Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRescrisa
Autor : ynotp - 2020-02-29
Citita de 7611 ori - Nota 8.23 (52 voturi)












Nu prea imi place sa povestesc despre mine, si mai ales sa scriu, pentru ca eu cred ca trebuie sa ai o anumită înclinație si scrisul este o arta. Dar, m-am hotărât sa povestesc o întâmplare, unica, care m-a facut sa imi schimb viata si sa imi doresc sa imi îndeplinesc toate fanteziile, insa teama de indiscreția si glumele proaste ale oamenilor ma fac sa nu am curajul, de a găsi acele persoane compatibile cu mine si cu fanteziile mele. Am încercat sa public prin cele doua povestiri aceasta întâmplare, insa nu mi-a plăcut ce a ieșit. Asa ca, reiau aici toată întâmplarea, chiar dacă sunt nevoit sa repet primele doua povestiri, si scriu tot ce s-a întâmplat in acest ultim an.
Înainte de toate voi descrie puțin personajele si momentul. Totul a inceput acum aproape un an.
Personajele: eu - Antoine, 44 ani, un tip frumos (in tinerețe), cu ochii albaștri si șarmant, dar care in ultimii ani m-am cam îngrășat. In timpul facultății, fiind un tip frumos si inteligent, obțineam foarte ușor orice fata imi doream, fapt pentru care nu am ratat nimic: de la relații swing, fetish, etc., cred ca nu a fost ceva care sa nu îl fi încercat. Dar, cred ca este adevărat ce se spune sa ai grija sa nu consumi totul dintr-o data, viata a facut si m-am îndrăgostit si casatorit cu o fata superba, Maria, cuminte dar care, oricât m-am chinuit sa ii explic, încă considera si acum sexul un subiect taboo. Totul este frumos alături de ea, pana la momentul intimității. O iubesc insa mult, asa ca am acceptat aceasta dorinta a ei.
Prietenii noștri: Mihaela, care in cei 20 de ani de când devenise femeie măritată nu fusese cu niciun alt bărbat in afara soțului ei si, care atunci când se căsătorise fusese virgina si nu avea deloc experiența, avea o mare dorinta sexuală si multe fantezii. Fusese educata sa se păstreze doar pentru soțul ei si niciodata sa nu calce strâmb. Mihaela este o femeie foarte frumoasa, cu un par roșcat, drept si lung pana la mijlocul spatelui. Are o piele catifelată si albă, un ten fără pic de riduri, si sânii mici, dar fermi. Are ochii verzi si niște buze roșii, mari si cărnoase, iar fundul, fundul este aproape perfect. Mihaela este căsătorită cu Alin, un tip șters, nu foarte frumos, glumeț, dar cam mototol, si cu o situație materială foarte buna.
In seara cu întâmplarea eram invitați la ziua Mihaelei. Locuiau la marginea orașului, intr-o vila imensa. Am crezut ca era petrecere, dar am avut surpriza sa fim doar noi 4. Mihaela a zis ca nu a avut chef sa vadă toti prefăcuții si ca vrea sa petreacă doar cu prietenii ei. Timpul a trecut repede. Am vorbit, am băut, am ras. Cred ca băusem singur mai mult de o sticla de vin. Spre miezul nopții am vrut sa plecam. Nu mai puteam pleca cu mașina. Mihaela a sunat de cateva ori sa ne găsească un taxi, dar fără succes.
- Eu zic sa ramaneti la noi. Dormiți , si mâine dimineața servim micul dejun, facem putina sauna sa iasă toxinele si apoi plecați, spune Mihaela.
- Ok, hai sa facem asa, zic eu. Nu pot sa plec in halul asta cu mașina.
Se făcuse 3 dimineața si nu puteam dormi. Maria, sotia mea dormea demult. M-am ridicat si am ieșit din camera cu gândul sa ies sa fumez o tigara.
Am trecut pe lângă camera lor si o aud pe Mihaela:
- Măcar de data asta sa nu fi ejaculat in 2 minute. E ziua mea. Tu îți dai seama ca eu nu am avut niciodata un orgasm? Aveam si eu chef, măcar azi, sa ma futi.
- Iubita, ce sa fac, știu, sunt un dobitoc, dar dacă ma excit repede. Hai, Vino sa te sărut si sa te ling pana ai orgasm.
- Lasă-ma, nu mai am chef de nimic. Ma duc sa fumez.
Am fugit repede afara sa nu își dea seama ca am auzit totul. Mi-am aprins o Țigara si priveam cerul. Era cam frig. Pula mi se întărise si coaiele le simțeam umflate in urma discuției la care asistasem. Mihaela a venit nervoasa, a aprins o tigara. Nu m-a văzut. Își luase un halat de baie pe ea si fuma, dar deja începuse sa tremure ca era totuși frig. M-am apropiat de ea si am luat-o in brațe:
- Îți este frig?
- Ce faci aici? Nici tu nu dormi?
- Nu, nu pot dormi, mai ales ca ati facut zgomot, am zis eu zambind.
- Sper ca nu ai auzit ce am vorbit?!
- Am auzit cat trebuie. Imi pare rau ca nu ai avut cadoul meritat de ziua ta. Poate daca eram necasatoriti ma ofeream eu cadoul tau si nu ma uitai toata viata. Am zambit si i-am sarutat usor mana.
Fumam amândoi, ea in brațele mele, cu spatele la mine. Eu, fără sa imi dau seama, începusem sa o mângâi. Mana mea se juca involuntar cu pielea ei. Nu am mai rezistat si m-am aplecat usor si am inceput sa o sărut ușor pe ceafa. A lăsat mâna in jos si mi-a pus-o pe pula.
- Uau, ce mare e! a reușit sa exclame si s-a întors și a început să mă sărute. Mihaela dorea cu adevărat pula mea Sau era beata si nu știa ce face? Am intrat in living. Ne-am sărutat și m-am întins pe canapea. Eram foarte excitați amandoi. Ne sărutam deja de cateva minute. Mirosul de femeie excitată se raspandise in toată camera. Nu mai era cale de întoarcere. Eram foarte excitat. Stiam ca nu ma voi putea opri, desi realizam ca nu e bine ce fac. Mihaela a încetat să mă sărute un minut.
- Sper să nu crezi că sunt o curvă, dar n-am fost fututa de mult si sunt foarte excitată. Si sa stai liniștit, Alin doarme si cred ca si Maria ta la fel, doarme dusa.
- Nu, nu cred nimic, cred că ești sexy și abia aștept să-ți fut pizda, am spus si am început sa ii sărut sânii.
Devenisem destul de vulgar, dar nu ma puteam opri. O doream enorm in momentul acela.
Mihaela, se ridica precipitat, cauta in geanta si se intoarce la mine putin speriata.
- Am cautat un prezervativ si nu am gasit. Asa ca te rog, nu poți să ejaculezi în mine, nu vreau să rămân însărcinată, m-a implorat ea. Nu avem prezervativ la îndemâna, asa ca te rog sa ai grija.
- OK, nu o voi face. Nici eu nu am intenția sa te las însărcinată.
Mihaela și-a îndepărtat halatul expunându-și sânii mici și am început să ii masez ușor în timp ce gemea. Ea început să mă sărute, ma linge ușor pe gât, coboară pe piept si brusc incepe să-mi sugă sfârcurile. M-am simțit grozav și m-a făcut să mi se umfle și mai mult pula. I-am mângâiat încet fundul și mâna mi-a alunecat încet spre anusul ei, în timp ce-și punea păsărica pe pula mea. Am introdus degetul în fundul ei, în timp ce se balansa înainte și înapoi. Respirația Mihaelei a devenit rapida, în timp ce degetul meu a alunecat mai adânc în fundul ei. A încetat să mă sărute și s-a dat jos de pe mine. Pula mea strălucea de la sucurile ei. S-a târât spre mine și am început să ne sărutăm din nou. Mi-am introdus degetul în fundul ei in timp ce păsărica ei imi tachina pula. Mihaela își freca păsărica umedă de pula mea și am putut să simt umezeala ei, și să aud cum pizda ei face zgomote. Am vrut să ii ling pizda și i-am spus că vreau să o gust și ea poate să se întoarcă și să-mi sugă pula. Mihaela nu a pierdut timpul și înainte să apuc sa ma dezmeticesc, pizda ei umeda era pe fata mea. Am început să-i inhalez mirosul de femeie excitata și i-am putut simți micile mâini în jurul pulii mele. Pizda ei era umflată și roz și am bagat limba direct înăuntru. Prima mișcare a limbii mele a si făcut-o să tipe și a început să sugă capul pulii mele. Mihaela era cu toată pula mea in gura ei superba, iar eu eram înnebunit de cât de dulce era pizda ei. I-am supt clitorisul cu o presiune constantă în timp ce ea gemea și puteam să simt cum gura ei primește mai mult pula mea, în timp ce eu ii sugeam clitorisul ca pe o acadea. Mihaela a început sa imi sugă testiculele. Atunci eu m-am concentrat cu limba in anusul ei. Asta a condus-o brusc la orgasm și în curând a rămas cu pizda pe fata mea încercând parca sa se frece de toată fata mea. Pizda se închidea si deschidea spasmodic si o simțeam pulsând in timp ce ii curgea din ea un lichid dulce acrișor. Am simțit-o cum mi-a apucat pula cu ambele mâini și a înceaput să mă masturbeze în timp ce suge. A început sa ma frece violent în timp ce pula mea a început să ejaculeze in gura ei. Mihaela mi-a înghițit sperma si continua sa ma sugă . Am continuat să-i ling păsărică și ea gemea din ce in ce mai tare. Pula mea era in continuare tare sub presiunea limbii ei.
- Vreau sa ma futi, mi-a soptit ea. I-am supt sânii ea și s-a urcat cu pizda pe pula mea, sărind în sus și în jos in pula mea. Simțeam ca imi voi da iar drumul dar vroiam sa ii ofer mai mult. Asa ca am oprit-o, Am așezat-o pe spate, la marginea patului. Am vrut să mă uit cum pula mea intra in micuța ei pizda si sa-i văd fata in timp ce o fut. Imi frecăm pula de fanta ei umeda fără sa o pătrund. Ma jucam cu ea. Mihaela gemea in acest timp si încerca sa se împingă cu pizda spre pula mea pentru a o pătrunde. Pizda ei era atât de strâmtă încât se simțea fiecare vibrație a corpului ei. Simțeam cum întreaga ei pizda este mulata complet in jurul pulii mele. Am așteptat puțin pana s-a obișnuit cu grosimea mea si am împins brusc. Am intrat tot in ea. În timp ce pula mea a alunecat mai departe in ea, a tresărit, întrucât își simtea micuța păsărică plina si fortata. Am prins amândouă gleznele în mâini în timp ce i-am împins picioarele înapoi să-mi văd pula intrând în pizda ei stramta. S-a simțit atât de incredibil și a reacționat urland de placer, dar si de durere fiind tot in ea. În cele din urmă s-a obisnuit cu grosimea mea, pula mea era toata în interiorul ei și ea gemea. Cred ca daca ma gandesc acum as putea sa jur că am putut să-i văd pântecele mișcându-se în timp ce pula mea se înfigea în păsărica ei. Ma privea in timp ce o penetram si tipa din ce in ce mai tare:
- Ah, ce bine e, striga.
Am simțit cum are orgasm si ma gandeam unde sa ejaculez. Nu mai rezistam nici eu mult. Simțeam ca vreau sa o umplu de sperma dar ma rugase sa am grija. Insa fata ei fericita si plină de orgasm, pizda ei care ma strângea spasmodic m-au facut sa nu ma mai intereseze. Am început sa împing si mai tare.
- Imi vine, am strigat si m-am împins in ea. A vrut sa se tragă speriata, dar am prins-o de fund si am tras-o sa ma împing si mai tare in ea. Am început sa ejaculez si ea era speriata, dar brusc a fost lovită de un nou orgasm. Am stat in ea pana din pula mea nu a mai ieșit nimic. M-am retras încet, iar din pizda ei roșie a început sa curgă un firicel de sperma spre fundul ei micuț. Am adunat ușor cu degetul si i-am dat sa lingă. M-am ridicat si i-am cerut blând sa ma curețe. Imi lingea pula plină de sperma si sucurile ei si parca nu se mai satura. M-am întins relaxat si priveam spre scările care dădeau spre living. L-am văzut pe Alin in spatele unui stâlp privindu-ne. In mod normal m-as fi speriat, dar eram prea epuizat. Îl priveam si am zâmbit. El s-a retras puțin in umbra sa nu il vadă Mihaela si a continuat sa ne privească. Mihaela tremura încă fericita.
- Si dacă rămân însărcinată acum? Ce ii spun lui Alin, ca el nu reușește sa ma futa. El ejaculează de fiecare data înainte de a intra in mine. Nu trebuia sa ejaculezi in mine.
- A fost cadoul meu pentru tine. Esti superba. Sper sa nu rămâi însărcinată. Sper sa nu afle Maria, te rog. Si sper ca asta a fost doar începutul si ca de acum înainte te voi fute de câte ori am chef. Esti atat de buna de pula. Si esti atat de stramta.
S-a ridicat si a început sa ma sugă din nou auzind ce ii spuneam. Am oprit-o știind ca ne privește Alin. S-a ridicat si a început sa ma mângâie si sa ma sărute. Mi se sculase iar. Am întors-o si am pus-o capra si am inceput sa o fut. Mi-am băgat un deget in anusul ei si a avut orgasm. Am ejaculat din nou in ea. Tremura de plăcere. M-am ridicat, am scos pula si ultimele picături le-am lăsat sa cada pe fata ei. M-a lins si curățat. Mi-am luat chiloții si tricoul si am plecat spre scări. Am trecut pe lângă Alin, l-am privit si nu am zis nimic.
A doua zi dimineața ne așteptau la cafea. Eram speriat si ma gandeam ca Alin va face vreo scena si nu aveam chef. Dar nu s-a întâmplat nimic. Erau naturali si veseli.
Alin a venit după mine la o Țigara si doar a spus:
- Îți mulțumesc pentru ce i-ai oferit aseară Mihaelei, si a plecat înapoi in living.
Nu știu ce se va întâmpla pana la final, insa totul mi-a stârnit interesul in astfel de relații. Fusese cea mai tare partida de sex, Mihaela era extraordinara, iar Alin nu zisese nimic. Imi era rusine ca iar cazusem prada dorințelor sexuale care in tinerete imi dadusera batai de cap. Ma întrebam dacă nu asta va strica prietenia noastră. Asa ca m-am decis sa ii ocolesc. Ce-i drept am si avut noroc ca a trebuit sa plec din localitate cu niște afaceri pana aproape de Crăciun.
Eram la birou pe 24 Decembrie. Verificam ultimele cifre si realizam ca anul se va Închide excelent. Rămăsesem singur si citeam. Imi suna telefonul. Era Mihaela.
- Buna. Ce faci?
- Bine, la birou, ultimele momente si intram in vacanța. Voi ce mai faceți?
- Am impresia ca ma ocolești. Vin pana la tine. Si mi-a închis telefonul.
Stăteam si ma gandeam dacă sa plec sau sa aștept. Timpul a trecut si Mihaela o intrat in birou. Am întâmpinat-o, am inceput sa vorbim. Diverse si prostii. Niciunul nu îndrăznea sa facă primul pas. Insa eram destul de excitat. Oare si ea era la fel? Ma ridic si ii zic ca este timpul sa mergem. Ii iau geaca si galant vreau sa o ajut sa se îmbrace. Ma apropii de ea si parca hipnotizat o prind de mijloc si încep sa o sărut. O mușc de lobul urechii , si mâna mea se strecoară sub pulovar. In cateva secunde eram amandoi dezbrăcați. O întind pe masa si încep sa o ling.
Am coborât mai mult, fără să ii eliberez sânii din strânsoarea mâinilor. Săruturi apăsate pe abdomen, la buric, apoi mai jos… o sărutam între picioare fugar. I-am văzut privirea încântată… i-am atins labiile cu degetele, delicat… m-am aplecat şi am atins şi cu limba… aahh… îmi plăcea, nimic de zis, poate ar fi trebuit să facem asta mult mai devreme, dar nici acum nu era târziu.
Limba mi se mişca rapid… atingându-i labiile şi clitorisul. I-am prins sânii cu mâinile şi am început să trag de ei. Închisese ochii iar eu mă concentram la plăcerea oferită ei. Uitasem de tot, uitasem ca imi era teama ca vom strica prietenia noastră , în acele momente existam doar noi doi şi nimic altcineva.
Am urcat din nou deasupra ei, săruturi din loc în loc. Gurile ni s-au lipit, fiecare ne-am strecurat limba în gura celuilalt. Gemeam împreună, o strângeam în braţe. Minute în şir ne-am sărutat şi mângâiat. Ne-am întins pe jos, in birou. Nu mai conta ca mocheta ne deranja cu asprimea ei. Norocul nostru era ca totul era nou si curat. De câteva ori ne-am răsucit unul peste altul, inversând rolurile… când ea deasupra, când eu. Ultima oară a rămas Mihaela.
A dorit să se elibereze din strânsoarea braţelor… uşor, uşor, am văzut-o cum se ridică mai sus. Mi-a oferit sânii să-i sug pe rând. A fost o adevărată plăcere… mi-am dat silinţa să o fac cât mai bine. Puţin mai târziu a urcat şi mai mult… s-a poziţionat deasupra gurii mele, sprijinită în braţe de zid. Aveam mâinile pe după coapsele ei. O trăgeam spre mine, am ridicat capul să ajung mai aproape… labiile cărnoase le-am atins cu limba, ea s-a aşezat mai bine, fără să mai fiu nevoit să îmi ridic capul. Limba s-a strecurat adânc printre labii… mmmhh… Gustul nu-mi era străin. Mihaela gemea tot mai zgomotos, îşi mişca bazinul uşor.
Am întors-o uşor pe spate şi am început să ii pipăi sânii. Gura mea părea că nu se satură de păsărica ei. Am penetrat-o cu limba şi degetele, am supt clitorisul… iar, şi iar. Ea îşi mişca bazinul înainte şi înapoi… clitorisul se freca de buzele mele. Îmi băgasem unghiile în fesele ei şi strângeam destul de tare.
Am observat cum s-a întors cu privirea către mine fericita si mi-a făcut un semn. Nu aveam habar ce urma să se întâmple. M-am lăsat greu convins să imi întrerup “gustarea”, dar până la urmă am acceptat. Am urcat mai sus, prin dreapta ei. Ea a întins capul către pula mea tare căutându-o cu gura. Ma sugea incet si parca il vroia pe tot. Banuiam ca ii place sa-I vorbesc putin mai vulgar si chiar simteam nevoia asta. M-am urcat deasupra ei, cu penisul frecandu-l de buzele ei senzuale:
- Uite cât de mare e?… unde vrei să-l bag? Sa îl bag în gurita ta dulce?
Din mişcările din trup am lovit-o cu penisul peste faţă de câteva ori. Mmmm… sarea după el cu gura să îl prinda. Putea să ma rănesca, dar, în acelaşi timp părea o disperată după pula mea. M-am oprit din mişcări, vârful poposise pe buzele ei, l-am plimbat uşor pe deasupra, nu aveam intenţia să intre din prima, îmi plăcea să o necăjesc. Cred că era un joc ca să o fac să-l doreasca si mai mult. O vreme mi-a atins cu limba capul penisului, a deschis uşor buzele să imi arăte ca vrea să mearg mai departe. Am împins uşor printre buze, mi-a făcut loc să intre. Am împins mai mult. Mihaela m-a prins de penis şi a început să-l frece uşor.… buzele şi limba se mişcau de-a lungul lui. L-am scos din gura ei si am vrut sa ma retrag, dar a strigat ca mai vrea şi i l-am oferit iar. Lacomă, hotărâtă l-a apucat imediat. Într-un soi de mândrie voia să-mi arate abilităţile ei în ale sexului oral… aahh… buzele alunecau încet de-a lungului penisului… trecuse de jumătate. Făcusem ochii mari şi nu-mi venea a crede. Am prins-o de cap, o ţineam strâns… îndesam tot mai mult. Ea se chinuia să-l cuprindă dar nici o urmă de împotrivire. Intrase aproape tot… aproape că ma atingea cu buzele la scrot, iar ea voia mai mult. Ochii umezi, inundaţi de lacrimi, un firicel de lacrima s-a scurs pe obrazul ei stâng, dar tot nu renunţa. Am eliberat-o treptat. O trăgeam cu mâna de cap spre el… cu mişcări largi du-te vino. Nu-mi venea a crede.
Împingeam uşor în gura ei, mişcările du-te vino erau acum mult mai soft. Totuşi, aveam milă de ea. Penisul intra aproape jumătate. Cu o mână am prins-o din nou de ceafă, o ţineam fix, în timp ce îndesam tot mai mult în gura ei. M-am întors si m-am așezat in poziția 69. M-am dus cu limba direct între picioarele ei. Limba i-a atins labiile, urca şi cobora uşor de-a lungul lor. M-am dus la clitoris… cu buzele încercam să-l cuprind, limba se mişca în sus şi în jos. Îi venea să ţipe, dar gura îi era astupată cu penisul meu si nu ii permitea o clipă de răgaz.
Să fie totul şi mai complicat, am introdus un deget în interiorul ei… mmhh… am împins de câteva ori, apoi a făcut loc şi la al doilea… mmmhh… era mult mai bine… cu limba îi alintam clitorisul, degetele se mişcau rapid în interiorul ei, penisul meu își făcea loc tot mai mult in gurița ei larg deschisa.... Părea că vrea să fie jucăria mea. Interesantă idee. M-am dat la o parte.
- În sfârşit putem să facem o mică pauză, imi zice Mihaela. Eu zâmbesc, nu zic nimic. Privea către penis. Mi-am potrivit penisul la intrarea pasaricii ei. Am împins printre labii… aaa… tot mai mult… aaahh… penisul cald intrase adânc în ea. Pentru o secundă nu am putut respira, apoi, uşor, uşor… mi-am găsit ritmul. Eram imens, intrasem tot in interiorul ei, eram hotărât să ii largesc păsărica. Ma sprijineam în braţe, împingeam şi ma retrăgeam uşor. Cu timpul ritmul devenise mai alert.
Am privit-o o vreme, apoi mi-a cerut sa ii ling păsărica din nou. M-am ridicat tacticos… i-am atins labiile cu limba, m-a prins de cap si m-a apăsat sa intru cu toată gura in ea … mişca din bazin în formă de cerc… clitorisul se freca de buzele mele. Începuse să geamă, se trăgea uşor cu degetele de sfârcul stâng. Am reluat atacul asupra pasaricii. Intrasem usor in ea tot. Ma impingeam puternic in Mihaela, penisul se lovea puternic de interiorul ei. Se pare ca Mihaela adoră să fie linsă, sa fie penetrata adânc si violent, să fie dominantă. În cameră era un amalgam de gemete. Nici unul nu avea de gând să renunţe. Ciudat a fost că adoram situaţia în care mă aflam. Obosisem un pic. M-am retras, apoi i-am făcut semn Mihaelei. Ma înţelegea perfect din semne. Am ajutat-o să se ridice, apoi, i-am indicat să se aşeze în mijlocul camerei în genunchi şi braţe.
Aştepta încrezătoare, oricare ar fi fost rolul ei, eram sigur că urma să ii placă. Am venit în faţa ei, i-am căutat gura… am sărutat-o puternic, îşi băgase limba adânc în gura mea, simula un sex oral cu limba. Am întins mâna pe la spatele ei masandu-i fundul. Întâi am strâns uşor fesele, un deget l-am introdus în vagin, mişcându-l destul de rapid, apoi l-am scos. Îmi pregăteam penisul, îl frecam uşor de labiile ei, de parcă nu reuşea să intre. L-am poziţionat între labii… am împins uşor, cât să intre vârful, apoi am împins cu putere… aahh… Sânii se mişcau în ritmul impus de mine. Am întins o mână, am prins un sân şi am început să ma joc cu el. L-am strâns uşor, apoi mi-am îndreptat atenţia către sfârc. L-am prins între degete… aahh…
O penetram fără încetare, păstrând ritmul. Avea orgasm, ... nu am mai rezistat si am ejaculat din nou in ea. Am ejaculat abundent. S-a lasat usor pe canapea si incerca sa se curate.
- Nu vreau sa te cureti. Vreau sa ramai cu sperma mea in tine. Imi place sa te stiu plina de mine, ii soptesc eu in timp ce o sarutam incet pe buze.
- Esti nebun. Iti dai seama ca exista riscul sa raman insarcinata? Data trecuta am luat o pastila. Am fost la farmacie si am cerut o pastila. Imi era asa rusine. Iti dai seama ca daca raman insarcinata nu pot justifica asta in fata lui Alin.
- Lasa, vreau sa faci asta pentru mine. Ai putea sa mergi acasa acum si sa il rogi pe Alin sa te futa, zic eu izbucnind in ras.
- Esti rau. Uite ce faci din mine. Nu ma respecti. Iti dai seama ca esti al doilea barbat din viata mea?
- De fapt primul, vrei sa spui. Ca doar nu ai vrea sa ma convingi ca Alin este barbat?
- Nu mai vorbesc cu tine.
- Nu te supara. Scuze, dar ma excita teribil situatia. Pe langa faptul ca esti o femeie foarte buna de pula, ma excita situatia asta enorm. Mi-ar place sa mergi acum, ca tot sunt sarbatori, si sa ii ceri lui Alin sa iti ofere un orgasm. Sa inchizi ochii astia frumosi ai tai, in timp ce Alin te linge, si sa iti imaginezi ca el te curata si iubeste dupa fiecare partida de sex cu mine.
- Nu stiu, poate am sa o fac, poate nu. Oricum, chiar daca o voi face, nu am sa iti povestesc. Știi, pot sa îți spun ceva? Dar, promiți ca nu razi de mine, te rog.
- Normal ca imi poți spune orice.
- Ma excit teribil când imi vorbești vulgar, iar când imi introduci un deget in fund parca nu ma mai recunosc. Oare e ceva ciudat? Sexul anal e ceva murdar si nu cred ca l-as încerca vreodată.
- E normal sa te excite si poate data viitoare îl încercam, ce zici? Acum cred ca ar trebui sa mergem ca se face târziu. Desi, daca ma gandesc bine, am putea sa mai incercam una scurta.
In timp ce vorbeam Mihaela imi mangaia pula care incet incet prindea din nou viata.
- Doamne, mihaela, esti atat de sexy dupa orgasm. Imi place cand rosesti vorbind despre sex. Esti atat de sexy, curvulita mica.
- Nu stiu ce faci din mine, dar imi place sa vorbesc cu tine. Cand ma mangai si ma lingi imi imaginez ca ma penetrezi anal. Orgasmul este intens in momentele alea. Uite, numai vorbind asta cu tine incep sa ma ud.
- Mihaela, daca tot povestesti, de ce nu imi ceri direct ca vrei sa incercam mai mult?
In timp ce o priveam cum se excitase am inceput sa o ating incet, o masam usor pe pasarica. Am introdus foarte usor doua degete adanc in pizda ei plina de sucurile noastre, iar un al treilea ii mangaia clitorisul. Tremura de placer si excitatie. Mihaela mi-a prins pula erecta cu o mana si a inceput sa o frece, cu miscari de du-te vino strangand destul de tare capul ce devenise imens si rosu. Am ridicat-o, am fortat-o sa se aseze in genunchi si i-am bagat penisul in gura. Sugea cu putere din pula mea. Gemeam destul de tare. Mihaela isi introdusese singura doua degete in vagin si se penetra in timp ce imi sugea pula. Orgasmul ei a venit rapid, vedeam sucurile ei, cu urmele de sperma de dinainte cum I se prelingeau pe pulpe. Ii bagam pula tot mai adanc incercand sa intru tot in gura ei senzuala. Simteam ca ejaculez dar nu vroiam sa se termine atat de repede. Am ridicat-o pe Mihaela si am inceput sa ne sarutam cu pasiune. Mihaela imi mangaia pieptul cu sarutari fierbinti in timp ce era deasupra mea. Ii sarutam sanii micuti si fermi. Mihaela s-a lasat cu pizda pe penisul meu ce se intarise dureros. O sarutam pe buze in timp ce simteam caldura pizdei ei cum imi maseaza penisul. Cu o mana pe sani si un ape clitoris, Mihaela se masa in ritmul penetrarilor mele. Am vazut cum isi duce singura un deget in gura, il uda si si-l baga adanc in anus in timp ce savura penetrarile mele. A avut un nou orgasm. S-a ridicat si m-a pus in pozitia de sezut pe un scaun, si stand in genunchi in fata mea a inceput sa imi linga penisul, s ail bage cat mai adanc in gura, il scotea din cand in cand si il scuipa cu pasiune, iar cu mainile ei micute il freca energic cu miscari circulare. Am prins-o de par, excitat la maxim de placerea pe care mi-o oferea oralul. Am ridicat-o si am asezat-o cu pasarica in penisul meu. Am bagat doua degete in gurita ei dulce si apoi am inceput sa o masez cu mainile in zona anusului, simuland penetrarea anala. Mihaela se infigea tot mai tare, mai repede si mai adanc in penisul meu. Tipa de placer. Trupurile nostre tremurau, iar eu eram intr-un punct de excitatie maxima. Ii penetram deja anusul cu doua degete. Mi-am scos penisul plin de sucul ei si am asezat varful usor la anus. Am intrat putin. Pasarica ii ardea si zvacnea si se zbatea tremurand de placere. Tipetele Mihaelei imi intareau si mai mult pula, venele penisului mi se ingorsau in timp ce il bagam incet incercand sa isi faca loc tot mai mult. Am reusit sa introduc capul penisului si am simtit-o pe Mihaela inerta in bratele mele. Am intrat tot apoi, destul de usor. Dupa un timp am inceput penetrari lente, dar adanci in anus, iar mana ei am prins-o si am fortat-o sa se joace cu clitorisul. A inceput sa isi miste singura fundul aducandu-l tot mai aproape de capatul penisului. Pe masura ce facea asta tipetele ei se intensificau iar zeama ei curgea din pasarica spre anus si coaiele mele ce urmau sa explodeze. Nu am mai rezistat si am inceput sa o penetrez adanc anal si brusc mi-am scos penisul, l-am bagat in pasarica si inapoi in anus. In acest moment Mihaela a inceput sa aiba orgasm dupa orgasm. Eram obositi amandoi, dare u nu reuseam sa ejaculez. Atunci, s-a intors cu fata spre mine si-a bagat penisul in pasarica si uitandu-se seducator in ochii mei a inceput sa miste bazinul mai tare, mai adanc Nu am mai rezistat. Sperma mea calda a tasnit si am ejaculat iar in ea. S-a ridicat repede si ultimele picaturi le-a adunat cu buzele. Cand totul a fost gata, Mihaela m-a sarutat pasional, parca inca cauta cu limba sa ma devoreze. A fost un sarut intens.
- M-ai terminat. Cum merg eu acasa acum? Cred ca Alin o sa isi dea seama ce am facut.
- Mihaela, sincer nici nu imi pasa ce crede Alin. Cred ca ar trebui sa intelegi si tu ca esti a mea acum. Si nu uita de promisiune. Nu vreau sa te cureti de sucurile noastre, si am lovit-o peste fund destul de tare. Hai, acum sa mergem.
I-am chemat un taxi si o priveam pe geam cum se urca in masina si pleaca. Ma gandeam dacă e bine ce se intampla. Reușisem sa fac cu Mihaela, prietena noastră de familie, o amanta perfecta? Ma întrebam cum va evolua relația noastră. Oare vor mai exista Întâlnirile noastre frumoase in familie? Cum sa stau eu la masa cu ei știind cât de mult ii place Mihaelei sexul, iar Alin nu este in stare sa îl ofere. Oare era drept ce făcusem? Mihaela, o fata roșcata, gingașa, inocenta pana nu demult sa o ajut sa își descopere sexualitatea? Si dacă ma voi trezi ca Alin sau ea vor face scandal vreodată si va afla Maria? Nu, nu, asta nu se va întâmpla, dar nici nu voi renunța la Mihaela. Si dacă va rămâne însărcinată? Si ce, nu cred ca vor îndrăzni sa ma acuze. Ar rade lumea. In sfârșit, ma simteam obosit si epuizat. Fumam si ma îmbrăcam incet. Ce intens a fost totul. Pe birou am văzut chiloțeii Mihaelei. I-am ridicat si involuntar i-am dus spre fata. Ce miros sublim are femeia asta. Simteam ca ma excit iar de la mirosul ei. Am plecat spre casa păstrând încă mirosul ei de femeie excitată.
Sărbătorile au trecut repede. Nu ne-am întâlnit cu Mihaela si Alin. Ei au plecat la Paris sa facă sărbătorile, noi nu am putut sa ii însoțim.
Aproape de ziua îndrăgostiților Mihaela m-a sunat. Am vorbit mult la telefon. La sfârșit imi spune ca ii este dor de mine si ca trebuie sa imi spună neaparat ceva, ce nu poate sa spună prin telefon.
I-am zis ca voi lua prânzul la MALL ca am o întâlnire in zona. Dacă vrea ne putem vedea sa mâncam impreuna. A fost de acord. Ne-am întâlnit. Era parca mai frumoasa. Trupul perfect, sânii micuți se vedeau prim bluza albă, iar chipul ii completa Frumusețea. Doamne, dacă nu rezist fără sa o ating? Trebuia sa o am din nou. Am rugat-o sa ne mai plimbam puțin ca nu prea imi era foame. Am prins-o de Brat si ne plimbam. La un momentdat am dat sa o sărut, dar s-a ferit. Am mai încercat odata si a cedat. Am prins-o in brațe si am atins-o in zona intimă, peste blugi. Simteam dorinta sa o sărut mai mult, sa ii sărut sânii micuți si tari. Aveam deja pula tare, dureros de tare. Am intrat intr-un magazin, am luat la întâmplare un hanorac si i-am cerut sa meargă sa îl probeze. A intrat si după cateva secunde am intrat peste ea, zicând ca vreau sa văd cum ii vine. Am prins-o de mijloc si am inceput sa o sărut. Mâinile mele erau sub bluza sexy si se jucau cu sânii ei. Am vrut sa imi strecor mâna in Blugii ei sa ajung in chiloțeii ei. Nu m-a lăsat:
- Nu aici. Se vede si se aude.
Eram insa excitat. I-am luat mâna si am pus-o pe penisul meu tare. A inceput sa ma maseze. Mi-am desfăcut cureaua si mi-am lăsat pantalonii in jos. Începuse sa ma frece rapid.
- Hai, vreau sa ejaculezi. Vreau sa îți simt sperma in mâna mea.
Am apăsat-o pe umeri. A înțeles ce vreau. Mi-a prins capul penisului cu buzele. Devenise o mare experta in sexul oral. Am ejaculat destul de repede. A înghițit totul. Ne-am aranjat puțin si am ieșit. Am mers la casa sa achitam acea bluza. Casierița, o tipa simpatica, a zâmbit spre Mihaela. S-a roșit instant si incerca sa se ascundă după mine:
- Speram ca totul a fost bine. Si sa știți, data viitoare, avem cabine si in partea din spate si acolo nu va deranjeaaza nimeni.
- Da, multumim. Doamna se grăbește si ii place sa fie surprinsă, am zis eu zâmbind si am plecat.
- Ai fost rău. De ce îți place sa ma faci de ras?
- Nu este adev&...



    Login