Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

PRIMUL SWING 6
Autor : margeo - 2024-02-17
Citita de 1703 ori - Nota 2.65 (83 voturi)
Acum,totul se liniștise.Carmen își scosese degetele din sexul meu și i le întinsese lui bărbati-su, care le supse, privindu-mă în ochi.Nu i-am putut susține privirea.Încă îmi simțeam vaginul ușor dureros și gol, fără degetele ei dar îmi era cumva rușine că putusem ceda așa ușor la toate ideile lor.
Nu spun că nu-mi plăcuse dar...amintirea degetului care-mi pătrunsese în fund mă făcu să roșesc. Nu vrusesem să-l accept dar nici nu mă împotrivisem.Nu pînă la capăt.Mă temusem că Costanii or să se simtă jigniți și o să stric totul, cu pudoarea mea.Iar Marius fusese de acord cu tot ce făcuseră ei, nici o opoziție...asta mă făcuse să -i las și eu, deși durerea și rușinea de a fi așa abuzată mă iritaseră- pînă la un punct.
Dar dincolo era plăcerea cotropitoare, a gurii și mîinilor lui Carmen, care-mi invadaseră corpul ca niciodată.Tot ce-mi făcea mă excita cumplit, curgeau sucurile din sexul meu deschis, gura ei îmi chinuia voluptuos sînii, transpirația curgea pe mine...
Iar bărbatu-meu privea subjugat tot ce-mi făceau, ba și-o mai și băgase în pizda colegei mele.Văzusem pe fața lui cît îi plăcea, pe cînd o împingea pe Carmen în mine, iar Carmen icnea, în gura mea, cînd nu-mi lingea sfîrcurile boboșate, la fiecare pătrundere a penisului lui, între fesele ei desfăcute.Îi simțeam mirosul amețitor al sexului încins, îmi aminteam că nu mersese la duș, ca mine, și mă gîndeam ce gust o fi avînd acum, între picioare, după ce bărbate-miu o futuse și-n cur...Iar strîngerea lui Bogdan,care-mi fixase cu putere corpul,din spate, o simțeam- dureros-ațîțător- pe sînii frămîntați...Nimeni nu mă mulsese în halul ăsta,ca soții Costan, nu-i de mirare că mă dureau țîțele ca naiba.Iar pula lui, care-mi apăsa spatele ud, cum stăteam așa, răsturnată și crăcită, în brațele lui, îmi amintea de îndîrjirea cu care mă pătrunsese, după ce mă strivise de masă...
Mi-am alungat gîndurile,simțind sărutul bărbatului meu. Carmen îmi dăduse drumul și se lungise,epuizată, lîngă perete, dar Bogdan tot mă ținea, îmbrățișată, cu mîinile pe țîțele mele.
-Ai fost grozavă,nu te-am văzut așa de...aprinsă niciodată, îmi zîmbi Marius.
-Zău ? Zici asta ca să uit că mi-ai terminat în gură?...deși știi că nu vreau așa ?...i-am replicat eu.Ce-ai zis tu,dacă tot e bal, bal să fie...am adăugat, cu un zîmbet nesigur.
-Haide, piersicuțo,nu fi așa...protestă el,moale, voiam așa de mult să ți-o dau în gură, că nu m-am putut abține...se justifică el,stînjenit.A fost chiar așa de rău ?spune-mi...Bogdan interveni.
-Chiar așa,drăguțo, a fost așa rău că ți-a umplut gurița aia scumpă de spermă...chiar bărbățelul tău? Rînji el, ironic.
-Io n-aș crede..oricum, îmi datorezi și mie o muiță, sper că n-ai uitat...
M-am înroșit iar, nu uitasem dar parcă nu-mi convenea,mai ales acum, după ce-mi făcuse tot ce voise.Iar eu îl lăsasem...
-Haide, Bogdane, frumos e să scoți ochii doamnelor cu ce-ți datorează ?...surîse Carmen,conciliantă.Chiar dacă-i adevărat ce spui...Un pic de clasă,ce naiba,parcă nu știi c-o să capeți tot ce vrei de la Sorina..dar un pic de răbdare.Nici nu s-a dezmeticit bine...și tu,hop pe ea, cu datoria!
-Ai dreptate,recunoscu bărbati-su,strîngîndu-mi mameloanele iritate.M-am strîmbat puțin și-am suspinat.A observat și și-a slăbit presiunea asupra sînilor mei , greu încercați.I-am surîs,recunoscătoare și m-am ridicat din brațele lui.
Mă ajută, picioarele îmi tremurau,nesigure.M-am întors și am vrut să cobor din pat,dar n-am avut timp.Bogdan se ridică repede și mă apucă de șolduri, i-am simțit penisul pe pulpele încă umede, stăteam în patru labe,în fața lui și mi-am dat seama că voia să mi-o tragă, după strîngerea febrilă a degetelor groase pe șoldurile mele transpirate...
-Măcar să ți-o vîr nițel în pizdică, dacă în gură mi-a luat-o bărbati-tu înainte, gîfîi el.I-am simțit genunchii desfăcîndu-mi pulpele, palma lui mi-a pipăit scurt sexul.
-Mamă,să-mi bag...ce udă ești,Sorino...numai bună de pulă...Hai una scurtă, să-mi golesc și eu coaiele, c-au început să mă doară...hai, nu fi rea, promit să termin repede...rîse el.
Penisul țeapăn mă apăsa deja între picioare. Știam că nu puteam încă să mai simt mare lucru,prea mă storseseră amîndoi...dar mai știam că acum eram mai mult a lor decît a lui Marius, că lui îi plăcea să mă vadă așa, docilă...că nu mai puteam să spun așa ușor nu, cînd voiau să mă fută...
Pula lui îmi presă lacomă labiile unse și mi-am dat seama că îmi plăcea să mă supun dorințelor lui.Iar faptul că mă dorea din nou, fără să-i pese dacă și eu îl doream, mă încînta, într-un mod ciudat.Mă excita să stau așa, în voia pulii lui,chiar dacă nu prea aveam chef...
Mi-am întors capul spre el.Zîmbea,întrebător.I-am răspuns la zîmbet.
-Bine,treacă de la mine, dacă nu mai poți fără...

Carmen se temea ca nu cumva Sorina,prea obosită,să-l refuze pe bărbati-su.Bogdan era în stare să se supere.Nu-și dăduse seama niciodată că o femeie,chiar curioasă și senzuală, are deseori nevoie de un răstimp să fie iar aptă de sex, după un orgasm,Iar Sorina avusese cîteva orgasme în șir.Simțise cum sexul colegei se strînsese în jurul mîinii ei, cum tremurase din tot corpul la mîngîierile lor, cum transpirase de plăcere cînd i se sugeau sfîrcurile...iar convulsiile care-o scuturaseră cînd,la îndemnul ei, Bogdan îi lărgise fundulețul cu degetul... rareori mai întîlnise așa ceva.
Dintr-o femeie destul de pudică,colega ei se dezlănțuise,trăise cu abandon tot ce-i făcuseră ei și se bucurase de fiecare clipă.Dar...simțise că era sleită de puteri,mai ales după ce bărbati-su îi și ejaculase în gură.
Da, știuse că n-o să-i placă, și totuși îl îndemnase pe Marius să i-o bage în gură.Voise să vadă dacă,ațîțată,Sorina va trece peste fobia ei de ai se termina în gură....Și trecuse.Dar nu se aștepta să-l mai lase așa curînd pe Bogdan s-o mai fută...
Și totuși...iat-o, în patru labe,futută capră de Bogdan.I-o băgase direct,fără preliminarii,Carmen observase crisparea Sorinei dar, după ce Bogdan i-o băgase pînă la fundul vaginului,zguduind-o, Sorina se lăsase cu pieptul lipit de pat, abandonîndu-și curul,ridicat într-o postură impudică.
Surprins,Bogdan o crăcănase mai mult iar Sorina se lăsase.Treptat,pătrunderile penisului se transformaseră în izbituri,iar Bogdan icnea profund,ca un tăietor de lemne, cînd pula lui dispărea între fesele femeii.Sorina gemea înăbușit la fiecare pătrundere,corpul îiu lucea din nou de nădușeală, dar nu mai încerca să se ferească,precum prima dată.
Marius privea și el uimit cum soția lui e luată brutal la pulă și nu se mai plînge.Loviturile penisului lui Bogdan o cutremurau, icnea,alteori gemea ușurel, dar nu încerca să scape din mîinile puternice care-i țineau șoldurile.
Bogdan începuse, intrigat de pasivitatea ei, să-i desfacă mai mult fesele,astfel încît uneori se vedea cum pula lui , udă de sucurile ei,îi străpunge sexul înroșit, plescăind în umezeala ei...dar Sorina îndura loviturile de pulă cu stoicism.Țîțele i se legănau violent, loviturile bărbatului o împingeau înainte, pînă o propti cu capul în perna de la capul patului.
Atunci doar Sorina întoarse capul și-l privi, cu un amestec de sfidare și neputință.Apoi închise ochii și se abandonă în voia lui Bogdan, care părea să nu obosească.Părea să fi uitat că promisese un număr scurt, se îndesa între fesele Sorinei ca un apucat,gîfîind și bolborosind.
-Aaașa, fetițo,să-ți arate tata ce-i aia futai...o să ți-o bag pînă-n gură, să mă rogi să te termin,ce, crezi că nu mai pot ?....te regulează tata pînă uiți și cum te cheamă...Stai așa,drăguțo, mișcă-ți curul ăsta frumos...primește-mi pula în pizda ta udă, că io te-am făcut să-ți curgă zemurile, de unde nu mai știai cum să-mi scapi din pulă,acum două ore...
Carmen nu-l mai văzuse de mult așa pornit.Futea cu răutate,parcă voia s-o demoleze pe Sorina,o trata aproape ca pe o curvă,nu-și mai controla vorbele...Sorina și chiar Marius ar fi putut să se supere.Îl privi.Marius se apropiase de cei doi și-și apropiase fața de șoldurile nevesti-sii, parcă voia să-i adulmece mirosurile secrețiilor,răscolite de pula lui Bogdan.
Își dădu seama că Marius era fascinat de supunerea Sorinei,care probabil că nu-l lăsase niciodată să facă cu ea ce voia. De aici,ejacularea în gură, de aici,atenția cu care-l urmărea pe Bogdan.Nu-i venea să creadă că femeia lui cedase total în fața altuia, care-o regula brutal, fără să-i pese de plăcerea ei. Și sigur că și pe Bogdan îl ațîța docilitatea ei, după ce se opusese de atîtea ori la ce voise el să-i facă.Acum i-o plătea pentru toate reticențele ei,pentru toate pudorile ei învinse, cu care-l oprise să o fută în voie.
Voia să-i arate- și să le arate-că un mascul ca el sfîrșește mereu prin a se impune, că ajunge să facă ce vrea cu o femeie care-i simte pula...
Și culmea era că Sorina se lăsa futută, fără reacție, de cel căruia îi refuzase o banală felație,înainte.Doar icnea, cînd pula lui Bogdan o izbea mai violent.Pasivitatea ei sfîrși prin a o alarma pe Carmen.Se aplecă și-i șopti,mîngîindu-i obrazul.
-Ești bine,Sorina ?...Mai poți sau ....Colega ei deschise ochii și aproape că n-o recunoscu.Avea o privire pierdută,resemnată ...sau care simțea ceva nemaiîntîlnit,în viața ei de femeie, ceva care-i cerea toată atenția,ceva prețios.
Lingîndu-și buzele uscate,Sorina șopti,de-abia auzit.
-E bine, lasă-l, nu-l opri...n-am mai avut niciodată așa...
(...așa o pulă- o completă în gînd Carmen).Înțelegea ce se întîmplă și se simți puțin geloasă de descoperirea pe care colega ei o făcea , acum,regulată de bărbatul ei.N-avea ce face.O sărută pe obraz și se lăsă pe pat, în fața Sorinei.A naibii începătoare,acu face mofturi la o muie, acu vrea să fi ruptă-n pulă...Ei bine,n-are decît.Nu pe Carmen o s-o doară mîine pizduța...
Observă,detașată, figura absorbită a lui Marius, care-și lăsase o mînă pe spatele nădușit al Sorinei, ca pen...



    Login