Vedeam perversitatea din situația asta și mă atrăgea enorm. Și eu aș fi dat în mine de mi-aș fi rupt pizda dacă eram în locul lui. Sunt sigură că se simțea mândru și avea toate motivele să se simtă așa. "-Cum e fă să te fută un moș ca mine? Ia pulă futuţi rasa ta de iapă înaltă, ia pulă". Mi-am întors capul și am râs iar el m-a luat și mai tare la futut. M-au luat și ceilalți tot capră minute bune. M-au așezat apoi să îmi tragă la muie. Mă futeau și toţi trei deodată în unele momente, unul în gură, altul în păr, altul in nas sau ureche, uneori și doi deodată în gură. Își băteau joc de mine în ultimul hal și adoram asta. M-a luat domnul Jamal și m-a așezat cu întinsă pe pat cu picioarele desfăcute și cu ochii către tavan. "Uită-te la mine Luizo, ţi-am zis că sunt un campion și la vârstăa asta. Uită-te la mine când îmi bag pula în tine și te fut ca pe o târfă. Eu sunt campionul Luizo iar tu ești doar sacul meu de antrenament. Doar stai la primit lovituri și atât. Asta ești pizdo". Într-adevăr fix asta mă simțeam și eram. Un sac de box ce primea lovitură după lovitură de la un campion mondial. Numai că în loc de lovituri de pumni primeam lovituri grele de pulă. Și cam primeam una după alta, nu glumă. Era furios. Dădea cu sete. Îl priveam în ochi și i-am văzut privirea perversă. Eram hipnotizată. Ceilalți mă filmau pentru colecţia lor personală după spusele lor dar nu îmi păsa. Când îmi lovea capătul vaginului simțeam ceva de nedescris. Cam 99% durere și vreo sută de miliarde la sută de plăcere, poate și mai mult. Să nu mai vorbesc de alt trilion la sută de perversitate venită din pula lui. A zâmbit malefic la mine în timp ce se uita în ochii mei. L-am privit și eu secunde bune și i-am zâmbit. I-am zâmbit ca o târfă. Ne uitam în continuare unul la celălalt și ne adoram. Ne știam perfect rolurile. El era pula supremă cu puteri magice iar eu eram pizda care trebuie futută și răsfutută. Eram pizda care trebuia să fie făcută poștă, pizda care poate ar trebui dată și la alte puli pe care le cunoștea domnul Jamal. Adoram rolul acesta iar el adora rolul lui. Speram să nu ies din această stare niciodată. Domnul Jamal mi-a dat o jucărie prin care poţi să faci balonase. Ceilalți mă filmau. M-am uitat în ochii patronului meu și am început să fac balonașe în timp ce eram luată la pulă. Era foarte amuzant pentru mine și m-a bufnit râsul. Practic el mă lua în pulă non stop iar eu făceam balonașe și râdeam uitându-mă la el. Unul din negrii care stăteau pe bară și filmau a zis "-Dacă te-ar vedea prostul ăla de gagiu al tău Luizo...". Am spus"-Ahahahaha", făcând o nouă serie de balonașe și uitându-mă la domnul Jamal. El a spus "- Te-am distrus fă pizdo este? Ai văzut ce înseamnă un campion?". Eu am râs și i-am zis"- Ahahahaha...deocamdată nu ma-ţi distrus. Doar aveți un mic avantaj. Poate ies și câștigătoare cine știe. Mai sunt runde. Încă nu am fost făcută K.O.". Am zâmbit către el și am făcut balonașe provocator. Îmi plăcea să se enerveze și să mă ia și mai tare la pulă. "-Da fă? Păi futuţi rasa mătii de parașută ieftină. Stai că îţi dau eu K.O. futuţi gâtul tău de curvă proastă". M-a luat și mai tare și râdeam, din când în când uitându-mă pe tavan și făcând baloane. Adrenalina trăită în timp ce eram futută la greu era de nedescris. M-au futut 5 ore de m-au deviat. M-au dat și cu capul de perete, nu le păsa. Eu eram amuzată atunci când făceau asta, în nici un caz supărată. Aveam spermă peste tot, pe nas, pe buze, pe ţâţe, pe toată faţa, până și prin păr. Am adormit "ruptă" cum se zice. Iubitul încă nu a ajuns când m-am trezit pentru că a dormit la un hotel în Timișoara. Îmi trimisese un mesaj. M-am dus să mă spăl pe dinți pentru că simțeam numai gust de pulă în gură. M-am dus jos să mănânc și îi aud pe doi clienți ai pensiunei în care ne aflam. "-Nu am putut să dorm toată noaptea. A ţipat una a dracu până dimineața ca o descreierată. Nush ce pulă o fi primit dar dă-o dracu, cât să ţipi în halul ăsta". Când am trecut pe hol spre terasă, Damian, unul din cei trei negri, m-a ciupit de colanți. Eu i-am zâmbit și mi-am continuat drumul. În acea săptămână iubitul meu a fost trimis în diverse locaţii doar pentru a fi luată la pulă iar și iar. Domnul Jamal a invitat și pe ceilalți doi prieteni din Timișoara. Eram futută constant ori poștă ori de câte unul din cei 5. A fost cea mai captivantă săptămână pe care am trăit-o. După ce am ajuns acasă, în următoarea perioadă domnul Jamal și mai multe cunoștințe ale acestuia mă futeau aproape săptămânal, uneori și de două trei ori pe săptămână, de cele mai multe ori în brigadă. Ajunsesem o curvă cum niciodată nu mi-am închipuit mai ales că eu detestam acest tip de fete. Era ironic cum chiar eu începusem să ador stilul ăsta de viaţă. La un moment dat s-au angajat la noi la firmă două fete de 19 ani care au început și ele să participe la aceste sesiuni. Una era o blondă super frumoasă pe nume Adriana iar cealaltă o șatenă pe nume Lavinia.
Cele două mai erau din când în când săltate după program de niște turci de 45-50 de ani care din câte am înțeles aveau fiecare diverse afaceri prin oraș. Cele două mi-au spus că turcii au pus ochii și pe mine și poate ieșim odată la o petrecere. Am râs dar le-am zis că totuși nu. În una din zile când mă pregăteam să mă duc acasă am fost claxonată de mașina turcilor, fiind cam la jumătatea drumului de la firmă spre casă. Erau 4 inși în ea. Mi-au propus să mă conducă ei acasă însă știind ce mi-au spus fetele m-am uitat puţin la ei, am zâmbit dar le-am zis totuși nu. Eu bineînțeles că vroiam să mă urc la ei în mașină dar m-am gândit să mă joc cu ei puţin. Unul din cei patru turci s-a dat jos din mașină, m-a luat de braţ și m-a băgat mai mult cu forţa în mașină spunând că nu are rost să merg pe jos. Eram intre doi turci în spate și îmi mângâia picioarele în timp ce vorbeam formalități. Purtam o pereche de blugi foarte scurţi de culoare albastră, o bluză albă care îmi lăsa umerii goi și o pereche de pantofi cu toc.
Erau inebuniţi după mine. Le dădeam mâinile la o parte jucându-mă gen "greu de sedus". În sinea mea eu abia așteptam să pună mâinile iar pe mine. Începuseră să îmi fută blugii cu degetele și foloseam aceeași strategie. Ei și-au dat seama că mă joc cu ei și unul dintre turci a spus "-Ne dai mâinile la o parte dar îţi place ce îţi facem nu e așa păpușă?". Am zâmbit către el și a început să mă sărute în timp ce mă futea cu degetele. "- Ne-au zis nouă Adriana și Lavinia ce fel de petreceri faceți voi. Au zis că ești atât de suprasolicitată cu contabilitatea de la muncă săraca de tine de nu mai poţi să ţi pasul cu numărul de puli primite. Te pierzi în calcule". Eu am început să râd iar cei doi turci îmi futeau blugii și mai pervers în timp ce mă sărutau pe gât. Am ajuns în vila unuia dintre ei și m-am așezat pe un fotoliu picior peste picior și cu un pahar de vin în mână. Mă sorbeau din priviri. Mă mișcăm lent și provocator iar ei erau inebuniţi după asta. Le-am spus "-Avem și noi ceva de fumat? Niște iarbă ceva? Mereu am chef să fiu futută la maxim când fumez". Am râs apoi și m-am uitat la ei. Erau gata să sară pe mine la cât de dornici erau. Mi-au spus că fac un 5 min un joint și ne apucam de fumat. Am băut câteva pahare de vin și am fumat jointul iar apoi le-am spus uitându-mă la ei hipnotizată de la drog "- Și cum ziceam...după ce fumez iarbă am un chef nebun să fiu luată la pulă la greu". Atât le-a trebuit. Mi-au dat turcii pulă de am văzut stele verzi că tot fumasem verde. În timp ce eram futută capră de unul din turci a sunat telefonul și cineva mi-a spus că mă sună iubițel după cum era trecut în telefon. Am început toţi să râdem și am zis să nu răspundă. El a insistat"-Haide mă răspunde-i că apăs pe buton. Vorbește cu el". M-am uitat la cel care avea telefonul și m-a bufnit râsul dar el a apăsat pe buton și am devenit serioasă. I-am spus logodnicului că sunt la cumpărături cu o prietenă și intarziu două ore. Turcul dădea în mine din ce în ce mai violent și am întors capul spre el amuzată. În momentul ăla mi-a dat câteva lovituri de pulă de era să scap telefonul din mână. După ce am încheiat conversația ne-am pus toţi pe râs și au continuat să mă facă poștă. Când am ajuns acasă mă durea pizda de mă mângâiam odată la câteva minute să mai treacă puţin. Au început și turcii să mă ia la "plimbare" destul de des. Într-una din zile m-am dus să cumpăr iarbă de la un dealer de prin cartier de la care luasem de mai multe ori până atunci. M-a invitat înăuntru și acolo mai erau doi bărbaţi cam pe la 35 poate 40 de ani. Mi-au oferit să fumez și eu cu ei câteva fumuri și m-am așezat pe canapea la vorbă. Au rămas surprinși când le-am spus că mă ocup cu contabilitatea iar eu le-am zis "-Eh și ce? Îmi place să fiu High...



    Login