Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Roscata(este fantezie)
Autor : Stormi17 - 2015-04-27
Citita de 4820 ori - Nota 3.03 (35 voturi)
Globuletul de jar incepe sa se stinga, sa se afunde intr-o apa de cristal, albastra, fermecatoare. Linii aurii pline de sperante frante traverseaza acum oceanul, linii ce transmit incheierea unei alte zile din viata tuturor, pierderea unor alte momente unice din viata noastra. Un stol de pasari traverseaza un univers misterios, intunecat, mirific; se pierd in zare.

La granita dintre vis si realitate se infatiseaza autostrada lunga si pustie. De o parte si de alta a drumului se afla iarba palida, acum uscata. Lamele de foc au pus stapanire pe ea, iar ploaia pare sa fi uitat sa ii aduca o farama de putere, acea licoare magica ce o tinea vie, sanatoasa, verde si cruda.

Praful abundent pluteste in aer, iar vantul il face mai puternic, mai greu, si mai insuportabil. Pulberea gri se loveste de bustenii doborati din cauza setei de bani ce acapareaza din ce in ce mai multi oameni. Vantul spulbera totul in calea lui, si nu lasa nimic sa ii scape. In urma sa, se ilustreaza peisaje moarte, fara pic de magie in ele, acum bogate in amintiri nemuritoare, pline de trecut, dar goale si ascunse de viitor.Pe o strada ingusta se plimba agale o tanara cu parul roscat si ochii patrunzatori de un verde smarald.Picaturi de ploaie se preligeau pe corpul ei firav , hainele mulandu-se perfect.In urma ei paseau grationes trei tipi masivi , ce in ochii lor se putea citi doar o vaga impresie de dispret.In scurt timp cei trei barbati au ajuns de-a dreptul fetei , iar unul dintre ei ii cuprinse bratul stang cu brutalitate.O intoarse spre el intr-o clipita.
-Nu vrei sa te joci cu noi printeso ?
Fata tresari si incerca sa fuga,dar era prea tarziu.Brunetul o stranse puternic de incheietura mainii apoi o tranti intr-un colt de strada ingusta.Plansete si icnete de durere se ivi din gura rozalie a fetei.Unul dintre cei trei barbati scoase un briceag din buzunar si fara pic de efor ii sfasie cu acesta hainele.Se sui desupra ei ,iar buzele lor se contopi intr-un sarut brutal.Ii musca buza superioara iar mici firicele de sange se prelinse.Cu o mana ii mangaia pasarica , degetul mijlociu facand miscari de dute vin-o in anus.Gemete si suspine umpleau vazduhul.
-Ori esti a noastra ori iti zboara capul.
Barbatii au inceput sa se dezbrace si ei , apoi au inceput sa isi frece pule energic.Fata ii privea stupefiata era doar o pustoaica de 16 ani.Se zbatea , dar cei trei barbati erau prea puternici pt ea.De fiecare data cand incerca sa scape briceagul ii strabatea pielea fina.Unul dintra barbati ii sugea cu pofta sanii micuti si fragezi.Ii musca salbatic lasandu-i semnde adanci.
-Indeparteaza-ti picioarele.
La comanda lor isi indeparta piicioarele , iar un barbat se apropie incet de zona ei intima.Limba lui o penetra adanc , facand cerculete dea lungul ei.Fata plangea fara oprire.Plictisindu-se de acest preludiu isi apropie pula de pasarica ei.Era groasa ,iar pasarica ei stramta , creindu-i dificultate barbatului.O prinse de sold , iar puternic isi infipse pula adanc in ea.Fata tipa si firisoare de sange se prelinse pe coapsele ei.Facea miscari de du-te vin-o.Un al barbat se apropie de gura ei infipse pula adanc.O apucase de parul ei matasos Practic o futea in gura.Pt ea era prima data cand o pula se afla in gura ei si din aceasta cauza se ineca.Pula ii ajungea pana in gat dar barbatul nu dadea inapoi.Ambii barbati o penetrau adanc si rimatic.Pasarica ei se mula perfect pe pula barbatului.Plictisindu-se de aceasta pozitie au intorso cu fata in jos.Cel de al treailea barbat se sui peste ea infingandu-si pula in pasarica ei umeda prinzind-o de sani.Gemea cu putere.O futea adanc si alert pana cand pasarica ei se inrosi.Dupa 10 minute ii ordona fetei sa se puna desupra lui.Fata cu jena ii cuprinse madularul si isi infipse pasarica in el.Sanii ei sareau alert , barbatii privind-o cu pofta.Alt barbat se du-se la spatele...



    Login