Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSchimbarea
Autor : nickyman - 2019-02-09
Citita de 13954 ori - Nota 8.04 (99 voturi)
Ramasese singura in mijlocul patului imens, goala cu pieptul acoperit de sudoare si sperma. Se simtea implinita si totusi nu reusea sa isi aminteasca cum ajunsese atat de departe. Ea, fata cuminte de la tara, crescuta cu frica lui Dumnezeu intr-o familie din Ardeal de o mama singura care nu pregetase niciodata sa ii repete ca va trebui sa se marite cat mai repede si sa ii ramana credincioasa sotului ei pentru tot restul vietii.
Asa si facuse! Andrei fusese primul barbat din viata ei. Se culcase cu el pe o patura, noaptea, in spatele casei, sub cerul acoperit de stele. Nu fusese deloc asa cum isi imaginase. Si pentru el, Mara era prima femeie asa ca totul s-a rezumat la o impunsatura care i-a pricinuit o durere ascutita in tot corpul, cateva gafaieli si apoi scuze...multe scuze! Andrei, baiatul cel mic al preotului din sat, a umplut-o de sperma inainte sa mai poata reactiona.
Avea 17 ani si jumatate cand, fortata de mama ei si de sarcina care in curand urma sa devina vizibila, Mara spunea DA in fata socrului ei si a tuturor oamenilor din sat. Imediat, a doua zi, urmau sa plece sa locuiasca la oras pentru ca oamenii din sat sa nu inceapa sa cleveteasca despre rapiditatea cu care progresa sarcina ei.
Andrei era un baiat bun. O iubea insa de multe ori era de-a dreptul sufocant cu grija pe care i-o purta. Totul pana cand s-a trezit intr-o dimineata plina de sange in pat. S-a speriat groaznic si a inceput sa urle. Medicul de pe ambulanta i-a dat vestea ca, din pacate, ceva mersese prost si copilul nu supravietuise Ba mai mult, niciodata nu va mai putea ramane insarcinata. De atunci lucrurile s-au schimbat. Andrei a devenit tot mai rece, alimentat si de gura mamei lui care o invinuia pe ea ca „nu a fost in stare sa aiba grija de copil” . Si ca totul sa fie perfect, sotul ei a devenit foarte religios si aproape ca nu o mai atingea deloc. Atunci cand o facea insa, era rigid si neindemantic. Mara nu simtea placere mai deloc insa nu concepea sa nu isi faca datoria de sotie si sa desfaca picioarele oride cate ori sotul ii cerea asta. Imaginatia lui Andrei era aproape inexistenta in ceea ce privea sexul. Totul se rezuma la o serie de impungeri si gafaieli dupa care simtea sperma sotului ei umpland-o. Niciun cuvant tandru, nicio mangaiere in plus. Andrei se retragea repede, rostea incetisor un „Doamne iarta-ma !” si atat. Mara nu intelegea ce se petrece si isi reprosa tot timpul ca totul se intampla din cauza ei.
Sa il insele sau sa il paraseasca nici macar nu se punea problema. Anii intregi in care mama ei ii tocase creierul ca o femeie trebuie sa isi repsecte sotul si sa i se supuna indiferent ce decidea acesta, dadeau acum roade.
S-a bucurat foarte mult cand Andrei a acceptat in sfarsit sa o lase sa mearga sa isi termine liceul. A urmat apoi facultatea si Mara s-a dovedit o studenta exceptionala. Chit ca Facultatea de Medicina nu era deloc usoara, colegii ei pareau pusi tot timpul pe petreceri si bautura. Si bineinteles, sex. Mult sex. Practic totul se invartea in jurul sexului. Cine a mai futut pe cine, ce coleg o are mai mare si care dintre colege face „tot tacamul” . Luand parte vrand-nevrand la aceste discutii, Mara a inceput usor usor sa aiba micile ei fantezii. Cand inchidea ochii, inainte sa adoarma, se imagina facand dragoste cu unul dintre colegii ei de grupa. Ba cu Dragos, cel inalt si frumos ca nimeni altul, ba cu Remus sau Razvan, ba chiar si cu Matei , tocilarul. Se excita teribil insa de fiecare data avea mustrari de constiinta pentru micile ei escapade imaginare. Sotul ei ii recita versete din Biblie despre preacurvie si despre chinurile iadului si ea se ruga cu ardoare ...



    Login