Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataScrisoare - 2- primul amant
Autor : thinsider - 2019-05-06
Citita de 6212 ori - Nota 8.63 (30 voturi)
Draga Nick,
Ma bucur ca mi-ai raspuns si ca esti in continuare interesat de experientele prin care am trecut si de “evolutia” mea in privinta vietii noastre intime. In ultima ta scrisoare mi-ai pus o multime de intrebari…o sa-ti raspund la ele pe rand,nu neaparat in ordinea in care le-ai formulat. Una din intrebari se referea la primul amant pe care l-am avut dupa casatoria noastra. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare…stii doar ca mereu scriu scrisori lungi,dar amanuntite.
Ei bine…era in 2010,aveam cativa ani buni de casnicie deja in urma noastra;de cand l-am cunoscut pe D (sotul meu,stii…) si pana acum (filosofia lui nu s-a schimbat),in fiecare zi imi spune ca ma iubeste si ce frumoasa si “facuta pentru a fi infipta” sunt,ce “craci” sexy am etc.,mi-a tot spus ca “e natural ca o femeie sa cunoasca mai multi barbati in viata ei,pentru mai multe motive;primul ar fi acela ca e facuta pentru dragoste si sex”…m-a incurajat sa am un amant si intre altele sa incerc si alt penis…eventual alta abordare a sexului. Trebuie sa-ti mentionez ca D a fost primul barbat cu care am facut dragoste,am fost virgina pana la el.
Intamplarea a facut ca intr-o zi,la un curs din interiorul companiei,sa intalnesc pe cineva…un tip inteligent,spontan,inalt,bine facut. Am inceput sa flirtam…cursul s-a incheiat,dar am continuat sa comunicam si,fiind incurajata de D,am inceput sa ne intalnim…ba la o cafea,ba la o pizza etc.,de-astea…vorbeam mult,ne amuzam…pe scurt,ne acomodam unul cu celalalt…desigur,relatia a avansat,a inceput sa ma imbratiseze,sa ma sarute,sa ma mangaie… Toate astea i le povesteam lui D,care ma incuraja sa merg inainte si sa vad ce se va intampla mai departe…pana intr-o zi,la inceputul lui Septembrie,cand am primit o invitatie “pentru o zi intreaga impreuna”…adica S (amantul in devenire),aranjase sa avem o zi intreaga numai pentru noi si a propus sa ne-o petrecem la Sinaia,pentru ca tot nu e departe si e frumoasa toamna acolo. Era si el casatorit,dar el nu i-a spus nimic sotiei lui…mai mult,nu m-a crezut niciodata cand îi spuneam ca D stie tot despre noi.
Cand i-am spus lui D,el a spus:”OK,asta-i ziua!”…si a inceput sa ma pregateasca cu sfaturi pentru un “good looking” si sa-mi alung toate emotiile…S urma sa fie primul amant,aveam sa primesc in mine primul penis in afara de al lui D…ma copleseau emotiile,simteam un gol in stomac cand ma gandeam ca,probabil,urma sa fac dragoste cu un alt barbat in afara de D…doar o femeie poate intelege asta. D mi-a ales lenjeria,mi-a spus o multime despre ce-i place unui barbat…m-a inspectat sa fiu complet epilata,inclusiv pe labii…mi-a mirosit parfumurile,a ales unul care “sigur o sa-l excite”…eram intr-o situatie complet noua,sa fac dragoste cu un barbat,altul decat sotul meu…eram atat de nervoasa si intr-un fel rusinata,cu toata sustinerea lui…dar D ma impinsese in asta si,in timp,incepusem sa devin curioasa…din fericire,imi placea omul (ma refer la S),era atras de mine,era bland,manierat si cu simtul umorului.
Asadar,am plecat cu masina lui si dupa o dimineata de haladuit prin padure si locuri izolate,in timp ce vorbeam,ne sarutam din cand in cand si ne aţâţam reciproc,ni s-a facut foame si am tinut-o drept la Taverna Sarbului…S facuse deja rezervarea. In timpul pranzului,am simtit ca momentul nu era prea indepartat…tot ce-mi spusese D mi se derula in minte,am devenit iar…anxioasa,as zice…”odata ajunsa acolo,stii de ce te-ai dus”, “fii relaxata si acceptă-l in mod natural”…”cand te saruta,nu sta ca un lemn,raspunde-i”…”cand ajungeti in pat,ofera-te lui,deschide-ti cracii aia fabulosi”…lasa-l sa ejaculeze in tine”…”iti urez un orgasm minunat”…si alte chestii asemanatoare…era un mare zgomot in creierii mei,presupunand ce urma sa se intample in continuare. S n-a baut alcool,insa mie mi-a comandat doua cocktailuri cu alcool…dupa al doilea,deodata m-am relaxat,tot zgomotul din cap mi-a disparut si am stiut clar ce aveam de facut. S facuse o rezervare si la Mara,fiind mai izolat,am mers cu masina pana acolo,am intrat in hotel…eram complet tacuta…aveam un straniu sentiment al intamplarii pe care n-o sa-l uit.
De cum am intrat in camera,m-a proptit de un zid si a inceput sa ma sarute,sa ma mangaie pe tot trupul,sa-mi framante sanii,soptindu-mi ca ma dorea nebuneşte,spunandu-mi ca sunt asa de sexy…a inceput sa ma dezbrace incet…in acel moment i-am soptit:”intai duşul,intai eu”…am disparut in baie,am facut un duş bun si fierbinte care m-a relaxat total,m-am infasurat cu unul din prosoapele albe si am iesit din baie…S se holba la mine cu gura cascata…mi-a desfacut prosopul si casca in continuare ochii la trupul meu si la picioare…era septembrie,dupa o vara de mers la mare si la munte,eram bine si uniform bronzata…am observant cum i se umflau blugii intre picioare si a dat buzna la baie sa-si faca duşul. Intre timp,am tras draperia la fereastra,am facut un semiobscur in camera,am lasat prosopul si m-am strecurat sub pilota racoroasa,in asteptarea lui S…in asteptarea celui care avea sa-mi fie al doilea barbat din viata mea,care ma va patrunde si pe care îl voi primi in mine….in cateva minute,S a iesit din baie,si-a aruncat prosopul si a venit in pat,langa mine…pentru o secunda i-am zarit penisul mare si erect. Sub pilota a inceput febril sa-mi mangaie si sa-mi framante trupul,sa ma sarute adanc…asta m-a facut sa incep sa respir mai sacadat,sa simt o caldura inundandu-mi tot trupul…i-am raspuns la săruturi,simteam cum incep sa ma umezesc,cum imi alearga sangele prin corp…imi mangaia sânii,sugand cate un sfarc din cand in cand…deodata arunca pilota si-mi pune penisul pe pantec si incepe sa-mi framante sânii…sfarcurile s-au intarit brusc…una din maini imi mangie clitorisul,mi-l lubrifiaza cu propriile mele sucuri,sunt uda,sunt excitata,gata sa primesc un penis in mine,al lui,al altuia,al oricui…îi iau penisul in mana si-l frec usor,îi mangai testiculele mari si atârnânde…se vor goli in mine. Brusc simt ca sunt complet uda…e un moment de totala nebunie:sunt excitata la maxim,incep sa-mi undui usor bazinul,ca invitatie…S nu mai suporta si in timp ce ma saruta,se pozitioneaaza intre picioarele mele şi-şi aseaza capul penisului intre labiile mele ude si alunecoase…il misca putin pentru a-l lubrifia…apoi intra in mine,şoptind ceva ce nu inteleg. Incet,ma patrunde cu tot penisul lui…iubesc senzatia asta,mi-e familiară…senzatia si certitudinea ca sunt pe deplin dorită. Incepe sa se miste in mine…sunt uda si complet lubrifiata…incepe sa geama si sa mormaie…cam dupa doua minute ejaculeaza in mine,o explozie de sperma fierbinte si vâscoasa…nu mi-a venit sa cred…strigă in placerea orgasmului sau.
Dupa ce-si recapata suflul,imi spune “imi pare rau,n-am vrut sa ejaculez atat de repede,esti atat de excitanta,te rog,ai putina rabdare cu mine”. “Bine,lasa asta”…si ramanem pe pat,goi si imbratisati…imi simt vaginul inundat,sperma lui inca e mai calda decat trupul meu,o simt,simt cum peretii vaginului se imbiba in lipiceala spermei lui.Timp de cateva minute imi sopteste in ureche ce buna sunt si cat de mult ma vrea din nou…il indepartez putin,sa am loc sa-i iau in mana penisul alunecos de sperma si de sucurile mele…îi simt un deget in vagin,in sperma lui care mi se scurge incet pe o fesă,desfac picioarele,simt cum imi mangaie clitorisul…apoi doua degete,apoi trei,in timp ce-si roteste degetul mare in jurul clitorisului…îl agită si-l dezmiarda in acelasi timp…iata acum,patru degete…ma simt largita,cu labile date in laturi si cu mana alunecându-i in mine…pe mine ma ia ameteala,iar el redevine tare din nou,incet si sigur,auzindu-mi gemetele si simtind cum ma infig in mâna lui,de-acum ajunsa pana in fundul vaginului…brusc isi scoate mana din mine si-mi desface larg picioarele…ma patrunde incet…incet si ferm. Incepem sa ne miscam…îi ofer vaginul sa-l patrunda,îi dau lui S ce si-a dorit atat de mult…intra in mine,iar eu ma infig in penisul lui,pe care-l simt fierbinte in mine,ca pe un fier inrosit in foc…gem tare,geme si el,infigandu-se din ce in ce mai adanc in mine,explorand fiecare locşor din vaginul meu…aluneca prin propria lui sperma in mine,se aud sunete umede,plescăieli…”ce vagin catifelat si primitor ai…”,îl aud spunând…penisul lui clipoceste in vaginul meu inundat. Simt cum creste un ogasm,vine repede…simt ca o mancarime adânc in vagin…fierbinte in pântec si explodez,strig,ţip,nimeni nu ma poate opri sa-mi strig orgasmul ce ma zguduie…S continua sa ma patrunda sustinut,fara mila,un nou orgasm imi cutremura trupul si mintea,simtindu-i penisul cum ma patrunde continuu…îi ofer vaginul,infigându-l in ţeapa lui S,desf...



    Login