Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatascop atins
Autor : hidden - 2009-03-16
Citita de 6588 ori - Nota 7.67 (24 voturi)
Imi aduc aminte si acum,noaptea aceea,prima,dar si ultima intalnire.Mi-as dorii sa se mai intample,sa ii mai intalnesc macar o data.
In localul respectiv,unde mersesem cu prietenele si prietenii,era select,era.....perfect.Toate fetele in rochii,baietii la 4 ace,muzica adecvata,dupa cum ar spune unii,seara perfecta,doar ca noi eram amici unii cu altii si nu mersesem acolo pe perechi,mersesem la distractie....scopul ascuns....la vanatoare.Oameni cu minte libera,relatii fara obligatii,ceea ce includea automat si sexul la intamplare.
Stateam la masa,melodia nu imi prea placea,unii din prietenii mei deja isi gasisera victimele pe seara aia,asa ca si eu incepusem sa privesc mai atenta la populatia masculina,indiferent daca era insotita sau nu,aspectul ala era total neimportant.L-am observat ca se uita si el fix la mine,ramasesem si eu cu privirea fixa pe el,barbat inalt,bine construit,costumul il facea foarte impunator si de la departare ii putusem distinge negrul ochilor,era absolut fascinant felul in care se uita la mine.Tinea in mana paharul cu bautura si il ridicase in semn de salut,facusem la fel cu paharul meu si ii zambisem.Imi alesesem victima si eram sigura ca si eu la randul meu fusesem aleasa,pentru ca privirea lui nu se misca de la mine si ma simteam invitata sa ma apropii de el.
M-am ridicat de la masa si am trecut prin ringul urias al incaperii,pana pe cealalta parte,unde o usa dadea intr-o camera mai mica,ca si o sala de asteptare cu o canapea si doua fotolii,iar in fata lor,doua usi diferite separand sexele pentru intimitatea din toaleta.
M-am asezat pe unul dintre fotolii si mi-am ridicat un picior,tocurile pot fi extraodinar de chinuitoare cateodata,mi-am desfacut catarama sandalei si am dat-o jos,simtindu-ma racorita si revigorata cand imi lasasem piciorul sa atinga gresia albastra rece.
Usa se deschisese si alte doua domnisorea intrasera acolo,dar mersesera tinta la toaleta,cateva minute mai tarziu doi din amicii mei le urmasera,zambindu-mi.
Socul urmase cand usa se deschisese o a treia oara si misteriosul meu domn pasise inauntru.Nu era deloc surprins de prezenta mea acolo si rapid se asezase in fotoliul aflat langa mine.
„Cred ca nu e nevoie de prea multe,ne-am remarcat deja unul pe celalalt.“,imi luase mana dreapta,cea aflata spre el si o apropiase de buzele lui,“Asta binenteles daca domnisoara nu este insotita.“
„Insotita,dar fara obligatii.“,ii zambisem si imi intelese mesajul.
„Asta e foarte bine de stiut.“,imi zambise inapoi,“Eu sunt Frederic.“
„Tanya.“,minteam,niciodata sa nu iti dai numele real pentru o aventura,asta era un sfat foarte bun pe care il primisem si il invatasem repede,te fereste de o gramada de neplaceri.
„As fi prea indiscret daca te-as chema sa bei ceva cu mine sus pe terasa?“
„Din cate stiu eu terasa e inchisa.“
„Nu si pentru cei ca mine.“,era o invitatie clara,stiam ca avansurile pana acum fusesera facute subtil,stimatul avea sa isi arate fata la intuneric si cand aveam sa fiu singura si „fara aparare“.
„Accept.“,imediat se ridicase,moment in care eu ma aplecasem la sandala mea,trebuia sa o iau inapoi,ma trezisem cu mana lui peste a mea,luandu-mi sandala din mana.
„Permite-mi.“,il lasasem,imi tinusem rochia maii ridicata si piciorul intins,imi legase sandala la loc,dar in acelas timp isi ridicase privirea spre mine si doar atingandu-ma cu degetele urcase cu mana pana aproape de pulpa piciorului.
Imediat dupa imi intinsese mana,iar eu il prinsesem de ea si ma ridicasem din fotoliu.La bratul lui iesisem din incapere si inapoi in sala mare.Foarte direct ne-am dus la scarile care duceau spre terasa.
Urcand scarile,il stiam in spatele meu,cele mai nebunesti idei imi venisera in minte,dar totusi reusise sa ma surprinda,sa ma opreasca sa il prezic.
Banuiesc,era jumatatea scarilor,terasa era destul de sus,ma prinsese de mana si ma oprise,ma intorsesem spre el,deloc suprinsa,pentru ca ma asteptasem sa se intample.Urcase inca o treapta,pana cand capul lui ajunsese la acelas nivel cu al meu.Fara retinere se apropiase de gura mea si ma testase pentru accept printr-o simpla atingere a buzelor noastre,apoi urmase sarutul.Il muscasem de buza inferioara,ii supsesem limba,facusem in asa fel incat sa stie in ce directie sa mearga.
Ii simtisem mana la ceafa mea si dupa ce ma apasase brutal in el,obligand sarutul sa devina mai adanc,isi inclestase mana si ma trasese de par,senzatia.....un deliciu.....imi lasasem capul pe spate,ma muscase de gat,ma atinsese cu limba....nebunie curata,simteam ca iau foc.
L-am oprit,l-am prins de mana si am urcat amandoi repede scarile pana sus.Norocul meu ca stiam cu ce erau dotate si terasele de la loculurile alea.Obligatoriu era si o canapea si eu rapid gasisem una si il trantisem pe stimatul meu domn.
Il incalecasem,incepusem sa gafai si il auzisem si pe el,eram infocati si ne voiam unul pe altul....si repede.Cat timp el isi daduse sacoul jos si isi descheiase camasa,eu imi deschisesem rochia si o lasasem sa cada,lasandu-ma doar in bichineii negrii si minusculi.
Il vazusem deschizandu-se la pantaloni si nu trebuise sa astept prea mult ca facusem cunostinta si cu celalalt „el“,ii era partial sculata,ma prinsese de mana si ma trasese mai aproape de el.
„Joaca-te putin cu el.“,ma lasasem in genunchi,intentionam sa il ating doar cu mana,dar ma prinsese de cap si ma fortase sa ma apropiu mai tare.
Ii se sculase de-a binelea,mai ales ca deja era in gura mea,imi placea cat de tare era,ma facea sa devin din ce in ce mai nerabdatoare sa il simt in mine.Nu rezistase mult la felul in care o faceam eu,cum imi plimbam limba pe toata lungimea pulii lui,cum ma jucam cu limba la coaiele lui,ma prinsese de cap si mi-o fortase pana in gat,aproape ca ma innecase luandu-ma pe nepregatite.Imi adunase tot parul si il tinea strans in mana la spate,incepuse sa se miste,asa ca tinusem gura deschisa si desi poate ca unii considera josnic actul,mie imi placuse la nebunie sa fiu fututa asa in gura,dur,apasat,aproape de fiecare data o introducea pana in gat,ma lasa fara aer.
Ma prinsese de gat si ma ridicase in picioare,in acelas timp si el se ridicase cu mine.Ma impinsese pana la balustrada,unde incepuse sa ma sarute si cu o mana sa ma mangaie prin chilot.Imi ridicase unul din picioare si imi daduse si chilotul la o parte,ii simteam degetul cum ma apasa si ma freca insistent pe clit,apoi rapid se lasase in genunchi si incepuse sa faca acelas joc cu limba,degetele lui infigandu-se in mine,rapid,usor dureros.
Reduceam cat puteam de mult din intesitatea gemetelor,desi la cat de tare era muzica puteam sa tip ca nu avea sa ma auda nimeni.
Ii simteam limba in interior,il prinsesem de cap,il apasam,imi placea foarte mult cum imi facea.Isi ridicase privirea la mine,eu ma uitam constant la el.
„Iti place?“
„Nu te opri.“,zambise,apoi isi reluase miscarea.
Devenisem atat de uda ca simteam cum se prelinge lichidul in jos pe picior.Incepuse sa apese tare cu mana,sa isi joace cele doua degete puternic in interior,auzeam cum imi pleoscaie pizda si simteam tot mai tare ca il vreau in mine.
Se vedea pe el ca transpirase si ca si el abia astepta,imi departasem inca putin picioarele,cat imi mai permisesem incat sa imi pot mentine echilibrul si inchisesem ochii.Ma gadila groaznic la pizda,mai ales ca iarasi se pusese sa ma linga pe clit.
„Opreste-te.“,il prinsesem de cap si il oprisem.
Se ridicase in picioare,ma prinsese de gat,ma sarutase violent,apasat....apoi rapid ma intorsese cu spatele la el.Simteam cum o potriveste,apoi dintr-o data se apasase in interior,pret de cateva secunde si cateva miscari,ma duruse,dar apoi incepuse sa imi placa la nebunie.
Avea pula potrivit de groasa,potrivit de lunga si se misca exact asa cum imi doream eu,apasat si adanc,la fiecare lovitura ii simteam coaiele cum se lovesc de mine.
„Mai tare.“,ma prinsese de par si incepuse sa se miste mai repede,dar in aceas maniera.
De data asta nu imi mai putusem tine gemetele,ma inneca felul in care se misca,imi placea foarte mult....
„Deci aici ai disparut.“,amandoi ne oprisem brusc si ne intorsesem spre usa.
Toate caldurile ma trecusera cand vazusem inca un barbat,tot de statura lui,aproape ca ii semana,stand in prag,zambind.
Pe moment vrusesem sa ma imbrac si sa ma retrag si inca foarte repede,dar „partenerul“ meu nu era de parere ca ar trebui.
„Nu te speria domnisoara,mie imi place sa privesc.“,incepuse sa zambeasca mai puternic,mai siret si privirea lui parca pe mine ma provoca sa fac intocmai.
„Continua.“,imi intorsesem inapoi cu spatele,dar el ma intorsese inapoi si ma luase in brate.
Se asezase chiar langa prietenul lui.Singura ii dusesem pula la pizda mea,ma lasasem pe el si o simtisem cum aluneca inapoi in interior.
Drept sa spun,imi placea senzatia de a fi privita,mai ales ca ma si uitam la el,il vedeam cum se uita cand la mine,cand la locul unde se intampla toata actiunea.
„Si iti place doar sa privesti?“
„Depinde daca reuseste sa ma prinda pofta sau nu.“
Frederic,era cu ochii inchisi,cu mainile pe sanii mei,dar ma lasa sa ma misc in voie asa cum imi placea,si pentru moment eu voiam lent si adanc,asa cum stiam ca putini barbati rezistau la miscarea asta.
Ii luasem mainile de pe sanii mei si ii le pusesem pe solduri,voiam sa il provoc cumva mai tare si celalalt,mai ales ca observasem pe el ca ii placea ceea ce vedea.
Ma intinsesem spre el,moment in care F. incepuse sa se miste singur.Ii atinsesem buzele cu limba,incepuse sa zambeasca.
„Nu functioneaza?“
„Ba da.“,ma prinsese de fata si incepuse sa ma sarute,in acelas timp,ma prinsese de sani,de sfarcuri.“Hmmm...“
El ma saruta pe sanii,in timp ce F continua sa ma futa pe acelas ritm lent,imi simteam corpul asa de fierbinte,de parca aveam flacari in mine,la propriu.
Frederic se oprise si se ridicase,ridicandu-ma odata cu el si pe mine.Prietenul lui executase o miscare similara cu a lui si se descheiase la pantaloni.Ma pusese capra,dar in asa fel ca eu sa ajung la pula prietenului lui.
Nu avusesem nici o retinere,incepusem sa io frec,apoi o luasem rapid in gura,era tare,parca o idee mai mare decat a lui F.Ma prinsese si el de par,dar nu ma fortase sa fac nimic inafara de ceea ce imi placea.Avand in vedere ca F ma futea ca nebunul,ma balansam,ma chinuiam sa imi tin si echilibrul si in acelas timp si sa fac bine ceea ce ii faceam celuilalt.
F incepuse sa se joace la fundul meu,isi umezezise putin degetul si incet il baga,pana cand simtea ca ma c...



    Login