Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSchimbarea 2
Autor : nickyman - 2019-02-10
Citita de 11755 ori - Nota 8.46 (147 voturi)
Prima sesiune a ultimului an fusese foarte dura. Profesorii pareau hotarati sa nu treaca nimic cu vederea. Mara era unul dintre putinii studenti care promovasera toate examenele si asta o facea sa fie extrem de mandra de ea. La polul opus se afla Dragos, playboy-ul facultatii, cel care le futuse pe absolut toate colegele Marei, chiar daca printre ele se aflau si femei mature, trecute bine de 40 de ani. Discutiile pe care le auzise Mara despre dotarile si talentele lui Dragos o faceau sa se umezeazca de fiecare data. Desi nu parea interesata, tragea cu urechea de fiecare data la discutiile pe teme sexuale care aveau loc intre fete . Toate erau de acord ca exista Dragos, si ceilalti.
Ei bine, acel Dragos pe care si-l imaginase de atatea ori gafaind intre picioarele ei, asa cum o facea Andrei., se afla acum in fata ei, zambindu-i provocator.
- Ei bine, colega, se pare ca va trebui sa ma ajuti sa inteleg toate tampeniile astea. Doar nu ma vei lasa pe mana lupilor astora, spuse el aratand catre grupul de profesori care discutau ceva mai incolo. Vedem noi cum ma revansez, spuse el. Pot sa iti platesc orele de meditatii in bani sau...oricum altcumva !
Ii zambi sugestiv facandu-i cu ochiul.
- Ce zici, ma ajuti sau nu?
- Pai...cred ca...da..., spuse ea dorindu-si sa nu simta fierbanteala din pantec si sfarcurile intarindu-se cu repeziciune.
- Grozav! Pai ne vedem mai tarziu! Mergem la mine, nu? Nu de alta dar din ce am auzit esti putin maritata, nu-i asa?
- Da, putin ...spuse ea pierduta.
Apoi adauga cu repeziciune:
- Sunt maritata de tot! Adica complet maritata vreau sa spun!
- Da, am inteles ideea, ii zambi el. De asta spun...in general sotii colegelor mele nu prea ma plac. Sa fie oare din cauza ca in general femeile lor o fac mai mult decat ar trebui?! ranji el. Oricum, nu mai conteaza! Vin sa te caut dupa cursuri.
Se intoarse si se alatura unui grup de fete din primul an. Mara observa cum atrasese instantaneu privirile tuturor. Privi uimita cum Dragos cuprinse brusc in brate pe una dintre ele, lipind-o de zid si sarutand-o salbatic. Fata se abandona complet in bratele sale si parea dispusa sa i se daruiasca chiar acolo, pe holul mare al facultatii de medicina, in vazul tuturor. Magia fu intrerupta de unul dintre profesorii de la catedra de chimie organica
- Hei, voi doi! Luati-va o camera daca doriti sa va satisfaceti poftele. Aici este totusi o institutie de invatamant.
Dragos se intoarse distrat si intalni privirea Marei care urmarea scena cu gura cascata.
- Poate mai tarziu , domnule profesor! Azi chiar am de gand sa ma apuc sa invat, spuse el nonsalant facandu-i cu ochiul Marei. Aceasta se intoarse brusc pe calcaie incercand sa se indeparteze. Nu suficient de repede incat sa nu il auda pe Dragos spunand:
- Asta daca voi reusi sa o tin pe Mara departe de mine!

Mara isi simtea tot corpul in flacari. Pubisul ii pulsa necontrolat, sfarcurile o dureau si se simtea atat de uda incat crezu la un moment dat ca s-a scapat pe ea. Se indrepta in viteza spre prima toaleta , inchise usa in spatele ei si se lipi de ea. Inchise ochii si imaginile cu Dragos sarutand acea pustoaica ii aparura in fata. Numai ca, simtea pe corpul ei toate atingerile colegului sau. Mana ii aluneca usor intre picioare unde simti o fierbanteala intensa. Cu degetul mijlociu isi atinse clitorisul care parea gata sa explodeze. Senzatia i se raspandi in tot corpul, precum un curent electric. Cu mana stanga isi cuprinse un san, ciupind cu salbaticie sfarcul intarit. Isi simtea gura uscata insa senzatiile din corpul ei erau de-a dreptul fantastice. Si-l imagina pe Dragos gol in fata ei, aratand precum David cel sculptat de Michelangelo . In visul ei insa, Dragos avea un penis imens si se indrepta sprea ea. O cuprindea in brate, o saruta cu pasiune si o penetra adanc dintr-o miscare, chiar acolo in holul facultatii. Ea se abandona in bratele lui musculoase si isi sincroniza miscarile cu ale lui. In mod ciudat, se stia privita si asta ii sporea senzatia de placere. Deschise ochii in vis si vazu cum priviri invidioase erau atintite de peste tot asupra ei. Se simti ca o regina infipta adanc in penisul erect al zeului Dragos. Senzatia de fierbinteala se amplifica si se simti deodata umpluta de un lichid vascos care o facu sa explodeze in miliarde de bucati.
Deschise din nou ochii si de data aceasta se regasi in cabina de wc a facultatii, cu doua degete infipte in adancurile ei si cu rasuflarea taiata ca dupa o cursa de 100 de km. Privi cum o dara fluida incepu sa i se prelinga pe picior catre chilotii abandonati undeva in jurul gleznelor. Ceva se rupse in ea in acel moment si stiu ca isi incepuse rostogolirea catre necunoscut.
De data aceasta nu se mai simtea vinovata deloc. Ba chiar fu surprinsa de senzatia de satisfactie totala pe care o avea. Se curata cum putu , isi aranja tinuta si iesi din cabina. In fata lavoarelor, isi dadu jos ochelarii, scufundandu-si fata in apa rece. Cand ridica capul si se privi in oglinda, avu o surpriza. Pentru prima oara vazu acolo o femeie frumoasa. Ochii de un verde spalacit alta data, acum aveau o intensitate si o stralucire pe care nu o mai vazuse niciodata. Fata frumos conturata si buzele pline intregeau o imagine a unei femei in adevaratul sens al cuvantului. Isi musca coltul buzei, asa cum vazuse pe o coperta de revista care circula printre colegele ei si rase. Deschise primii doi nasturi de la camasa demodata pe care o avea, impingandu-si sanii in sus. Nu aratau rau deloc. Erau ceva mai mari decat a multora dintre colegele ei si pe deasupra erau remarcabil de fermi. Nu ca cineva ar fi putut observa asta pe sub camasa acea lalaie.
In cateva secunde stiu ce avea sa faca. Isi stranse in viteza lucrurile si pleca spre casa. Isi aminti ca sotul ei o anuntase ca va lipsi cateva zile, fiind plecat in interes de serviciu. Cauta in raftul unde isi pastra mica ei comoara: cele cateva sute de lei primite de-a lungul timpului drept cadou de la Andrei. Ii infasca si iesi val-vartej pe usa oprindu-se in fata salonului de infrumusetare de la parterul blocului in care locuia. Acolo lucra Marina, cea care fusese cel mai aproape de ceea ce putea sa insemne o prietena pentru Mara. Fiind din acelasi sat, Marina stia in mare povestea lor. Ii ajunsesera la urechi si rautatile cu privire la faptul ca Mara nu putea avea copii, rautati intretinute in mare parte de soacra ei care nu se sfia sa o faca albie de porci de fata cu indiferent cine discuta. Astfel, Marina avea o simpatie deosebita pentru Mara si chiar isi dorea sa o ajute cat de mult putea. Tot ea fusese singura persoana care remarcase trasaturile frumoase ale Marei si ii spusese acesteia ca este o femeie careia niciun barbat nu i-ar rezista, daca ar avea curajul sa se aranjeze un pic. Bineinteles ca Mara avusese o reactie ciudata atunci cand i-a spus asta...
- Sunt o femeie maritata, Marina! Nu am nevoie decat de sotul meu. Si el ma place asa cum sunt! replica ea acid.
Acum insa, vorbele Marinei ii rasunara din nou in minte. Spera din tot sufletul intrand in salon, ca Marina sa nu fie intr-una din zilele ei libere sau, mai mult, sa nu rada de ea. Marina insa era acolo, barfind vesela cu una dintre colegele ei. O vazu pe Mara intrand si se indrepta spre ea.
- O, ce surpriza! Nu-mi spune ca ai venit sa ma cauti, Mara! Spuse ea vesela imbratisand-o. S-a intamplat ceva? Intreba ea ingrijorata simtind tremuratul Marei. Te simti bine?
- Da...spuse ea ezitand. Ma simt bin...



    Login