Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPRIMUL SWING
Autor : unqnick - 2012-09-22
Citita de 45898 ori - Nota 7.92 (178 voturi)
Pentru prima data in viata ei, fetita noastra nu era acasa. Parintii mei m-au convins in sfarsit ca daca o urc intr-o cursa directa totul va fi OK asa ca plini de emotie am privit cum avionul decoleaza spre Suceava la bunicii ei pentru doua saptamani. A fost momentul in care in care sotul meu, Dorin a devenit un alt om nou. Intotdeauna am avut o viata sexuala grozava dar cand s-a nascut copilul, dintr-o data nu ne-am mai putut oferi suficient sex asa cum ne-am fi dorit.
Suntem niste oameni normali, locuim intr-un cartier nou, avem un SUV pe aleea ce duce spre casa, mergem la biserica macar odata pe luna, jucam carti cu prietenii sau alte jocuri. Numele meu este Anca si sunt profesoara la o scoala particulara iar Dorin este avocat si as putea spune ca avem o viata grozava si nu am simtit niciodata ca ne-ar lipsi ceva. Dar curand ceva s-a schimbat totusi.
Asadar, de la aeroport am plecat spre casa si nerabdator, a inceput conducand doar cu o mana, sa-mi atinga pasarica prin chilotii care s-au umezit imediat . Pana am ajuns acasa avusesem un orgasm care anunta zile grozave ce aveau sa vina. Nici nu am intrat bine pe usa ca mi-a zmuls chilotii si acolo in hol m-a penetrat lipita cu spatele de usa.
Ne-am futut cateva minute, apoi cu mine infipta in pula a mers spre dormitor oprindu-se din cand in cand sa ma salte si sa ma patrunda asa cum faceam cand eram studenti si ne futeam in cate o toaleta cand mergeam la ceaiuri cu prietenii.
Dupa aceea in pat, dupa ce a ejaculat abundent in mine am continuat sa ma misc in pula care nu vroia sa se culce pana am inceput un al doilea numar care a durat aproape jumatate de ora. Sperma imi lubrefiase suficient pasarica dornica de nebunii si n-am dat importanta ca am murdarit ingrozitor cearceaful si perna de sub fundul meu schimbad pozitiile. Amandoi parca eram scapati din lesa. Facusem destula galagie asa cum nu-mi mai permisesem de mult sa o fac sa nu ne auda copilul.
Am continuat asa toata dupaamiaza pana tarziu in noapte oferindu-i cate o felatie de cate ori faceam dus. Nu inghitisem niciodata, eram curioasa, dar chiar daca ma indemnase de atatea ori, refuzasem ca o proasta (o spun acum), ramanand o fantezie de a lui nepusa in practica. Nu stiam ca peste putin timp acea fantezie (care pe undeva era si a mea), va deveni o fantezie implinita.
A doua zi era duminica si am crezut ca vom dormi pana la pranz dupa distractia nocturna dar pe la cinci dimineata am simtit ca sunt penetrata pe la spate incepand o noua zi. Asa de mult imi dorisem sa ma pot desfasura, eram dornica de nebunii si nu il slabeam deloc. Parca eram in primele noastre luni de casnicie. Stateam peste el si ma miscam asa cum imi place mie. Nu stiu ce imi venise, dar la inspiratie, inchiriasem un film porno si am deschis o sticla de vin rosu vechi. Bausem deja jumatate din sticla si m-am intins putin sa dau drumul la player. Priveam amandoi actiunea si pula sotului meu tresarea dind in cand.
M-a rasturnat si a inceput sa se joace cu mine, aveam inca stropi de sperma pe buzele pizdei de la activiatea anterioara si a inceput sa ma futa excitat de ce vazuse. I-am zambit pervers si a inceput sa ma linga delicat. Rasturnata pe pernele canapelei eu continuam sa privesc ecranul.
Doua cupluri se regulau alaturi in acelasi pat, barbatii le penetrau pe la spate in timp ce femeile se mangaiau si isi sarutau sanii una alteia. Privind scena ce se derula in fata mea, combinata cu talentul minunat al sotului meu am ajuns imediat in pragul orgasmului. Cand mi-am revenit eram rosie ca vinul pe care-l bausem iar Dorin se holba la mine cu o sclipire perversa in ochi.
- Anca, cred ca asta e felul de futai care ti-ar placea.
Am ras si m-am serpuit pe canapea incercand sa par provocatoare.
- Aici m-ai prins iubitule. Ma excita teribil ce-mi faci.
M-a apucat de umeri fixandu-ma de perna.
- Nu filmul e de vina ?
Mainile lui au coborat de pe umeri pe sani si a inceput sa se joace cu sfarcurile.
- Te uitai la fetele alea doua cum se mangaiau si sarutau reciproc in timp ce erau futute ? Iti placea, am vazut.
Mana lui imi rasucea bland sfarcul trimitandu-mi semnale drept in pasarica.
- Oh daaa!, am raspuns.
Toate inhibitiile disparusera odata cu vinul care ma incalzise si din pura dorinta.
- Da , ma infierbanta cumplit Dorine, am recunoscut eu. Fute-ma acum, te vreau in mine pana la fund.
Mana lui a coborat dealungul trupului oprindu-se intre picioare si atingandu-mi clitorisul.
- Esti al dracului de fierbinte in dupaamiaza asta !
Mai tarziu cand sticla de vin s-a golit, m-a convins. Nu stiu cum. Nici intr-o suta de ani n-as fi crezut ca am sa fac asa ceva, dar m-am asezat pe capacul inchis de la toaleta cu picioarele desfacute si Dorin mi-a ras pasarica comentand in timp ce facea asta cat de misto va fi pentru mine seara in continuare. A spus ca vom merge la un club mai "special", undeva unde ne vom simti bine amandoi.
Proaspat rasa si inca excitata ca dracu ', m-a îndemnat sa iau cea mai scurta fusta din sifonier ramasa de la revelionul de acum 5 ani cand m-am imbracat ca o slujnica frantuzoaica si o bluza de matase pe care am purtat-o la servici, dar intotdeauna cu furou si taior. Am cautat prin sertare si am gasit un portjartier negru si ciorapi la fel, apoi o pereche de pantofi cu tocuri de 8 cm, purtati doar odata. Am incercat sa-mi pun un sutien si chilotei, dar el m-a oprit clatinand din cap cu un zambet pervers. Excitata mai mult decat oricand, m-am imbracat repede.
Am aproape 1,76, parul castaniu si ochii verzi. Chiar si dupa nasterea unui copil, corpul meu a ramas suplu si ferm. Stiam ca arat bine dupa cum eram privita de barbati. Dorin, care are 1,92 si aproape 90 de kg este blond inchis cu ochii albastri facuse sport dar continua sa faca exercitii. Ma privea cum ma dichisesc in oglinda mangaindu-si din cand in cand pula. Era pentru amandoi un teren nou pe care paseam, si foarte excitant.
In timp ce ma imbracam, imi facusem planul de ansamblu, gandindu-ma, de fapt banuind, la ce urma sa fac asa ca sfarcurile mele ramasesera tari tot timpul. Nu imi spusese prea multe dar asteptasem seara de sambata cu nerabdare. Fara sa ma consulte, înainte să rămânem singuri, Dorin cautase pe internet cu cateva zile in urma si a ales unul din cele doua sau trei cluburi de swingeri.
Era destul de departe de cartierul nostru dar nu atat cat sa nu poata ajunge repede ocolind aglomeratia de sambata, la noua seara. Imi mangaiam pe rand cand pasarica, cand umflatura lui din pntaloni in timp ce conducea. Ajunsi in parcare, Dorin a ezitat putin inainte sa-mi deschida portiera. S-a uitat la mine in lumina felinarului cu privirea la fel de serioasa ca in ziua in care mi-a cerut sa ma casatoresc cu el.
- Arati al naibi de bine scumpa mea.
M-am aplecat si l-am sarutat lung.
- A trecut ceva timp de cand n-am mai baut nimic. Ar fi bine sa-mi oferi ceva, sa prind curaj.
Am achitat taxa unui tip destul de impunator, apoi am intrat in club. Nu stiam la ce sa ma astept dar am remarcat eleganta salonului cu mobila crem si auriu. In jur, pe canapele, erau asezate mai multe persoane costumate diferit. Discutau, beau si mancau aperitive servite de chelneri care treceau pe langa ele. Din cand in cand cupluri se ridicau si mergeau in spate sau sus pe o scara la etaj iar altele coborau. Nu erau numai cupluri, erau si perechi sau cate trei.
Dorin si cu mine ne-am oprit la intrare, nu foarte siguri de ce vom face de acum incolo. O femeie frumoasa, bruneta cu parul lung ne-a vazut de cealalta parte a salonului si a inceput sa-si faca drum spre noi. Era mai inalta decat mine, cu sanii care ii surclasau pe ai mei de departe, pareau mici si fermi. Era imbracata intr-o rochie alba mulata. Era evident ca nu are nimic pe dedesubt. S-a oprit cand a ajuns la noi si a facut semn unui chelner in timp ce il masura pe chipesul meu sot.
- Buna ! Bine ati venit. Numele meu este Carmen.
Am facut cunostinta in timp ce ne-a oferit sampanie in pahare de cristal.
- Sunteti pentru prima data intr-un club de swingeri, se cunoaste. Sotul meu Noni e la bar. Daca vreti sa va alaturati noua as fi incantata.
S-a agatat de bratul lui Dorin si m-a masurat de sus pana jos cu o privire calda suficient ca sa-mi trimita un fior prin tot trupul. Am luat o inghititura de sampanie pentru a-mi potoli setea si sa-mi umezesc gatul uscat si i-am urmat. Cand am ajuns la bar unde era sotul ei, jur ca-mi lasa gura apa. Era superb – ca un manechin din reviste - cu parul blond lung, legat la spate intr-o coada de cal si ochii albastru inchis.
Noni era la fel de inalt ca Dorin al meu, la fel de bine cladit si dintr-o data am vrut sa fac timpul sa treaca mai repede. Ne-am asezat la bar si am discutat de toate, de la sport la vreme in timp ce ne-am terminat bauturile. Carmen nu si-a putut tine mainile departe de Dorin, iar eu nu-mi mai dezlipeam ochii de la Noni. Mai mult, privirea lui care ma dezbraca m-a facut sa ma infierbant cumplit.
- Ar trebui sa cutam un loc mai intim, a sugerat Carmen. Pentru ca sunteti pentru prima oara intr-un astfel de club lasati-va pe mana noastra.
Anticipand placerea, am mers cautand de-a lungul unui hol o camera aproape de capat. Carmen avea un brat petrecut dupa mijlocul lui Dorin in timp ce mergeau in fata noastra iar Noni avea o mana pe spatele meu, mangaindu-ma cu degetele lui lungi, trezind la viata terminatiile nervoase in locuri pe care nu stiam atat de erogene.
Aveam sfarcurile intarite ca piatra frecandu-se de bluza mea, trimitand mici descarcari electrice pana in stomac de fiecare data cand matasea imi atingea pielea. Eram atat de excitata ca am crezut ca o sa explodez de dorinta. In secunda urmatoare cand s-a inchis usa si au incuiat-o in urma noastra, eram in bratele lui Noni. Gura lui m-a cautat sau eu pe a lui, in momentul ala eram atat de pornita incat nu mai stiam cine fusese primul si deodata m-am trezit pe spate pe pat, cu acel barbat deasupra mea, ridicandu-mi fusta.
Cu coada ochiului, am observat miscare si am intors capul suficient ca sa o vad pe Carmen cum scoate din pantaloni pula splendida a sotului meu si imediat o inghite aproape pe toata. Ochii mei erau larg deschisi de uimire. Mie imi luase cativa ani pana sa pot inghiti 15 din cei 20 de cm minunati si ea dintr-o data nu a ratat nici unul dintr-o singura miscare.
O mana care se insinua pe partea interioara a coapsei mele m-a readus din transa. Nu am mai privit gura frumoasa a lui Carmen mulata pe pula sotului meu si mi-am indreptat atentia catre partenerul meu, care zambea privind spre pasarica mea epilata proaspat. Eram suficient de umeda cand si-a alunecat un deget in mine si a inceput sa-l miste. Ma "tortura" intr-un ritm lent in timp ce alt deget facea cercuri mici in jurul clitorisului.
Simteam ca ard....mai mult decat fusesem vreodata in viata mea, si in cateva secunde un orgasm m-a cuprins scuturandu-mi trupul. Fara sa ezite Noni si-a desfacut pantalonii, eliberandu-si pula care m-a facutsa ma agit plina de dorinta. Ca o proasta, mi-a fost rusine sa o privesc atent, am atins-o timid cu mana si am vazut ca e tot asa de groasa ca a lui Dorin, poate putin mai groasa si gandindu-ma cum ma va umple madularul asta aproape m-a facut sa am un alt orgasm.
M-am repezit si l-am apucat, dar mana mea abia putea sa-l cuprinda . Zambind mi-am desfacut picioarele si am ghidat-o unde trebuie asteptand penetrarea. Si-a smuls camasa si m-a apucat cu amandoua mainile de umeri si m-a patruns cat de mult a putut. Am scos un strigat care s-a auzit cred in toata casa. In schimb, Noni mi-a zambit cu ochii lui frumosi in care parca citeam putina rautate.
Mi-am incolacit picioarele in spatele lui si l-am ajutat sa inceapa penetrarile frenetice. Nu-mi mai pasa de ceilalti din camera, ma penetra iar si iar producandu-mi un orgasm caruia nu credeam ca ii voi putea supravietui. Lubrefiata de pasarica mea, pula lui se misca acum mai lent dar viguros, producandu-mi atata placere in ambele sensuri si atunci cand grosimea lui imi despica pasarica stramta si cand simteam capul masiv cum se retrage, pana cand am devenit o masa trepidanta in jurul pasaricii penetrata de pula lui.
- O doamne, cat de grozav poate sa fie, inebunesc de placere.
A continuat sa ma futa atat de minunat pana cand scotand un strigat de satisfactie am simtit cum se goleste in mine, iar sperma lui fierbinte imi umple pasarica in convulsii. Picioarele mele tremurau si a ras sarutandu-ma rapid inainte de a iesi din mine. Abia puteam sa respir, cand m-a eliberat, apoi am auzit sunetele inconfundabile scoase de Dorin cand se pregateste sa ejeculeaze.
Respiratie lui era rapida, scotea un geamat incet si gros si am avut puterea sa intorc capul vazandu-l cum o tine de par pe Carmen si o fute in gura cu lovituri asemanatoare cu cele pe care mi le daduse Noni in pasarica. A mai slabit-o si Carmen uitandu-se in sus la el, cu o umbra de un zambet pe fata, a inceput sa il masturbeze cu o mana in timp ce cu degetele de la cealalta se penetra in pasarica.
Apoi, Dorin inclestandu-si din nou mainile in parul ei i-a tinut pula adanc bagata in gat in timp ce si-a pompat sperma zvacnind din fese. Ejacula atat de puternic incat sperma i s-a scurs din coltul gurii, dar dupa ce a inghitit totul i-a lins incantata intreaga pula de urmele de sperma culegand si ce ii cursese pe sini, apoi s-a lasat pe spate lingandu-si buzele.
- Hmmmm, ai gust bun, intri in vederile selectionerului, a spus ea stergandu-si un strop de sperma de pe barbie cu degetul si sugandu-l cu placere.
Luandu-si privirea de la sotul meu, s-a uitat spre mine privindu-ma in ochi. Apoi, sa intamplat ceva ce nu anticipasem, nici nu am avut timp sa reactionez. Intr-o clipa era in genunchi langa pat, pe carpeta apoi imediat era intre picioarele mele.
- E randul tau draga mea.
Limba cu care tocmai il lucrase pe sotul meu, a incepul sa-mi linga pasarica si am fost atat de socata, asa brusc incepuse totul, incat nu am facut nimic pentru a o opri. A sorbit sperma sotului ei care iesea din mine, m-a lins de la anus pana la clitoris apoi inapoi repetand miscarea cand apasat cand delicat. Eram intr-o frenezie continua, Dorin era bun la asa ceva, cu adevarat bun dar nu se compara cu acesta femeie.
Aproape imediat, am fost cuprinsa de alt orgasm. Ea s-a oprit si mi-a lins interiorul coapselor pana m-am linistit apoi s-a intors la pasarica. Langa capul meu, patul a scartait putin si cand am intors capul am gasit capul puli lui Noni leganandu-se aproa...



    Login