Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

PRIMUL SWING-3
Autor : margeo - 2024-02-17
Citita de 2612 ori - Nota 2.94 (87 voturi)
-Aaașa,bărbate,dă-i bine la pizduță,desfă-i-o ca lumea,că-i prima oară cînd ți-o ia la buci...arată-i la ce ești bun..crăcește-o pe fetiță,să-i ia foc pizda...șoptea ațîțată Carmen,afundîndu-și degetul în fundul meu,întărindu-mi pula ca lemnul.Gîfîiam și eu,cu gura uscată,văzîndu-l pe Bogdan ce pornit i-o trage nevesti-mii.
Sorina gemu,întorcînd capul spre noi:
-Nu mai pot mult așa,termină-mă...Transpirația îi curgea în ochi,era roșie la față și gîfîia.Carmen șuieră:
-Hai,Bogdane,lasă-ți lapții în doamna,că i-a ajuns...n-ai auzit,hai c-ai spart-o destul...umple-o de spermă, scumpule,să se-nece cu ea, știu că asta aștepți.
-Bine,șopti Bogdan,dacă nu te mai ține păsărica,drăguță, n-am ce-ți face...IA-O !!
Totul se petrecu repede dar cumva am observat ca filmat cu relantiul.Penisul lui Bogdan ieși lent din Sorina,i-am văzut buzițele umflate ,apoi anusul ei,ușor lărgit,rămase liber.Mîinile păroase ale bărbatului îi desfăcură larg fesele Sorinei,gura lui îi ocupă fundul și am auzit scîncetul înăbușit al nevesti-mii.Apoi Bogdan se îndreptă de spate și o pătrunse violent cu penisul lui noduros .Sexul ei îl cuprinse și am auzit-o gemînd:
-Acumaaa...dă-ți drumul !..hai,dă-mi-o !..nu mai pooot !
Bogdan icni și șoldurile se loviră pentru o ultimă dată de curul Sorinei.Sorina țipă,apoi rămase tremurînd din tot corpul,în timp ce bărbatul își lăsa sperma în ea.Prăbușit peste nevastă-mea,Bogdan îi strivea trupul transpirat cu ultimele zvîcniri,parcă ar fi vrut să fie sigur că toată sperma lui o pătrunde adînc și rămîne acolo.
Sfîrșită,Sorina gîfîia,sub trupul greu al bărbatului.Picioarele îi tremurau,șoldurile îi luceau de sudoare,avea ochii închiși și doar gemetele înfundate dezvăluiau cîtă plăcere simțea,sub asaltul pulii care-i umpluse păsărica de malahie.
Gîfîiam și eu,ațîțat de spectacol,deși simțisem cum Carmen își scosese degetul cu care-mi chinuise,pînă atunci,anusul.Se aplecă lîngă Sorina și-i șopti ceva la ureche,mîngîind-o ușor pe spatele ud.
Bogdan ieși din Sorina și imediat sperma se scurse pe pulpele ei,amestecîndu-se cu sudoarea.Trebuia s-o fut,să-i simt pizda încălzită și lărgită de penisul noduros al celuilalt,care acum se sprijinea de masă,istovit.
Pula îmi intră dintr-o mișcare între bucile nevesti-mi,afundîndu-se adînc în umezeala clipocitoare.Surprinsă,Sorina gemu,stins:
-Nuu,nu mai pot...apoi privi peste umăr și mă descoperi.Poate se gîndi că,oricît de răsfutută de Bogdan,nu poate să se opună,fără să mă supăr,așa că-și plecă capul și mă lăsă să i-o trag,respirînd greu.Simțeam cum i se strîng însă coapsele,tremurînd,și în curînd mă imploră să mă opresc.
_Te roog,Marius,nu mai pot...mă doare cînd...și-și întinse o mînă șovăielnică în spate,într-un gest de apărare.Carmen mă privi și ea,rugătoare.N-aveam ce să mai fac.Mi-am scos pula,mînjită de sucurile Sorinei și de sperma lui Bogdan,și m-am dat la o parte,apoi,cum Sorina rămăsese așa,prăvălită peste masă,m-am lăsat în genunchi.Gura mea se afundă între pulpele ei asudate și gustă din mixtul de spermă și nădușeală care îi acoperea pulpele.Vru iar să-și apropie picioarele dar nu mai avea pic de forță și trebui să mă lase să-i sug pizda,cu tot ce curgea din ea.
Îngînă doar,slab,neconvinsă:
-Nu,nu face asta...lasă-mă să mă duc la baie,nu mai pot...I-am mai sorbit odată,cu zgomot,umezeala sexului,cu gust de spermă și nădușeală și m-am ridicat.Sorina se duse,clătinîndu-se ,spre baie.Se auzi dușul.
****
Bogdan se lăsase moale pe scaun.Penisul nu mai era la fel de umflat,dar tot era mai mare decît al meu. Îl supsesem,îmi umpluse gura și, mai mult,îmi plăcuse...Îmi zîmbi.
-Ce zici,merit și eu un pahar de vin?
I-am zîmbit și eu,deși cam stingherit,uitîndu-mă la trupul lui masiv,încă transpirat,care-o făcuse pe Sorina s-o ia între buci atîta timp.
-Sigur,tuturor ne-ar prinde bine să ne răcorim,am aprobat și m-am dus în bucătărie.În timp ce scoteam sticla din frigider,m-am trezit cu mîna lui pe fund.Îmi șopti:
-Mă bucur că te-am întîlnit.Am ghicit de cum am văzut-o pe Carmen cum îți desface bucile că o să ne înțelegem noi...Iar nevastă-ta face toți banii.După părerea nevesti-mii,trebuia să avem probleme s-o convingem la schimb de parteneri...dar s-a dovedit că era dornică și ea de altă pulă,ca și Carmen...Și nu-ți face probleme că s-a mirat cînd te-a văzut cu pula mea în gură...O fi fost o surpriză,pentru ea, dar e fată destupată la minte și,după cum ai văzut,a acceptat-o pe Carmen să-i facă cam orice.Așa că am depășit etapa de sfială puritană...o să se-obișnuiască ea să ne mai vadă împreună.Ba chiar cred c-o s-o și excite...În orice caz, pe Carmen o stîrnește la maxim să mă vadă cu alt bărbat- mai îmi șopti el,lăsîndu-și mîna pe pulpa mea.
Penisul meu,înmuiat spre sfîrșit,cînd îi sorbisem sperma dintre picioarele nevesti-mii,tresări iar.De dincolo,se auzi Carmen:
-Hei,băieți, ce faceți voi acolo ,fără mine,credeți că mie nu mi-e sete ?...Bogdan îmi făcu cu ochiul și mă sărută direct pe gură.I-am simțit gustul zemurilor Sorinei și mi-am deschis gura.Mă mîngîie pe pîntec ,apoi se îndepărtă.L-am auzit,din cameră:
-Măi,măi,ce nerăbdătoare ai devenit,ce, ți-e frică că rămîi singură ?...
-Singură,nu- rîse Carmen-dar neglijată,cam...Ați tăbărît amîndoi ca ulii pe biata Sorina și-ați tras-o pînă n-a mai putut,biata fată,iar eu a trebuit să mă mulțumesc cu privitul,mai mult...
Am intrat cu vinul și paharele.Mă privi,surîzătoare:
-Nu te supăra,Marius,dar de mult n-am văzut un bărbat atît de...absorbit de cum îi este regulată nevasta...am crezut că te-ai mai săturat și tu de Sorina...dar nimic,ai stat tot cu ochii pe ea,cum e luată,să mă scuzi, în pulă de nebunul ăsta al meu.Doamne ferește,să nu ți-o strice sau mai știu eu ce, și n-ai mai avut ochi și pentru mine, zîmbi ea,ironică.
-Hai că exagerezi,am protestat eu,zîmbind.
-Nici o exagerare ! Noroc că ți-am găsit eu punctul...sensibil...zise ea,arătîndu-mi degetul care-mi pătrunsese în fund,că dacă era după tine,pînă și pe bărbată-miu l-ai fi băgat în seamă mai mult,nu-i așa ?
Se lăsă pe pernele din spatele ei,cu pulpele nițel desfăcute.O mînă îi dispăru între coapse și mă privi în ochi,provocatoare,în timp ce-și mîngîia vulva,desfăcînd-o.
Pula mi se ridicase iar,și mai flămîndă.Am mîngîiat-o ușor,privind-o în ochi pe femeia încă umedă de sudoare,și m-am lăsat în genunchi, în fața patului.Mă trase blînd spre ea,ne-am împletit limbile,am simțit și pe buzele ei binecunoscuta aromă a secrețiilor Sorinei.Mă ținea de ceafă,tare,și îmi aplecă capul în jos, între picioarele ei larg desfăcute,acum.
Ridică genunchii,i-am văzut anusul plisat,maroniu,sub vulva cu perii năclăiți de nădușeală,apoi gustul ei dulce-acrișor îmi umplu gura și nu mai puteam decît să-i înghit,iar și iar, sucurile calde,lipicioase,care-mi năvăleau pe buze.Toată gura mi se cufundase între cracii ei asudați, care tresăltau spasmodic sub mine;cu o mînă,Carmen îmi apăsa capul,iar cu cealaltă își strîngea,gîfîind,sînul umflat.
Fără veste,își dădu drumul de tot și un lichid vîscos îmi încleie buzele,dulce ca mierea.Gemea întretăiat,săltîndu-și șoldurile spre mine,sufocîndu-mă cu zemurile ei abundente,iar eu nu puteam să-mi desprind gura de cuibul de miere lichidă pe care mi-l scurgea în gît,grohăind de plăcere.Era roșie toată,la față și pe gît,sudoarea îi lipise părul pe frunte,își strivea între degete mamelonul devenit vișiniu și deodată țipă răgușită,arcuindu-se spasmodic în sus,prinzîndu-mi capul ca într-un clește între coapsele ei ude.
Mirosea a transpirație sărată,a sex în călduri,era scăldată toată în sudoare și contractată de orgasmul devastator.Icni de cîteva ori,din tot sufletul,apoi îmi eliberă capul și se întoarse pe o parte,chircită, cu mîinile între coapsele rotunde.
Am căzut și eu,epuizat,lîngă pat,cu penisul ca de lemn,sculat dureros,amețit de aromele sălbatice pe care mi le vărsase în gură.
Tolănit pe scaun,cu paharul de vin în mînă,Bogdan privea scena zîmbind.Avea-iar-pula nițel sculată.M-am întors spre Carmen.Imaginea fundului ei rotund, în care nu apucasem să mi-o bag,era excitantă.Am întrebat-o:
-Ești bine ?...
Se răsuci spre mine,cu un zîmbet radios pe buze
-Da, dragule bine de tot...uite ce-ai făcut- și-mi arătă pata care se răspîndise,sub fundul ei,pe cuvertură.Hai,vino lîngă mine,întinse ea o mînă spre mine.Sînii i se răsuciră,arătîndu-și sfîrcurile umflate.M-am suit în pat lîngă ea,ne-am luat în brațe,i-am simțit izul înțepător al secrețiilor revărsate,amestecat cu nădușeală.Era așa de ațîțător,ca m-am trezit că încerc să-i desfac genunchii dar tocmai atunci intră Sorina,pe jumătate udă,învelită pînă sub sîni într-un prosop.
-Ce se întîmplă aici ? Ce-i gălăgia asta ? Tu ai țipat așa,Carmen? continuă ea,vădit iritată că ne găsește unul în brațele celuilalt.
-Ce-i cu voi,vreți să ne trezim cu vecinii la ușă ?...
Fără să se sinchisească,Carmen îi surîse domol și-mi apucă în mînă bărbăția sculată.Sorina ridică sprîncenele.
-N-ai decît să te superi,Sorino,dar bărbati-tu e vinovatul...el m-a făcut de comandă,cît timp tu te făceai frumoasă,și m-a făcut să-mi dau drumul de tot,pe patul vostru...și-i arătă pata care se lățise,sub noi.
-Adicăăă,surîse Sorina,să înțeleg că-i de bine...nu știam ce să mai cred...
-De foarte bine,scumpo...pe cînd tu-ți spălai pizdica de sămînța lui Bogdan, soțul tău mă făcea să mă piș pe mine, de plăcere...și se aplecă să mă sărute apăsat pe gură,în timp ce degetele ei se mișcau încet pe pula mea,nelăsînd-o să se înmoaie.Îmi scoase limba din gură,după un sărut nesfîrșit, și continuă :
-Cred că era invidios pe tine,de cît de bine te-ai simțit,futută de Bogdan, și s-a gîndit să se răzbune pe mine.Frumos este ?- rîse ea,trecîndu-și o pulpă transpirată peste mine.Adică tu,șefa mea,cu răspunderi serioase,te lași regulată o oră în toate felurile de bărbatul meu,faci(scuză-mă...) ca scroafa în pula lui, și,în timp ce te faci freș,Marius sare pe mine și mă face să am două orgasme,în serie, de am rămas fără aer.Mă face să-mi pierd controlul și să umplu patul de zeamă,ca o nesimțită...ca să-mi reproșezi tu...
Nevastă-mea amuțise,cu un zîmbet nesigur pe figură.Interveni Bogdan,care o luă în brațe pe Sorina și frămîntîndu-i țîțele,rîse :
-Pe cînd eu,băiat finuț, ți-am tras-o doar pe masă,fără pagube de nici un fel-sau da,ce zici,Sorino ?-surîse el,pipăind-o pe fund ,pe sub prosop.
-Ce să mai zic,Bogdane,decît că mă simt de parcă m-ar fi călărit un cal,nu un bărbat, cu soția de față...Mă dor toate...Iar tu,Carmen,în loc să-l mai potolești, mai rău îl întărîtai,de parcă tu voiai să mă vezi terminată...
-Eei, și ce, nu te-a terminat bărbatu-meu,vrei să zici că nu ți-a plăcut și ție ?...o provocă Carmen.
-Ba da,nu pot să zic că nu,numai că n-o să mai fiu bună de nimic azi,în timp ce tu, ca o floricică,profiți că-s la duș și-mi folosești bărbatul,îmi uzi patul,ba cred că l-ai lăsat și neterminat,dacă mă uit eu bine – și-mi zîmbi,lăsîndu-se mozolită de Bogdan.
Nu-mi venea să-mi cred ochilor.Nevasta mea rezervată,care n-avea niciodată inițiativa în pat,stătea acum,în largul ei, în brațele unui bărbat străin, care-o umpluse de spermă, și-și lăsa sînii mîngîiați,sub ochii mei,de cel care-o regulase aproape o oră,peste tot...Parcă era altă femeie,se cuibărise în brațele lui Bogdan,care-și împingea penisul semi-sculat între bucile ei proaspăt spălate.Surîdea și doar se rugă:
-Mai ușor cu țîțele mele... cînd bărbatul începu s-o mamelească în forță,sărutînd-o pe gît.
Continuînd să-mi maseze bărbăția,Carmen privea,zîmbind vag,cum Simona era iar înghesuită de bărbate-su,care-i smulse prosopul.Îi vedeam acum și eu pula mărită a lui Bogdan,care se freca ațîțător între pulpele Sorinei.Nevastă-mea închisese ochii dar mîna îi pipăia delicat glandul ,care-i aluneca lent între pulpe...
-Aici ai dreptate,Sorino,dar e o greșeală minoră,ușor de reparat...Bogdane,ia ocupă-te tu de doamna,ca un domn ce te știu, cît timp încerc eu să-mi repar greșeala...Vocea lui Carmen parcă torcea.Femeia asta avea ,sub aparențele de nevastă supusă, o delicatețe în perversitate care mă stîrneau.
Sub mîngîierile ei,penisul se întărise iar,iar coaiele erau și ele încordate și mă cam dureau.Cu ochii la Bogdan,care-o împinse pe Sorina spre pat,am luat-o de cap pe Carmen,dirijînd-o spre membrul meu întărîtat.L-a lins nițel,apoi s-a întors capră, în patru labe, și m-a îndemnat,cu o voce schimbată:
-Vreau să-ți lași toată sperma aia în fundul meu,unde vrei tu mai mult – și-și plimbă mîna printre picioare,cufu...



    Login