Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

puscaria03
Autor : Sabin79 - 2022-02-23
Citita de 8624 ori - Nota 7.48 (46 voturi)
La cateva zile dupa intamplarea aceasta, intra Vanatorul in celula, foarte fericit fiindca avocatul lui i-a obtinut eliberarea conditionata.
Am sarit și eu in sus de bucurie, scapam de monstrul asta iar eu și Amalia ne putea continua intalnirile neperturbati. Scurta mi-a fost bucuria fiindca Vanatorul m-a luat de ceafa, m-a strans tare și mi-a zis:
- Auzi ma gaozare, sa-mi dai și mie numarul de telefon al nevestei, acum ca sunt liber, am mai mult timp sa ma ocup de pizdulicea ei. Ha, ha, ha!
Mi-a inghetat sangele cand l-am auzit, am vazut negru in fata ochilor dar nu aveam nicio scapare. I-am dat numarul și l-am rugat sa o lase in pace totusi.
A doua zi urma sa se elibereze și tot atunci aveam intalnire cu sotia. Am avut o intalnire destul de tensionata, am rugat-o sa aiba mare grija și sa anunte politia daca se intampla ceva. Mi-a promis ca se pazeste, aveam sistem de securitate la casa cu camere peste tot, speram sa nu fie probleme.
Totul a decurs normal in puscarie, nu m-a mai agasat nimeni, era chiar bine fara Vanator. Aveam ceva emotii totusi daca s-a intamplat ceva cu sotia și asteptam cu sufletul la gura urmatoarea intalnire de peste o saptamana. A venit și ziua cu pricina, aveam super emotii.
Amalia a venit zambitoare, era imbracata intro rochie neagra mulata pe corp care ii evidentia formele apetisante.
- Cum esti iubita mea, s-a intampla ceva saptamana aceasta ?
- Da, hai sa-ti povestesc și sper sa nu te superi: A doua zi dupa eliberarea tiganului, am primit un telefon. Era de la firma de paza, au zis ca trebuie sa vina sa curete inregistrarile video de pe DVR și sa stearga de praf camerele exterioare. I-am asteptat aproape toata ziua, au venit cand se inserase. Erau chiar de la firma de paza, 3 insi dar unul dintre ei era Vanatorul! Ceilalti doi erau la fel de musculosi ca el, unul mai scund pe la 1,7 și barbos, al doilea tot asa inalt ca tiganul, ras complet.
- Dar ia uite baieti, ce surpriza placuta! Doamna e o cunostinta veche de-a mea, a inceput sa rada tiganul cand m-a vazut. Au intrat toti 3 in casa, tiganul direct cu mainile pe mine, m-a luat de mijloc și m-a ridicat pana la fata lui și mi-a bagat limba pe gat. Eram imbracata intro rochita de casa. Mi-a bagat mainile pe sub rochie și ma tinea suspendata in aer de buci in timp ce efectiv imi sorbea limba in gura lui. Ceilalti doi se uitau ca la spectacol și parea ca le place ce vad.
- Cel mare, a venit in spate și a inceput sa ma linga pe ceafa in timp ce cu mainile mi-a desfacut rochita și mi-a luat sanii la frecat. Ma strangea de sfarcuri și imi rasufla greu in ureche. Incepusem sa ma escit totusi chiar daca eram in aceasta situatie periculoasa.
- Vasi, ia tine-o ma asa, i-a zis Vanatorul. Moment in care cel din spatele meu a coborat mainile și ma tinea pe la spate supendata, cumva cracanata. Vanatorul s-a pus in genunchi, mi-a rupt chilotii și a inceput sa mal inga. Se pricepea tiganul, dadea rotocoale cu limba, imi lua lindicul intre buze și-l freca, nu m-am putut abtine și am avut pe loc un orgasm. S-au prins amandoi de ce s-a intamplat.
- - Ia uite la curva asta, deja s-a terminat iar noi nici nu am inceput, a zis Vasi din spatele meu.
- Da ma, nu ti-am zis eu ca e piesa, a hahait și Vanatorul.
M-au lasat jos pe coltarul din living, eu eram deja goala, și-au aruncat toti tei rapid hainele și m-au inconjurat. Vasi, cum aflasem ca se numeste al doilea mostru, avea pula mai mare decat a Vanatorului, nu credeam ca se poate asa ceva! Cel mai scund și barbos o avea subtirica, cam ca a ta.
- Ia și canta la cimpoi draguto! mi-a zis Vasi iar toti trei radeau și și-au impins pulele spre fata mea. Nu ma putea opune, am inceput sa-l sug pe cel barbos și sa frec cele doua monstruozitati. Erau destul de excitati și li s-au sculat rapid. Vasi era campionul, groasa și lunga, se putea concura cu orice negru din filmele porno. S-a pus pe coltar și a zis sa sar in pula lui. L-am incalecat, am potrivit-o in pasarica și m-am lasat in ea. Noroc ca ma umezisem inainte dela orgams, a...



    Login