Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataREVELIONUL
Autor : juri_lex - 2011-02-18
Citita de 10111 ori - Nota 7.67 (18 voturi)
Se apropia cu pasi repezi sfarsitul de an. Aveam mai multe variante de a sarbatori revelionul, dar o invitatie facuta de un prieten ne atras cel mai mult. Era vorba de o cabana situata undeva in varful unui deal, intr-o zona izolata, cu putine case. Urma sa fim cinci cupluri, dintre care cunosteam doar doua, ceilalti fiind prieteni ai cunoscutilor nostrii.
Am ajuns acolo pe 30 seara, si pana am despachetat, ne-am instalat, am mancat si am povestit putin cu ceilalti, se facuse deja tarziu, asa ca ne-am retras in camera noastra pentru o bine meritata odihna. Eram doar doua cupluri in cabana, ceilalti urmand a sosi a doua zi.
Dimineata am luat micul dejun si am decis impreuna cu I sa iesim la o plimbare. Asa ca ne-am echipat cu costumele pe care de obicei le purtam la schi, am luat intr-un rucsac un termos cu niste ceai fierbinte si am plecat. Era cam frig, zapada ne trosnea sub picioare, dar peisajul ne facea sa nu ne gandim la toate astea. Privirile noastre puteau admira o zona foarte intinsa, vizibilitatea fiind buna in ciuda norilor care estompau lumina soarelui. Se vedeau casele acoperite de zapada, cu cosurile fumegande; drumurile pe care doar pe jos puteai merge, sau cu sania trasa de cai, unduiau usor prin zapada mare, strajuite de garduri care delimitau proprietatile localnicilor. Era o senzatie de pustiu, parca ne aflam la zile distanta de civilizatie, intr-un sat pustiu; linistea intretaiata uneori de latratul unui caine care probabil se plictisea, zgomotul zapezii pe care calcam, totul crea un sentiment placut.
Vorbeam despre nimicuri, tinandu-ne de mana, cand printre nori au aparut in departare cateva raze de soare, strapungand norii; erau ca niste raze laser, fiind perfect vizibile. Ne-am oprit instantaneu, uimiti de spectacolul naturii. Parca nu ar fi fost de ajuns, a inceput sa fulguiasca usor. Am strans-o pe I in brate si contemplam spectacolul. Simteam ca o iubesc, sentimentul fiind accentuat de ceea ce se intampla sub ochii nostrii. Am intors-o cu fata spre mine si am inceput sa o sarut, sa o mangai, sa-i spun cat o iubesc. Imbratisarile si sarutul au devenit in scurt timp tot mai pasionale, gradul de excitatie crescand treptat pana cand nu i-am mai putut rezista. Parca intuind ce imi doream, I s-a asezat in genunchi si mi-a desfacut fermoarul la pantaloni, eliberand penisul aflat in erectie. L-a sarutat usor, a luat capul in gura si a inceput sa il suga cu pasiune. Gura ei fierbinte, in contrast cu fulgii reci si tot mai mari de nea care imi cadeau pe penis, ma duceau pe culmile extazului. Il baga adanc in gura, il lingea de la baza la varf, si din nou il lua pe tot in gura. Nu am rezistat mult si am ejaculat abundent in gura flamanda, care nu se mai oprea. Fusese divin, zambetul triumfator al lui I sporind senzatia.
Am realizat ca trecuse mai mult timp decat credeam noi, asa ca am hotarat sa ne intoarcem la cabana pentru a ne pregati de petrecerea de revelion. Cand am ajuns la cabana, am constatat ca erau mai multe persoane decat stiam ca vor fi. Eram cam douazeci in total. Ni s-au facut prezentarile, ai apoi am inceput sa aranjam totul pentru seara care se apropia.
Era ora noua cand ne-am strans cu totii in sala de mese si am inceput petrecerea. Eram toti fresh, bine dispusi, bautura si mancare la discretie, toaletele rivalizau in eleganta si bun gust, conturand corpurile tinere si pline de viata.
Dupa ce a trecut ora 12 si am ciocnit traditionala cupa de sampanie, am eliberat partial sala de mese si am inceput sa dansam. Bautura consumata cu masura isi spunea totusi cuvantul fiind o atmosfera de veselie si erotism. Fetele se unduiau in ritmurile muzicii, cu miscari provocatoare, facandu-ne pe noi, baietii, sa apreciem momentul la maxim.
La un moment dat I mi-a zis ca merge pana in camera si revine imediat. Am vazut-o de unde eram cum urca scarile spre etaj, unduindu-si curul sexy si provocator, si disparand pe holul intunecos, spre camera noastra. Am continuat sa dansez intr-o nota de veselie, asteptand-o.
Vazand ca au trecut mai mult de zece minute si nu se intoarce, m-am gandit ca poate nu se simte bine si am mers dupa ea sa vad ce face. Cand m-am apropiat de usa camerei noastre, am vazut-o ca statea sprijinita de tocul usii din capatul holului, privind prin usa intredeschisa a unei alte camere, cuprinsa de semiintuneric. M-am apropiat usor de ea, curios sa vad la ce se uita. Am ajuns in spatele ei neobservat, multumita muzicii si luminii slabe, si am aruncat o privire inauntru, peste umarul ei. In camera respectiva, pe un pat asezat perpendicular pe perete, orientat catre usa, era un cuplu dintre cei nou sositi, implicati intr-un act sexual.
Ea statea sprijinita cu spatele pe perne, cu ochii inchisi, mangaindu-si suav sanii, iar el era asezat pe burta, cu capul intre picioarele ei, lingandu-i pizda. I a intors capul, simtindu-ma langa ea, m-a luat de mana si m-a tras in spatele ei sa o imbratisez si sa privim in continuare. Dupa un minut, s-a auzit un zgomot mai intens venind de jos, si tipa din pat, R a deschis ochii si ne-a vazut privindu-i. Am avut o senzatie de jena, ca am fost surprinsi, si chiar vroiam sa ne retragem, cand a ridicat usor mana si ne-a facut semn cu degetul sa ne apropiem. L-a prins pe V de cap si usor l-a tras peste ea si i-a soptit ceva la ureche, moment in care el a intors capul spre noi si a zambit. Nu-mi venea sa cred.
I m-a tras de mana si, urmand-o, am patruns in camera, unde ne-am asezat langa ei in pat. V s-a intors la pizda zemoasa a lui R si a continuat sa o linga, iar fetele au inceput sa se sarute pasional pe gura, in timp ce eu le mangaiam, cand pe una cand pe cealalta. Atunci, I s-a ridicat in genunchi, si-a dat bikinii jos si si-a ridicat fusta scurta pana peste bazin, a incalecat pieptul generos al lui R punandu-i pizda aproape de gura, pentru a fi linsa. Eu m-am ridicat in picioare in pat, mi-am scos pula afara si i-am bagat-o in gura lui I, care a inceput sa o suga cu pofta, gemand in acelasi timp datorita limbilor pe care le primea in pizda. Nu a trec...



    Login