Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataProstituata de lux, prima parte!
Autor : afrodita2 - 2010-05-11
Citita de 10790 ori - Nota 8.37 (30 voturi)
Dimineata m-a gasit in bratele lui. M-am uitat in jur eram intr-o camera prost mobilata. Un covor rupt, un tablou vechi plin de praf pe un perete, doua pahare pe jos, o sticla de sampanie goala era cazuta sub masa care nu stiu cum rezista la greutatea hainelor noastre de pe ea. S-a trezit si el:
- Buna dimineata, iubito! Ce ochi frumosi ai dimineata! Cum ai dormit?
- ‘Neata. Sunt un pic dezorientata. De ce m-ai adus pana aici? Puteam sa mergem la un hotel, ma ustura pielea de la aceste paturi aspre. Parca suntem intr-un sat uitat de lume.
- Tu ai ales sa fugi cu mine in lumea larga. Daca mergeam la un hotel am fi fost gasiti, daca familia ta anunta ca ai disparut? Imi vorbea calm si calculat, nu aveam de ce sa ma supar. Da eu am ales drumul asta, drumul spre o viata libera.L-am analizat, avea trasaturi frumoase, ochii mici, negri, dantura perfecta ii lasa sa se vada un zambet ademenitor, pieptul lui dezgolit ma ispitea, doream sa il ating, sa il sarut.
- Gata, mergem! Ne asteapta batrana cu masa pusa cred. A zis el hotarat si s-a ridicat din pat.
- Unde plecam acum? Am intrebat eu in timp ce incercam sa imi gasesc bikini.
- Plecam in Bucuresti, am acolo niste afaceri. Pe drum ne asteapta 2 prieteni de-ai mei. Mergem toti patru. Fata din Bucuresti pleaca in Germania.
- In Germania? Am facut eu ochii mari. De ce?
- Acolo se fac mai multi bani. A zis el rece.
Intre timp ne-am si imbracat, batrana ne astepta cu masa pusa, el i-a dat niste bani si i-a multumit. Ea ne-a urat drum bun si mie mi-a zis sa am grija ca sunt tanara si fara minte. Am zambit cu superioritate si am plecat la bratul lui. Ne-am urcat in masina si tot drumul a vorbit la telefon in germana. Nu am inteles nimic. Era nervos. Ceva nu ii iesea credeam eu. Ne-am intalnit si cu Blonda cum ii zicea el si cu prietenul ei. Am plecat spre Bucuresti. O analizam. Era o fata de 18 ani, tunsa scut, cu ochii mari de un albastru limpede si cald. O intreb:
- Ce faci in Germania?
- Acolo se fac mai multi bani, mi-am terminat scoala nu am bani, mama e bolnava si eu nu am niciun ban. E simplu. Si a zambit complice.Tu?
- Eu, vreau o viata libera, sa nu dau socoteala nimanui, vreau sa imi parasesc sotul, el ma minte mereu, ma inseala, bea, fumeaza, nu are un loc de munca. M-am saturat, vreau o viata noua. L-am cunoscut pe S. si cred ca a fost dragoste la prima vedere. Stii, ne iubim foarte mult!
- Mda…daca tu zici..o fi!

Dupa alte discutii neinteresante si un somn chinuit in masina ne-am trezit in Bucuresti. Am urcat cateva etaje si am ajuns in casa lui. O garsoniera spatioasa, cu doua canapele de piele, draperii foarte elegante. Peretii erau de un portocaliu placut, mobile simpla si moderna, un televizor, un laptop si un tablou portret al unei femei pe jumatate dezbracata.
S. zice:
- Acum ca am ajuns haideti sa faceti un dus si sa mergem, am vorbit, sunteti asteptate. Se uita la mine. Nu-mi place bluza ta. E prea sobra, vreau sa te vad imbracata mai sexy.
- Ieri ti-a placut, astazi nu? Ce sa fac, n-am alte haine. Am plecat doar cu ce aveam pe mine. Spun eu contrariata.
Blonda vine in ajutorul meu:
- Am eu o bluza pentru tine si cred ca te prinde culoarea. E rosie.
- Multumesc. Si ma duc sa ma schimb.
Acum eram sexy, ma vedeam si eu. Aveam un decolteu generos, mi se vedea sutienul negru prin bluza. Da, mi se parea ca lui S. o sa ii placa la nebunie cum arat.

Nu a durat mult si am ajuns la receptia unui hotel luxos. Acolo ne astepta un om inalt, cu ochelari negri, foarte impunator.Vorbea doar in germana. Asa ca nu am inteles nimic.
Nu a durat mult si am ajuns din nou acasa.
- Puiule, noi cum dormim in seara asta? Il intreb eu cu o voce mieroasa. Il tineam in brate si ma jucam cu man ape pieptul lui.
- Aici, toti 4.Raspunde el sec si ma saruta parinteste pe frunte.

Blonda imi face semn sa merg cu ea. Ma conformez si ma duc cu ea in baie pe motiv ca avem o problema ca intre fete. Acolo imi zice in soapta:
- Auzi tu fata. Tu stii in ce te-ai bagat? Tu stii cine este S.?Tu stii pentru ce te-a adus aici?
- Eu m-am indragostit de el, m-a atras foarte mult faptul ca mi-a oferit posibilitatea unei vieti libere si fericite. Recunosc imi e dor de sotul meu, nu avem copii, dar imi e dor de el. Dar S. a zis peste tot ca eu sunt sotia lui si am fost respectata.
- Ce prostuta esti, acum o saptamana eu eram sotia lui. Te-a dus la o batrana, la fel cum m-a dus si pe mine. Esti prostuta, te duce in Germania sa te prostituezi. Esti pregatita pentru asta?
- Nuuuu……Doamne fereste! Acum ma duc la el. Cand sa ies din baie ma prinde de mana Blonda:
- Esti tampita. Nu ma baga pe mine, eu iti fac un bine si tu ce faci?Imi faci un rau?
- Bine hai ca vad eu cum rezolv. Si cum dormim noaptea asta? Am intrebat-o cu o gelozie in privire, era imposibil si greu de crezut pentru inima mea ca S. ma mintea.
- Noaptea asta, vezi tu. Nu-ti mai zic nimic

Am intrat amandoua in camera. Paturile erau deja facute. Tipul cu care venise Blonda era slabut, saten, ochii verzi, nimic deosebit. Avea un mobil in mana si il tot butona. S. butona telecomanda. Pe masuta era o sampanie, coniac, vin, suc, tigari. Ne-am apucat sa povestim, lucruri banale si sa bem. Am baut un pahar de sampanie si deja simteam ca ma doare capul, nu eram obisnuita cu alcoolul. I-am anuntat ca eu sparg gashca nu mai rezistam. M-am pus in pat si m-am acoperit. Aveam doar un tricou lung pe mine si bikini.S. s-a pus si el langa mine in pat si a inceput sa imi mangaie sanii. Eu l-am oprit caci ceilalti erau cu ochii pe noi. Tipul Blondei a vazut ca sunt fastacita si a stins lumina, ramasese doar televizorul. Eram acum mai relaxata. Am aceptat jocurile de sub plapuma ale lui S. Mana lui cobora tot mai mult spre linia bikinilor mei minuscule. Ma musca usor de lobul urechii si degetelui lui au patruns in bikini mei. Eram foarte excitata si paharul acela de sampanie ce il bausem ma facea sa imi doresc sa nu se opreasca. Ma urca peste el si ne frecam unul de celalalt. Cand m-am uitat sa vad ce se intampla in patul celalalt in speranta ca ei dorm deja si noi putem continua ce am inceput, am ramas socata. Blonda era goala peste prietenul ei, fara patura, fara haine. Efectiv faceau sex. Nu mai vazusem in viata mea pe cineva sa faca sex in fata mea. Ma uitam cum se unduieste, cum sanii I se misca sensual. Vedeam cum isi lasa capul pe spate. Mi se parea asa de frumos sa vezi doi oameni ca se iubesc, atata ma uitam acolo incat am si uitat ca eu eram deasupra lui.
- Hai sa lasam prejudecatile, vreau sa facem sex. Te vreau! Si mi-a prins sanii in palme. M-a sarutat nebuneste cu li...



    Login