Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Relaxare cu colegii de grupa.
Autor : Leoni - 2018-03-27
Citita de 12859 ori - Nota 5.19 (52 voturi)
După ultimul examen, fiind cu toții epuizați de facultate și de *stresiune* impreună cu colegii mei de grupa am hotărat să mergem un weekend la o cabana, la munte. Ajunși la fața locului am fost surprinși placut , am avut la dispoziția noastră toată cabana, cu dormitoare mari,matrimoniale,jacuzzi, teren de fotbal, foișor cu grătar și multe altele...cu alte cuvinte a fost o alegere perfecta și cu toții aveam dispoziție de distracție.
Seara ne-am adunat cu toți la șemineu, am inceput să servim băuturi tari, glumițe, bancuri , mă simțeam foarte bine și relaxată.
După mai multe pahare de băutură, am ieșit la o țigară, pe balcon era deja colegul meu Leo care fuma și el, de Leo îmi plăcea încă din anul - I - al facultății, era un băiat înalt,făcut bine, blond, am stat ceva timp cu el pe balcon, povestindu-mi tot felu de istorioare și visuri, nici nu mi-am dat seama cum ne-am apropiat unul de altul și ce rapid a trecut timpul. Ne-am hotărît să mai bem cate un paharel, am intrat in cabanâ unde au mai ramas doar doi baieți restul grupei au plecat la somn prin camerele lor.
Băieții ramași , Razvan și Radu au fost foarte bucuroși să mă vadă incă trează și in compania lor, s-au oferit să-mi mai aducă ceva de băut.
Leo îmi făcea complimente și in ochii lui amețiți de alcool se citea dorința lui de a mă avea. Eu incercam să il resping și tot schimbam tema de discuție dar el tot insista și deja simțeam maina lui pe piciorul meu dezgolit care tot urca insistent sub fustița mea scurta cand indata apar baieții, salvarea mea, m-am gandit eu atunci, neștiind ce mi-au pregatit băieții.
Razvan și cu Radu doi bruneți, ambii de aceiași statură medie tot timpul puși pe glume, mi-au pus ceva in băutură, nu știu exact ce dar efectul ma ajuns nici in 20 minute.
Respirația a devenit adancă , pulsul si bataile inimii au crescut, m-am excitat la maxim și cum stateam pe canapea semiculcată am observat ca privirile băieților sunt indreptate între picioarele mele, pe sub fusta puțin ridicată se vedeau chiloțeii mei roz,labiile pizdei mele erau puțin umflate și intre ele era o dunga umedă la care băieții priveau cu poftă.
Eu de indată m-am ridicat in picioare și i-am zis băieților că merg la bucatarie să beau ceva rece, ajunsă in bucătărie mi-am pus maina pe pasarica, era foarte umedă și excitată incat mi-a fost atat de placut să mă ating acolo,mi-am bâgat mana sub chiloței si am inceput să mă masturbez, nici nu mi-am dat seama cum a venit Leo din spatele meu și m-a imbrățișat. Mainele lui alunecau pe tot corpul meu,ajungand cu mana sub chilotei și-a dat seama ca degetul meu aratator si cel mijlociu deja erau adanc in vagin,a zambit și mi-a spus că mă vrea. a inceput sa ma sarute pe gat, umeri, spate și dorința mea a devenit atat de mare că m-am lasat dusă de val.
Leo m-a culcat pe masă și a inceput sa mă sărute pasional,degetele lui imi masau pasarica umedă iar saruturile sale au inceput să coboare de la gatul meu, pe saini , pe buric eu insa nu aveam rabdare și l-am tras de păr spre vaginul meu suculent, i-am simțit respirația, apoi varful limbii, facea minuni ,simțeam cum luneca printre labii apoi, o baga adanc in vagin eram amețită de placere, simțeam cum pulseaza jos intre picioare,eram pe ce sâ-mi dau drumul dar m-a distras un scarțait de podea,am ridicat privirea și i-am văzut în ușă pe Radu și Razvan, ambii se holbau la noi frecanduși pulele sculate, nu știu ce era in mintea mea atunci, am simțit o dorință nebuna de a avea pe toți trei in mine și i-am facut semn să se apropie iar pe Leo l-am impins inapoi la pasarica si i-am zis sa nu se oprească.
Bâieții și-au golit sculele, doua pule mari , groase și apetisante, erau chiar in fața mea, le frecam bine și nu stiam cu care sa incep, Radu a preluat inițiativa și mi-a impins”o spre gura, trăgand de capul meu și din prima aproape am inghițito pe toată, simtind capul pulii adanc in gat si ouale lui cum se lovesc de obraz, apoi o scotea incet și iar o baga, am trecut si la pula lui Razvan era lafel de dulce .
Cat eu sugeam baietilor Leo s-a ridicat,și-a scos pula lui groasa din pantaloni și a inceput să o plimbe de la anus spre clitoris și invers, stimuland astfel o dorință extraordinara, am scos pula lui Razvan din gura si am țipat de placere, ”- Fute-mă te implor !!! ” l-a introdus foarte incet, am simțit capul pulei, era gros si fierbinte, milimetru cu milimetru el intra, mi-o baga incet dar sigur. mi-o baga adanc pana la ouă.
Sugeam pulele baietilor cu atata pofta de nu ma puteam opri, le frecam , le scuipam și incercam sa le inghit cat mai adanc,
Leo m-a ridicat și m-a urcat deasupra lui, din pizda mea se scurgea suculeț pe pula lui, labiile umflate au cuprins toata grosimea sculei si el ritmic ma penetra cu spor, o simțeam foarte adanc in mine, ceea ce imi aducea foarte multa placere.
Cat o sugeam lui Radu și Leo ma penetra in pizda, Razvan mi-a șoptit dacă o vreau in fund,
„ - uuu Razvane sigur ca da, doar să fi...



    Login