Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataseara - II
Autor : zaqwsxcde - 2008-09-30
Citita de 4957 ori - Nota 7.60 (5 voturi)
Drumul spre casa se desfasurase asa cum am mentionat anterior. Ea ma tinea de fund, ma mangaia prin pantaloni, eu eram tot ud. Mainile mele umblau destul de stangace pe pieptul si pe fundul ei, dar trebuie sa recunosc ca imi placea senzatia de a fi la indemana ei, sa umble pe oriunde voia pe trupul meu.
M-a pus la curent cu viata ei pana atunci. Mama ei era despartita de un sot care nu prea se agita pentru binele familiei.
La intrare in blocul unde stateam la un prieten - in o garsoniera pe un pat pliant langa canapeaua pe care dormea el - m-a cuprins putin tristetea... nu o sa ajung sa fac nimik in seara asta. Eu nu o sa duc fata in garsoniera prietenului, iar ea statea cu mama ei in un apartament cu doua camere, un etaj mai jos. Acolo cu siguranta nu o sa ma duca ea. Asa ca, resemnat, am incercat sa prelungesc cat mai mult momentele de placere cu ea, in timp ce urcam scarile pana la etajul 3 la care statea ea.
Ne-a luat ceva timp sa urcam scarile, ne opream aproape la fiecare pas ca sa ne sarutam, sa ne mangaiem, mainile ni se plimbau frenetic pe trupul celuilalt, iar eu ma resemnasem la gandul ca dupa aceea o sa ma duc sa ma culc, cu coaiele umflate.
Nu ma asteptam la ceea ce urma.
Un ultim sarut la usa intredeschisa a apartamentului si m-am indepartat usor, cu regret, de ea. M-a intrebat usor daca nu vreau sa intru. MIrat, m-am uitat la ea, intreband din ochi, dar mama ta? ce o sa zica? A ras discret, linistindu-ma: mama are somnul greu, nu o sa auda nimik ca o sa fiu tacuta.
Linistit de asigurarile ei am intrat. Ne-am strecurat imediat in camera ei, unde ne-am dezlantuit. Hainele au zburat de pe noi in toate partile, pana cand am ramas goi, unul in fata celuilalt, in lumina discreta data de o lampa cu picior asezata in coltul camerei.
Trebuie sa recunosc ca avea un trup superb. Sanii ei mari si rotunzi o ajutau sa obtina stilul de silueta clepsidra pe care toate femeile si-l doresc, iar fundul bombat, obraznic, era o ad...



    Login