Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

reala...
Autor : doprea69xx - 2013-02-19
Citita de 9039 ori - Nota 6.06 (16 voturi)
Noi am inceput aceste experiente in urma cu vreo 11 ani pe cand nu eram casatoriti si nici nu existau atatea site-uri de swing, matrimoniale sau mai nustiu de care. Erau doar acele rubrici de matrimoniale de la mica publicitate, iar corespondenta o ridicai de la redactie.
Nu am pus in aplicare pana ce nu ne-am casatorit. Ei ii era frica de reactia mea.
La inceput sotiei i-a fost frica s-o faca normal si daca era cu prezervativ. Ii era frica sa nu se rupa gumita si sa ia boli ori sa ramana gravida.
Dupa ce a aparut internetul mi-am facut profil pe un site de socializare si de acolo am primit mai multe mesaje de la diferiti tipi. Unii mai seriosi, altii mai putini. Asa l-am cunoscut pe Alex, un tip cu care am mers sa ma intalnesc eu intr-o sambata seara la o statie de tramvai.
Tipul era la 1,90 m , satin, ochi albastrii, corp atletic, umblat prin Olanda, deci in tema.
Am sunat-o pe Simona, pe care o lasasem acasa, sa se pregateasca ca am gasit un tip cu loc de intalnire, sa vada daca ii place.
Pana ce mergeam dupa nevasta, Alex trebuia sa se duca dupa cheile de la o locuinta.
Alex ne-a luat cu masina si ne-a dus intr-un apartament de la ultimul etaj ce era gol, fara mobila in afara de un frigider in bucatarie si o saltea dintr-o camera.
Mariana era destul de timida, asa ca Alex a pus o muzica sinfonica la un casetofon ce statea pe un scaun de lemn. Ca sa nu se vada de afara a pus o patura in geam, apoi a inceput sa o incurajeze.
Mariana o mai facuse, doar oral cu altii, si acum eu ii propusesem sa o faca macar anal, daca nu vrea sa o faca vaginal.
L-am rugat pe Alex sa ne lase singuri sa mergem la baie si apoi sa incepem noi doi, dupa care sa se alature si el. A fost de acord, si a plecat la bucatarie.
Dupa ce am mers la baie si ne-am facut cate un dus. Am revenit in camera si am inceput sa ne sarutam in picioare. In acel moment a venit Alex si a prins-o pe la spate.
Apoi ne-am intins pe saltea, ea statea pe burta intinsa si ma sugea pe mine, iar Alex care isi pusese prezervativ mai si facuse rost de un gel alunecos incolor ii baga penisul intre fese cu intentia de a patrunde anal, asa cum ne intelesesem de la inceput. Smecherul ii bagase o perna sub bazin astfel incat nevasta sa stea cabrata cu fundul in sus. Ale...



    Login