Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSCURT INTERMEZZO CU O LABA SANATOASA
Autor : saqqqara - 2013-02-02
Citita de 13251 ori - Nota 8.32 (53 voturi)

CONTINUARE LA SERIA “CADOUL DE NUNTA” SI “DUPA NUNTA”
Cum am intrat in cabana, Carmen s-a dus in dormitor, iar eu cu Nelu am ramas in camera de zi, incalzindu-ne cu cate un pahar de coniac. Dupa vreun sfert de ceas, cand a revenit, gagica ne-a luat fata cu tinuta sexy din plasa deasa si neagra, care ii scoteau in evidenta corpul superb implinit, de femeie la 30 de ani, bine bronzata la solar, cu rotunjimi ferm conturate, dar totusi suple, iar decupajele mari ale catsuit-ului, ii lasau la vedere nu numai pizda perfect epilata, dar si curul si o parte din bucile foarte bombate, cat si mamelele, care, generoase, explodau la inaintare cu obraznicie, marcate de aureolele maronii nu foarte mari, dar cu sfarcurile deja erecte. Mandra si parca in transa erotica, a facut cateva piruete, invartind intr-o mana un pulan negru cu venatura proieminenta, preferatul ei cand se pregatea sa presteze ca o curva fara retineri, iar cu cealalata se freca la pizda si-i desfacea labiile lasandu-ne sa-i vedem intrarea mustind de sucuri.
- Va place baieti ce am pentru voi aici… ?
- Traznet…, fa tu ti-ai facut deja incalzirea…, ce tare arati, esti numai buna de pulele baietilor…, iar dupa cum privesti cred ca ai luat si o gura de cantarida la bord…, am exclamat eu.
- Ei…, bravo, crezi ca am nevoie…, secret, fiecare cu stimulentele lui…, o sa simtiti mai incolo…, dar voi…, ce facem aici, n-ati scos textilele, jos cu ele, hai miscarea mai vioaie, vreau sa va vad pulele !
Amandoi ne-am executat pe loc, dar Carmen a fost tot nemultumita.
- Aaaa…, nu asa Nelule, nu-mi place, ce-i cu padurea asta de floci, Marius hai sa-l aranjam cum trebuie…, barbierit frumos…, apoi il intoarse pe baiat cu spatele, … si aici, …ooo… ce buci bune ai, numai muschi…, dar nu cu flocii…, si-l plesni de cateva ori peste ele, iar pula baiatului a dat semne ca se trezeste mandra.
- Golanule, ti-se si scoala…, hai Marius du-te dupa spuma de ras si un BIC…, sunt în baie, vin-o si cu un prosop si o cutie de crema…! Fara comentarii, rapid, le-am adus pe toate. Incantata, Carmen i-a mai pipait lui Nelu bucile mici, dar foarte musculoase si bine bombate si s-a pus pe treaba, in timp ce el dadea semne ca vrea sa-si ia pula la laba, belind-o incet.
- Asaaa… baietel, incepem de aici …, de la cur…, a spus ea, …aaa…dar sa nu ti-o iei la laba in timp ce iti barbieresc bucile, te misti si nu vreau sa te zgarai cu aparatul. De fapt nu prea avea ce epila pe buci, m-ai mult era un pretext sa le mangaie intinzand crema de barbierit si apoi sa se joace cu aparatul de ras pe ele, iar in final sa le frece energic cu prosopul, excitandu-l bine pe Nelu, a carui pula, chiar si fara laba, se facuse ca un par, iar capul ei noduros tasnea deja din preput. Dupa ce a terminat cu bucile, Carmen a luat o mica pauza, l-a sarutat pe Nelu, cei doi jucandu-se cu limba unul in gura celuilalt, in acelasi timp el mangaind-o la pizda, iar ea belindu-i pula.
- Ahhh… ce scula buna ai …, si incantata i-a mai frecat-o putin, apoi a pus prosopul pe canapea si l-a asezat pe Nelu sa stea pe el cat mai cracanat.
- Acum sa toaletam si mandretea asta de pula, hai cracaneaza-te cat poti de mult, asaaa dragule…, pune-ti un bulan pe manerul canapelei, asaa…, ahhh… ce pula buna ai…, a exclamat inca odata ea admirativ si i-a mai belit-o de cateva ori, facandu-l pe baiat sa geama de placere, dupa care i-a acoperit flocii cu spuma. Dar cand sa-l barbiereasca, i-a sunat mobilul intrerupandu-i treaba. Eu pana atunci privisem amuzat, in timp ce imi beleam pula, tagandu-mi alene preputul cu doua degete.
- Of, cine naiba o fi…, a…, e Misu…, suna si asta tocmai cand imi intrasem in mana…, Marius continua tu mai departe !
- La barbierit sau la luat pula la laba? Asta este specialitatea ta…, am glumit eu.
- Sictir de aici…, macar sa-l barbieresti ca lumea…, ca de rest ce stiti voi …, si mi-a dat aparatul de ras, apoi m-a impins in genunchi intre cracii lui Nelu, ca sa termin ce incepuse ea.
Nu in putine randuri o mai rasesem la pizda pe Carmen, dar si pe alte tipe cu care m-am futut, dar niciodata un barbat, ca sa nu mai vorbesc ca nu mai luasem o pula in mana de mai bine de 15 ani. Am facut-o scurt timp, in primele clase de liceu, cand inca nu ajunsesem la o pizda si-mi consumam fanteziile de adolescent cu un coleg de clasa. Pe ascuns ne intalneam, cand la unul, cand la celalalt. Atunci, dezbracati, etalandu-ne musculatura inca in formare, ne uitam la casete cu filme porno sau la reviste de acelasi fel. Ne masuram pulele si le comparam, incantati de cat ne crescusera, sperand sa le avem cat mai mari, apoi bateam cate o laba impreuna. Intai, inca cam timizi, o faceam separat, unul in fata celuilalt. In scurt timp, dupa doua, trei intalniri de taina, am inceput sa ne frecam pulele si unul altuia, pe rand sau mai ales simultan, dornici de ejaculari comune, dar voiam sa avem si excitari cat mai indelungate. Studiindu-ne atent pulele, uneori in fata oglinzii, incercam curiosi felurite moduri in care sa le belim, cu doua sau trei degete sau cu palma intreaga, mangaindu-ne pe coie, dar si strangandu-ne brutal la radacina pulii, alternand ritmurile rapide, fortandu-ne ata pulii parca vroiam s-o rupem, ori faceam miscari lente pe vana sau in jurul capului pulii bine belit, astfel incat, cum ne cum, sa ne amanam ejacularile, pe care le vroiam sa fie si cat mai abundente. Insa experientele astea nu am simtit nevoia sa le ducem mai departe de atat si cum fiecare s-a intalnit repede cu cate o pizda, sedintele noastre de laba in doi s-au terminat de la sine. Cu toate astea inca imi amintesc de placerea pe care o aveam la atingerea pielii fine a pulii amicului meu, ori cat de mult ma excita cand simteam cum i-se intarea pula cand incepeam sa-i frec o laba buna, dar mai ales cum ma excitam atunci cand si el imi facea o laba meseriasa si ajungand spre finalul tasnitor, incepeam sa-mi misc spasmodic bazinul, iar printre gemete de placere ii ceream sa-mi beleasca pula cat mai repede, pana cand mi-se revarsau jeturile de sperma pe burta, pe care faceam in asa fel sa-l nimereasca si pe el.
Rememorarea acelor momente de placeri juvenile mi-au trecut fulgerator prin minte cand i-am luat pula lui Nelu cu o doua degete, tragand-o intr-o parte ca sa am loc sa barbieresc in jurul ei. Mi-a placut ce am simtit si instinctiv i-am cuprins-o cu toata palma si i-am belit pula de cateva ori.
- Ahhh…, ce bine e…, a reactionat el
- Stai, cuminte, termin imediat…, i-am raspuns cautand sa-l barbieresc cat mai atent, dar continuand sa-l mangai si pe pula, … nu mai am mult, noroc ca nu esti prea paros pe coaie, …asa…, mai avem sirul de floci care-ti urca spre buric..., e bine…, am rasuflat eu usurat cand am terminat. I-am tras prosopul de sub cur si l-am sters de resturile de spuma, apoi am inceput sa-l ung cu crema, mai intai pe unde il barbierisem, continund insa si pe pula indemnat de gemetele de placere ale lui Nelu, dar mai ales excitat sa-i simt in mana pula groasa si vanoasa, care se facuse tare ca piatra, i-am uns bine capul pulii si preputul, mangaindu-l cu un deget in jurul glandului.
- E bine… ? l-am intrebat, dupa care am inceput cu o mana sa-i iau pula la laba, iar cu cealalalta sa mi-o frec si pe a mea.
- Asaa…, ahhh…, daaa… ! a exclamat Nelu, privindu-ma uimit.
- Iti place nebunaticule… !
- Daaa…, super…, m-ai unge-o …, ahhh…ce bine e…, eu m-am oprit putin, ungandu-i din nou glandul, dar si capul pulii mele, scurt timp facand laba la doua maini. Brusc ne-am oprit si usor stanjeniti de situatie ne-am ridicat amandoi in picioare. Totusi eram prea incalzit, imi placuse al dracului de mult sa ma joc cu pula lui, asa ca nu m-am putut abtine sa-l apuc din nou de ea si sa i-o frec si mai tare, belind-o in forta.
- Ahhh…, ce bine o faci…, a gemut din nou Nelu.
- E bine… ?
- Daaa…, nu te opri…, mi-a raspuns el, iar eu i-am soptit excitat:
- Vreau si eu la fel…, si fara sa m-ai astept alt raspuns l-am apucat de mana dreapta si i-am pus-o pe pula mea.
- Haaai…, freac-o…, Nelu a ezitat putin, dat totusi mi-a mangaiat pula.
- E prima data … !
- Lasa…, fa-o cum ti-o faci si tie, sa nu-mi spui ca nu ti-o m-ai iei uneori la laba !
- Ba da, dar…,
- Haaai beleste-o…, si-n sfarsit mi-a cuprins preputul intre degete si a inceput incet sa-mi beleasca capul pulii.
- Asaaa…, mai tare…, am mai soptit eu si am simtit cum incepe sa-mi frece pula din ce in ce mai repede, …asaaa baiatule…, haaai…, cu curaj, mai repede… am exclamat atunci cand mi-a luat pula cu toata mana, frecand-o din ce in ce mai tare, reactionand si eu la fel, belindu-i pula in acelasi ritm. Am realizat ca numai avusesem pana atunci parte de o laba atat de zdravana, ma inebunea cum imi belea in forta pielea pulii cu mana lui puternica de barbat, fiind din ce in ce mai exicitat si raspunzandu-i cu aceiasi forta, care vedeam ca-i produce si lui multa placere.
- Ahhh…, ce bineeee…, asaaa…, beleste-o mai tare…, ahhh…daaa…, asaaa…, strange-ma si de coie, daaa…, freac-o, freac-o ba asaaa…, mai tare…, haaai…, gemeam de placere amandoi, indemnandu-ne unul pe celalalt. Din ce in ce mai cracanati, cu capetele date pe spate si tragand febril unul de pula celuilalt, nu am relizat cand Carmen s-a intors in camera.
- Bravo…, asa labagiilor…, ooo…, ce misto aratati cand vi-o luati la laba…! Exclama ea rascacarandu-se intr-un fotoliu
- Ce ai vorbit atat la telefon? I-am raspuns eu agasat ca ne-a intrerupt la amandoi placerea.
- Misu mai intarzie, vine peste vreo ora. Dar i-a spune Nelule cum ti-a placut laba facuta de bulangiul asta ?
- Mdaa…, a ingaimat Nelu cam jenat.
- Sa nu-mi spui ca nu ti-a placut, dar hai continuati baieti, sa-mi fac si eu mai departe incalzirea privindu-va… ! si-a inceput sa se frece la pizda, in care apoi si-a bagat pulanul, rasucindu-l ca sa si-i intre cat mai adanc, gemand de placere.
De data asta Nelu a luat el intiativa si m-a apucat de pula, asezand-o in paralel cu a lui si frecandu-le i...



    Login