Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatapuscaria01
Autor : Sabin79 - 2020-04-22
Citita de 14862 ori - Nota 8.32 (72 voturi)
Eu sunt George, un it-ist cu ochelari, in vārsta de 40 ani, subțirel. Am reușit sa fac ceva bani și o duc foarte bine, casa cu piscina, bmw, etc. De 10 ani sunt căsătorit cu Amalia, ea este mai tānără cu 10 ani decāt mine, practic cānd ne-am căsătorit era studenta iar eu predam un curs de informatica la facultatea ei. Este o blonda zvelta de 176, sāni care atrag toate privirile, un fund bombat, nu este slaba dar nici grasa, practic o bomba sexy atunci cānd se īmbracă provocator. Afacerile mele mergeau foarte bine dar m-am asociat cu cine nu trebuie și am ajuns sa fiu condamnat la īnchisoare 12 luni.
In īnchisoare coleg de celula era un temut interlop tigan, un monstru la 190 īnălțime, 120kg, plin de mușchi și tatuaje. I se zicea Vanatorul, am īnțeles ca porecla ii vedea de la faptul ca alerga in continu după femei. M-am īnțeles ok cu el, părea șeful deținuților, toți il tratau cu respect și făceau ce zicea. Cu soția mă vedem de 2 ori pe luna, exista mai multe camere matrimoniale in care aveam voie sa stăm o ora cu soția. De cānd era la īnchisoare Amalia era mult mai dornica de pula, la fiecare īntālnire utiliza la maxim cele 60 minute, nu se lasa pana nu ma termina de 2-3 ori. In general venea īmbrăcată foarte sexy, cu ciorapi plasa, decolteu adānc și fustița abia ii acoperă bucile. La una din īntālniri cānd am iesit din camera, din camera vecina a iesit și Vanatorul, era cu nevasta lui, o tigancusa frumusica. L-am vazut cum se uita totusi flamand la Amalia și o sorbea din ochi. Mi s-a pus un nod in gat cand l-am vazut cum nu-și dezlipeste ochii de pe fundul ei cand se īndepărta spre iesere.
Cand am ajuns in celula m-a și luat la intrebari:
- Bai Fund de borcan, dar ce gagica misto ai! Au mama cum se miscau bucile alea! Imi sta pula par de cand am vazut-o. Cum ai pus ma amaratule mana pe asa bunaciune?
- Pai...
- Lasa, ca nu ma intereseaza, zi-mi mai bine cum o fut și eu?
- Cum vine asta, e sotia mea.
- Pai și daca e sotie, pizda ei nu se mai fute ? ha ha ha! Ba, nu glumesc, vezi cum faci ca data viitoare trebuie sa o fut!
- Vanatorule, chiar nu are rost sa insisti, nici nu se pune problema de asa ceva.
- Bina ma, sa nu vii la mine daca patesti ceva.
Am inchis asa discutia. A doua zi la dusuri am primit o bataie sora cu moartea de la cativa detinuti. Un ochi nu-l mai puteam deschide și ma durea tare un picior. Cand ma vede tiganul in celula incepe sa rada.
- Ce ai patit voinicule? Inca mai vrei sa fii singurul care fute gacica aia sau ca un bun crestin o imparti ? Ha, ha, ha!
- Vanatorule intelege, e sotia mea...
- Nu inteleg ma nimic, daca joia viitoare nu-i dau la buci, tu iesi in 4 scanduri de aici.
- O sa discut cu ea.
- Nu discuti nimic, joi o fut și gata!
Ce puteam sa-i mai zic, am tacut și m-am ghemuit ca sa-mi gasesc o pozitie mai comoda cāt sa nu ma mai doara toate. A venit ziua de joi, de obicei era o mare bucurie sa ma revad cu Amalia, acum asteptam cu groaza momentul. Ea vedea zambind spre mine, avea o bluza mulata care scotea in evidenta sanii fermi, fustita scurta și mulata evidentia formele frumoase ale picioarelor iar parul il avea prins in coada. Cand a ajuns langa mine și m-a vazut in ce hal era s-a schimbat la fata și m-a luat imediat in brate. Am intrat in camera matromoniala și a inceput sa ma intrebe ce e cu mine. N-am apucat sa-i povestesc ca a intrat Vanatorul.
- Ia uite la porumbeii astia cum se giugiules, a hahait el cu gura pana la urechi și a inchis usa cu zgomot
- Ce se intampla George, a intrebat Amalia speriata.
- Stai linistita gagico, i-a zis tiganul. Fund de borcan o sa fie spectator la ce se va intampla aici, asta daca vrei sa iasa intreg din puscarie. Uita-te la el ce a patit daca nu a fost cuminte.
- Amalia, intelege, nu am avut cum sa ma opun, este un monstru.
- Bai romane, ai grija cum vorbesti de tatal viitorilor tai copii, a ras tiganul.
Vanatorul și-a dat jos hainele, era plin de muschi, pula dadea semne ca incepe sa se ridice, parea mare și neagra. Nu se tunsese la coaie de mult și era plin de par, pe corp avea un tatuaj infricosetor cu un tigru.
- Gagico, vezi ca am aici o acadea pentru tine și doua bomboane mai jos, sa nu lasi nimic nelustruit ca ne suparam.
- S-a pus in fata ei și a apasat-o pe umeri ca sa coboare in genunchi. Amalia se uita aproape plangand la mine și a intins mana spre pula semierecta a tiganului. I-am facut semn ca este ok, nu avem ce face in situatia data. Atunci s-a intors și s-a concentrat pe pula, era destul de lunga cu vene proeminente, tiganul isi bagase și cateva bile, arata infriscosetor pana și pula. Amalia i-a luat calul in gura și se vedea ca-l linge bine iar usor usor o baga și mai mult in gura. Inchisese ochi și deja avea aproape toata pula in gura, tiganul a prins-o cu mainile de cap și a inceput sa pompeze.
- Ba romane, dar o suge ca o profesionista gacica. De mult nu am avut parte de asa muie, buzele astea sunt facute sa fie futute!
Deja o futea efectiv in gura. Am vazut ca Amalia cred ca de excitare isi dusese o mana la pasarica și și-o masa prin chiloti. Adevarul ca și pe mine, tot spectacolul acesta ma și durea și excita in acelasi timp.
- In punte-te curvo aici in patru labe sa vada Vanatorul ce pidza ai. Amalia s-a pus in patru labe iar tiganul a venit la spatele ei, i-a ridicat fultita și i-a tras chilotii jos dezvelind frumusete de pizda deja mustind.
- Ia uite la curva asta cāt e de excitata, vezi ma romane ca o citisem bine, asta nu sta nefutut mult timp la cata dorinta are in ea.
Vanatorul a inceput sa o linga la un disperat, isi afunda limba in crapaturia, nu evita nici curul, lingea și o musca ca un apucat de fese. Pula lui ajunsese la dimensiunea maxima, trecea lejer de 20 cm dar era și foarte groasa, nu credeam ca va reusi sa o bage. Și-a fixat pula și a pompat puternic din prima, Amalia a scos un ragnet de placere/durere? O bagase pana la coaie, oare cum de intrase?
- Ba ce stramta e, ma strange bine de tot pizda asta, zici ca e virgina! Unde ai futut-o ma romane pana acum ca asta e neinceputa, radea vanatorul și pompa ca un nebun.
Nu a dat mult din fund și il vad ca o intoarce cu gura la el și se slobozeste pe fata și pe sani. Stransese ceva in el, a umplut-o, imi era scarba de ce vedeam. M-am ridicat și am ajutat-o pe Amalia sa ajunga la toaleta care avea usa direct din camera ca sa se curete. Ii tot repetam ca-mi pare rau dar pe fata ei se citea o liniste și cumva multumire, cred ca avusese orgasm. Credeam ca am scapat de monstru dar era ...



    Login