Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Schimbarea 3
Autor : nickyman - 2019-02-13
Citita de 14746 ori - Nota 6.84 (327 voturi)
Cateva ore mai tarziu, abia se mai recunostea privindu-se in oglinda. Isi aduse aminte din nou de acea coperta de revista si observa ca nu era cu nimic mai prejos decat cea care pozase acolo. Marina si colegele ei o transformasera complet intr-un timp atat de scurt. Trecuse pe rand pe la manechiura si pedichiura, la epilat (Doamne ce senzatii avusese cand Marina i-a epilat complet pasarica, lasandu-i doar o dunga fina deasupra pubisului) , la coafura si la machiaj...In tot timpul asta, ii istorisise Marinei toata povestea ei, plecand de la acea nefericita noapte din spatele casei, trecand prin reprosurile soacrei si partidele rare de sex cu sotul ei, de senzatiile si fanteziile imaginate seara, inainte de culcare, ba chiar si de lesinul din baie atunci cand si-a atins pentru prima oara pasarica. Bineinteles, ii povesti si despre Dragos si propunerea lui pentru meditatii si de episodul din toaleta facultatii... Marina o asculta zambind si incurajand-o de fiecare data cand simtea ca are nevoie de sprijin. O imbratisase de multe ori si ii spuse cat de normale erau toate aceste lucruri si cat de minunate erau senzatiile pe care ti le putea oferi un partener. Ii marturisi ca ea era bisexuala, adorand sexul atat cu barbati, cat si cu femei deopotriva, lucru care o zdruncina din temeli pe Mara, ea neimaginandu-si niciodata ca o femeie poate sa provoace placeri unei alte femei. Marina ii povesti primele ei experiente sexuale cu detalii atat de multe si excitante, facand-o practic sa traiasca pe propria piele senzatiile minunate ale partidelor de sex avute de Marina.
Concret, atunci cand parasea salonul, Mara nu numai ca isi schimbase infatisarea dar isi schimbase complet si mentalitatea. Urcase pana sus in apartament cu promisiunea data Marinei ca in cateva ore se vor intalni din nou pentru o partida de shopping.
- Trebuie sa scapi de hainele astea de batrana frigida, draga mea! Imediat ce ies din tura, mergem la Mall sa gasim ceva adevarat de imbracat.
Convenisera ca pentru moment sa amane meditatiile pentru Dragos pentru ca, sustinea Marina, nu era inca pregatita sa se bucure in intregime de ceea ce avea el de oferit. Urma ca dupa cumparaturi, sa mearga impreuna la cina si apoi sa cunoasca putin din viata de noapte a orasului.
O mare parte din timpul scurs pana la intalnirea cu Marina, si-l petrecu admirandu-se. Complet goala, isi mangaie trupul observandu-se totodata in oglinda. Era deosebit de atrasa de pasarica ei rasa aproape complet si o observa in detaliu, fix ca un copil care descopera o jucarie noua. Bineinteles, nu rezista tentatiei de a se masturba in cateva randuri, imaginandu-si pe rand cum ar fi fost fututa de sotul ei, de Dragos si chiar si de Marina. Timpul zbura si fu tare surprinsa cand auzi soneria de la usa zbarnaind.
- Esti gata sexoaso? Intreba Marina dand buzna in apartament. Mda, frumos loc aveti aici! Seamna cu biserica de la noi din sat! pufni ea in ras. Cum e? Ai probat noua jucarie? Intreba ea.
- Ce...jucarie? intreba confuza Marina
- Asta de aici! exclama Marina ciupind-o de pizda prin halatul subtire pe care il purta.
- Putin! zambi Mara rusinata
- Asa si trebuia! La cata tensiune sexuala ai in tine cred ca ai putea sa alimentezi un oras intreg daca ai fi fututa corespunzator. Oricum, am de gand sa te educ din punctul asta de vedere. Imi doresc sa te transform intr-o curvulita nesatula care isi traieste viata la maxim. Ce zici de asta?
- Sa nu exageram! spuse Mara lasand ochii in jos rusinata.
- Bine! Atunci macar sa ai parte de un futai corespunzator. Restul o sa vina de la sine. Unde tine taica popa vinul de impartasanie? Intreba Marina deschizand usile mobilei din sufragerie
- Chiar, am uitat sa te intreb! Vrei ceva de baut?
- Ah, credeam ca nu mai traiesc sa te aud spunand asta! rase Mara
- Pai am suc de mere, portocale si....
- Suc sa ii dai ma-tii ! Ceva cu alcool gasesti?
- Cred ca da...
Se intoarse dupa cateva minute cu doua pahare si o sticla de sampanie primita cadou de Andrei de la un coleg de serviciu. Turna bautura in pahare si ii oferi Marinei unul dintre ele. Aceasta ii prinse mana in care tinea paharul si i-o saruta scurt.
- Vreau sa tinem un toast! Pentru cea mai frumoasa doamna din oras! Doamna Mara Popescu!
- Exagerezi , rosi Mara incantata. Si pentru cea mai buna prietena a mea! spuse ea
- Fetito, nu exagerez deloc. Nu imi pot lua ochii de la tine. Esti atat de frumoasa si de pura incat ... parca esti ireala! spuse Marina apropiindu-se.
Cu ochii astia....si buzele astea facute pentru a oferi placere....spuse ea sarutand-o usor pe gura...
Mara gemu involuntar, speriata si totodata dornica sa fie sarutata mai mult. Intinse gatul cu ochii inchisi, pregatita sa primeasca un alt sarut. Marina insa ii apasa degetul aratator pe buze, soptindu-i:
- Nu e momentul acum scumpa mea! Te doresc mai mult decat orice dar inca nu a venit momentul.
- Dar eu te vreau....
O imbratisa strans taindu-i practic rasuflarea.
- Iti promit ca ma vei avea curand. Dar lucrurile trebuie sa fie perfecte ...Acum, hai la shopping
Urmatoarele trei ore nu facura decat sa se plimbe prin magazine. Fiind sezonul reducerilor, reusira sa vaneze chilipiruri care mai de care mai interesante. Umplura o groaza de sacose cu lenjerie, pantofi, haine bineinteles toate super sexy , decoltate si stranse pe trup. Ba chiar Marina ii darui si un parfum micut care mirosea superb.
- Asta o sa scoale pula si mortilor. E posibil ca si taica popa sa aiba vreo fantezie cu tine cand te vei duce in vizita pe la el! Rase Marina.
Mara ezita o secunda aducandu-si aminte de sotul ei si de parintii acestuia. Oare ce-ar fi spus ei vazand-o asa machiata si imbracata. La insistentele prietenei sale, Mara purta acum o pereche de pantaloni din piele stransi pe picioarele lungi si pe fundul ei bombat si o bustiera alba care abia reusea sa ii acopere sanii. Proaspat machiata si vopsita, tot la sugestia Marinei intr-o nuanta de rosu inchis. Mara arata bestial. Inutil de spus ca cele doua reuseau sa intoarca toate capetele.
Marina nu arata nici ea deloc rau. Avea sanii mari si o talie de viespe care continua cu un fund „brazilian” cum ii placea ei sa spuna. Cu parul ei lung si negru, care ii ajungea pana la fund si cu o gura care te ducea inevitabil cu gandul la un sex oral pe cinste dar mai ales cu atitudinea ei de femeie disponibila, avea tot timpul de ales intre craii din oras. Marina nu voia sa isi refuze nimic. Facea sex de cate ori voia si cu cine avea ocazia, indiferent de sex, adora sa mearga la petreceri unde sa se imbete, sa danseze si sa se futa in draci, eventual cu necunoscuti. Pentru ea nu exista un barbat care sa merite sa o aiba de sotie . Cel putin nu inca. Avea 25 de ani si o pofta nebuna nebuna de viata si de distractii.
- Fata! Stiu! Striga ea cand se urcara in taxiul care sa le duca spre casa. Dadu repede taximetristului adresa ei si se intoarse catre Mara care o privea mirata.
Mergem in club in seara asta!
- Ce sa facem in club? Intreba Mara nevinovata
- Cum ce?! Sa bem, sa dansam si sa ne futem, eventual. Cel putin una din noi, daca tu nu vrei! Mi-e dor de pula ca de mama! spuse ea facandu-i cu ochiul taximetristului care o privea insistent in oglinda. Sorry honey, nu ma fut cu taximetristi! Ii arunca ea. Asa ca fii atent la drum ca sa nu ne bagi in sant.
Ajunsera repede in fata cladirii unde locuia Marina. Urcara sus unde servira un cocktail preparat cu indemanare de gazda. Probara din nou toate hainele cumparate si se amuzara cu gandul la seara ce va urma.
Privira putin la TV si din intamplare, Mara ajunse la un canal porno. Vru sa schimbe repede insa intamplarea ii dadu Marinei o idee.
- Da inapoi acolo, comanda ea scurt. Vreau sa privesti si sa imi spui ce ti-ai dori sa faci si tu.
Mara se supuse si urmari rusinata cum pe ecran o blonda frumoasa incerca sa inghita un penis negru, mare aproape cat o umbrela. Capul pulii negrului era umflat si gros, facand-o pe Mara sa se intrebe daca nu cumva ar fi despicata in doua de o astfel de maciuca.
- Ai supt vreodata pula? o intreba Marina urmarindu-i privirea.
- Nu...eu ...nu, niciodata. rosi ea
- Dar ai vrea sa o faci?
- Nu cred!...Pare ...scarbos! spuse ea urmarind cum blonda cobora in sus si in jos ba sarutand coaiele umflate ale negrului, ba sugand capul pulii cu o pofta evidenta.
- Esti bleaga! Nu e scarbos de loc. Ba e chiar delicios. Ador sa sug pula! decreta Marina. Nimic nu e mai placut decat sa provoci placere si sa iti vezi partenerul in extaz. Trebuie doar sa ai grija cum o faci...Uite, hai sa exersam! Spuse ea aruncandu-i prietenei ei in brate o banana vartoasa aleasa pe masura din cosul de fructe. Ii rupse capatul si o saruta usor. Apoi cobori cu limba pe toata lungimea ei. Reveni si apoi o inghiti mai bine de jumatate.
- Hai, ce mai astepti? Ii spuse ea Marei. Vreau sa iti imaginezi ca ai in fata pula lui Dragos asta al tau si ca iti doresti sa il faci sa se simta mai bine decat cu toate curvele alea de la facultate la un loc. Tine minte: totul este sa iti misti mereu limba si sa iti privesti partenerul in ochi, ca sa vezi ce ii place si ce nu.
Mara prinse banana stangaci intr-o mana, se uita inca o data la tehnica tipei de langa ea si incepu usor sa sarute si sa suga usor cu varful buzelor, capatul bananei.
- Parca sugi din biberon! comenta Marina venind aproape de ea. Hai, inchide ochii, deschide gura si suge maciuca asta vegetala pana iti facem rost de una din carnita adevarata.
Mara se supuse si inchise ochii cuprinzand fructul cu ambele maini de unul dintre capete. Simti mana prietenei sale cum ii strange parul la ceafa dictandu-i un ritm cand lent, cand alert. Nu parea de loc rau. Incet incet, si stimulata de impingerile Marinei, o lua mai mult in gura, simtind cum ii ajunge pana in gat. Se ineca si incerca sa ridice brusc capul insa mana Marinei o opri pentru o secunda. Avea o senzatie atat de ciudata de excitatie amestecata cu teama incat la urmatoarea coborare, incerca singura sa ramana cat mai mult cu banana infipta in gat.
- Oho, o auzi parca prin vis pe Marina....Tarfulitei mele ii place cat mai adanc...Nu e rau deloc!
Deschise ochii la timp sa o vada pe blonda de pe ecran primind un jet de sperma alba pe fata si pe sani si pe bruneta de langa ea cu mana adanc infipta in chiloti, frecandu-si clitorisul cu miscari rapide.
- Scuze, spuse ea cand intlni privirea Marei. Nu m-am putut abtine! Cred ca e pentru prima oara cand mi-as fi dorit sa am pula, in asa hal m-ai excitat. Hai, ajunge cu suptul bananelor! E timpul sa plecam dupa pula adevarata.
Era pentru prima data cand Mara intra intr-un club. Totul era absolut nou pentru ea. Basul simtit pana in stomac, luminile, oamenii care dansau in acelasi ritm, animatoarele aproape goale miscandu-se lasciv, toate astea pareau desprinse din alta lume. Se lasa trasa de mana de Mara catre zona barului unde era destul de aglomerat.
- ALEX!!! Urla Marina la unul dintre barmani. Ce pula mea faci, ma lasi sa mor de sete?
Alex, un tip care avea aproape doi metri inaltime si parea bine lucrat la sala, se apropie de ea zambind.
- De ultima oara cand te-am vazut fara chiloti, ti-a crescut cumva vreo pula? glumi el privind catre Mara. O, dar ce avem noi aici? Nu cred ca ne-am cunoscut pana acum!
- Nici nu aveai cum! Interveni Marina. E prima ei iesire ! Ce zici, la cum arata merita si ea ceva de baut sau preferi sa faci pe craiul asa, pe uscat?
- La cum arata, merita chiar un Moet ! Ma intorc intr-un minut!
Alex se intoarse duca cateva zeci de secunde cu doua pahare de sampanie.
- Dupa cum vezi, nu m-am laudat degeaba! Moet pentru fetele cele mai frumoase din seara asta! Stati linistite, e din partea casei. Oricum, arabul ala plin de bani nu mai stie numarul sticlelor comandate.
- Super! Sa inceapa distractia! Multumim Alex! Revenim in cateva minute pentru niste shot-uri
Pe unde treceau privile se intorceau asupra lor. O gramada de indivizi incercara sa intre in vorba cu ele sau sa le ofere o bautura insa Marina le taia elanul instant.
- Astia sunt toti niste mate fripte, ii explica ea Marei. Daca ii scuturi nu gasesti 10 lei. Plus ca sunt niste tarani. Vino dupa mine!
Ajunsera intr-o zona in care se aflau o groaza de mese si canapele din piele. Marina arunca o privire peste ele si se lumina la fata.
- Hai, spuse ea! Am gasit pe cine trebuia! Spuse ea tragand-o cu viteza printre mese pana ajunse la o masa mare unde stateau mai multi barbati si cateva domnisoare imbracate foarte sexy.
- Nikolai! Nu pot sa cred ca te-ai intors! Spuse ea sarind de gatul unui tip bine, trecut de 40 de ani imbracat intr-un costum gri ce parea foarte scump.
- Pai unde e mai bine decat la Bucuresti? spuse el cu un accent puternic rusesc, imbratisand-o cu vadita bucurie. Bautura ieftina, fete frumoase...tot sa traiesti! Apropo de fete frumoase...Cine e minunea cu care ai venit?
- Jos labele de pe ea! E noua mea cea mai buna prietena! Cine se atinge de ea, se atinge de mine! facu Marina pe suparata.
- Pai nu m-ar deranja deloc sa ma ma ating de amandoua! zise Nikolai masurand-o din priviri pe Mara. Tocmai s-a eliberat un loc langa mine spuse el facand un semn din cap blondei care statea in dreapta lui. Aceasta intelese imediat si se ridica grabit. Frumoasa necunoscuta, ia te rog un loc!
Mara privi imediat spre Marina care ii incuvinta din priviri. Se strecura timida spre canapeaua pe care statea Nikolai. Acesta era un tip foarte galant chiar daca parea putin periculos. Asta o intimida dar o si excita in acelasi timp. Sampania incepuse sa isi faca efectul si simtea usor cum totul se invarte in jurul ei. Afla despre Nikolai ca e un potent om de afaceri si calatoreste prin toata lumea. De origine ucrainean, el facuse facultatea la Bucuresti si se indragostise de viata ...



    Login