Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRazbunarea lui Oana
Autor : slingblade - 2019-11-09
Citita de 13725 ori - Nota 7.71 (48 voturi)
Era a treia oara cand luam muie in dimineata asta. Pula alunecoasa intra adanc in gat. Din cauza asta nu puteam sa respir decat in ritmul penetrarii. Stateam in genunchi in mijlocul celulei. In spatele meu astepta randul un alt detinut. Ultimul. Acum doi ani in urma situatia in care ma aflam mi s-ar fi parut ingrozitoare, dar acum nu ma deranja deloc. Din contra. Dar cum s-a ajuns aici?
Acum mai bine de doi ani am cunoscut-o pe Oana intr-un club. Era o blonda focoasa de 1.72, plina de energie si cu niste sani de toata frumusetea, studenta in ultimul an la drept. Mai era si genul de femeie dominanta care simtea nevoia sa controleze tot. Dintr-un motiv pe care nu l-am lamurit se pare ca din toti barbatii care ii faceau curte cel mai mult ii placea de mine. Eu eram opusul lor, introvertit si nu aratam grozav deloc. Relatia a vansat destul de mult, singurul motiv din care am continuat era pentru ca mi se parea foarte tare sa fiu cu o asemenea femeie. Evident, ea avea ganduri mai serioase. Firea ei dominanta se manifesta tot mai mult. Faceam tot timpul ce vroia ea si incepusem chiar sa ma imbrac in stilul care ii placea ei, mai intai prin sugestii discrete iar apoi mai direct.
Problemele au inceput sa apara dupa ce am cunoscut-o mai bine pe sora ei, Alina. Ea era exact opusul lui Oana. Mica de statura, slaba, introvertita si cu o personalitate stearsa. Mereu invidioasa pe Oana pentru succesul pe care il avea la barbati. Pe mine Aina ma atragea mai mult, si cu timpul am inceput sa ne apropiem, pentru ca ne intalneam destul de des acasa la Oana. Dupa cateva saptamani flirtul a devenit destul de serios, cu saruturi si imbratisari cand Oana nu era acasa, pana intr-o zi cand inevitabilul s-a produs.
Oana a sunat ca intarzie cateva ore, si atunci am inceput sa ma uit la un film cu Alina care era si ea acasa. Filmul avea scene bdsm si am inceput sa discutam pe tema asta, Alina sugerand ca i-ar place asa ceva. Fara sa stau prea mult pe ganduri am luat-o de mana si am mers in dormitor. Aici i-am spus sa se aseje cu fata la perete in genunchi. Alina s-a conformat imediat. Asta m-a starnit si mai tare. I-am spus sa tina mainile ridicate deasupra capului. Iarasi alina s-a conformat. Dupa un minut vedeam cum corpul ei slab incepea sa tremure din cauza efortului. Toate astea ma excitau la maxim. Era exact opusul Oanei. Era o femeie care se supunea de buna voie. Nu ca Oana, cu care trebuia sa ma lupt ca sa obtin ce vreau. Vulnerabilitatea Alinei a inceput sa ma excite tot mai mult. Am gasit un cablu cu care i-am legat mainile dupa care am pus-o in spatele unei canapele. Capatul cablului l-am legat sub canapea in asa fel incat Alina statea aplecata in fata, peste canapea. Docilitatea ei ma scotea din minti. Mi-am dat jos cureau si i-am pus-o pe post de calus, strangand-o la maxim. Acum nu mai putea sa vorbeasca iar in curand saliva a inceput sa ii curga din gura deschisa. M-am dus in spatele ei si i-am dat jos pantalonii. Stiam ca nu e ok ce fac dar cand Alina si-a departat cuminte picioarele nu am mai rezistat. Mi-am dat jos pantalonii si am inceput sa o penetrez. Era deja uda, semn ca ii placea tratamentul. Am inceput sa o patrund tot mai tare, ea tragea mainile incercand parca sa scape. Vedeam cu cablul ii intra adanc in piele dar nu mai avea nici o scapare acum. Aveam o erectie de toata frumusetea care o penetra tot mai adanc. Cu mainile ii tineam soldurile si nu era nici o posibilitate sa ma mai opresc. Cu cateva miscari mai puternice am ejaculat adanc in ea, dupa care m-am oprit. Alina si-a lasat capul in jos si a incetat sa se mai incordeze, invinsa parca.Dupa asta am plecat acasa, fara sa o mai astept pe Oana. De aici lucrurile au inceput sa se complice.
A doua zi politia a sunat la usa si m-au luat la sectie. Incurand am aflat si ce se intamplase. Eram arestat pentru suspiciune de viol. Alina i-a spus totul Oanei. A facut-o intentionat, din cauza invidiei pe care o avea fata de ea. Oana cum era foarte impulsiva nu era deloc genul de femeie care sa se lase inselata. Ca de obicei a luat initiativa si au mers sa depuna o plangere. Cum Oana era in domeniul juritic a stiut exact ce sa faca. Au fost pana si la medicul legist care a constatat urmele de la cablu si calus si a luat probe de sperma. Ca sa fie sigure ca nu am nici o sansa sa scap, Oana a declarat si ca a venit acasa in timp de eu o violam pe Alina si ca a vazut totul. Oricum nu aveam cum sa dovedesc contrariul.
Procesul a fost scurt. In urma cu cativa ani legislatia pentru infractiuni sexuale s-a inasprit drastic. Acum era suficienta doar marturia victimei pentru o condamnare. Din cauza asta se faceau multe abuzuri. La ultima sedinta am fost adus cu catuse la maini in sala. Anterior deja a trebuit sa marturisesc exact ce s-a intamplat. Desigur ca nimeni nu a crezut ca o fata asa sensibila ca Alina si-ar fi dorit un astfel de experienta. Oana condusese personal acuzarea. Imbracata cu o camasa alba mulata si cravata a explicat foarte convingator cum un monstru ca mine a profitat de sora ei mai mica. Stiam ca nu am nici o sansa, capcana era perfecta. La final judecatorul a citi sentinta, 5 ani la un institut de corectie. Auzisem despre aceste institute. Acum violatorii nu mai erau inchisi la un loc cu restul infractorilor. Se considera ca dupa eliberare oricum majoritatea recidiveaza. In schimb erau inchisi separat in foste spitale psihiatrice unde cu ajutorul medicamentelor si a altor metode li se dezvolta latura homosexuala. Acesta era considerata sigura varianta care asigura ca dupa eliberare nu vor mai agresa femei.
Imediat dupa ce judecatorul a terminat de vorbit, patru politisti m-au dus intr-o celula unde m-au pus sa astept. Trebuia sa vina o masina sa ma duca la institut. Dupa o vreme usa s-a deschis si inauntru au intrat doua politiste. Una din ele a scos un baston electric si s-a pregatit sa il foloseasca in caz ca as face probleme, in timp ce a doua mi-a scos catusele.
- Dezbraca-te, mi-a spus. Trebuie sa te imbraci cu astea, si a aratat o cutie de carton pe care o adusesera.
Dupa cateva ezitari mi-am dat jos toate hainele si am desfacut cutia. Inauntru erau o uniforma alba din doua parti. Bluza se incheia cu nasturi si era foarte stramta. Manecile erau scurte si parea cu cateva numere mai mici. Pantalonii erau foarte mulati si presau dureros in zona genitala. Cand ma aplecam si indoiam genunchii presiunea era de nesuportat, iar ele s-au asigurat sa ma aplec de multe ori. Dupa ce m-am imbracat una din ele a scos din cutie un calus cu bila pe care mi l-a pus strangand cureaua la maxim. Buzele erau taiate adanc de cureaua calusului. Acum stiam ce simtise Alina. Tot din cutie au mai scos un fel de ham din curele. Venea ca o bluza si imobiliza mainile la spate in mai multe puncte. Totul era echipament profesional, nu jucarii din sex shop. Nu era nici o posibilitate sa scapi din asa ceva.
Dupa asta ambele politiste au inceput sa se invarta in jurul meu multumite de realizare. Mi-am dat seama ca asteptau pe cineva. Intradevar usa s-a deschis din nou si in camera a intrat Oana! Nu imi venea sa cred ce cauta aici?
- Vad ca l-ati pregatit bine, spuse ea razand.
- Sigur nu are cum sa scape? intreba ironic.
- Nici vorba, si ...



    Login