Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimul threesome in Grecia
Autor : alexsiralu - 2023-07-10
Citita de 15265 ori - Nota 9.13 (416 voturi)
Salutari tuturor. Suntem Alex si Raluca, un cuplu cu vechime si am zis sa incepem si noi sa ne povestim aventurile. Nu dau varsta exacta, dar avem amandoi in jur de 40 de ani si suntem impreuna de mai mult de 15. Va citim fanteziile si povestirile adevarate de ani buni si credem ca am acumulat destule experiente ca sa avem si noi ce povesti. Multe din intamplarile noastre au fost si inspirate de ce am citit aici si sincer nu regretam mai nimic din ce am facut.
Pentru inceput, cred ca cea mai relevanta intamplare este chiar prima si cand spun prima ma refer la prima intamplare mai iesita din tipare. S-a intamplat acum multi ani, in Grecia. Cred ca atunci aveam in jur de 30-32 ani.
Eu, Alex, inalt, brunet, bine facut iar sotia, Raluca, sau Ralu pe scurt cum o stiu toti are in jur de 1.7, un par castaniu minunat, ochi verzi, mari, sani destul de maricei, fund ok, nu de brazilianca cum are toata lumea pe aici. :) In concluzie o ador, are o fata de araboaica, un ten masliniu si o inteligenta poate de speriat. :)
Sa revenim la povestire. In materie de sex am fost mereu un cuplu deschis la nou si am incercat foarte multe lucruri. Am discutat mereu ce ne place sau ce am vrea sa incercam si la momentul potrivit am pus direct in practica. Asa s-a intamplat si cu experienta greceasca.
Nu stiu daca pe vremea aceea Grecia era asa populara cum este in zilele noastre, dar de cand am descoperit-o noua ne-a placut mereu sa mergem acolo. Cateodata mergeam si cate 2-3 saptamani poate chiar mai mult, in functie si de concediu, evident.
De multe ori discutasem despre sexul in trei sau chiar swing, era o idee care ne atragea pe amandoi desi nu am discutat niciodata lucruri exacte, sau reguli stricte. Era doar o idee, cu care eram de acord si ca si restul pe care le pusesem in practica am lasat totul sa vina de la sine fara nimic planificat, totul la momentul potrivit cum se zice.
Asa a inceput acest concediu care intr-un fel avea sa ne schimbe complet. In acel an am ales sa mergem in Thassos, era prima oara cand mergeam acolo, nu prea stiam la ce sa ne asteptam dar cum eram mari iubitori de Grecia am zis ca sigur nu o sa fie o experienta rea si cu siguranta nu a fost.
Am ajuns cu bine si ne-am cazat, intr-o vila foarte aproape de plaja. Nu era mare dar avea tot ce ne trebuia si era aproape si de ceva locuri cu mancare deci a fost ok. Primele 2-3 zile ne-am miscat prin insula ca sa vedem cat mai multe locuri dar seara mereu reveneam la cazare si mergeam la o mica taverna care ne-a placut mult si unde chiar se manca bine. Si cam de acolo incepe adevarata poveste. Taverna respectiva, probabil ca multe altele in Grecia era o afacere de familie iar proprietarul, Kostas era un tip pe la 40 de ani atunci, bine facut, cu o barba neagra, practic tipicul grecului clasic. Inca din prima zi a complimentat-o pe Ralu si mereu tot ne aducea din partea casei cate un cocktail pentru ea, si numai cu denumiri sugestive, orgasm on the beach, legspreader si asa mai departe. Ca sa nu mai zic ca o si complimenta mereu. Nu pot sa zic ca ma deranja, ba chiar ma amuza asa ca nu am zis nimic, am lasat lucrurile sa continue. Desi nu am vorbit nimic cu Ralu a fost ca o intelegere tacita ca ceva se va intampla in acest concediu.
Vacanta a continuat, am continuat sa mergem la acea taverna unde stateam pana tarziu iar de obicei, de acolo, plecam pe plaja pana la cazare care nu era departe. Cateodata nici nu ne opream si continuam plimbarea vorbind sau admirand marea noaptea. Ne mai si opream si ne asezam asa pe nisip unde stateam poate cateva ore.
Intr-una din seri am procedat la fel ca pana atunci doar ca am stat mult mai mult la taverna, Kostas era bine dispus, o complimenta pe Ralu in continuu si chiar i-a adus doua cocktail-uri. Nici in ziua de azi nu stiu daca a fost ceva premeditat dar am o banuaiala ca da.
Ca de obicei deja am plecat spre cazare, pe plaja, vorbind despre diverse. Ralu era foarte bine dispusa de la acele cocktail-uri si era si am simtit imediat ca era si incinsa. Nu ne-am oprit la cazare si ne-am continuat plimbarea si spre surpriza noastra putin mai incolo de cazare, intr-o zona mai izolata, fara vile sau nimic in zona, vedem un sezlong, posibil lasat acolo de cineva din timpul zilei. Cum l-am vazut am zis amandoi ca este ca facut. M-am intins pe sezlong si am luat-o pe Ralu in brate. Era totul perfect, luna lumina nu puternic, dar exact cat trebuie ca sa distingi ceva. Am stat asa o vreme vorbind, razand, si simt ca Ralu nu mai avea rabdare pana la cazare pentru o repriza de sex. S-a intors peste mine si am inceput sa ne sarutam. Apoi m-a incalecat si se unduia usor pe mine in timp ce ne sarutam. Cum eram imbracati sumar am scapat rapid de haine si am continuat totul goi. Am intins-o pe sezlong si am venit peste ea continuand cu sarutarile care deja erau pe tot corpul. M-am lasat in jos si am inceput sa ii dau limbi. Nu v-am spus dar Ralu se uda in abundenta si mie imi place la nebunie sa o ling si ei la fel. Ne place mult sexul oral si cred ca am devenit campioni dupa atatia ani de experienta. :)
Nu imi place sa ma grabesc cand o fac, vreau sa o fac sa tipe de dorinta asa ca o ling incet, nu ma arunc sa ii ling clitorisul, cand simt ca se infierbanta prea rau o sarut pe picioare, evit zona fierbinte tocmai ca sa se linisteasca si sa o pot infierbanta iar. Si tocmai de asta la noi un sex oral poate dura foarte mult. Dar cum ii dadeam asa limbi, lumina difuza si cum Ralu era in lumea ei, nu am observat decat tarziu ca cineva se apropia de noi. Nu am realizat cine era dar nu ma mai puteam opri atunci si nu ar fi avut nici un sens, era aproape la 10 metri de noi si cu siguranta vazuse exact ce se intampla. M-am gandit ca daca tot a vazut, poate o sa ne evite. Dar nu a fost asa si s-a apropiat din ce in ce mai mult. Cand era foarte aproape am realizat ca era Kostas. Ce cauta acolo la ora aia nu aveam idee si nici nu am intrebat dar abia atunci cand a fost foarte aproape l-a observat si Ralu care a scos un tipat scurt.
A fost putin amuzanta cum incerca sa se acopere cu mainile, nici nu stia unde sa le puna mai intai, sa isi acopere sanii sau sa se acopere jos.
Kostas cand a vazut reactia a inceput sa rada, eu am inceput sa rad si vazand asa si Ralu a inceput sa rada. Atunci am realizat ce urma sa se intample. Ca sa fie un gentleman, Kostas a zis ca se scuza si pleaca, a zis glumind ca i s-a parut ca vede o sirena care se zbate pe mal si a venit fuga sa o salveze. Am ras iar toti si dupa un scurt schimb de priviri cu Ralu am decis amandoi ce va urma.
Atunci Ralu ii spune tot in gluma, Kostas, daca tot esti un gentleman, arata-ne cat de bine stii sa salvezi o sirena si si-a desfacut putin picioarele sugerandu-i ce vrea. Kostas m-a privit, din cap i-am facut semn si fara sa astepte s-a lasat in genunchi pe nisip, unde stateam eu mai devreme si a inceput sa o sarute pe picioare pe Ralu, avansand din ce in ce mai mult spre interior. Am stiut ca este momentul ei asa ca m-am asezat langa sezlong si am inceput sa o sarut. Ma saruta cu o pofta care nu am mai vazut-o la ea. Ma musca de buze si iar ma saruta. Am simtit si cand Kostas a ajuns cu limba la vaginul ei, s-a oprit din sarut si a gemut puternic apoi imediat a continuat sa ma sarute intens. A mai durat asa vreo 10 minute iar Ralu a avut un orgasm puternic, dupa care am inceput amandoi sa o sarutam pe tot corpul pana am vazut-o ca vrea sa treaca mai departe, la adevarata experienta. Nu pot sa zic ca am vazut multe penisuri pana atunci, decat prin filmele porno care le mai vedeam impreuna dar am fost impresionat cand Kostas s-a dezbracat. Avea un penis destul de lung dar avea un cap care parea foarte mare. Asta din ce puteam vedea in lumina aia. Ralu statea tot pe sezlong, intinsa, cu fundul practic pe marginea de jos a sezlongului si cu picioarele in lateral. Am reluat pozitia de mai devreme si am inceput sa ne sarutam. Si-a incolacit bratele pe dupa capul meu, ma tinea strans si ma tinea intr-un saurt continuu. Cu greu reuseam sa ma desprind sa vad ce se intampla deoarece eram foarte curios. Kostas nu se grabea, isi freca penisul cu capul acela imens de vaginul ei si il trecea printre labii de jos in sus. Ralu fierbea si ma saruta in continuu. Atunci am dus mana la vaginul ei ca sa ii mangai clitorisul si sa-l stimulez cum mai faceam cand ne masturam reciproc. F...



    Login