Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ramona si pizda ei dulce 2
Autor : just4you24 - 2017-09-10
Citita de 11363 ori - Nota 3.49 (35 voturi)
Ne-am strans "bagajele" de pe plaja si ne-am dus in locul cu pricina ! - Da ai avut dreptate, zise Ramona, nici tipenie pe aici ! Bun domnule Robert, sa te vad acum de ce m-ai adus pana aici, in pustietate ! Inima imi batea deja cu putere, iar adrenalina crescuse la maxim cred. Ne-am intins prosopul si cearceaful unul langa altul, Ramona si-a dat jos sutienul si s-a intins pe spate cu fata in sus, rezemandu-se in coate.
Am ingenuncheat la picioarele ei pentru a doua oara in acea zi ! I-am luat usor in maini fiecare piciorus si i-am dat jos cu ajutorul unui prosop moale si fin, nisipul de pe talpi si degetele !
- Ce faci, o sa se puna imediat la loc, intreba ea facandu-se ca nu pricepe ce vroiam sa fac. Mi-am apropiat buzele de talpile ei si am inceput sa le sarut, tandru si duios, peste tot. - Hm, zambi Ramona, iti place sa-mi saruti talpile vad.
Am continuat cu sarutarile pana am acoperit intrega portiune a talpilor ei finute. Apoi am inceput sa-mi plimb limba pe ele. De la calcaie pana la degetele si invers.
Desenam cu limba trasee aleatoare spre incantarea Ramonei. Mi-am dat seama ca ii place ceea ce simte. Apoi am ajuns cu buzele la degetul mare al piciorului ei drept. L-am cuprins intre buze pe tot si am inceput sa-l sug. Din ce in ce mai tare.
- Ah ma exciti, gemu Ramona ! Am continuat astfel cu fiecare degetel al ei. Ramona ma privea usor excitata si placut surpinsa in timp ce sugeam minunatiile picioruselor ei. Crema protectoare intrase deja in pielea ei catifelata, astfel ca buzele mele au inceput apoi sa urce usor, pe gleznele ei fine, pe gambele arcuite, pe genunchi, pe pulpite si au ajuns in dreptul feminitatii ei ascunse acum doar de un petic negru de bumbac. Am
sarutat-o jur imprejurul bikineilor, pe burtica, pe pelvis, i-am lins usor buricul facand-o sa geama ascutit, i-am sarutat bikineii peste tot simtind deja in nari adierea incredibila a parfumului ei sexual. - Ai acceptul meu sa continui zise Ramona, indemnandu-ma sa-i descopar comoara. Inca de cand ai facut gestul acela cu inghetata de pe slip, am simtit si eu aceeasi dorinta.
M-am gandit in aceeasi clipa sa te palmuiesc sau sa-ti accept jocul ? Si cum de doua saptamani, de cand sunt in Constanta, n-am mai primit nici o limba in pizda mea cea dornica, m-am gandit ca am acum ocazia sa-mi satisfac aceasta dorinta.
Asa ca da-i drumul si fa-ti treaba asa cum stii cel mai bine. Vreau sa ma faci sa juisez aici pe nisip !
- Voi face totul pentru a-ti iplini dorinta frumoaso, am zis, si i-am scos usor bikineii. Buzele pasaricii Ramonei s-au revarsat de-o parte si de alta a sexului ei minunat.
Erau atat de voluptoase si foarte proeminente, poate cele mai mari pe care le linsesem pana atunci. Am inceput sa sarut cu pasiune fiecare particica din jurul pasaricii fetei. Imi plimbam usor limba pe labiile ei mari, atat pe dinafara cat si pe interior. Ramona gemea din ce in ce mai tare, vizibil excitata.
Buzele au ajuns in dreptul clitorisului ei micut si adormit. Limba a inceput sa danseze ametitor in jurul lui, zgandarindu-i capul din cand in cand. Am simtit cum incepe sa creasca din ce in ce mai mult. In 2-3 minute era la dimensiunea maxima a lungimii. I l-am cuprins intre buze si am inceput sa-l sug.
Ramona a scos un tipat. Ma temeam sa nu ne auda cineva, dar nu-mi mai pasa acum. Coapsele Ramonei s-au incolacit in jurul grumazului meu ca intr-o menghina. Ah dar ce dulce menghina. Ii mangaiam fesele cu ardoare, coapsele, burtica, in timp ce ea imi cuprinsese capul cu ambele maini si mi...



    Login