Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPutita muchacha
Autor : irina_sx - 2015-01-07
Citita de 7894 ori - Nota 7.88 (40 voturi)
La 18 ani, dupa terminarea liceului, am hotarat ca nu vreau sa ma inscriu imediat la o facultate, ci sa mai astept un an sau doi pana atunci. Astfel ca pe langa o eventuala pregatire pentru vreo admitere, am cautat un loc de munca. Am gasit ceva interesant, dar in alt oras, in alta tara. Un oras unde m-as fi putut muta pentru ca am cateva rude stabilite acolo. Doi veri si unchiul, respectiv matusa. Eram curioasa, eram dornica de aventura, de nou, de vazut locuri interesante. Din fericire inca ma simt asa.
Am acceptat, am aranjat plecarea mea acolo. Spania. Imi si imaginam deja locuri inundate de soare, de oameni veseli care danseaza si canta, plaje pline de tipi si tipe care mai de care mai sexy, mai atragatori(e). Insa nu locurile, nu tara in sine vreau eu sa o prezint aici. Ceea ce mi s-a intamplat in aceea perioada a fost frumos, greu, ireal, divin sau deprimant. Fiecare pe rand sau combinate, aceste sentimente, simtiri, m-au construit.
Din punct de vedere sexual, experientele au fost diverse. Cele mai multe aventuri si placeri le-am experimentat acolo. Sunt o fata draguta. Satena, parul lung, doar 1,65m inaltime, 53kg, iar ochii sunt caprui-verzi. Cat despre forme...sanii sunt atat cat sa poata fi cuprinsi in palma, iar fundul mic, un pic bombat este indeajuns pentru a observa priviri intoarse catre el. Nu sunt frumoasa din cale afara, insa atragatoare se pare.
Marele ajutor al meu acolo a constat in prezenta celor doi veri. Am locuit cu ei si cu unchiul si matusa. Aveam camera mea, pana cand m-am mutat intr-o garsoniera singura.
Munca era extenuanta in unele zile, insa in alltele aveam timp sa ies. Verii mei mi-au prezentat cateva locuri din oras. Cluburi, restaurante etc. Ei erau genul de baieti care ieseau la fiecare sfarsit de saptamana. Prima mea iesire a insemnat si prima partida de sex acolo. Nu eram o fata timida, insa nici foarte indrazneata. Ne vazusem cu cativa prieteni ai verilor mei. Fiind vara, purtam o pereche de pantaloni scurti albi, mulati pe fund, un maiou largut cu sutien pe dedesubt. Am fost in club cu totii, 6 oameni. Ma simteam un pic ciudat pentru ca eram singura fata din grup si uneori se intampla sa ti se dea atentie pe care sa nu o poti gestiona. Prietenii verilor mei ma intrebau tot felul de lucruri, ma complimentau, imi ofereau bautura si rareori stateam jos. M-am simtit bine in acea seara, am dansat, am baut putin, am ras, m-am distrat.
Verii mei au agatat doua fete atunci si devenisera ocupati. Eu trebuia sa ma descurc cu ceilalti trei pentru ca niciunul dintre ei nu se dezlipea de mine. Erau tipi foarte draguti. Imi facea placere sa stau cu ei. Eram deja ametita de la sangria si tequilla. Dupa un timp, cred ca era ora 1 noaptea, unul dintre ei a propus sa mutam distractia din club la el acasa. O casa aproape de plaja. Se pare ca toti au fost de acord, inclusiv cele doua fete agatate de veri.
Am ajuns acasa la Miguel si muzica a inceput sa rasune, la fel si sticlele insotite de pahare.
Ieseam afara pe terasa si priveam in zare marea. Marea Mediterana. Era o noapte linistita in afara zgomotului din casa. Se lasase un pic racoare, insa nu cat sa nu pot suporta.
M-am asezat pe un sezlong. A aparut si Miguel care imi spunea ca Radu si Mihai sunt ocupati cu cele doua fete. Mi-a zis ca spera sa imi placa acolo. I-am raspuns ca imi place foarte mult si ca nu as mai pleca. A zambit si s-a asezat pe sezlongul de langa mine. Muzica se schimbase intr-un ritm lent. Se auzea incet. Miguel s-a ridicat...mi-a luat mana si am inceput sa dansam. Il cuprinsesem de gat, el de mijloc pe mine si ne miscam usor. Mai mult ne tineam in brate decat sa dansam. Era atmosfera pe care voiam sa o simtim cat mai bine, ci nu dansul in sine. Atunci m-a sarutat. Ne-am sarutat. Buzele ni s-au petrecut, conduse tocmai de aceea atmosfera placuta combinata cu dorinta pe care o resimteam. Ne sarutam prelung, mainile lui au inceput sa ma mangaie usor pe spate, coborand pe fund si apucandu-mi fesele. Ma strangea de ele, iar limbile ni se jucau impreunate. In acel moment au aparut si ceilalti doi amici ai lui. Eu am dat sa ma opresc insa Miguel nu-si mai desprindea mainile de pe mine. Mi-a spus ca e ok. Totul e bine, sunt baieti buni.
Unul dintre ei, a venit in spatele meu si m-a imbratisat strans. Luis in chema. Imi spunea ca parul meu are o aroma ispititoare. Miguel si-a descatusat bratele din jurul meu si l-a lasat pe Luis sa imi cuprinda abdomenul, sanii...imi lasasem capul pe spate, pe umarul lui, in timp ce bratele sale ma mangaiau delicat pe abdomen, pe sub maiou...pe sani prin sutien, apoi coborand mai jos...si mai jos...palma intrand intre picioarele mele. Miscarile care imi masau pizda pe care o simteam deja umezita, erau lente si ma faceau sa imi doresc o noapte nebuna. Desi cred ca imi doream asta de mai demult. Miguel si cu celalalt priveau aecasta scena. Atunci Luis mi-a desfacut nasturele de la pantalonii scurti, a tras fermoarul, pentru a ma putea atinge direct. Mana i-a intrat in chilotei si mi-a soptit la ureche ca e fierbinte zona. Si umeda. Am scos un geamat scurt, iar Miguel a revenit in scena. M-a luat in brate si m-a dus in casa pe canapea. Mi-a dat rapid pantalonii si chilotii jos. Mi-a ridicat picioarele si s-a aplecat direct cu gura pe labiile mele. A inceput sa ma linga. Aveam coapsele pe umerii lui, si simteam limba sa miscandu-se rapid, minunat pe clitorisul meu. Luis si cu celalalt priveau si am vazut ca incepeau sa se dezbrace. M-am blocat putin, dar ma simteam atat de bine...
Luis a venit gol pusca in fata canapelei, s-a pus in genunchi, mi-a intors capul spre el. Am deschis gura, iar el a intrat usor cu penisul lui gros. A inceput sa se miste si sa mi-o traga in gura pana m-am inecat si a trebuit sa o scoata. Imediat l-am observat pe Miguel peste mine, sarutandu-ma, in timp ce si-o potrivea. M-a penetrat adanc din prima. Am scos un tipat scurt si abia atunci mi-am adus aminte de verii mei. Am vrut sa intreb de ei, dar Luis din nou mi-a intos capul spre marginea canapel...



    Login