Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

seara - III
Autor : zaqwsxcde - 2008-10-07
Citita de 5315 ori - Nota 7.50 (4 voturi)
M-a impins usor pe pat, lasandu-ma pe spate pe patul ei de fata singura....
Mi-am tras sub cap perna ei , asezand-o cat mai confortabil pentru a o putea vedea in toata splendoarea ei.
Fata statea inca in picioare, langa pat.
S-a aplecat asupra pulei mele, mangaindu-ma incet, pe toata lungimea ei. Simteam valuri valuri de placere cum ma cuprindeau. Alterna miscarile bruste ale mainii cu miscari suave - abia simtite si cu atingeri ale buzelor si limbii ei pe organul meu. Era o placere deosebita sa ii simt catifelarea buzelor pe locurile mele intime. Indrazneata, s-a dus mai jos. BUzele ei faceau petrecerea cu testiculele mele, mana ei, foarte indrazneata, ma mangaia de zor intre picioare, in locul asa de sensibil dintre anus si testicule. Fata stia ce face, am tras eu concluzia.
Dupa cateva minute in care m-a innebunit cu atingerile ei, s-a asezat deasupra mea. Mi-a soptit usurel la ureke, respiratia ei aducand un plus enorm de exciatie senzatiilor pe care deja le simteam: Esti mare! Esti mare si tare! Sincer, in momentele in care ma masturbam acasa la un film porno, ma comparam cu cei de pe ecran. Stiam ca nu tot ce zboara se mananca - daca este buna exprimarea - dar nu puteam sa nu fac comparatii. Lungimea mea o consideram mereu medie, in jur de 16 centimetri si nu ma laudam cu dimensiunea asta. Dar pentru ea se pare ca era suficient. Ulterior am aflat ca lungimea medie a vaginului este cuprinsa intre 8 si 12 centimetri, deci pentru o femeie normala dimensiunea mea era ok - dar asta e o alta poveste.
Auzind-o acum cum ma aprecia pentru calitatile mele fizice, o caldura intensa a pus stapanire pe mine. M-am excitat si mai mult, simteam cum imi pulseaza trupul tot si mai ales zonele intime.
Mainile ei capatara curaj. Mai bine spus, devenira pudice, indepartandu-se de zonele incinse. Starea de asteptare, de excitare nesatisfacuta, pe cat de dureroasa, pe atat de placuta.
Dupa o serie de mangaieri in care de fiecare data cand incercam sa o mangai si eu la randul meu ma respingea, punandu-mi mainile la loc sub cap ca sa o vad, s-a aplecat final peste pula mea, luand-o in gura aproape pe toata.
Miscarile de dute-vino pe care le facea cu buzele pe falusul meu ma ridicau in al noualea cer. Din cand in cand se oprea, cu el in gura, si se uita inocenta la mine, parca sa ma verifice daca imi placea. Cum sa nu imi placa asa ceva!?!?!?!?!? De 10 ori am simtit ca eram aproape de ejaculare, de fiecare data incordandu-mi trupul in asteptarea orgasmului si de 10 ori ea s-a oprit, slabind presiunea erotica pe care o aplica penisului meu. Dupa o pauza de cateva secunde, relua de unde se oprise anterior, continuand jocul erotic.
In cele din urma s-a gandit sa ma salveze de presiunea erotica imensa si sa ma lase sa ma termin. Vedeam cum penisul imi dispare in gura ei, tot mai mult si tot mai mult, apoi il scotea, il lingea de jur imprejur, ii saruta capul, apoi iar il lua in gura, suratandu-l de micile secretii care deja incepusera sa isi faca aparita, apoi il scotea din nou, il tinea la cativa centimetri de gura ei calda, se lingea pe buze, adunand fiecare picatura de pe buzele ei, apoi sarea din nou pe el, sarutandu-l, fara sa ignore insa testiculele care beneficiau si ele de atentia ei la fel de mult.
In cele din urma, dupa acest maraton de lins, sarutat, supt, mangaiat, pauza si iar de la capat simteam ca ma urc pe pereti. Trupul meu avea convulsii puternice, nu ma mai abtineam sa nu bat in pat cu palmele, orice ca sa eliberez tensiunea sexuala. Ea continua impalcabila si - desi nu ma mai uitam de mult la fata ei - parca o vedeam cum se uita cu satisfactie la mine, bucuroasa de ceea ce imi facea. Incepusem sa gem, fara sa imi pese ca era in noapte si zgomotele se aud mai puternic asa, sunete guturale se auzeau din mine, eram un animal pur si simplu. Cand, in cele din urma, am ejaculat, am avut un orgasm intens. Asa de intens incat am urlat de placere. In momentul ala - tragedie - usa s-a deschis si in prag a aparut mama ei. Patul fiind asezat cu fata catre usa, am vazut-o in prima clipa. In clipa urmatoare totul s-a terminat. Am tacut brusc si nici nu mai simteam buzele ei cum isi faceau de cap cu pula mea. Am prins-o de cap, indepartand-o de zona mea intima - de parca as mai fi avut cum sa ma mai justific acum, era clar ce faceam noi doi acolo. S-a uitat la mine speriata, intrebandu-ma daca mi-a facut ceva rau si de ce o resping. Printre respiratii sacadate i-am facut semn cu ochii catre usa. S-a intors si ea si a vazut-o pe mama ei cum statea in...



    Login