Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sandwich !
Autor : oglader - 2009-11-09
Citita de 19486 ori - Nota 7.31 (29 voturi)
Nu mai trecusem de mult pe la cumnata-meu, cand in weekend ma trezesc cu un telefon de la el:
- Ce faci mai, nu mai dai nici un semn de viata ?
- Am avut treaba....
- Cu ce mai, cu povestioarele tale de pe Fantezii ?
Cred ca in clipa in care mi-a spus asta, am holbat ochii intr-atat ca daca era in fata mea il loveam cu ei. De unde mama naibii stia labagiul asta ca eu am postat pe fantezii povestioare in care eu am scris cum am tras-o in pula pe cumnata-mea. In plus ei nu stiau de chestiile cu zoofila si cu uro. Acum au aflat. Bagami-as, sa vad cum sa o scald, pentru ca sigur o sa ma intrebe despre asta. Si in plus o sa-mi ceara socoteala si pentru posta la care am luat parte cand curva de nevasta-sa a supt pula la tot microbuzul. Cam naspa.
- Ce faci mai, ai amutit ?
- Nu mai, ti-am spus ca am treaba...
- Lasa treaba si vino la o sticla de vin.
- Cand ?
- Pai acuma.....ai timp?
- Hai ca vin, dar ar trebui sa fie al naibii de bun vinul ala, plusez si eu cu subinteles.
- O sa fie, garantez pentru asta....si inchide telefonul.
Ultimele cuvinte ale cumnatului ma cam pun pe ganduri....ce naiba o fi vrut sa zica...
In fine, fac un dus si ma urc in masina. In 15 minute eram in fata usii lor cu un buchet de flori pentru parasuta.....pardon, cumnata-mea. Sun si coincidenta; deschide chiar ea, intr-un capotel din voal rosu, semitransparent pana deasupra fundului. Se intoarce si se indreapta catre living.
- O. este la baie face un dus, zice.
Eu in schimb ma delectam cu privelistea superba a bucilor rotunde si ferme, care dansau sincron cu picioarele......Imi ploua in gura numai la gandul gauri ei frumoase, stramte si la gandul cum se deschidea in clipa in care simtea limba mangaindu-i anusul, sau cand pula incerca sa isi faca loc inauntru. Eram in erectie iar boxeri devenisera prea stramti pentru pula. Ea desigur mi-a surprins privirea dar nu a ratat nici faptul ca aveam pula sculata;
- Bineinteles te uitai in curul meu...... voi barbatii astia, nu va puteti abtine
- Oricum imi place rezultatul......imi face cu ochiul si in acelasi timp ma prinde cu mana ei mica, dar ferma, de pula.
Intre timp iese si cumnata-meu de la dus, bineinteles fara nimic pe el. Ii vad pula flasca, frumos rasa si cu capul pulii belit. Capul pulii rosu (probabil de la dusul fierbinte) ma intarata si mai mult decat eram. Ma gandesc; ce puii mei vor astia, vor sa ma faca sa ma urc pe pereti?
Dupa ce s-a sters cu un prosop pe la pula si pe la cur arunca prosopul pe un fotoliu si vine si da mana cu mine. Ii spun:
- Asa mai tu freaca-te cu mana pe la cur si pe la pula si dupa aia da mana cu mine. Bineinteles ca nu o fi facut-o intentionat......sau poate.......:D
Ne asezam prin living pe unde ne nimerim. Eu ma nimeresc, off course, langa cumnata-mea. Intre timp cumnata-meu scoate sticla de vin si cateva pahare. Sticla de vin arata de parca acum era scoasa din beci, prafuita si fara eticheta.
- Tu cu vin de la crama de cartier ma tratezi, zic.
- Ce vin de crama tata, este luat din Ungaria de la o licitatie, am dat cate 350 de lei pe sticla. intre timp eu pipaiam craci cumnata-mi. Dupa ce a umplut paharele, cumnata-meu ridica paharul si zice:
- Pentru sex si pentru curva noastra. Inchinam toti, inclusiv curva in discutie.
- Si zi, povesteste cum este cu D. cand a supt pula la toti aia din microbuz. Eu inghit in sec si imi fac de lucru cu sticla de vin pe care tocmai o analizam.
- Sau mai bine zis spune-ne de Georgiana zoofila. Ai incercat si tu ceva cu catarul, zice cumnata-meu cu o urma de ironie in glas.
- Nu nu am incercat, dar sincer as fi curios, zic eu.
In timpul asta cumnata-mea se comporta de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Ori asta e proasta de bubuie ori o doare-n pizda de discutia cu care cumnata-meu ma facea praf, ma gandesc.
-Lasa-l draga nu il mai freca atat, ca mie mi se facuse pofta de supt pula, nu te mai lua de el. Sti ca nu rezist fara sa sug pula sau sa ma fut, nici barem o zi.
In timp ce cumnata-meu ma tachina, noi topisem deja sticla de vin. Se dusese de parca nici nu ar fi fost. Cumnata-meu da sa se ridice si atunci observ cu mare placere ca pula lui era in erectie facand capul pulii sa iasa complect de sub caciula de piele, un cap de pula mare si lucios. Acum o fi fost discutia, o fi fost vinul, nu stiu, dar cert este ca ma delectam cu privelistea pe care ne-o oferea.
- Vin la mama sa-i dea un pupic baietelului, zice cumnata-mea.
Zis si facut. Cumnata-meu se apropie si cumnata-mea ii pupa capul pulii dupa care il linge pe toata lungimea cu limba ei catifelata.
- Vrei sa il pupi si tu ? ma intreaba cumnata-meu.
- Cu mare placere, zic.
Vine mi se aseaza in fata si mi-o aseaza in fata iar eu ii sarut capul pulii care are un miros mortal de gel de dus cu aroma de tei. Il simt cum imi forteaza gura sa o bage adanc pe gat in jos. Il las si incep sa ii fac o felatie asa cum trebuie. El excitat de faptul ca nevasta-sa se uita la noi si poate de vin, mi-o indesa tot mai adanc pe gat in jos. Ma prinsese de cap si incepuse sa ma futa in gura. Simteam capul pulii lui lovindu-ma pe gat, aproape provacandu-mi voma.
- Hei baieti, pe mine m-ati trecut pe linie moarta ? Voi va simtiti bine iar eu inghit in sec, zice cumnata-mea.
- Ai dreptate zic. O. nu are trebui sa o facem cum trebuie si sa ne jucam toti trei?
- Ok, dar inainte stai sa aduc si cealalta sticla de vin.
In timp ce cumnata-meu aducea sticla de vin si servea in pahare, curva trecuse la aparatul meu, jucandu-se cu coaiele si capul pulii. Deoarece eu nu faceam nimic am intors-o in 69 si am inceput sa ma joc si eu cu superba piersicuta a cumnatei mele. Superba si dulce ca a unei pustoaice de optsprezece ani. In timp ce eu desfaceam superbele labii cu limba, cumnata-meu se aseaza in fata mea in genunchi si face loc pulii in curul nevestei lui. Normal, fiind inca uscata, nu intra usor asa ca imi cauta gura pentru ai umezi pula, ceea ce si fac. Cand isi da seama ca este destul de uda pula lui, o scoate si o infige in curul curvei. Aceasta geme si se infige si mai adanc. Limba mea oscila intre clit...



    Login