Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataReala
Autor : ynotp - 2019-11-17
Citita de 15101 ori - Nota 8.10 (84 voturi)
Nu prea imi place sa scriu sau sa povestesc pentru ca eu cred ca trebuie sa ai o anumită înclinație, insa m-am hotărât sa va povestesc ultima mea întâmplare.
Asa ca înainte de toate sa descriu puțin personajele si momentul. Ce va povestesc s-a întâmplat acum cateva zile.
Personajele: eu - Antoine, 44 ani, un tip frumos la tinerețe, cu ochii albaștri si șarmant, dar care in ultimii ani s-a cam îngrasat. In timpul facultatii am fost un “Casanova” si nu am ratat nimic de la viața: swing, fetish, etc, cred ca nu a fost ideea sau dorința care sa nu o incerc. Dar, cum face sa fie viața, m-am îndrăgostit si casatorit cu o fata frumoasa, Maria, cuminte si care încă considera si acum sexul un subiect taboo.
Prietenii noștri: Mihaela in cei 20 de ani de când devenise femeie măritată nu fusese cu niciun alt bărbat in afara soțului ei și, deși era foarte lipsită de experiență sexuală, avea o mare dorință sexuală. Fusese educata sa se păstreze doar pentru soțul ei si niciodată sa nu calce strâmb. Are părul roșcat, drept și lung până la mijlocul spatelui. Pielea îi era alba și sanii mici. Are ochii verzi și buzele pufoase, iar fundul ei frumos și aproape perfect. Căsătorită cu Alin, un tip șters, glumeț, dar cam mototol, dar cu situație materială foarte buna.
Ne-au invitat la ziua Michaelei. Locuiau la marginea orașului intr-o vila imensa. Eram decât noi 4. Am povestit, am băut, am ras. Spre miezul nopții am vrut sa plecam . Eu băusem si nu mai puteam pleca cu mașina. Am încercat sa găsim un taxi si nu am reușit.

- Eu zic sa Rămâneți la noi. Dormiți si plecați mâine, spune Mihaela.
- Ok, hai sa facem asa, zic eu.

Se făcuse 3 dimineața si nu puteam dormi. Maria, soția mea dormea. M-am ridicat si am ieșit din camera cu gândul sa ies sa fumez o Țigara. Am trecut pe lângă camera lor si o aud pe Mihaela.
- Măcar de data asta sa nu fi ejaculat in 2 minute. E ziua mea. Tu îți dai seama ca eu nu am avut niciodată un orgasm.
- Iubita, ce sa fac, sunt un dobitoc, dar dacă ma excit repede. Hai, Vino sa te sărut si ling pana te liniștești.
- Lasă-ma, nu mai am chef de nimic. Ma duc sa fumez o Țigara.

Am fugit repede afara sa nu își dea seama ca am auzit totul. Mi-am aprins o Țigara si priveam cerul. Era cam frig. Pula mi se întărise si coaiele le simțeau umflate in urma discuției la care asistasem.
Mihaela a venit nervoasa, a aprins o tigare. Nu m-a văzut. Își luase un halat de baie pe ea si fuma, dar deja începuse sa tremure ca era totuși frig. M-am apropiat de ea si am luat-o in brațe:
- Îți este frig?
- Ce faci? Nu dormi?
Fumam amândoi, ea in brațele mele, cu spatele la mine. Eu, fără sa imi dau seama, începusem sa o mângâi, o sărutam ușor pe ceafa. A lăsat mâna in jos si mi-a pus-o pe pula.
- Uau, ce mare e! a reușit sa exclame si s-a întors și a început să mă sărute, această fată dorea cu adevărat pula mea Sau era beata si nu știa ce face? Am intrat in living. Ne-am sărutat și m-am întins pe pat.
Mihaela a încetat să mă sărute un minut.
- Sper să nu crezi că sunt o curvă, dar n-am fost fututa de mult si sunt foarte excitată. Si sa stai liniștit, Alin doarme si cred ca si Maria ta la fel, doarme dusa.
- Nu, nu cred nimic, cred că ești sexy și abia aștept să-ți fut pizda, am spus si am început sa ii sărut sânii.
- Doar ca nu poți să ejaculezi în păsărică, nu vreau să rămân însărcinată, m-a implorat ea. Si nici nu avem prezervativ la îndemâna, asa ca te rog sa ai grija.
- OK, nu o voi face. Nici eu nu am intenția sa te las însărcinată.

Mihaela și-a îndepărtat halatul expunându-și țâțele și am început să le masez ușor în timp ce gemea. Ea început să mă sărute și să-mi sugă sfârcurile. M-am simțit grozav și m-a făcut să mi umfle și mai mult pula. I-am frecat încet fundul și mâna mi-a alunecat încet spre anusul ei, în timp ce-și punea păsărică pe pula mea și am introdus degetul în fundul ei, în timp ce se balansa înainte și înapoi.

Respirația Mihaelei a devenit rapida, în timp ce degetul meu a alunecat mai adânc în fundul ei. A încetat să mă sărute și s-a dat jos de pe mine. Pula mea strălucea de la sucurile ei. S-a târât din nou spre mine și am început să ne sărutăm din nou. Mi-am introdus degetul în fundul ei in timp ce păsărica ei imi tachina pula. Mihaela își freca păsărica umedă de pula mea și am putut să simt umezeala ei, precum și să aud cum pizda ei face zgomote. Am vrut să ii ling pizda și i-am spus că vreau să o gust și ea poate să se întoarcă și să-mi sugă pula. Mihaela nu a pierdut timpul și înainte să apuc sa ma dezmeticesc, pizda ei umeda era pe fata mea. Am început să-i inhalez mirosul și i-am putut simți micile mâini în jurul pulii mele. Pizda ei era umflată și roz și am bagat limba direct înăuntru. Primul pâlpâit al limbii mele a făcut-o să tipe și a început să sugă capul pulii mele. Mihaela era cu toată pula mea in gura ei superba, iar eu eram înnebunit de cât de dulce era pizda ei.

I-am supt clitorisul cu o presiune constantă în timp ce ea gemea și puteam să simt că gura ei înglobează mai mult pula mea în timp ce eu ii sugeam clitorisul ca pe o acadea. Mihaela a început sa imi sugă testiculele.
Atunci eu m-am concentrat cu limba in anusul ei. Asta a condus-o brusc la orgasm și în curând a rămas cu pizda pe fata mea încercând parca sa se frece de toată fata mea. Pizda se închidea si deschidea spasmodic si o simțeau pulsând in timp ce ii curgea din ea un lichid dulce acrișor. Am simțit-o cum mi-a apucat pula cu ambele mâini și să înceapă să mă lovească în timp ce a supt și a început sa ma frece violent în timp ce pula mea a început să ejaculeze in gura ei. Mihaela mi-a înghițit sperma si continua sa ma sugă . Am continuat să-i ling păsărică și ea gemea din ce in ce mai tare. Pula mea era in continuare tare sub presiunea limbii ei.
- Vreau sa ma futi, mi-a sporit ea. I-am supt sânii ea și s-a urcat cu pizda pe pula mea, sărind în sus și în jos pula mea. Simțeau ca imi voi da iar drumul dar vroiam sa ii ofer mai mult. Asa ca am oprit-o, Am așezat-o pe spate, la marginea patului. Am vrut să mă uit cum pula mea intra in micuța ei pizda si sa-i văd fata in timp ce o fut. Imi frecăm pula de fanta ei umeda fără sa o pătrund. Ma jucam cu ea. Mihaela gemea in acest timp si încerca sa se împingă cu pizda spre pula mea pentru a o pătrunde. Pizda ei era atât de strâmtă ... încât se simțea fiecare Vibrație a corpului ei. Simțeau cum întreaga ei pizda este forțată in jurul pulii mele. Am așteptat puțin pana s-a obișnuit cu grosimea mea si am împins brusc. Am intrat tot in ea.


În timp ce cocoșul meu a alunecat mai departe spre ea, a tresărit, întrucât își răspândea micuța păsărică. Am avut amândouă gleznele în mâini în timp ce i-am împins picioarele înapoi să-mi văd cocoșul intrând în pizda. S-a simțit atât de incredibil și a reacționat ca o femeie simțind plăcere, precum și durerea de a fi întinsă.

În cele din urmă, cocoșul meu a fost până în interiorul ei și a gemut. Jur ...



    Login