Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Promit sa fiu cuminte
Autor : alicedione - 2016-03-03
Citita de 15745 ori - Nota 2.95 (76 voturi)
A trecut aproape un an si jumatate de cand n-am mai postat aici si s-au intamplat multe evenimente in viata mea. Pot spune ca am devenit destul de cuminte, dupa toate aventurile nebune pe care le-am avut acum trei ani. Mi-au placut, dar acum sunt un alt om. Serios, sunt un alt om. E incredibil cat de mult poate un copil sa iti schimbe viata, mai ales cand e rezultatul unei orgii.

Acum un an si jumatate am venit in Franta impreuna cu Dorin, primul barbat din viata mea. Sa povestesc ce s-a intamplat dupa ce am ajuns in Franta si care a fost reactia lui Maryse? E un pic rusinos, e adevarat, fiindca lucrurile astea fac parte din fosta mea viata, dar imi place sa imi amintesc. Sunt amintiri foarte dulci si murdare.

Am ajuns in decembrie 2014 in Paris si eram nerabdatoare sa o intalnesc din nou pe iubita mea Maryse. Trecuseram amandoua printr-o perioada foarte ciudata, numai si numai din cauza mea, e adevarat, dar o iubeam mult. Iar reintalnirea a fost exact asa cum ma asteptam. Nu o anuntasem ca ma intorc, fiindca, in nebunia mea, stersesem numarul ei din agenda. Pe Facebook nu puteam sa o contactez, fiindca nu avea cont, iar prin e-mail... nici nu am avut ideea asta. Nu ma puteam gandi decat la cat de frumoase si perverse aveau sa fie jocurile noastre in trei dupa ce vom ajunge in Franta.

Si primul lucru pe care l-a facut Maryse atunci cand ne-a vazut la usa ei a fost sa ma ia in brate si sa ma sarute, izbucnind in lacrimi, spunandu-mi cat de dor i-a fost de mine si cat de ingrijorata a fost ca ii respingeam toate apelurile. Apoi l-a vazut pe Dorin stand in spatele meu si m-a intrebat in franceza:
-Si el cine e? Amantul tau?
-Maryse...
-Nu ma mai iubesti...
-Maryse, te iubesc mult, dar am fost depresiva. El m-a ajutat sa trec peste asta. Da, este amantul meu. Dar tu esti iubirea mea.
Din spatele meu, Dorin a zis:
-Puteti sa ma si injurati acolo, nu inteleg nimic.
Maryse nu il privi, insa sunetul vocii lui facu sa ii apara un zambet pervers pe fata. Ea se apropie de urechea mea si imi zise:
-Poate sa fie si amantul meu?
-Bien sur!
Ma saruta pe gat la auzul raspunsului meu si apoi imi baga mana in pantaloni. Am simtit cum degetul ei aratator intrase in pizda mea. Cat de dor imi era de mainile ei. Am imbratisat-o si am sarutat-o.
-Je ne vais partir rien! i-am zis eu tinandu-i mainile in ale mele.
Ea insa nu imi mai acorda atentie. A plecat de langa mine si s-a dus in fata lui Dorin, care o privea putin incurcat. Nu si-au spus niciun cuvant. Am vazut-o pe Maryse privindu-l din cap pana in picioare si umezindu-si buzele de fiecare data cand vedea umflatura din pantalonii lui. I-a facut semn sa o urmeze. Amandoi am intrat dupa ea in apartament. Nici nu am inchis bine usa, ca Maryse s-a asezat in genunchi in fata lui si i-a descheiat blugii. Luat prin surprindere, el s-a uitat mai intai la mine, zicand despre Maryse:
-Curva nesat...
Nu a apucat sa isi termine replica. Maryse deja ii luase pula in gura si ii facea un deepthroat asa cum stia ea mai bine. Il sugea ca o profesionista, ceea ce ma excita teribil. Dar nu voiam sa-i deranjez. Am stat deoparte, m-am dezbracat si am inceput sa ma masturbez urmarind-o pe Maryse cum ii sugea pula. Simteam nevoia sa am pula lui in mine. Cand am avut orgasm, am simtit ca incep sa plutesc.

Dar chiar pluteam. Dorin ma luase pe brate, fiind condus de Maryse pana in dormitorul unde avusesera loc atatea orgii inainte. El m-a pus pe pat si si-a bagat pula in mine atat de violent, incat am scos un tipat ascutit, intrerupt, insa, de Maryse, care s-a asezat cu pizda pe fata mea. Simteam gustul ei, gustul de care in mod inconstient imi fusese atat de dor. Oh... Gustul lui Maryse, mai dulce ca niciodata.
-Asa! striga Maryse. Linge-mi pizda, curvo! Simte-mi gustul! zise lovindu-ma peste unul din sani.
Ma simteam in al noualea cer si am avut un nou orgasm, cand Dorin si-a scos pula din mine. I-am auzit pe cei doi vorbind in engleza:
-Si ziceai de mine ca sunt curva nesatula.
-Oh, pe ea o cunosc dinainte s-o stii tu.
Dorin m-a luat si m-a pus in genunchi in fata lui si am inceput sa-i sug pula, impreuna cu Maryse. Eu, pe o parte, ea, pe cealalta, pana cand el ne-a spus ca ejaculeaza. Atunci, am stat amandoua in fata lui, cu gurile cascate, asteptandu-ne rasplata. Si multe jeturi de sperma au inceputa sa tasneasca din pula lui Dorin. Pe sanii nostri, pe fetele noastre, in gurile noastre. Noi doua eram in extaz si am inceput sa ne jucam cu sperma lui, spalandu-ne una pe cealalta si apoi schimband-o intre noi. Cand sperma era in gura mea, ne-am privit reciproc si am dat aprobator din cap. M-am ridicat, l-am imbratisat pe Dorin si l-am sarutat, facandu-l sa guste si el din propriul sau lichid. Lichid care pana la urma a ajuns tot in gura mea si l-am inghitit cu o pofta nebuna. O pofta de curva nebuna

Asta a fost prima noastra intalnire. Adevarul e ca episoade asemanatoare au mai fost si in lunile urmatoare, dar ceva incepuse sa mi se para in neregula. Pe de-o parte, adoram senzatiile pe care cei doi mi le ofereau. Pe de alta parte, simteam ca ceva se schimbase definitiv, iar eu fusesem atat de oarba, incat nu am evitat situatia asta. Situatia fiind ca... Nu, de fapt sunt doua lucruri care s-au activat si unul care a disparut definitiv.

In primul rand, s-a activat instinctul meu de mama. Simteam nevoia sa stau cat mai mult cu Genevieve si sa ii ofer toata atentia de care avea nevoie pentru a nu deveni o curva, asa cum era mama ei. Ceea ce inseamna ca am participat la tot mai putine partide in trei impreuna cu Maryse si Dorin. Iar asta a dus la cel de-al doilea lucru care s-a activat...

In mod normal nu aveam nimic impotriva aventurilor sexuale ale lui Maryse, pentru ca stiam ca sentimentele ei pentru mine vor ramane neschimbate, dar lunile pe care le-am petrecut departe una de cealalta si-au spus cuvantul pana la urma. Desi prima noastra partida in trei a fost entuziasmanta, ala a fost maximul senzatiilor de care am avut parte. In lipsa mea, Maryse si Dorin faceau sex. Stiam asta si o acceptam, dar s-a intamplat intr-o noapte, cand eu ma culcasem in camera cu Genevieve si... ii auzeam pe Maryse si Dorin facand sex zgomotos.

Am iesit din camera lui Genevieve si m-am indreptat spre dormitorul orgiilor. Ce am vazut acolo m-a facut sa amutesc. Maryse statea pe pat, cu picioarele desfacute, iar Dorin o futea de zor. Nimic neobisnuit pana aici, dar privirea ei... Si privirea lui... Exprimau atat de multa dragoste si pasiune, incat am cazut in genunchi si am inceput sa plang, in timp ce Dorin isi dadea drumul in vaginul lui Maryse, ea avand un orgasm intens M-am tarat pana in camera lui Genevieve, unde am inceput sa plang in hohote dupa ce am inchis usa, trezind-o intre timp si pe fetita. Imi venea sa plec, sa fug, sa las totul in urma. Sa o iau pe Genevieve si sa ii las pe cei doi indragostiti sa se bucure de viata in lipsa mea. Ca devenisem o piesa in plus in tabloul lor. Asta se intampla prin mai, anul trecut.

O sa mai spun un adevar acum. Maryse si Dorin nu stiu ca i-am vazut facand dragoste, pentru ca, la drept vorbind, s-au purtat cu mine la fel si in saptamanile ce au urmat, pana cand, prin septembrie, Maryse s-a intors acasa entuziasmata si l-a luat in brate dragastos pe Dorin. Eu statea in pragul camerei lui Genevieve si simteam ca mi se frange inima vazan...



    Login