Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

PRIMUL SWING-4
Autor : margeo - 2024-02-17
Citita de 2239 ori - Nota 2.41 (82 voturi)
-Ia-o!- aproape am strigat,desfăcîndu-i cu forța fesele între care pula mea se descărca,în spasme din ce în ce mai lente.
Auzeam gîfîielile lui Carmen și m-am prăbușit peste ea,auzind-o gemînd,apoi icnind,tresăltînd,cu mîna strînsă între pulpe.Era udă de nădușeală și mirosea înțepător.N-aș mai fi ieșit niciodată din fundul ei strîns,ocrotitor,care-mi dăruise atîta plăcere.Am sărutat-o pe spate,apoi pe gîtul umed.Transpirația ei, brusc răcită,avea un gust sărat de care nu mă săturam.
Întorse capul spre mine și îmi băgă limba în gură,murmurînd:
-Oh,ce bine m-ai patruns...acolo...iubitule...m-am simțit toată plină, așa cum aveam nevoie...dar iar o să se supere Sorina,că i-am udat mai rău patul,chicoti ea,arătîndu-mi pulpele ude,de pe care sucurile abundente se scurseseră pe cuvertură,făcînd o pată destul de mare.Își trecu mîna,mîngîietor,pe pulpă,apoi mi-o întinse.Mirosea ațîțător,a ceva sălciu dar și o aromă cunoscută.I-am lins mîna și am zîmbit.
-Da,Marius,m-am terminat iar și(îmi șopti la ureche) m-am și pișat pe mine.Iartă-mă,iubitule dar n-am putut să mă controlez,și mă sărută iar,profund.
I-am mîngîiat sînii,cu mameloanele umflate și tari ca piatra, și pula mi-a ieșit treptat din fundul ei.Era încă pe jumătate sculată,udă fleașcă de zemurile ei.
Suspinînd din rărunchi,m-am lăsat moale lîngă Carmen,care-și lăsă capul pe pieptul meu,mîngîindu-mi delicat pîntecul,apoi luîndu-mi ușor penisul în mînă.Oh,doamne,de unde știa că asta era tot ce voiam,atunci:să-i simt degetele pe pulă,mirosul puternic și încins,de femeie regulată bine,și pulpa umedă,încălecîndu-mă...
Pe pat,lîngă noi, Sorina stătea capră,cu fața lui Bogdan vîrîtă între fese.Nu știu exact ce-i făcea sau unde,dar nevastă-mea se lăsa moale,în voia lui.Avea ochii închiși,respira adînc.Fruntea îi era iar brobonită de transpirație.Bogdan mormăia,cu fața între cracii ei.
Mă simțeam liniștit,total împăcat,dar cu o mare greutate care-mi apăsa corpul,strivit de trupul umed și mirositor al lui Carmen.M-am întrebat cum trebuie că miroseam eu, și mai ales pula,care intrase adînc în rectul femeii de lîngă mine.Ea îmi șoptea la ureche,nelăsîndu-mi penisul din mîna ei fierbinte:
-O vezi,dragule,cît de mult îi place Sorinei ce-i face bărbatu-meu,pariez că-i suge toate sucurile acum,înnebunind-o și pe ea,cînd o linge în fund, cum m-ai înnebunit tu,cînd mi-ai lărgit fundulețul...
Pieptul Sorinei se făcuse roșu,ca și fața și gîtul ei dar nu încerca să scape de strînsoarea lui Bogdan,chiar dacă se plînsese, înainte, că nu mai e bună de nimic.Țîțele i se legănau violent,pumnii îi erau strînși,gemea încetișor, cu fesele ocupate de Bogdan.El își ridică capul dintre picioarele Sorinei.Fața îi lucea,udă de sucurile ei.Ne zîmbi și spuse,vesel:
-E rîndul meu,bărbate s-o fac să termine pe nevestica asta scumpă a ta,care nu mai termină să-mi verse în gură sucurile ei.Tu mi-ai făcut-o pe Carmen să se termine,i-ai lărgit curișorul,e rîndul meu să fac același lucru,nu ?
Alarmată,Sorina deschise ochii, cu o expresie de teamă aproape comică.Încercă să se ridice pe brațe,bîiguind:
-Nu,nu vreau, ți-am zis doar că nu fac asta,Bogdane....Spune-i și tu ,Marius,că n-am făcut-o niciodată și nu pot...nu vreau să-mi intre acolo...
Bogdan rînji:
-E-n regulă,te cred că nu ți-a încercat bărbati-tu găurica,ăsta-i un motiv în plus s-o fac eu, doar nu vrei să mori fără să știi ce-i aia sexul anal,nu ? -rîse el,mîngîindu-i fesele și desfăcîndu-le.
-Nu,nici vorbă,nu te las,se rugă Sorina,spune-i și tu,Carmen,că nu poate fi vorba de asta,insistă ea,gîfîind, în timp ce două degete ale lui Bogdan îi masau,lent,vulva.
-Sigur că nimeni n-o să-ți facă nimic din ce nu vrei,drăguță,spuse liniștitor Carmen, dar eu aș zice să te mai gîndești.Bogdan poate să fie foarte blînd ,cînd vrea el...mai ales cu începătoarele ca tine,cărora le este frică să nu la rupă cineva găurica...ai văzut că n-am pățit nimic rău,cînd mi-a intrat în fund Marius...Cred că a mai intrat el și în alte funduri,nu ți-a povestit ?...Așa că,dacă e făcută de un expert,sodomizarea poate să provoace muultă plăcere..n-ai bănui, ceva cu totul diferit de pătrunsul în păsărica ta dulce...zîmbi ea.Ce zici ,Marius ?
M-a luat prin surprindere.E adevărat că aș fi vrut să-i văd fundulețui nevesti-mii lărgit de Bogan:ca să mi-o obișnuiasca cu fututul în fund,de care nu se lăsase niciodată,convinsă...și pentru că știam că intrarea pulii lui în anusul Sorinei m-ar fi excitat chiar mai mult decît fututul prelungit la care asistasem.Așa că i-am făcut Sorinei un semn de aprobare,surîzînd.Sorina scutură capul,deodată îndărătnică:
-Nu,degeaba încercați să mă convingeți, n-o să
mă las să-mi intre nimeni acolo,încercați cu alta,uite,cu Carmen,că văd că ei i-a plăcut...Zău,Marius,cred c-ai ales fundulețul ei, special ca să mă convingi și pe mine să fac la fel...n-o să se îmtîmple asta,Bogdane,nu insista...
Bogdan surîdea,tot mîngîind-o într picioare,iar nevastă-mea se lăsa,parcă anesteziată de mîinile lui,pînă cînd tresări și icni,speriată.Bogdan îi alunecase degetul mare pe conturul anusului,apăsînd ușor.Sorina țipă:
- Nuu,ți-am zis că nu,nu vreau și gata...ce nu înțelegi, mă și doare acolo, încă dinainte să fac duș,și dacă mai încerci,o să mă faci să-mi pară rău...nu-l lăsa, Carmen,mai suspină ea,încercînd să îndepărteze mîna bărbatului de fundul ei.
-Bine,dragă,bine...liniștește-te...n-o să te fută nimeni în fundulețul tău scump...cel puțin acum, nu vrem să te doară,am venit aici să-ți facem tot ce putem să-ți placă, n-am vorbit așa ?...nu să te speriem...Hai,Bogdane,ia-ți degetul de-acolo,m-auzi?
Cu o figură contrariată,bărbatul își luă degetul care apăsa anusul Sorinei,care se lăsă să cadă,icnind ușurată, și se răsuci pe o parte,ferindu-și fundul de Bogdan.Bucile ei albe erau năclăite de transpirație și de secrețiile scurse.Își strînse pulpele,oftînd.
Bogdan rămăsese în genunchi,sprijinit de pat.Avea încă pula sculată și un aer cam nemulțumit.Obiectă:
-Și cu mine cum rămîne? Pentru că doamna e așa de sensibilă acolo,că nu mai poate s-o ia încă o dată,io trebuie să rămîn așa,cu coaiele pline ? Zîmbi și adăugă:
-Nu te supăra,Sorino,dar mă așteptam ca după ce ți-ai spălat pizdica să ți-o umplu iar..și tu nu vrei să mă lași decît să-ți dau muie...nu-i corect...Nu zic că n-ai fofoloanca dulce și găurica curului și mai și, doar că trebuie să mi-o golesc și io undeva,după ce m-ai ațițat în halul ăsta,mozolindu-ți curișorul ăla scump...Nu că mi-ar părea rău,dar am nevoie să mi-o ia și mie cineva la muie,pricepi?
Sorina era încurcată.Nu-i prea venea să i-o mai ia în gură,bănuind că de data asta o să-și lase sperma în gura ei,și ei nu-i plăcea deloc ideea de a fi umplută de spermă în gură.Nici pe Marius nu-l mai lăsase,după ce, în primele luni,se trezise cu gustul ăla sălciu,care-i făcea scîrbă,în gură.Îl convinsese să termine altfel:în ea,cînd nu era riscant,pe burtică sau,de căteva ori,pe țîțe.La început nu-i plăcuse nici așa,apoi i se păruse excitantă figura lui Marius,cînd se masturba pe sînii ei,încordarea și, în final,cum i se lumina figura,cînd o stropea pe sîni.Cu timpul,se obișnuise cu multe,dar nu cu gustul spermei iar Marius înțelesese.Nu mai insistase...Îi veni o idee.
-De ce nu i-o dai nevesti-tii,dacă vrei așa de mult?...
-Chiar așa,Bogdane,are dreptate Sorina,eu sînt gata mereu,surîse Carmen.Deși...parcă e păcat să ne futem între noi,cînd sîntem în vizită.E nepoliticos față de gazde...
Sorina zîmbi și ea:
-Și de-aia trebuie eu să mă sacrific,pentru politețe ?Mersi,dar v-am zis că nu mai pot...pe bune, hai să facem o pauză...și după,vă promit...adică ție îți promit,Bogdane,că mai încercăm...pe cuvînt,insistă ea.
-Promiți chiar ? - sări Bogdan,nu doar e o scuză ieftină, ca să te las în pace ? -și întinse o mînă,prinzînd-o de gleznă.
Sorina îl lăsă să-i mîngîie gamba,murmurînd:
-Cine-a zis că vreau să mă lași în pace?...
-Bineee...acceptă Bogdan,atunci am altă idee.Nu se oferă nimeni să-i țină locul Sorinei? Și mă privi,serios.Carmen rîse:
-Aha,deci aici voiai să ajungi,scumpule...ce zici,Marius,îți surîde experiența ?... și mă mîngîie tandră,pe piept.Am privit-o pe nevastă-mea.Avea privirea gravă,apoi,deodată surîse:
-Sper că nu aștepți să-ți dau eu voie...nu ești genul,oricum faci doar ce vrei,așa că nu te uita la mine,nu pot eu să știu ce-ai vrea tu...
-Ei,așa nevastă,mai rar,spuse Bogdan.Pînă și eu am convins-o mai greu pe a mea,cu mult timp în urmă, că nu strică să fim mai deschiși la noi experiențe....Bravo,Sorino!
Se întoarse spre mine:
-Așa că tu decizi,Marius....Se ridică,era masiv,pieptul lat era acoperit de păr negru,creț,des.Avea nițică burtă,dar sub ea se ridica deja un penis lung și noduros.Îmi făcu cu ochiul,așa că am zis, cu gura cam uscată:
-De acord,hai să încercăm.Carmen surîse.
Așa că m-am așezat pe marginea patului,Bogdan s-a apropiat de mine,mîngîindu-și penisul,mi l-a împins între buze.Mirosea și avea gustul zemurilor Sorinei,plus mirosul nădușelii bărbătești.Mi-a umplut gura,l-am lăsat să-mi alunece între buze,tot îngroșîndu-se.Mi-am pus o mînă pe șoldul lui Bogdan și cealaltă pe testiculele păroase și umede,a părut să aprecieze,căci și-a băgat-o mai adînc;aproape m-am înecat.A început să mă fută în gură,i-am simțit mîna ținîndu-mă de ceafă,nelăsîndu-mă să mă retrag,cînd îmi pătrundea prea adînc.Mă forța să-i iau muie și asta îmi plăcea,cu cît o făcea mai brutal.
L-am mîngîiat pe fund și i-am simțit-o îngroșîndu-se și mai mult,i-am găsit anusul cu degetul și l-am apăsat înăuntru,pînă cînd a început să-mi fută gura în forță.Saliva îmi curgea din gură,mi-au dat lacrimile,am înghițit cu greu și i-am simțit încordarea testiculelor,cu o clipă înainte de a-mi ejacula în gură.Mă ținea strîns de cap,așa că n-am avut încotro și i-am înghițit valul cald de spermă.Bogdan icnea satisfăcut,eliberîndu-se în gura mea,Carmen îmi șopti:
-Nu o înghiți pe toată,vreau și eu un pic, cu mîinile pe umerii mei, împingîndu-mă spre pula bărbatului ei,care grohăi,înfundîndu-mi-o adînc:
-Aaaașa, știam eu că o să ne potrivim...ia-o pe toată, dacă Sorinica nu mai poate...și rîse înfundat. Coapsele îi tremurau de încordare,degetul îmi intrase pînă la jumătate în anusul lui, și-o scoase și-și termină ejacularea pe buzele mele.Mi se scurse puțin pe bărbie,am inspirat adînc,mirosul de spermă și transpirație bărbătească era intoxicant.
Bogdan se sprijini de mine,tremurînd,Carmen mă sărută pe gură;i-am simțit limba luîndu-mi resturile de spermă călduță ale bărbatului ei.Degetele lui Bogdan începură să-mi pipăie sfîrcurile,strîngîndu-le.Plăcerea mi-a ars corpul,mi-am simțit pula din nou sculată,iar gustul sălciu-dulceag al spermei din gură era chiar plăcut,acum.
Lîngă mine,Sorina mă privea cu ochii mari,cu o mînă între pulpe.Îmi zîmbi timid și-mi șopti:
-Si zi asa...de-asta insistai tu sa ne-ntilnim cu un cuplu..eu credeam ca doar voiai sa gusti si pe alta..nuu...esti plin de surprize...
I-am surîs și eu,ne-am sărutat pătimaș și ,după ce gurile noastre s-au despărțit,mi-a spus, cu reproș în voce:
-Trebuia neapărat să mi-o dai și mie ?...N-ai decît s-o păstrezi tu pe toată, dacă ți-a plăcut atît- și zîmbi cu subînțeles. Rîzînd,Carmen o îmbrățișă,pe la spate, strîngîndu-i sînii,și-o sărută pe obraji,spunînd:
-Eeh,dacă nici asta nu te-a convins că nu-i deloc otrăvitor să o sugi...atunci nu-i nimic de făcut cu tine(rîse)...pînă data viitoare, pentru că Bogdan n-o să renunțe la fixația lui de a-ți da muie,mă rog,cum îi zice,sex oral,felație,ce-o fi,acolo...și data viitoare nu mai scapi,cu gurița ta dulce neumplută!
-Ai promis !-adăugă și Bogdan,rîzînd.Sorina îl privi lung,aproape supărată,apoi izbucni și ea în rîs.
-Păi,dacă am promis...la noi e o vorba:n-avem două vorbe într-un loc !...

***
-Eeei,asta chiar c-a fost grozav,zise Bogdan,căscînd.
Razele soarelui de dimineață încă mai înțepau storurile groase.Prin geamul rabatat se auzea larma vrăbiilor.În cameră plutea greu mirosul de sex și transpirație.
Zăceau toți,epuizați de ultima oră,culcați pe pat.Marius, cu capul pe pulpele albe ale lui Carmen,adulmecîndu-i cu nesaț izul de femeie încălzită, ce se desprindea dintre coapsele desfăcute.Sorina,sprijinită de perne,cu sînii tresăltîndu-i greu,cu o mînă sub cap.Bogdan îi mîngîia mașinal gleznele,ghemuit lîngă pat, cu penisul lui impozant flasc, acum,cu ochii închiși.
Părea incredibil că, acum cîteva minute,bărbatul acela solid,chiar greoi, cu burtă,îl făcuse pe Marius să i-o ia în gură- se gîndi Sorina.Văzuse bine,bărbati-su nu ezitase,deschisese gura larg, împins de la spate de putoarea de Carmen, și o supsese pînă cînd,spre uimirea ei,soțul lui Carmen îi umpluse gura de spermă, iar Marius înghițise...Văzuse pentru prima oară ceva care i se părea că-i de domeniul filmelor porno.Numai că, de data asta,actorii erau soțul ei și bărbatul colegei ei.Iar ea fusese spectatoare,cu un amestec tulbure de ațîțare,dezgust,spaimă și surprindere.
Cînd acceptase schimbul de parteneri,îi fusese greu să-și imagineze cum avea să-l vadă pe Marius,făcînd dragoste cu alta.Cedase, pentru că o cunoștea bine pe colega ei, nu era vreo curvuliță gata să-i strice căsnicia.Știa că-și iubește bărbatul,așa cum ea ținea la al ei.Și totuși....
Și totuși,acceptase să-și vadă bărbatul călare pe alta,mulgîndu-i țîțele( și Carmen avea ce oferi...),sărutînd-o, ba chiar regulînd-o, sub ochii ei.
Cedase, pentru că știa că el își dorea de mult asta,și întrebările lui de sondaj, periodice,sîcîitoare, o îngrijoraseră.Nu fusese însă capabilă să-și imagineze cum avea să-i cedeze ea lui Bogdan.Nu-i vorbă,arăta bine,era simpatic și zîmbitor, și cu toate astea nu se vedea desfăcîndu-și picioarele pentru el,mai ales în fața lui Marius.dar bărbati-su urmărise foarte senin cum Bogdan o mîngîiase între pulpe,cum o excitase, cum i-o băgase în gură...Mai mult,nu bănuise că ei avea să-i placă asta,mai mult decît orice îi făcuse Marius,în ultimii ani.
Mai mult încă,făcuse astea sub ochii lui Carmen,care doar zîmbise,cînd Bogdan o întorsese cu spatele și i-o băgase pînă o copleșise cu virilitatea lui.Fierbințeala care-i cuprinsese trupul,sub asaltul brutal al pulii bărbatului, o făcuse să suporte docilă totul....Pînă și dezmierdările tulburătoare ale degetelor și gurii colegei de spital,care-o pusese pe foc,încălzind-o pentru Bogdan.
Își aminti, roșind, de limba femeii,răscolindu-i sexul și ,mai departe,chiar fundulețul ei ,unde nu lăsase pe nimeni,pînă atunci.Pînă și pe Marius îl îndepărta,cînd îi simțea degetele iscoditoare printre fese,căutînd-o.Și o lăsase pe Carmen s-o lingă cu nerușinare acolo,se lăsase excitată de limba ei și de a lui Bogdan,pînă cînd sucurile îi curseseră șiroaie,pe pulpe...Da,totul fusese real,își ieșise din minți,cu pula lui Bogdan în ea,și cedase la orice dar...Șocul resimțit cînd văzuse sexul bărbatului,umplînd gura lui Marius, rămăsese...Deci aia vrusese el,cu un cuplu.
Vocea lui Carmen o trezi din gînduri.
-Ei,copii,e timpul pentru un duș...se aplecă și-l sărută pe Marius,care se opuse:
-Mai stai așa,e așa de bine în poala ta-zîmbi el.
-Zău,iubitule,nu te-ai săturat de aroma păsăricii mele ?
-N-o să mă satur niciodată de ea,surîse Marius,privind-o în ochi.
-Aaaah,cred că cineva și-a găsit marea iubire , dragă,rîse Bogdan.Ce zici,Sorino ? insistă el,plimbîndu-și mîinile masive,păroase,pe picioarele ei.
-Ce să zic,replică ea,dacă-i dragoste sinceră,e păcat s-o oprești...
Carmen o privi atentă:
- Aaa,parca-am fi nițel geloase,Sorino ?!...glumi ea, mîngîindu-i fruntea lui Marius.Dar cealaltă zîmbi larg:
-Nu,dragă, cum aș putea,dac-ai știi de cîte ori m-a lămurit bărbate-miu că asta-i posesivitate, că nu duce la nimic bun...să fii tu sănătoasă.Nu, n-are nici un rost,cu cît ții bărbatul mai din scurt,cu atît caută ocazii să scape în...porumb-rîse ea,completată de Bogdan:
-Sau...în pizduță!...Vezi tu,Sorino, au trebuit să treacă mulți ani ca să ne dăm și noi seama de asta.Să nu mă-nțelegeți greșit, n-am fost niciodată nemulțumit de ce am acasă( și-i făcu cu ochiul nevestei) dar...altă pizdă nu-i mai bună...
-...ci doar alta, completă Sorina,da,cum să nu știu,cred că toți ne bateți la cap cu teoria asta,ca să aveți...variație, se strîmbă ea.
-Și ce, a fost rău c-ai...variat și tu?...partenerul,ziceam...-zîmbi Bogdan.
-Oh, nu mă plîng,doar că nu mi-am închipuit că după ce-ți faci de cap cu mine, o să mă simt ca călcată de tren,replocă Simona.
-Ei,acum mă înțelegi și pe mine,de ce ți l-am împrumutat pe ciobanul de bărbate-miu?-rîse Carmen.Poate că mă săturasem să mă deșeleze, una-două,doar pe mine...Ia să vezi și tu!...
-Ia uite, și eu care credeam că din altruism pentru o colegă...și șefă,unde mai pui...cînd colo, tu te răzbunai pe mine-reluă Sorina,prinzîndu-i mîna lui Bogdan,care deja îi bîjbîia între coapse.Bogdane,astîmpără-te!...sau măcar așteaptă să mă întorc de la baie...
-Bine,vino repede,colega, că nu garantez,dacă întîrzii,spuse insinuant Carmen.Mîinile lui Marius deja îi mîngîiau țîțele grele.Sfîrcurile ei roze se întăriseră de la prima atingere.Sorina surîse:
-N-ai decît,numai încearcă să nu mai uzi patul-adăugă ea,sculîndu-se din pat.
În trecere, Bogdan o apucă de cur.Sorina îi dădu peste mînă,îi zîmbi și dispăru în baie,nu înainte de a-i reproșa lui Marius:
-Și tu te uiți cînd alt bărbat îți apucă soția de cur-nimic nu zici! Bravo,la bine și la rău, nu?...
Ușa băii se trînti scurt.Bogdan privi nedumerit spre ceilalți.
-Credeți că a supărat-o ceva ?...
-...Zise el, după ce i-a lărgit pizduța un ceas-îl ironiză Carmen.Fii serios,s-a dus să se facă frumoasă, cum ar trebui să fac și eu,doar că...cineva nu mă lasă-surîse ea,mamelită zdravăn de Marius.O să le obosești,scumpule...șopti ea.Bogdan privea, cu un aer satisfăcut,cum Marius îi strîngea țîțele nevesti-sii,cu mîna pe penisul în repaus.
-Aaașa,bărbate, n-o lăsa, că poate mai mult,insinuă el.
-Așa, ce să faci și tu,încurajează-l să-ți fută nevasta,că exact de-asta aveam nevoie...-se prefăcu femeia necăjită, sub asaltul mîinilor lui Marius.Acesta simți că erecția îi apăru din nou și începu să-i sugă sfîrcurile umflate ale lui Carmen.
Excitat,Bogdan se sui și el în pat și își cufundă fața între pulpele nevesti-sii.Carmen icni și-i apăsă capul între picioarele ei desfăcute,respirînd rapid.Pete roșii îi apărură pe față și pe gît, în timp ce amîndoi bărbații se ocupau de ea.O mînă a femeii căută penisul sculat deja al lui Marius și-l strînse,apoi scuipă pe el și degetele ei alunecară încet,ațîțător,pe membrul țeapăn.
Încurajat,Marius se sculă în genunchi și-i apropie pula de gură.Carmen îi mîngîia acum coaiele,înfiorîndu-l.Se aplecă și-l luă în gură, încercînd să nu se înece cînd bărbatul i-o îndesă violent între buze.
Carmen i-o sugea apăsat,mulgîndu-i pula cu o mînă dar Marius simți că , oricît l-ar excita limba ei,care îi învăluia glandul,poate să se controleze.Femeia îl privea în ochi,în timp ce o mînă a ei începu să-i frămînte o țîță iar Bogdan plescăia,între cracii ei desfăcuți.Petele de roșeață se extinseră și pe sînii femeii,care gîfîia, asaltată de cei doi.Saliva începu să i se prelingă din gură,de fiecare dată cînd penisul lui Marius îi ieșea dintre buze, și asta-l excita și mai mult.
Auzi dușul și asta-i calmă puțin avîntul.N-ar fi fost bine ca Sorina să-l găsească iar grămadă pe Carmen,poate se simțea neglijată,cine știe.
Oricum,la cît fusese de docilă și pasională, îi depășise cu mult așteptările.
Crezuse că avea să facă mofturi în fața soților Costan dar Sorina își intrase în rol mai bine decît se așteptase el.Cînd,răstignită pe masă, o lăsase pe Carmen s-o lingă în fund,îl ațîțase mai mult ca orice.Merita să se abțină puțin, ca s-o recompenseze pentru...prestație.
Cînd Sorina intră,învelită în prosop,îl găsi sărutînd-o pe Carmen,care,rășchirată, era linsă între craci de bărbati-su.Femeia văzu cum limba colegei dispare în gura lui Marius, care-o mamelea mai departe,în timp ce Carmen își împingea șoldurile în gura lui Bogdan,care aproape grohăia,de poftă,mîngîindu-și domol pula.Fierbințeala cunoscută îi cuprinse brusc trupul,lăsă să-i cadă prosopul și se apropie.
Carmen îi făcu semn să vină lîngă ei.

Cînd ieși din baie,cu corpul încă aburit de dușul fierbinte, Sorina își văzu bărbatul sărutînd-o pe Carmen,în timp ce-i strîngea lacom țîțele, de parcă venea sfîrșitul lumii.Bărbatul colegei ei, ghemuit ,se ocupa de încheietura coapselor groase,albe,mormăind, satisfăcut.
Își aminti cum îi mozolise și ei sexul, cu cîtă lăcomie limba lui o pătrundea, cutremurînd-o, și-și imagină ușor ce trebuie că simțea Carmen,asaltată de poftele celor doi.Vru să se așeze mai departe de pat, să observe la rece cum e mozolită colega ei,dar Carmen o observă și-i făcu,veselă,semn să se apropie.Ezită,apoi se îndreptă spre pat,dezlegîndu-și prosopul legat sub sîni.
N-avea nici un rost să se arate pudică, după tot ce se-ntîmplase.
-Ce bine ca-i apărut, surîse Carmen, exact la țanc să mă mai scapi de nesătuii ăștia doi...Parcă nu ne-ar fi regulat pe amîndouă (se uită spre ceas)...aproape două ceasuri.
Părea de fapt chiar încîntată.Marius îi lăsase sînii din mîini, iar Bogdan se ridică dint...



    Login