Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataREGASIREA TINERETII
Autor : saqqqara - 2013-10-08
Citita de 31619 ori - Nota 8.21 (185 voturi)
- E bine Mami?
- Ahhh…, daaa, ce pula buna ai…, asaaa… adanc, baga-o adanc, asaaa…, am gemut infundat in timp ce imi miscam bazinul raspunzand atacurilor violente cu care Sergiu parca dorea sa-mi rupa pizda, pe care curand mi-a umplut-o cu sperma lui delicioasa.
Ca de fiecare data in ultimile trei luni si in dupamasa despre care vreau sa va povestesc eram dornica sa-mi primesc portia de futai cu care el, cat se poate de des, ma face o curva nesatula de pula, trezindu-mi, acum la maturitate, instincte ascunse de nimfomana.
* * *
Din vara, de cand mi-o trag cu el simt ca mi-am regasit tineretea. Daca eu am sarit de 39 de ani si sunt divortata de peste 10 ani, el are numai 21 si-mi este student. Lipitura s-a facut neasteptat intr-o tabara de relevee la cateva biserici de lemn din nordul Olteniei la care participam cu 11 elevi ai mei. In a doua seara, am facut un foc de tabara stropit cu multa vodka. Pana atunci in general politicos si rezervat, chiar aparent timid in public, la sfarsitul petrecerii vazandu-ma cam ametita s-a oferit sa ma conduca la cortul meu intrand si el dupa mine. M-a ajutat sa ma dezbrac, ramanand cu chilotii si sutienul pe mine, acoperiti neglijent de o bluza scurta, iar eu bine dispusa am facut cateva glume cu doua intelesuri.
- Copilas dragalas, hai fa pasi pe covoras ca te asteapta fetitele afara!
- Zau, chiar asa, una e chiar aici! mi-a raspuns el promt si razand a sarit pe mine si m-a intins pe spate. Imbracat numai in niste boxeri i-am simtit imediat barbatia care a inceput sa creasca repede in dimensiuni frecandu-se de un bulan al meu.
- Baietel ce faci?… , raspunsul lui Sergiu a fost un sarut apasat, bagandu-mi limba intre buze, in timp ce cu o mana a fortat intrarea intre craci si dovedindu-se expert a ajuns repede sa ma frece pe la pizda. Am dat sa ma opun, dar tipul delicat de mai inainte a devenit brutal si m-a blocat.
- Hei Mami stai cuminte!
- Segiu… ! am incercat eu sa spun, dar el era deja cu doua degete in pizda mea, si-a apropiat capul de al meu si mi-a suierat hotarat:
- Vreau sa te fut …, ranji el ca un satir, …nu-mi simti pula ?
- Sergiu, opreste-te… ! dar in glasul meu era mai putina indignare, vorbele lui directe si vulgare mai mult incepeau sa ma excite.
- Esti uda fa…, si-si scoase degetele din pizda si m-a pus sa le ling ,… asaaa…, hai sa te incinga baiatu’ !
- Golanule…, am raspuns eu si mai moale.
- Pune mana aici…, sa simti cu ce vreau sa te fut… si m-a tras de o mana pana mi-a bagat-o in boxeri. Cand i-am atins pula care se intarise bine am fost socata de dimensiuni, nu numai lunga, dar si foarte groasa, cu un cap inconjurat de un gland proieminent, simtindu-ma ca electrocutata.
- Frec-o …, hai beleste-i capul.... Parca cazuta in transa am inceput sa-i fac un pic de laba, imi placea, eram din ce in ce mai excitata de madularul fierbinte pe care-l aveam in mana si instant orice retinere a fost inhibata de dorinta de a-si baga in mine mandretea aia de pula, devenind pe neasteptate dornica sa fiu fututa cat mai repede de ea. La varsta mea incercasem mai multe pule, dar cea a lui Sergiu simteam ca are ceva atat de pervers si nu-i puteam sa-i rezist. Brusc m-am intors intre cracii lui, i-am tras boxerii de pe el si i-am luat-o in gura. Incitata de mirosul intepator de pula, din prima i-am curatat-o de branzica din jurul capului pulii. Mai tarziu mi-a spus ca de cand ma vazuse a simtit ce curva zace in mine si totusi in seara aceia a fost surprins de lacomia cu care i-am facut prima muie. Si el a rezistat mai bine de 10-15 minute. Tinandu-ma strans de cap si-o baga in gatul meu pana la radacina, facandu-ma sa grohai de placere, iar balele imi curgeau siroaie pe barbie. Nici eu nu-i ramaneam datoare impingandu-ma cu gura in pula lui. Foarte repede am inceput sa simt primul orgasm pe care l-am stimulat frecandu-mi pizda cu degetele de la o mana, iar cu cealalata imi ciupeam sfarcurile erecte ale mamelelor. Din cand in cand mi-o scotea din gura lasandu-ma sa respir un pic, dar si atunci nu-l neglijam sugandu-i coaiele mari si grele de sperma. Apoi s-a lasat si el in genunchi in fata mea, sarutandu-ma patimas…
- Ah ce-ti miroase gura a pula …, a exclamat el exicitat, dupa care nu stiu cum au zburat dupa mine bluza si sutienul eliberandu-mi mamelele mari, care in ciuda varstei se mai tin obraznic de tantose.
- Ce tate ai fa, bune de pula… si a inceput sa mi-le mozoleasca cu gura pentru ca apoi sa-si propeasca pula intre mamele frecandu-o repede. La un moment dat am auzit cum gafie din ce in ce mai sacadat si-a luat pula in mana incepand sa-si faca o laba frenetica.
- Imi vine…ahhh…daaaa…ciocul mare…, hai fa ciocul mare. M-am conformat scurt asteptand stropii de nectar sa-i tajneasca din capul pulii.
Cu capul dat pe spate, corpul sau de efeb superb parea si mai frumos, cu musculatura incordata tremurandu-i toata de placerea ejacularii abundente care nu a intarziat sa vina. Brusc fata si gura mi s-au umplut de smantana lui calduta facandu-ma si pe mine sa gem de placere. Scurt m-a apucat de par, mi-a dat capul pe spate sarutandu-ma patimas si sorbind-mi balele amestecate cu propria sperma.
- Esti buna fa, cred ca nu mi-a facut niciuna o muie asa de meseriasa…, apoi m-a impins din nou pe spate, a tras chilotii de pe mine si...
- Bulanele sus, cracaneaza-le bine…, trage fa de ele…, stimulandu-ma si cu cateva plesnituri peste buci.
- Ahhh…bruta mica… !
- Zgura ta de curva…, imi raspunse acompaniindu-se cu inca cateva palme pe care mi le-a aplicat fara mila peste cur, facandu-ma sa tresar mai mult de placere decat de durere, tremurand toata dornica sa-i ofera cat mai multa placere, …asaaa…, acum trage-te de buze…, ahhh ce pizda buna ai…, epilata, bravo…, ce curva esti… si lindicul super…, a mai comentat el satisfacut, ciupindu-l de cateva ori facandu-ma sa-mi tresara bazinul de placere…, iti place…, si a continuat sa ma frece pe lindic…, asa misca din cur…, o si ce gaoaza avem…, daaa…, super, si fara alte comentari si-a bagat capul intre cracii mei si a inceput sa-mi linga piza in timp ce imi incerca gaura cafenie cu degetele. De data asta l-am apucat eu de chica sa bogata si i-am infundat fata in pizda.
- Asaaa…, linge, linge bine, ahhh…, nebunule, musca-mi lindicul, ahhh…, daaa…, ce bineee, …daaaa…, fute-ma cu limba, fute-ma asaaaa. Din cand in cand cobora cu limba pana la gaoaza, o flecma si apoi o lingea cu spor, facandu-ma sa plonjez intr-un nou orgasm si sa imi misc de jos in sus bazinul dornica sa nu scap nicio limba care imi dezmierda gaurile pizdei si ale curului.
- Nu mai pot, hai iti vreau pula in pizda, bag-o toata…, fute-ma, fute-ma acum… Tremuram toata, dar Sergiu a mai continuat cateva minute sa ma linga la fel, facandu-ma sa explodez de dorinta.
- Haaai, te rog fute-ma …, te rog infige-mi pula in pizda. Pe neasteptate Sergiu s-a ridicat dupa mine, m-a intors cu fata in jos, m-a ridicat de mijloc facandu-ma sa stau cracanata in genunchi, cu o mana m-a apasat pe gat asezandu-ma cu umerii pe saltea si cu cealalalta m-a plesnit din nou peste buci.
- Asa fa, curul sus…, sa-ti dea baiatul pula …, apoi m-a calarit pe la spate jucandu-se cu pula pe crapatura pizdii. Ma inebunise si-l asteptam sa intre in mine. In sfarsit i-am simtit capul pulii intre buzele pizdii, apoi cum ma apuca de mijloc si ma trage brutal spre el, toata pula lui nesimtit de mare infigandu-se in mine pana la coaie dintr-o singura data, urmata de miscari rapide care parca ajungeau pana in stomac.
- Auuu… ahhh… ! am tipat gutural, dandu-mi lacrmile, auuu…, daaa…, abia reuseam sa bagui stapanita din ce in ce de mai multa placere, transformata treptat intr-un orgasm pe care-l doream nesfarsit!
- Ce ai fa… raspunse el accelerand ritmul…zi curva nu-ti place ?
- Ahhh…, daaa…, asa, fute-ma, asaaaa…raule, fute-ma, ii raspundeam eu, facand totodata miscari din bazin si incercand sa-i prind pula cu menghina pizdii, obligandu-l la contre cat mai puternice.
A urmat o noapte de orgie, marcata de gemetele mele de placere scoase fara nicio retinere ca putem fi auziti din corturile vecine. Sergiu era de neobosit si dupa numarul din pizda mi-a spart si curul. La inceput am fost ingrozita cum am sa i-au in gaoaza pula lui monstruasa. Dar el, mult mai tandru de cat fusese cand mi-a bagat-o in pizda, mi-a pregatit atent gaoaza dandu-mi o serie lunga de limbi, dupa care m-a luat pe la spate, mi-a bagat capul pulii in rozeta. Dupa cateva incercari nereusite mi-a astupat gura cu o mana si cu cealalalta si proptit pula la gaurica. Tremuram toata de frica, dar nu am opus rezistenta, i-o doream totusi in mine. Cu o miscare scurta, dar foarte puternica si-a impins capul pulii in curul meu facandu-ma sa urlu de durere sau de placere, nu mai stiu. Fara sa ezite Sergiu s-a impins si mai mult in mine simtind cum pula lui imi aluneca in rect, urmata de o serie de lovituri de ciocan care m-au adus din nou in extaz. Apoi a continaut punandu-ma in patru labe si futandu-ma in cur ca pe o catea pana cand s-a desertat intre buci. Ma simteam ca o carpa, dar eram fericita incat nici nu stiu cand am adormit.
Dimineata m-am trezit foarte bine dispusa si am iesit din cort acoperita numai cu un prosop in jurul bustului. Tinerii mei companioni erau in lacul de langa tabara, unde se balaceau la nudul gol.
- Hei profa, , imi stiga una din fete iesind din apa si tragandu-mi fara jena prosopul de pe mine, …ce misto arati…, rase ea admirativ…, nu vii sa inoti cu noi ? Raspunzand afirmativ m-am aruncat in apa, am facut cateva miscari de inot si apoi am inceput sa ma spal discret pe la pizda si cur curatandu-ma de urmele de sperma pe care le m-ai simteam pe mine.
- Vrei sa te ajut ? imi spuse Sergiu care se apropiase de mine si incerca pe sub apa sa-mi intre cu o mana intre craci.
- Sa nu exageram.
- Care-i problema nu vezi ca toti sunt perechi, azinoapte si ei au facut ce am facut si noi.
- Hai gata, lasa si tu pe diseara, daca eram si cu fi-mea dupa mine?
- Ai o fata ?
- Da, Adina, are 17 ani, e la liceu, n-a vrut sa vina aici, s-a dus la mare.
- Singurica ?
- Ce curios esti !
- Ei si ce daca !
- A plecat in gasca la Vama Veche.
- Nu-ti e frica ca si ea ca si noi… ?
- Da se fute de mai bine de un an. Auzi Sergiu eu sunt o femeie normala, cred ca te-ai convins. Nu am secrete cu fata mea. Eu am invatat-o cum sa se poarte ca sa-si traiasca tineretea. Imi pare bine ca se fute cu un coleg. Ca si mine are un sterilet in pizda ca sa-i intre in ea cata sperma vrea. Acum gata, strangei si pe ceilalti si la treaba, cautand sa devin profesoara riguroasa dintotdeauna.
Saptamana care a urmat a trecut fulgerator, a fost ca in rai, cu zile de munca si nopti fierbinti, Sergiu ramanand sobru in timpul zilei si devenind irezistibil odata cu apusul soarelui. Dupa aceea in Bucuresti ne vedem regulat, dar fara ca pana acum sa mai aducem vorba de fata mea, cu atat mai mult fara sa-o cunosca, pana in dupamasa de care povesteam la inceput.
* * *
- Hai pune-te capra…, imi ordona Sergiu, iar eu m-am executat promt… unde-o mai vrei fa ?
- Unde vrei tu iubitule, daca ai avea doua pule…, imediat am simtit usturimea catorva palme pe care mi le-a aplicat pe buci cu o mana, cu cealalalta cautand ceva printre asternuturi.
- Ce curva esti, nesatul-o ! Curand am simtit cum ma freaca intre buzele pizdei cu pulanul gros din jely negru, jucaria noastra nelipsita, mai groasa decat pula lui, pe care mi-o infigea deseori cand in pizda sau in cur. In scurt timp am simtit cum monstrul din plastic imi patrunde in pizda rasucindu-l cand in stanga, cand in dreapta, forandu-ma cu venatura lui proieminenta, fixandu-l bine in adancul tainic al pizdei.
- Ahhh…, ce bine e…, ce-mi place, hai baga-mi si carnea ta tare in cur, hai…, am mai apucat sa spun, cand cuprinsa de placerea unui orgasm pe care simteam ca ma cuprinde mi-am dat capul pe spate. Dar, surpriza, prin deschizatura usii de la dormitor am zarit cum se misca o umbra in semiobscuritatea holului de la baie. Devenita mai atenta am deslusit conturul fetii lui Adina.
- Wops, a venit Adina !
- Care Adina, a raspuns nelamurit Sergiu.
- Fi-mea boule! … Adina nu aveai scoala? Am intrebat eu in timp ce ma ridicasem in genunchi, usor cracanata uitand de jucaria care-mi iesea din pizda.
- Jumatate din program s-a suspendat.
- Suspendat pe dracu, chiulesti.
- Nu Mami, suna pe cine vrei!
- Lasa, lasa, ce te holbezi asa !
- Arati asa de misto cu pulanul ala negru intre craci.
- Obraznico…, am tipat eu tragandu-mi din pizda jucaria acoperita din plin de sucurile mele amestecate cu sperma primita cu putin timp inainte de la Sergiu.
- Hei, de ce ma faci obraznica, nu m-ai invatat tu cum sa mi-l bag in pizda. De ce te enervezi, tu mi-ai spus ca o femeie arata cel mai bine dupa ce a fost umpluta de sperma unui futai sanatos. Dar dupa cum arati depaseste cu mult ce ziceai. Incurcata nu-m stiut ce sa-i raspund.
- Bine las-o asa Mami, ma retrag, nu vreau sa va mai deranjez. Oricum esti mai frumoasa ca niciodata cand te misti in pula…, a mai spus Adina dand sa plece, … te pup !
- Stai draga se poate, puteai macar sa faci prezentarile…, interveni Sergiu, care o dezbraca din priviri pe Adina, iar ea era cu ochi la pula lui.
- Du-te in camera de zi, venim si noi imediat.
- De ce Mami, las-o sa vina langa noi.
- Vrei sa ma vada cum ma futi ?
- Ei bravo, ea te-a si vazut deja, nu vrei sa-o vezi si tu pe ea cum se misca in pula mea, ce zici pasarica mica ? rase Sergiu…, hai vino aici. In primul moment am ramas interzisa, dar dupa aia mi-am zis ca mai bine o fute de fata cu mine decat pe ascuns, dupa cum se priveau era clar ca nu are scapare. Profitand de ezitare Adina se arunca pe pat, intre cracii lui Sergiu.
- Nu te supara Mami i-o vreau si eu.
- Ah, curva mica…, am apucat eu sa mai spun, ca Adina si ajunsese cu gura la pula lui Sergiu.
- Ce mare o ai ! In situatia data mie nu mi-a ramas de cat sa incep sa o dezbrac.
- Stai fa sa scot textilele dupa tine. Adina se rasuci de cateva ori si ajutata de mine in cateva momente era goala pusca, etalandu-si corpul subtire, cu forme adolescentine, cu un cur si mamele mici, in curs de formare, care contrastau cu formele mele de femeie implinita.
- Excelenta pustoica ai Mami…, a exclamat Sergiu, … si ce pizda avem ! Adina se baga din nou intre cracii lui si se apuca sa-i faca o laba buna.
- Asaaa…da, te-a invatat bine ma-ta, freac-o, freac-o bine ! Hai linge-mi si pula sa vezi ce gust are si pizda ma-tii, e plina inca de sucurile ei…, rase Sergiu.
- Ihiii
- Zau, hai treci si linge-o si pe ma-ta in pizda…, zise Sergiu apucand-o de cap pe care i l-a bagat intre cracii mei, … asa linge si aici, e moarta ma-ta dupa limbi.
- Stiu, are Mami o pizda asa de buna…, a apucat sa mai spuna Adina pana cand Sergiu i-a infundat fata in pizda mea, facandu-ma sa tresar de placere.
- Asa fata mamii, fa-o cum stii ca-mi place, baga-mi limba in pizda, asaaa…, daaaa…! Adina totusi nu a insistat prea mult intorcandu-se la pula lui Sergiu pentru o noua repriza de data asta de muie adanca.
- Priceputa fii-ta…, bag seama ca nu-i prima data, a gemut Sergiu. In curand pustoica a revenit din nou cu limba in pizda mea, pentru ca in urmatoarele 15-20 de minute sa ne ia la lins cand pe unul cand pe celalalt. La un moment dat, cand Adina era cu toata pula lui Sergiu in gura, nu am mai rezistat, am intors-o cu curul in sus si fara s-o intrerup din muie, m-am asezat cu fata intre bucile si am inceput sa-i ling gaoaza si pizda din care curgeau sucurile placerii.
- Asa Mami incalzeste-i gaurelele ca in curand vine baiatul sa-le largeasca cu pula. Adina n-a mai avut mult de asteptat ca Sergiu m-a tras deoparte, iar el s-a pus pe spate.
- Hai fa calare sa te traga baiatul in teapa. Adina dovedind ca nu o face pentru prima oara, asezandu-se cu fata spre el, l-a calarit dezinvolta. Cand Sergiu a vrut sa-si potriveasca pula la pizda ei, sub privirile mele incantate, Adina i-a dat mana la o parte, i-a apucat cu mana ei mataranga si-a plimbat capul noduros printre buzele pizdei si apoi a proptit-o bine lasandu-se in jos pana cand pula a intrat in ea pana la coie.
- Auuu…, ahhh… ce groasa e, daaa…, a gemut ea in timp ce Sergiu i-a raspums cu cateva contre puternice.
- Te doare fata mamii…, am incerat eu sa o ajut in timp ce-i cautam gura ca sa i-o sarut.
- Ce bine eee…, ahhh…, fute-ma, fute-ma asaaa… ! raspunse ea incepand sa-i sara in pula ca o turbata. Excitata de ce a ce vedeam mie nu-mi ramasese decat sa-mi frec pizda ajutata de pulanul din jely pe care incercam sa mi-l misc in acelasi ritm cu care cei doi se futeau in fata mea. Dupa un timp Sergiu a ridicat-o pe Adina dupa el, asezand-o alaturi si m-a tras de o mana.
- E randul tau sa treci la aparat. M-am saltat imediat si l-am calarit tot cu fata spre el si cu aceleasi miscari ca ale Adinei eram cu pula lui Sergiu in pizda, saltand inebunita de placere. Dar doream mai mult, asa ca m-am apl...



    Login