Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSapte insi si-o dezvirginare partea 2
Autor : tisorin - 2018-05-08
Citita de 13826 ori - Nota 8.32 (88 voturi)
Am întors capul şi am văzut-o pe Alice întinsă pe canapea cu genunchii ridicaţi la piept. Sutienul şi chiloţii falşi dispăruseră sub asaltul limbii şi buzelor lui Mihai, care, îngenunchiat între picioarele ei, îşi concentrase toată atenţia asupra păsăricii ei.

Mi-au sunat atunci în cap cuvintele Danei din timpul dansului: "Alice este virgină… virgină… Alice… este virgină”. Parcă simţindu-mi privirea, a intorsc capul şi ochii ni s-au întâlnit.

Nu ştiu ce m-a apucat, dar nu voiam ca Mihai să o dezvirgineze. Să nu mă înţelegeţi greşit, nu am o atracţie specială pentru fetele care nu au făcut niciodată sex. Dinpotriva, prefer din toată inima că partenera să fie experimentată, să fie o femeie matură care ştie ce vrea, care ştie să ceară şi care se pricepe să se poarte cu o pulă. Dar mi-am adus aminte de momentul în care ne-am sărutat, de ochii ei calzi, blânzi, de senzaţia de căldură pe care am avut-o când buzele ni s-au întâlnit. Voiam ca eu să fiu acela, pentru că simţeam ceva pentru ea, pentru că în beţia mea toată chestia asta devenise un fel de ritual iniţiatic, în care eu trebuia să îmi asum acest rol de tip blând. O prostie, cum ar spune unii, dar la momentul respectiv părea de o importanţă capitală.

M-am extras din strânsoarea buzelor Danei cu un sunet ce aducea aminte de o şampanie destupată şi m-am dus la Alice. Ne-am sărutat, şi ea mi-a spus "Te vreau”. Mi-a fost de ajuns.

L-am împins pe Mihai şi am luat-o în braţe.
"Eşti sigură”? Am întrebat-o eu, îngenunchind între picioarele ei.
"Foarte”, mi-a spus în şoaptă.
"ţi-e frică”?
"Puţin”.
"Să nu îţi fie”.
"O să doară”?
"Puţin”.

Şi-a încolăcit picioarele în jurul taliei mele.
"Haide”, mi-a spus.

Mi-am potrivit penisul la intrarea în vaginul ei.
"intra”, mi-a şoptit, trăgându-mă spre ea cu picioarele.
"Relaxează-te”, i-am şoptit eu, sărutând-o din nou.

Cu buzele lipite, ochi în ochi, am împins printre labiile ei umflate şi ude. Am strâns-o în braţe când himenul s-a rupt, şi m-am oprit după ce am intrat cu totul.

Lacrimi îi curgeau pe faţă, lacrimi pe care le culegeam cu vârful buzelor.
"O să mă mişc acum”, i-am spus eu, iar ea a dat din cap.

M-am retras uşor şi am împins din nou. Picături roşii se prelingeau dintre picioarele ei şi cădeau pe canapea. Am continuat să mă miss în ea, punând în mişcare muşchi care nu fuseseră solicitaţi niciodată altfel, definitivând această trecere de la stadiul de faţă, de virgină, la femeie.

Tonalitatea gemetelor ei s-a schimbat pe măsură ce durerea se transformă în plăcere. Mi-am sprijinit palmele de sânii ei, strângând şi relaxandu-mi mâinile în ritm cu pompările din vaginul ei.

"îţi place”? Am întrebat-o, urmărindu-i expresia facială.
"E bine… e foarte bine”, mi-a răspuns închizându-şi ochii.
"Eşti frumoasă Alice. Eşti atât de frumoasă. Nu mă satur să te privesc, îţi jur, eşti frumoasă şi mă simt norocos că m-ai ales pe mine”, îi şopteam la ureche.

Credeam tot ce spuneam. Spuneam tot ce credeam. Ne izolaserăm de toţi din jurul nostru, ţipetele celorlalte femei nu mai însemna nimic. Eram îndrăgostit? Nu, nu chiar, pur şi simplu simţeam că acel moment este special.

"Sunt aproape”, i-am spus, vrând să ies din ea.
"Nu te opri acum, te rog”!
"îmi trebuie un prezervativ”.
"Iau anticoncepţionale, dă-ţi drumul”.
"Eşti sigură”?
"Da, da, da, daaaa”!

Am ejaculat în ea, odată cu ultimul ei da care se prelungise într-un geamăt prelung. Fiecare jet de spermă care ţâşnea în ea era sincronizat cu contracţiile vaginului ei.

Am sărutat-o pe buze şi am ieşit din ea. Dana s-a apropiat şi a început să aplaude, clătinându-se pe picioare!
"Mulţi ani trăiască, mulţi ani trăiască”! A strigat ea, aplecându-se şi sărutându-şi nepoata pe buze. "Eşti femeie acum, draga mea”!

Andrei s-a aplecat la rândul lui şi a sărutat-o pe buze, iar Dana l-a prins de penis, şi l-a ghidat spre vaginul lui Alice. A pătruns-o ezitant, dar ALice l-a primit cu gemete de plăcere împingându-şi bazinul în faţă ca să îl primească.

"îmi eşti dator”, mi-a spus Dana, lipindu-se de mine. "Pari cam epuizat, dar cred că ştiu eu cum să te pun pe picioare”.

S-a pus în genunchi în faţa mea şi mi-a luat penisul semierect în palmă. Zâmbind, i-a tras prepuţul în jos şi a luat-o în gură, limba ei pe capul astfel descoperit jenându-mă, dar şi excitandu-mă în acelaşi timp.
"Au”, am spus când m-a atins în treacăt cu dinţii. "Ai grijă”. A scos-o afară şi s-a întins pe jos, trăgându-mă peste ea. Şi-a încolăcit braţele în jurul meu şi şi-a lipit buzele de ale mele. Avea gust de alcool, ţigări şi spermă,
Dar cu toate astea nu am simţit repulsie. Mi-a băgat limba adânc în gură, frecându-şi pubisul de al meu.
"Vreau să mă lingi”, mi-a spus direct, cuvintele ei directe trimitandu-mi fiori prin tot corpul.
"Da”? I-am răspuns eu, "şi ce mai vrei? Îmi place când vorbeşti aşa”.
"Vreau să îţi bagi limba în păsărica mea şi să lingi tot. Să îmi iei lindicul între buze şi să mi-l sugi”.
"şi dacă nu vreau”?
"Ba o să vrei”.

S-a rostogolit peste mine, ţintuindu-mă la pământ cu greutatea ei. M-am luptat mai mult de formă, bucurându-mă de senzaţia pe care mi-o dădea pielea ei fierbinte şi transpirată frecându-se de corpul meu.
"ştiu că şi tu vrei”, a spus ea în timp ce se aşeză cu fundul pe pieptul meu, "Vrei să guşti din zeama aia fierbinte, să îţi umplu fata cu sucurile mele, nu? Vrei să îţi bagi pula în mine şi să mă fuţi, dar mai întâi, pizda asta trebuie linsa, altfel nu primeşti nimic”.
Am prins-o de fund şi am tras-o mai aproape, dâre de lichid lubrifiant manjindu-mi pieptul
. Dana m-a apucat de păr şi mi-a lipit faţă de pizda ei.

Am muşcat-o de labii uşor, ronţăind cu dinţii acoperiţi de buze. Am pătruns-o cu limba şi am cotrobăit înăuntrul ei, mişcând haotic înainte şi înapoi, de jur împrejur şi în sus şi în jos. Tot ce vedeam în faţa ochilor era acea gaură roşie vineţie, unflata şi strălucind de salivă şi secreţii vaginale.

Mi-am pus palmele sub bucile ei şi am început să strâng şi să le frământ, degetele mele săpând în carnea fermă. S-a cabrat odată, şi s-a încordat cu totul, devenind rigidă, dar am continuat să o ling.

Peste tot în cameră se auzea doar asta, femei şi bărbaţi care gemeau şi strigau, piele frecându-se de piele, palme pleznind şi mobile scârţâind.

Dana îşi contractă şi relaxa coapsele într-o succesiune rapidă. Am profitat de o perioadă de acalmie şi i-am băgat un deget în fund. Sfincterul a cedat uşor şi am alunecat în ea fără probleme, degetele mele îmbâcsite alunecând fără probleme.
"Să nu te opreşti”, mi-a strigat Dana, mişcându-şi din reflex bazinul în faţă şi în spate. "Nu mai pooot”!

I-am băgat două degete în fund, stimulând-o în acelaşi ritm cu limba. Pula mi se sculase de tot şi mă simţeam gata de acţiune.

După câteva momente Dana a mai urlat odată înalt şi s-a dat jos de pe mine. A căzut pe o parte gâfâind. M-am ridicat într-un cot şi am privit în spre canapea unde Alice era penetrată de Florin în păsărica şi de Mihai în gură. Amândoi păreau epuizaţi, transpiraţia curgând în valuri de pe corpurile lor.

Alice stătea inertă cu ochii închişi, nu mai avea putere nici să geamă. Cei doi bărbaţi o pompau brutal, folosindu-şi mâinile ca să îi stimuleze sânii are căror sfârcuri unflate deveniseră aproape vineţii.

L-am văzut pe Florin cum strânge din buci şi cum îşi dă drumul în ea. Râuleţe de spermă se scurgeau din pizda ei care, cu doar câteva minute înainte, era virgină. Între coapsele ei se adunase o baltă rozalie, semn al dezvirginării ei.

Mihai l-a dat la o parte pe Florin şi a penetrat-o pe Alice. Urmăream fascinat cum capul acesteia se bălăngăne fără sens dintr-o parte într-alta, din colţul gurii deschise curgându-i o dâră subţire de salivă.

În colţul camerei Andrei o pusese pe Ruxi în patru labe şi o futea pe la spate. Fata îşi sprijinise fruntea de perete şi era singura care mai avea putere să ţipe şi să se agite. L-am urmărit pe Andrei cum o prinde de păr şi o trage violent. Ca nişte câini încârligaţi, au început să se plimbe prin cameră în direcţia Danei care era în continuare întinsă pe jos fără să mişte.
"întoarce-o pe aia cu faţa în sus”, mi-a strigat Andrei arătând spre Dana.

M-am executat fără să întreb nimic. Andrei a ieşit din Ruxi şi a împins-o peste Dana, împingându-i brunetei capul între picioarele acesteia, şi ghidând-o de păr în faţă şi în spate.
"Haide, ştiu că vrei”, i-a mai spus Andrei pleznind-o peste fund pe Ruxi. "dă-i limbi. Se spune că doar o femeie se pricepe să atingă cu adevărat o altă femeie, nu”?
Dana s-a trezit la realitate şi şi-a ridicat picioarele expunându-şi păsărica. Cele două femei au început să se lingă reciproc că două femele în călduri.

Am trecut în spatele Danei şi am penetrat-o vaginal, iar Andrei a făcut la fel cu Ruxi. Era o chestie nouă pe care nu o mai încercasem niciodată. Am reuşit să ne sincronizăm, eu împingând când Andrei se retrăgea şi invers.

Ceilalţi doi băieţi se duseseră la masă şi îşi turnaseră câte un pahar de Jagermaister, privindu-ne cu interes.

Am ieşit din Dana pentru că eram aproape să termin. M-am oprit încordându-mi muşchii abdominali, aşteptând ca senzaţia să treacă.
"Dacă nu mai poţi”, mi-a strigat Mihai, "Fă loc”!
"Du-te dracului ba”! I-am răspuns eu, prinzând-o pe Ruxi de cap şi bagandui pula adânc în gât. "O ţin aşa toată noaptea dacă vreau”, le-am mai replicat gâfâind.

Cei doi au izbucnit în râs şi s-au dus la alice care în continuare doar zăcea într-o baltă de spermă şi transpiraţie.

Am ieşit din gura lui Ruxi şi am penetrat-o pe Dana în vagin. Cele două găuri fiind atât de apropiate puteam să fac trecerea uşor de la o femeie la alta. Dana cred că a avut alt orgasm. Cui îi pasă. Eram prins în lumea mea, mult prea plin de testosteron şi de senzaţiile cu care eram asaltat. Limba lui Ruxi care îi lingea clitorisul Danei, strâmtoarea acesteia, spectacolul în sine a două femei care se ling, toate astea mi se păreau ireale, perverse şi perfecte.

Ruxi şi-a dat capul pe spate şi a juisat. Aproape în acelaşi timp, Andrei şi-a scos pula din ea şi şi-a dat drumul pe fata Danei. Pentru mine asta a fost prea mult. Am vrut să ies din Da...



    Login