Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ramona
Autor : Sisi_orade - 2017-12-06
Citita de 22047 ori - Nota 5.46 (39 voturi)
Buna
Ma numesc Ramona H. si am 35 de ani, micuta 1, 55 m, bruneta. Locuiesc intr-un orasel din Transilvania, prafuit unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea. Am doua fete care sunt lumina ochilor mei. Sotul meu, Florin este inchis pentru o prostie care a facut-o la betie. Nu am sa va dau amanunte.
Cert este ca trec prin clipe grele, prin mari lipsuri. Colegele de munca ma invita in pauza de masa sa mananc din mancarea lor.
Intr-o zi cand ma intorceam acasa de la schimbul 1, am fost abordata de un barbat care avea vreo 50 si ceva de ani. L-am evitat, dar tipul ma astepta in fiecare zi. Asa ca am raspuns provocarii, avand grija sa nu fim vazuti de cineva.
Mihai statea la blocurile si era pensionar militar. Asa ca pe langa leafa mica de muncitoare mai primeam si o mica subventie de la acest tanar pensionar care lucrase la fortele militare. Numai ca aveam mari datorii si i-am explicat omului.
Vreau sa spun ca barbatul avea mari talente in ale sexului si ma punea sa fac ceea ce vedea pe net prin filmele porno.
Asa ca i-a venit o idee de am ma provoca sa fac filme in Ungaria pentru sume frumusele. Spunea ca ma machiaza aia de nu me recunoaste nimeni.
A trimis un mail la cineva de dincolo si a doua zi cand m-am dus la el la apartament a spus ca suntem asteptati pentru un casting.
Mi-am luat liber vreo 3 zile si am raspuns provocarii cu conditia sa nu se afle prin oras.
Am ajuns la Budapesta unde eram asteptati de Feri, plecat cu vreo 20 de ani in urma din Salonta. Acolo mi-a explicat ce si cum sa fac, cat era suma ce avea sa o castig. Depindea numai de mine. Asa ca am raspuns provocarii sa fac un gangbang pentru a-mi lua banii si a o intinde cat mai repede acasa la fetele mele. Dar conditia era sa nu se afle.
Asa ca am luat o masina si ne-am dus la o clinica sa-mi fac ceva analize obligatorii inainte de a incepe filmarile.
Apoi am revenit si ne-am casat la un hotel in central orasului, pregatindu-ma pentru a doua zi. A doua zi dimineata analizele erau gata asaca trebuia sa ma apuc de lucru.
Dup ace m-au machiat in asat fel incat sa nu mai fiu recunoscuta, am intrat intr-o sala unde ma asteptau partenerii. Cred ca erau vreo 12. Am incercat sad au inapoi spunand ca nu voi rezista. Dar Feri m-a linistit spunand sa beau un pahar pentru a-mi face curaj. M-am asezat pe un fotoliu in timp ce Mircea, care venise cu mine ma incuraja ca o sa se desfasoare repede si o sa merg acasa cu 1000 de euro.
-Pentru cateva ore chiar merita, a adaugat el in spirit de gluma.
Am mai stat eu cateva minute, apoi am mers la baie unde m-am analizat putin in oglinda. Nu ma recunosteam. Apoi mi-am zis:
-Fie ce o fi. Imi termin treaba si plec acasa cu banii.
M-am reintors in sala unde ma asteptau cu nerabdare masculii care dupa cate am inteles s-au inscris voluntari sa participle la aceasta actiune.
Fery mi-a spus ca trebuie sa fac ce spune ca asa o sa mearga cat mai repede, mai ales ca eu nu aveam experiente in acest fel de a lucra.
M-a luat si mi-a spus sa ingenunchez pe o saltea acoperita din piele. In urmatorul moment doi barbate au venit cu penisurile immense, unul in stanga altul in deapta in timp ce cameramanul cu luminile ma filma din fata.
Fery tot ma apostrofa sa deschid gura sis a oi iau cand pe aia din stanga cand pe aia din dreapta.
La un moment dat ametita de atata stanga – dreapta amcerut un pahar de apa. M-a...



    Login