Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Profe mature cu elev virgin
Autor : toni-iasi - 2019-08-26
Citita de 13979 ori - Nota 1.68 (419 voturi)
In care liceanul Iustin e sedus de cadrele didactice

Iustin avea 18 ani si era in clasa a 12-a la liceul National din Iași.
Era un baiat blond, de 1m90 si frumos ca un inger. Un inger atletic (făcea scrimă)/
Făcea pregatire la fizica cu doamna Mirela Ganea, profesoară de gradul 1, tot de la liceul Eminescu, in varsta de 35 de ani, o femeie drăguță și proporționată și roșcată, care tocmai divorțase.
Se făcuse aprilie și cald și doamna Mirela īl primea īntr-o rochie roșie, scurtă, și īi tot arăta darnică și cu scop picioarele ei goale și fine. In plus femeia īi zīmbea īntr-un mod care nu se cuvenea pentru o profesoară, față de elevul ei.
Tulburat Iustin avea in cap mai mult picioarele ei albe, si aroma ei de Chanel Cinq, decīt ecuatiile fizicii, de care avea nevoie la bacul care venea.
Apoi īntr-o dimineață Iustin avu o surpriză fierbinte.
Profesoara Mirela, după pregătire, făcu ceva foarte ciudat. Cu un zīmbet matern, īși scoase bluza, apoi sutienul, apoi așa cu sīnii goi īl pupă dulce pe gură, și īi șopti la ureche ”puișor,, am īn mine o nevoie foarte mare, pe care demult o țin īn mine...” și Iustin nu pricepu nimic, și deīndată, femeia se lăsă īn genunchi dinaintea lui și pīnă ca el să īnțeleagă ce se petrece profesoara de la ”Național” īi extrase cu degete fierbinti penisul nedumerit din blugi și īncepu să i-l mestece gemīnd.
Iustin era virgin, și crezu că visează, dar nu visa, mădularul lui era chiar cufundat īn gura fierbinte de femeie, ba mai mult, cu două degete nerușinata īi masa apăsat rădăcina sulanului. Se scutură de niște plăceri enorme, scoase un țipăt mare și o apucă de părul ei roșu. Gemīnd profesoara continuă porcoasa mīngīiere. Era hămesită și nu făcu nicio pauză.
Astfel īn 5 minute Iustin simți că din vintre iese din el o mare ejaculare și și dădu seama că doamna Mirela vrea ca el să i se golească īn gură și se zgudui și imediat din el ieșiră țīșnituri de spermă direct īn amigdalele profesoarei care supse cu poftă tot, după care, cu ochii la el deschise gura, din care șiroaiele de spermă care nu fusese īnghițită īi curseră năvalnic pe sīnii ei mici și goi.
Ca in vis, după contractiile sălbatice, o văzu cum atentă īși masează sīnii cu sperma lui caldă, cu o expresie de mare fericire pe chip. După care sprintenă, doamna Mirela se ridică, īl pupă iar (gura ei mirosea a spermă), īi spuse ”vaaai puișor ce fericită sunt, vaaai puișor ce spermos ești... sper că și tu la fel esti de fericit, sst, stai calm, ca totul o să rămīnă īntre noi...”, și profesoara-porno se īmbrăcă la loc, și bău din ceașca de cafea calmă, ca si cum nimic nu s-ar fi petrecut.
Năuc Iustin plecă acasă unde văzu că mădularul său era plin de ruj, semn că nu visase. Bău niste coniac – nu mai era om.
Cam doua saptamani profesoara nu fusese de găsit.
De abia in a treia saptamana ea il sună, spunandu-i să vină la pregătire.
De data asta o alta mare surpriza ii era pregatită.
Profesoara īi deschise fiind acoperită doar de un neglijeu vaporos.
Din noi femeia īl pupă, apoi īl trase īn sufragerie.
Īi șopti apoi, cu mīna la pula lui – ”Azi nu facem pregătire, puișor.”
Iustin īnlemni.
Īn apartamentul profesoarei se mai afla o femeie, o blondă īnaltă, tot cam de 35 ani. Iustin paraliză: femeia era directoare adjunctă, Ioana Vasilian! Profesoară de biologie. Stătea pe canapea complet goală. Goală și cu sandale negre īn picioare. Fumīnd, foarte calmă, cu picioarele depărtate și cu mīna cealaltă jucīndu-se la sexul epilat care i se vedea, ud și obscen.
Imediat pe licean īl trecură enormi fiori de sexuală plăcere și īncepu să tremure ca un epileptic īntre cele două detracate.
Profesoara blondă chicoti spre el.
”Heeei, tinere. Ia uite ce surpriză... Hai revino-ți, că nu o să te pīrīm la mămica ta... Și sperăm că și tu o să ți ții gura... Vii puțin să-mi pupi oleacă scoica?”
Ca in vis Iustin se repezi la vulva directoarei ca un ursuleț la butoiul cu miere. Pizda bărbierită mirosea a La Rive.
Linse pe femeie adīnc, plimbandu-și palmele pe gambele goale si mătăsoase. Profesoara blondă icnea, cu picioarele ei lungi īn lături. Lingīnd vulva udă Iustin simti cum doamna Mirela īi scoate blugii, și imediat cum penisul i se cufundă īn gura ei fierbinte.
Apoi femeile īl puseră să rămīnă gol, si rămase gol, și amīndouă īi sărutară īndelung corpul de Adonis, neted și mătăsos, de sus pīnă jos, zăbovind īndelung la penisul lui care se făcuse enorm, ambele supraexcitate de marele dezmăț la care visau de atat timp.
Apoi directoarea blondă gemu ”Puișor... te rog... dă mi pulă că nu mai pot...”. Cu mișcări leneșe femeia se așeză in genunchi la marginea canapelei, cu fundul in sus, un fund mare si alb si catifelat. Iustin se instala in genunchi intre gambele directoarei - vedea vulva umflată, epilată și anusul ca un ochi maroniu. Tremurand mangaie pielea bucilor maiestuoase, in timp ce profesoara Mirela īl privea avidă.
Apoi ezită, la gīndul că femeia goală de līngă pula lui era directoarea adjuncta si Mirela parca simti asta si ii șopti pervers ”Puișor, ce faci, dă-i pulă doamnei. Că aici e o curvancă cu p...



    Login