Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Primul swing si prima dubla penetrare
Autor : florindd8 - 2016-09-21
Citita de 26928 ori - Nota 7.05 (146 voturi)
Totul a inceput cu un cont pe un site de swing. sotia nu stia de el. De la swing m-a atras foarte mult idea ca sotia mea sa aiba in pasarica doua penisuri in acelasi timp. Totul parea doar o fantezie. Vreo cateva luni m-a obsedat aceasta idee, dar nu i-am zis nimic sotiei.
Apoi in timpul unei partide de sex i-am zis sa stea ea desupra ca am obosit la care ea imi zice:
-sa chem vecinu sa te ajute? eu i-am raspuns 
-ce ai vrea sa iti faca vecinu?, ea a zambit doar....de parca ar sti ce fantezie am, apoi am intrebat-o
-Ti-ar place inca un penis in pasarica asta uda? ea a raspuns cu un aer smecheresc
-nu ca nu incape. 
Apoi mi-am strecurat incet 2 degete pe langa penis in pasarica si i-am tras-o asa,(al trei-lea nu mai incapea, era prea stramta) nu a zis nimic, nu cred ca mai putea zice ceva in afara de gemete. Ne-a excitat pe amandoi ideia de dubla penetrare. 
Dar inca nu i-am propus nimic concret....a ramas la stadiul de discutie excitanta in timpul sexului. 
In alta zi, tot cand faceam sex, mi-a scos penisul din pasarica si l-a indreptat catre fundulet, fiind foarte umeda la pasarica a intrat fara prea mare efort (am mai facut anal dar de putine ori, de obicei trebuie sa insist).
In timp ce i-o trageam incet in fundulet imi ia mana de pe sani si o duce la pasarica zicandumi sa ma joc cu ea (asta am si facut, am reusit sa o penetrez cu 3 degete in pasarica si cu penisul in fund).
Vazand acestea am hotarat sa ii zic de contul de pe siteul swing. Ea a parut surprinsa, i-am aratat profilul, aveam si cativa membri faviriti din oras, apoi a vazut si pozele de la profil.... erau toate cu dubla penetrare si cu mesaje genul (Don t lie I know you want to se other men s cocks in my pussy. So you want me to let him put that big cock in my pussy. The sluttier she gets the more i love her. I love to stoke my husbands cock and stare him in the eyes while another man takes me from  behind si ultima care a umplut paharul:  i wasn t sure i d like to fuck two guys at once i m glad my husband convinced me to try it...)
Ea a dat incet poza dupa poza fara sa zica nimic, dar am vazut ca a excitat-o idea.
Apoi vorbind despre asta i-a propus sa facem un soft swing, i-am explicat ca facem sex cu alte doua persoane in aceiasi camera dar fara sa facem schimb de parteneri, sau fara sa ne atingem. Nu a trebuit prea multa munca sa o conving.
Am selectat un cuplu din apropiere cu care ne-am intalnit la un suc sa ne cunoastem fata in fata.
Ea era bruneta, cum imi place mie,ca de aia am si selectato, avea un fund sexy, iar el era putin mai inalt ca mine, era ok . Dupa ce s- terminat intalnirea sotia a zis ca sunt ok si pot sa ii chem in vizita, la un pahar de vin.
Ziua urmatoare i-am si chemat, stiau ca este vorba doar de soft swing.
Stateam toti pe canapea. Prima oara au inceput ei sa se sarute, sotia mi-a facut acelasi lucru. apoi brunetica l-a desfacut la pantaloni si i-a luat-o in gura. Noi ne-am oprit din sarutat si ne holbam. Era dotat tipul, o avea mult mai mare si mai groasa decat a mea. dupa ce ne-am holbat vreo 2 minute ei ne fac semn sa facem acelasi lucru. Sotia nu face sex oral, mi-a facut de vreo 2 ori doar in cativa ani. Asa ca i-am sarit in ajutor, ca sa nu ne facem de rusine, am luat-o si i-am dat fustita in sus, i-am dat chilotul intr-o parte si i-am dat limbi. Pasarica ei era fleasca. In timp ce ii dadeam limbi ea se uita fix la bruneta cum ii dezmiarda penisul. Dupa ce s-a saturat de privit ma impinge dintre picioare jos si isi pune pasarica pe fata mea ajungand in 69. Nu a mai rezistat si mi-a luat-o in gura, ahhh... Celallt cuplu se aseaza jos langa noi in aceiasi pozitie.
Dupa un timp ne-am ridicat , ele s-au pus in pozitia capra, fata in fata iar noi pe la spate. Apoi noi am ramas in pozitia asta iar la celalalt cuplu el s-a asezat in fund cu fata la noi si ea deasupra, tot cu fata la noi. Putem amandoi sa ii vedem brunetei pasarica largita de penisul imens.
Apoi sotia nu s-a putut abtine si a incalcat regulile, l-a atins pe coaie si pe penis in timp ce o penetra pe bruneta. 
Nu s-a suparat nimeni, eu asta speram.
Apoi s-a uitat la mine si mi-a zis:
-pot sa incerc penisul asta mare? eu zambind am aprobat-o dand din cap.Apoi imi zice iar, ca in imaginile care le vazuse la profilul de swing:
-Pot sa il las sa isi bage penisul ala mare in pasarica mea stramta? stia ca vreau sa aud asta.
In aceieasi pozitie am facut schimb de partnere. Bruneta vea un fundulet tare misto, ii statea bine capra .
Sotia se suie incet pe el, m-am oprit din pompat la bruneta si cand a alunecat in penisul lui m-a trecut un fior (de palcere/excitare/gelozie)E o senzatie unica sa iti vezi sotia in alta pula. Credeam ca o sa intre greu, dar la cat de excitata era a alunect chiar usor.
Acum dadeam cand si cand la bruneta care se juca cu ouale lui, mai mult ma uitatm cum ii rupe pasarica.
Sotia a inceput sa geama de placere, foarte rar face acest lucru, doar cand se apropie de orgasm. Noi ne-a m oprit si am mers lanca ea, brun...



    Login