Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Proxenetul si Diplomatul
Autor : david_mars - 2009-02-17
Citita de 3933 ori - Nota 0.00 (1 voturi)
Voiam sa scriu o poveste reala 100% despre niste personaje pitoresti, care au ajuns, de doua saptamani, sa faca parte din viata mea cotidiana... intr-o oarecare masura. Nu stiu daca site-ul asta e tocmai potrivit. Dar m-am gandit ca fiind vorba despre multi barbati, carora le place sa suga pula la propriu as putea sa imi exersez scrisul si aici. Incepusem ca la scoala, cu o introducere frumoasa, dar apoi, la recitire am zis, ”La dracu, ce e asta? Literatura?”

Vreau sa trec direct la subiect, nu imi place preludiul mai ales ca....nu imi cunosc cititorii si, prin urmare, nu stiu cui ma vand.

Diplomatul, unul dintre cele doua personaje preferate de mine, a fost intotdeauna un baiat ambitios. Unii zic ca a fost si frumos. Daca privesti o poza de acum 30 de ani si una recenta e greu sa te convingi ca e aceeasi persoana. Dintr-un baiat masliniu si atletic, s-a transformat intr-un... urs polar. Prietenul lui a suferit si el transformari in timp... Inalt, brunet, paros pe piept si la cuc, dar vesnic preocupat sa arate bine, e greu sa spui astazi ca noua iubire, si poate ultima, a Diplomatului a fost un militar obscur. A trait toata tineretea in anonimat, alaturi de o sotie banala, pana cand, la a doua tinerete a dat piept cu marea oportunitate. Diplomatul l-a privit in ochi si i-a strans mana cu putere. Ca intre barbati, bineinteles...

”Tipul asta e mai tare decat toti... Poate fi mai pasional decat profesorul din tinerete si in mod sigur e mai sexual decat grizonatul. Poate ca e si mai disponibil”

Grizonatul a fost intotdeauna un tip bine, aranjat la patru ace, dar... un barbat care nu putea lucra mereu cum trebuie, sub presiune. Nu il putea penetra pe Diplomat asa cum isi dorea. Nu putea exersa pozitiile prin care Diplomatul voia sa suga pula cu pasiune. Militarul era cel mai bun. Transformat de cineva, la 50 de ani, intr-un Proxenet celebru, nu exista nicio sansa sa fie comparat cu Turistul. Si nici cu Preotul... Yah, Preotul? Preotul nici macar bisexual nu este. Dar e bun pentru sotie. Mai ales ca dupa 40 de ani devenise extrem de activa. Pisoiul cel tanar iese si el din schema. E vesnic infometat, dar pasiv. Dar ce? Asta e, nu toti suntem zei.... Fiecare trebuie sa fie bun la ceva.

Diplomatului ii place cel mai mult sa fie futut in cur de Proxenet . Iar place sa simta penisul cum ii penetreaza zilnic anusul fara latex si cum parul negru al Proxenetului ii atinge fesele la miscarile de dute-vino. Ii place sa se simta femeie in toata puterea cuvantului, desi senzatia de a avea un vagin stramt, in locul penisului pe care nu il foloseste de mult timp, ii da fiori atunci cand se afla la birou. Proxenetul il satisface, chiar daca face parte din categoria bisexualilor care inclina spre femei. Cel mai mult ii place sa ii fie supta pula. De fete tinere si uneori de Dilplomat. Diplomatul ii da jos pantalonii si ii saruta usor picioarele. Il saruta pe buze si il dezbraca de camasa. Proxetenul e serios... Priveste cu atentie si isi da chilotii jos. Diplomatul ii ia pula in mana, o freaca usor si o inghite pe toata. Ii place sa suga de la Proxenet, chiar daca nu e tocmai un barbat foarte dotat. De fapt asta nu mai conteaza din tinerete...

E mult mai bine sa sugi pula unui barbat care arata ca un barbat afemeiat, ce fute cam tot ce poate prinde, decat sa sugi pula imensa a unui student negroteu. Faptul ca Dilplomatul suge de la un barbat ca Proxenetul, il face sa simta ca are totul. Ii sterge toate acele frustrari din tinerete, cand barbatii macho, pe care ii prefera, mergeau sa isi dea drumul in vaginuri. Diplomatul o suge acum cu putere si se gandeste ca are parte de ceea ce si-a dorit intotdeaunsa: un barbat in toata puterea cuvantului. Un barbat care nu are atitudinea unei pizde si nici o fata usor efeminata si grasuna. Nu, Nu, Diplomatul nu vrea nici un gay dandy de occident. Nu s-ar impaca bine cu cheliosul de la galbeni, nici cu ursuletul panda vorbitor, de la rudele sarace. El vrea un barbat real, care fute pizde si care sa il faca sa simta ca poate avea totul.

Proxenetul s-a lasat pe spate si vrea sa isi scoata pula din gura sponsorului sau. Mai are putin si isi da drumul la tot laptele alterat. Dar suzeta se apasa adanc pana ce buzele ating parul pubian al partenerului. Dintr-o data gura ii este inundata de sperma. Proxenetul priveste spre pula, iar diplomatul suge totul, incercand sa ii creeze partenerului un nou orgasm. Apoi ii place sa fie penetrat in cur . Se aseaza in genunchi si vrea ca Proxenetul sa vina pe la spate si sa il futa. Proxenetul se uita la el si zambeste usor. Ar fi preferat sa futa o fetita, iar daca tot trebuie sa fie si un baiat in scena, acesta sa fie tanar, simpatic si sa ii linga, ”din greseala”, ouale. Pe la spate in timpul miscarilor...

Nu are ce face insa acum... Scuipa in palma si isi impinge usor pula in anusul deja largit al Diplomatului. Apoi atinge cu palma baza sculei si o parte din pubis inainte sa intre tot in Diplomat. Il apuca usor de spate si se impinge in el. Incepe sa se miste usor, marind ritmul. Dilplomatul vrea ca partenerul sa isi dea drumul in el. Vrea sa fie posedat. Vrea sa simta din nou acea senzatie, pe care a simtit-o in tinerete cu profesorul, intr-o perioada in care virusul Hiv nu exista. Dar se gandeste ca nu poate fi bolnav ditamai animalul sexual, un fost militar transformat fara voie in Proxenet . Apoi brusc simte cum fundul ii ia foc. Simte un jet mic si fierbinte si deodata o ...eliberare. Proxetenul a ejaculat din nou si si-a scos pula din anusul Diplomatului. Diplomatul se intoarce brusc si vrea sa il sarute... Se uita la el si acum chiar e fericit. Isi pune in minte sa faca tot posibilul pentru ca Proxenetul sa nu il paraseasca. Sa ramana cu el pentru totdeauna!

Diplomatul e foarte gelos, iar Proxenetul stie asta. De aceea ii place sa fie foarte discret. Nu vrea sa ii spuna absolut totul. Isi ascunde escapadele si prefera fetitele prostute care isi tin gurita inchisa dupa ce au primit o portie de sperma de la Proxenet si un penis in vagin. Proxenetul prefera mai mult vaginul. E mai natural, iar penisul se misca mai bine acolo.
Fetitele tipa, isi lasa nurii mangaiati iar proxenetul se simte stapan pe situatie. Se simte chiar mai bine si decat atunci cand trebuie sa faca sex cu amanta aflata la a doua tinerete.

Nicoleta este o femeie de afaceri moderna, dar care nu uita niciodata de unde a pornit. Asta este de fapt principalul secret al reusitei multora dintre cei care se afla in varf in diverse domenii. Nicoletei ii place sa fie sigura pe ea, rareori se lasa intimidata si are tendinta de a sari mereu in ajutorul celor care au o problema. Ii place sa fie eleganta dar este constienta ca nu are corpul unei miss. Este fata tipica ce place multor bisexuali. O poti gasi peste tot, in functii de conducere. Tocmai aceasta personalitate il atrage cel mai mult pe Proxenet, dar in acelasi timp il si inhiba de multe ori.

”Oare este posibil sa stie ca sunt bisexual... Nu, nu cred, e imposibil, doar ..... merge........destul....de .....bine.....Nu ar trebui sa mai stau picior peste picior.... Nu ar trebui sa mai gesticulez precum un gay... Te iubesc mult.... Te iubesc mult Nicoleta....Dormi cu mine...... cand nu sunt langa tine.....”

Si Diplomatul si-a dorit o femeie de cariera... Vorbitorii de meserie spun ca a vrut sa parvina. Eu cred ca a vrut pe cineva care... Ahhh, oricum alea erau alte vremuri. Acum o tipa isi da seama daca are de-a face cu un gay, dintr-o simpla privire. Sotia Diplomatului a realizat ca are langa ea o pasarica abia la batranete. Intuitia ei feminina a batut-o la cap si la 30 si la 40 de ani, dar parca era prea de tot ca frumosul ei D...



    Login