Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prin Londra
Autor : Sisi_orade - 2018-10-21
Citita de 15243 ori - Nota 5.18 (76 voturi)
Sunt Livia
Divortaem cu ani in urma din cauza lui Mircea care ma inselase cu o matusa de a mea, sora mamei, si nu ma mai recastorisem. Preferam sa ma dedic carierei, sau sa ma intalnesc cu vechi prietene care aveau familii si copii. Terminasem o postliceala de asistente medicale cu intentia de a emigra in Regatul unit unde era si un verisorde al meu. Slujba pe care o aveam ca secretara nu ma satisfacea din punct de vedere financiar, asa ca dupa ce mi-am luat diploma de asistenta medicala am discutat cu fratele meu la telefon pentru a-mi gasi ceva dincolo de Canalul Manecii. El m-a asigurat ca de indata ce se va ivi ceva ma va chema.
Am mai rabdat eu cam o luna si ceva la locul de munca unde patronul imi mai si facea avansuri pe langa ca nu ma platea bine, apoi intr-o seara pe cand ma uitam la un serial turcesc am primit un telefon, mult asteptat, de la verisorul meu care imi gasise ceva.
A doua zi mi-am anuntat demisisa. Patronul m-a anuntat ca trebuie sa mai raman in preaviz de 20 zile lucratoare pana ce-si va gasi pe altcineva.
Cam pe la inceputul lui martie anul trecut eram la Londra respirand aerul umed si admirand celebrele taxiuri negre care strabateau strazile curate.
Noul loc de munca era la un camin de batrani unde trebuia sa le acord ajutor medical bunicilor care saracii erau bolnavi. Cazarea o aveam asigurata la verisorul meu care eram mai mereu plecat in afacerile sale cu masini second. Nu eram departe de servici, cam 10 minute de mers pe jos.
Banutii nu erau suficienti, mai ales ca aveam unele cheltuieli. Stiti preturile de dincolo in comparatie cu cele de aici. Asa ca mi-am zis sa –mi caut ceva pe langa cele 8 ore zilnice de la azil.
Mi-am gasit ceva slabut. De facut menaj la o familie care se afla in celalalt capat al orasului. Dezavantajele erau numeroase. De mutat mobila, de spalat pe jos, iar la toate astea se mai adauga si faptul ca pe drum faceam 1 ora dus o ora intors. Nu ma alegeam cu nimica.
I-am spus verisorului meu M. ca trebuie sa-mi mai gasesc de lucru. M . mi-a sugerat sa am rabdare ca nu pot veni toate deotata. Mi-a spus ca as putea sa-l ajut cu gasirea de masini din zonele apropiate Londrei.
Verisorul meu M. lucra impreuna cu Sebi, un vechi prieten din sat care mai poposea din cand in cand pe la apartamentul unde eram si eu cazata.
Il stiam pe Sebi din scoala generala unde fuseseram chiar colegi de clasa. Apoi eu am plecat la oras la liceu, iar el a ramas la profesionala din comuna.
Era casatorit cu ceva vara de a mea, fata matusei mele din cauza careia mi-am distrus eu familia, avea doua fete, iar acum facea Anglia pentru masinile cu volanul pe dreapta pe care le vindea.
Intr-o seara de noiembrie cam anul trecut pe cand ma intorceam de la munca m-am oprit la un fel de patiserie turceasca pentru a-mi cumpara ceva de mancare. Langa era un cunoscut erotic cinema cu geamurile mate. In timp ce asteptam ca patiserul sa-mi impacheteze mancarea, am cautat cu privirea usa de la intrare al acelui cinema. Atunci din spatele meu am auzit o voce care m-a intrebat:
-Domnisoara, va intereseaza? Nu o sa regretati nimica daca veti suna la numarul acela de telefon.
Nu am raspuns nimic acelui individ care-mi sugerase sa sun la telefonul afisat sub sigla firmei.
Aratam bine la ci 30 de ani. Eram vopsita blonda, cu parul ondulat destul de inalta pentru o fata 1,75 m, putine Kilograme puse pe solduri, dar fara imbunatatiri.
Ma batea gandul sa sun dupa ce am cautat pe pagina de internet al acelui Cinema Erotic care cautau fete. Se asigura discretia si banuti buni pentru 1-2 ore de munca.
Am sunat de la un telefon public sa vad despre ce este vorba.
De la celalalt capat al firului mi-a rspuns o voce feminina. Dupa 10 minute de convorbire m-am decis sa merg la fata locului sa vad despre ce este vorba.
Era intuneric cand ma intorceam de la azil, asa ca nu prea puteam sa fiu remarcata de cineva de pe strada. Oricum nu ma cunostea nimeni, dar in mintea mea se derulau tot felul de scenarii.
Am intrat si la bar m-a intampinat o doamna cam la 50 de ani. M-am prezentat ca fiind persoana care a sunat, iar ea m-a invitat sa iau loc la o masa pentru a servi ceva.
Tery mi-a spus ca acolo vin numerosi barbati care adora sa faca sex. Ea cauta fete care sa fie dezinhibate. Totul era discret. Insa cum majoritatea barbatilor erau destul de ... cum sa spun, nu prea aratosi, Tery mi-a sugerat ca trebuis sa intru intr-o cabina care avea gauri. Prin acele gaure se trecurau penisurile celor care veneau acolo. Astfel ca orice contact cu persoanele respective se rezuma doar la sex.
Tery m-a invitat sa intru sa vad locatia. Am coborat intr-un fel de subsol slab iluminat de mici beculete. Pe dreapta si pe stanga erau usi care duceau in mici camarute ce aveau monitoare unde rulau filme porno.
Barbatii libidinosi care ieseau din acele mici camere se masturbau la vederea mea. Tery m-a linistit sa nu-mi fac grij, apoi m-a condus intr-o camera cam de 2/3 ce avea un pat din piele si un mic beculet care se putea stinge. In timp ce Tery imi arata cum sa inchid usa si de unde se poate stinge lumina, cateva penisuri in semierectie se si strecurasera prin diferitele gauri ale peretilor micii incaperi.
- Don’t you worry! Incerca ea sa ma linisteasca.
In timp ce-mi arata bolul cu prezervative din coltul camarutei si tubul ce continea lubrefiant, femeia ma lamurea ca mai sunt fete care veneau pentru 1 ora sa faca 100 de lire.
Nu suna deloc rau, mai ales ca discretia imi era asigurata de peretele subtire din placaj prin ale carui gauri se strecurau penisurile barbatilor.
Ce ma interesa eram departe de casa, plus ca unele madulare nu erau deloc de neglijat, nestiind cine se ascunde in spatele peretelui.
Asa mi-am inceput treaba. La inceput ma rezumam doar la oral, iar cand vedeam ceva mai serios puneam prezervativul si ma intorceam cu spatele la garua.
Evitam sa merg atunci cand verisorul meu se afla la apartament, asta pentru a nu intarzia acasa si a da de banuit. Dar mergeam cam de 2 ori pe saptamana, in special lun...



    Login