Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataProstituata de lux...sau ieftina...spre sfarsitul sex-experientei
Autor : afrodita2 - 2010-08-16
Citita de 13224 ori - Nota 7.55 (33 voturi)
Acum nu mai aveam nimic.Am plecat din benzinarie sa imi pot face un plan. Nu stiam unde o sa ma duc, nu aveam nici macar unde sa dorm. Totul parea ca ma depaseste. Aveam nevoie de un telefon. Aveam nevoie de sotul meu sa ma primeasca inapoi. Aveam nevoie sa fac ceva...sa ma pedepsesc ca am fost infidela. Am intalnit o fosta colega de liceu si am rugat-o sa ma lase sa dau un mesaj dupa telefonul ei. “Vrei sa facem o nebunie? Hai sa fugim in lume amandoi. Te astept cand se intuneca la Bisericuta unde ne-am cununat si de acolo plecam in lume. Te iubesc...hai sa fim departe de toti!”
Si m-am indreptat spre Bisericuta. M-am asezat pe iarba si mi-am aprins o tigara.Aveam emotii. Il asteptam. Speram sa vina. Sa ma duca departe. Era sotul meu.Ne puteam permite o nebunie.Orele treceau si el nu aparea. Era trecut de miezul noptii, era frig...Imi era somn. Imi era foame.Acasa nu puteam merge. Ii dezamagisem pe toti. Dar a venit. M-a luat in brate si mi-a spus ca ma iubeste. Ca sunt femeia lui, sunt singura persoana care il ajuta si il vede bun. Am plans. L-am luat de mana.

- Te rog sa ma ierti..Iarta-ma...Nu meriti asta, dar trebuie. Trebuie sa ma ajuti si de data asta..Hai sa imi iau ceva de la un prieten.
- Nu...Eu iti cer sa ma ierti...Hai sa mergem mai repede...

Am plecat intr-un internet cafe obscur. M-a pus la un calculator si si-a luat o bere. La mine nu s-a gandit. Imi era si mie sete.In fine, nu mi-a pasat. La un moment dat vine la noi un om inalt, gras, plin de lanturi stralucitoare si spune:
- Asta e femeia ta?
- Da, spune el cu vocea stinsa..Nevasta-mea.
- Buna bucata. A fost femeia ta acum va fi si a mea. Macar asa sa iti achiti datoria.

Ma prinde cu mana lui groasa de umar si imi spune:
- Hai papusa.Ca nu am toata seara la dispozitie.
- Cu mine vorbesti? Esti cam orb nu vezi ca stau cu sotul meu la calculator? Nu am unde sa merg cu tine.
Ma trage de mana si eu l-am prins pe sotul meu de mana.
-Te rog nu ma lasa...Tu ma iubesti. Iti dau eu bani.Cer eu la ai mei ca de fiecare data. Dar nu il lasa sa ma ia.
- Hai fa cu nu am toata noaptea la dispozitie si termina cu sentimentalismele. Asta e o lichea o vinde si pe ma-sa.

M-a tras puternic de mana si m-a trantit pe jos in mijlocul internetului cafe. Tipam, dar nimeni nu se uita la mine. M-a tarat pana in baie. Cu lacrimi in ochi ii spuneam sa ma lase, ca eu am bani, ca ii dau eu...I-am dat suta de euro ce o aveam in geanta. A luat-o si m-a ridicat de jos, doar ca sa imi dea o palma. Lumea se prabusea in jurul meu. Urlam cat puteam eu de tare..Mai mi-a dat o palma si m-a prins de par, m-a bagat cu fata si cu parul sub apa rece. M-am aruncat la picioarele lui. Voiam sa mor, nu ma puteam lasa vanduta de sotul meu unui ...camatar.Cu un picior m-a lovit puternic in stomac si mi-a tras bluza jos. Mi-a dat si pantalonii jos.
- Nu te mai agita ca iti dau foc la haine.
Apoi si-a desfacut cureaua la pantaloni. Ma uitam ingrozita.
- Hai tarfa, suge-o!
- Nu...

Dar pana sa mai apuc eu sa mai scot un cuvant penisul lui gros mi-a umplut gura, oprindu-mi respiratia pentru cateva secunde.Cu mainile incercam sa opun rezistenta. Fara succes. Enervat ca nu reuseste mare lucru cu mine, m-a prins din nou de par si mi-a lasat capul puternic pe spate. Atunci a avut placerea sa ma vada rosie de ura, durere, inecandu-ma cu organul lui erect.A inceput sa isi plimbe mainile pe sanii mei strangandu-ma dureros. Apoi s-a pus peste mine.Mi-a desfacut picioarele si m-a penetrat brusc. Rapid. Ma durea. Greutatea lui, miscarile grosolane, eram vanduta. Nu stiam ce ma doare mai tare. Repede a ejaculat si s-a imbracat la fel de repede, apoi a iesit razand din baie.
Eu am ramas acolo, murdara. Abandonata. A nimanui. M-am ridicat si m-am privit in oglinda. Eram rosie, inca se mai vedeau urmele de la palmele lui groase..M-am imbracat plangand si am fugit din baie. M-am uitat in ochii sotului meu. El bea o bere cu acel individ. Am fugit din acel internet cafe.Am coborat niste scari catre un parculet. M-am asezat pe o banca si chiar ca eram pierduta. Acum toti au avut dreptate. Parintii, prietenii, am fost folosita atata timp. Eram doar sursa lui de venit alternativ.Am plecat si de acolo. Eram singura pe strazi. Mici intunecate. Dintr- o data vad o figura de barbat ca se apropie de mine.
- Sunteti bine, domnisoara?Parea interesat de soarta mea.
- As fi si mai bine daca ati avea un telefon mobil, trebuie sa imi anunt un prieten ca trebuie sa vina sa ma ia.
- Cu cea mai mare placere va ajut. Pareti deprimata. Haideti cu mine in fata blocului stau aici la doua strazi. E nevasta-mea acasa ca altfel v-as fi invitat inauntru.
- Nu-i nimic, nu intram oricum la un strain in casa. Am nevoie sa dau un telefon.
- Haideti dupa mine si daca va simtiti mai bine ma puteti prinde de brat. Sunt tot felul de golani pe strazi.
- Da, multumesc. Asa de mult trebuie sa anunt pe cineva sa vina sa ma ia de aici...

Eu ma gandeam la S sa il sun si sa il chem sa ma ia. Sa ii povestesc ce am patit.
Barbatul intra in casa si se intoarce imediat.
- Nu e nevasta-mea. Haideti domnisoara, cu toata increderea, Sunteti uda. Poate vreti sa beti si un pahar cu apa. Sa va linistiti
- Nu stiu daca e bine, dar chiar vreau sa dau un telefon.
- In regula, haideti. Curaj.
Urcam scarile si nu imi puteam scoate din minte imaginea din baie.
Ajungand in casa individul renunta la formalitati si imi zice:
- O sa stai aici o vreme. Oricum nu ai unde sa te duci si pe cine sa suni. Cred ca esti fugita de acasa.Nu arati rau, poti sa faci bani frumosi cu mine.
- Stati asa. Eu nu sunt ceea ce credeti. Va rog sa a scuzati de deranj, ma duc afara la aer. Aici e un aer greu de respirat. Pare un apartament parasit.
- Sa crezi tu ca pleci asa. Trebuie sa te probez intai.
- Sa ce? Ii raspund eu parca beata.
- Sa ti-o trag odata.
Dupa ce mi-am analizat sansele de scapare, erau nule. Dar am cerut permisiunea sa fac un dus inainte. Inca aveam sperma pe picioare. Nu s-a suparat si mi-a aratat baia. M-am dezbracat si am intrat sub dus. Sub apa calduta durerea speram sa mi se spele. Am iesit in prosop si l-am gasit pe omul misterios al carui nume nici nu il cunosteam in pat , dezbracat. Il priveam cum si-o freca privindu-ma.
- Vreau sa faci si tu la fel. Pune-te pe covor, desfa-ti picioarele si arata-mi pizda!

Desi eu speram la ceva grotesc, totusi nu ma asteptam la astfel de cerinte. Dar m-am conformat si intinsa pe pe covor cu picioarele desfacute am inceput sa ma mangai.
- Hai ca vreau sa vad cum iti bagi un degetel acolo in pizduca ta...

Mi-am desfacut labiile si am lasat degetul sa imi alunece inauntru vaginului meu.
A vazut ca nu imi displace sa fiu privita in timp ce ma satisfac. S-a ridicat si s-a pus peste mine. M- a penetrat adanc, incet. Calm. Fara graba. Dar eu sincer nu prea am realizat ce face, eram cu gandul in alta parte.Asa ca nu s-a pus problema unui orgasm. Cand am scapat de acel act sexual sec, fara implicare din partea mea i-am cerut o tigara. Mi-a oferit amabil.Dar cand credeam ca in sfarsit pot pleca in lumea mea, spre nicaieri au intrat in casa trei barbati. Car...



    Login