Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice DiverseAlte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

PRIMUL SWING -5
Autor : margeo - 2024-02-17
Citita de 1922 ori - Nota 2.25 (75 voturi)

Bogdan o săruta acum pe gît,limba lui o înfiora,îi strîngea ușurel sînii, conturîndu-i sfîrcurile umflate cu degetele lui groase.Îi spuse, privindu-l pe Marius, care se apropiase, în genunchi,fascinat:
-O să vezi cum știe nevastă-mea să iubească...doar lasă-te în voia ei, că te face cum n-ai visat...O să-i placă și bărbatului tău și poate mai învață și el ceva...și-i surîse complice lui Marius.
Acesta văzu cum mîinile lui Bogdan eliberează țîțele Sorinei, alunecă în jos și-i cuprind pulpele de sub genunchi.Sub ochii lui, picioarele Sorinei fură desfăcute, încet, cu un pic de împotrivire, și genunchii îndoiți treptat, pînă cînd Sorina,lăsată pe spate, fu oferită aproape ginecologic.
-Hai,nevastă, nu mai sta, că știu că ți se scurg ochii după pizdica ei...adăugă Bogdan, trăgînd mai tare de coapsele Sorinei,care fu silită să se lase pe spate mai mult.Carmen surîse și privi drept în ochii Sorinei,aplecîndu-se, cu palmele pe gleznele celeilalte:
-Vrei ?...
Sorina ezită,privind spre Marius,care zîmbea aprobator, cu mîna pe pulă.Spre surpriza ei,simți pe fund apăsarea fermă a penisului sculat al lui Bogdan,care,continuînd s-o strîngă,își freca ușor pule de fesele ei.
Carmen se aplecă mai mult,mîinile ei se ridicară,mîngîietoare, pe picioarele Sorinei,despărțindu-i și mai mult coapsele.Simțea tremurul Sorinei,ale cărei mîini erau strînse pe mîinile lui Bogdan,încercînd să-l oprească, în a-i desface mai mult pulpele.Era evident speriată,ținută forțat de Bogdan cu cracii desfăcuți,cu mîinile colegei,pipăindu-i coapsele.
Avu un zîmbet chinuit.Își acoperi cu palma sexul și gemu,rușinată:
- Nu,vă rog, nu vreau...știu că...dar nu...nu pot, bîigui ea,închizînd ochii.
Pudoarea de a fi ținta atacului dublu,sub ochii lacomi ai soțului, se lupta cu dorința de a se lăsa în voia soților Costan dar gîndul că Marius o va vedea iar mîngîiată de Carmen și doar Dumnezeu mai știe ce, în timp ce pula lui Bogdan o împungea mai tare din spate...nu,nu putea, ce avea să creadă despre ea Marius, că luase o curvă, care se lăsa crăcănată fără limite de nerușinații aceia, obișnuiți să fută pe oricine...Nu, ea nu era așa.
Încercă,sprijinindu-se de pulpele lui Bogdan, să se ridice, șoptindu-i:
-Lasă-mă,Bogdane, nu mă mai ține așa, nu vreau...asta...acum...
Bogdan n-o lăsă:
-Eeeh,Sorinico, nu ziceai la fel și cînd îți curgeau zemurile în palma mea...de ce te-oi fi punînd tu contra, că tot n-o să scapi...Ce zici,bărbate,adăugă el, ce mofturi face nevastă-ta?...Vrei să-i dau drumul sau vrei să vezi mai mult?
Sorina îl privi rugătoare pe Marius,luptîndu-se să se ridice.Carmen se întoarse și ea spre Marius:
- Da, chiar, tu cu cine ții? Vrei s-o convingi pe nevestica ta că-i degeaba speriată de bombe ? surîse ea,apoi puse, tandru,o mînă pe umărul Sorinei:
-Stai liniștită,fată,că n-avem să silim pe nimeni să facă ce nu vrea,aici e vorba de plăcere, nu de cine-i mai încăpăținat....Zău, îmi pare rău că ai rețineri...mîna ei coborî pe brațul Sorinei,alunecă pe sîn.Degetele îi apucară,cu infinită blîndețe,carnea tare a sfîrcului, apoi Carmen se aplecă și linse apăsat sfîrcul,apoi îl mozoli,insistent.
Sorina respiră adîns și strînse tare pleoapele.Cealaltă mînă a lui Carmen îi găsi sfîrcul celălalt și-l strînse între degete.Sorina icni,deschise pe jumătate ochii și-l privi pe Marius.
Bărbatul privea lacom cum o mînă a lui Bogdan alunecă încet pe pubisul Sorinei,frecînd-o delicat.Se auzea doar gîfîitul Sorinei și clipocitul slab făcut de buzele lui Carmen,care-i sugea țîța.Pula lui Marius zvîcni.Se aplecă asupra Sorinei și-o sărută pe gură.
-Hai,lasă-te, vreau să văd asta pînă la capăt...cum o să te fută ei, și după aia o să mai vreau și eu...spuse,înainte de a-i linge buzele uscate.
Fără să-i lase sînul din gură, Carmen o privi.Bogdan spuse:
-Hai,scumpo,nu te mai lăsa rugată,vezi că Marius vrea să te vadă futută și el...ce mai vrei?
Adăugă,apăsîndu-i ușor clitorisul:
-N-o să-ți pară rău...Știm cît ți-a plăcut, înainte...crede-mă că o să ne fii recunoscătoare,dacă ne lași să te iubim...
-Da, lasă-ne să te iubim,adăugă și Carmen,apropiindu-și gura de gura Sorinei.Mîna ei se întîlni cu a lui Bogdan,între picioarele Sorinei.Un deget manicurat roșu îi pipăi umezeala labiilor,apoi se apăsă încet înăuntru.
Sorina gemu încet și se lăsă iar moale, în brațele puternice ale lui Bogdan.Tremura ușor,broboane de sudoare apărură pe frunte. Mîna i se descleștă de pe mîna cu care Bogdan îi desfăcea pulpele.Privi în jos,spre sexul ei pătruns de Carmen, apoi spre Marius.Își linse buzele:
-Tu vrei?
Marius aprobă tăcut.O mîngîie pe ceafă,apoi, cînd Carmen își lipi buzele de buzele Sorinei,simți tremurul soției și-i șopti:
-O să fie bine, lasă-i...Apoi se duse în spatele lui Carmen și-i căută, cu mișcări febrile,sexul. Femeia nu-și întrerupse sărutul,doar gemu slab,abia auzit.Sexul îi era năclăit.Marius își lipi pîntecul de fundul femeii și-și conduse penisul în crăpătura dintre buci,suspinînd. Carmen își împinse bucile masive înapoi și pula lui fu în înghițită toată de sexul fierbinte și ud.Se cutremură.Carmen icni și șopti,deodată răgușită:
-Așa,dragule,bagă-ți-o pîn la coaie, cît timp ți-o futem noi pe Sorina asta rușinoasă...ooh,ce bine i-o simt,Sorino...mă topește bărbatul ăsta al tău cu pula...
Sorina simțea deja cum trupul transpirat al femeii era împins în al ei de pătrunderile lui Marius.Iar gustul sărutului lui Carmen o convinsese.Se relaxă.Se sprijini cu tot corpul de trupul păros și musculos al lui Bogdan,care-i ațîța tandru lindicul.Își linsese degetele,așa era mai alunecos.Degetul lui Carmen aluneca între labiile ei umede,arcuindu-se treptat în sus,îi atinse punctul G,făcînd-o să se încordeze.Femeia o simți.
-Am avut dreptate,iubito, așa-i că simt ce-ți trebuie ? șopti ea, atingîndu-i iar mamelonul cu buzele, apoi o linse, apăsat.
Sorina gîfîia, mîna lui Bogdan i se strecură în gura deschisă(...hai,scumpo,udă-mi degetele, să-ți frec cum trebuie lindicuțul...să te încing ca lumea, că văd că bărbati-tu iar îmi regulează soția...așa-mi place,să se bucure toată lumea...), nu voia să-și simtă gustul sucurilor în gură dar își aminti ce dezamăgit era Marius cînd se ferea să-i ia în gură sexul,cînd era năclăit de zemurile ei... N-o să mai facă greșeala asta.Dacă asta îi excita, nu conta că, pentru ea,gustul și mirosul sexului ei i se părea prea...prezent, uneori.Dacă așa li se scula,va suporta asta.În definitiv, și ea voia o grămadă de lucruri de la ei, și poate(sigur) nu de fiecare dată bărbații aveau chef de toate....Dar,de obicei,îi făceau pe plac.O să le facă și ea.
Corpul nădușit al lui Carmen se lipea de ea,în ritmul în care era futută de Marius.Dar și ea transpirase,noroc că mirosul colegei era mai înțepător ca al ei.Cel puțin,așa spera.Degetul lui Carmen îi presa ritmic, înăuntru,punctul înnebunitor de sensibil,făcînd-o să geamă.Limba lui Carmen îi freca mameloanele excitate,iradiindu-i plăcere pînă în gît iar membrul sculat al bărbatului de care se sprijinea,tolănită,cu cracii ca niciodată desfăcuți, o împungea în spate,alunecîndu-i pe pielea transpirată.Bogdan mormăia ceva înfundat,frecîndu-i expert lindicul,iar Carmen, toată udă, mai adăugă un deget în pizda ei în flăcări.
Era prea mult.Sorina își ridică șoldurile, astfel ca degetele colegei să-i atingă mai ușor punctul sensibil.Carmen simți ce voia și-și afundă mai adînc degetele arcuite în sexul ud al Sorinei,șoptindu-i:
-Așa-i că-ți place cum te ating,în pizduța ta fleașcă ? Simți ce -ți curge de-acolo ? Mi-ai umplut mîna cu sucurile tale...și-și aplecă capul,luîndu-i iar țîța în gură.
Sfîrcurile Sorinei o dureau, acum,întărite de gura blondei.Zvîcnea convulsiv din pîntec,încercînd să-și frece mai tare sexul de degetele scormonitoare.Din spate, Bogdan ceru:
-Hai,Carmen,dă-mi și mie să gust din sucurile ei, nu fi lacomă...Blonda își trase mîna dintre coapsele Sorinei și-i întinse degetele acoperite de lichid vîscos. Din spate, Marius simți și el mireasma ațîțătoare a secrețiilor nevesti-sii și fu cît pe ce să ejaculeze.Îl văzu pe Bodgan cum linge în deliciu mîna udă a lui Carmen, apoi o auzi pe Sorina,scîncind.
-Nu mă lăsa...așa...nu te opri să...mai am puțin,gemu ea, iar Carmen, cu un zîmbet,îi strecură iar cele două degete în vagin,spunîndu-i:
-N-ai teamă,iubito, că nu te lasă Carmen așa...neterminată...și clipocitul dintre pulpele Sorinei reîncepu,însoțit de gemetele Sorinei, cînd dinții blondei îi strîngeau prea tare mameloanele excitate .
Atunci,Sorina scotea niște scîncete slabe.Dar șoldurile ei tremurau fără oprire, sub atingerile soților Costan.Marius își dădu seama că nevastă-sa nu se mai satură de dezmierdările nerușinate ale celor doi.Ațîțarea ei,vizibilă,îi sporea periculos propriile senzații,așa că, vrînd să nu termine(încă...) între fesele transpirate ale lui Carmen,încetini ritmul cu care-și afunda penisul în strînsoarea vîscoasă a pizdei blondei.
Carmen,fără să oprească ritmul penetrării Sorinei,adăugă niște strîngeri ale sexului ei alunecos;parcă-i mulgea pula.Era foarte greu să nu termine.Răsuflă adînc, și-o scoase încet dintre bucile rotunde și o sărută pe Carmen pe gîtul mirosind a sudoare sărată.
-N-ai grijă, doar o pauză mică, ca să rezist pînă la capăt,îi șopti în ureche.Carmen ridică capul dintre țîțele Sorinei și-i întinse gura.Se sărutară lung,limba ei i se strecură între buze,lăsîndu-i salivă dulce.Apoi , gura ei o strivi pe a Sorinei, care gîfîia din nou.Carmen șopti:
-Ca să fii sigură că vă iubesc la fel pe amîndoi,dragilor...iar Sorina gemu,înăbușită de buzele blondei.
Sudoarea îi acoperise corpul lui Marius.Ca să se mai liniștească, o mîngîia pe spate pe Carmen,Și ea era udă leoarcă.Auzi un geamăt al Sorinei.Bogdan tocmai îi freca anusul cu arătătorul.Sorina încercă să-i oprească mîna dar Carmen o apucă hotărîtă de mînă,îndepărtîndu-i-o.
-Nu vreau...acolo...nu-mi place...gemu Sorina,în gura lui Carmen, care-i desfăcu buzele cu limba,amuțind-o.Bogdan adăugă:
-Stai cuminte,Sorinico,c-o să vezi ce-ți face nenea, dacă n-o să-ți placă...
-Lasă-l să te mîngîie acolo, se pricepe, o să-ți placă,cînd te obișnuiești...adăugă Carmen,frămîntîndu-i țîța,cu o mînă.Ți-am făcut noi ceva care să nu-ți placă, ia fii sinceră, iubito ?...Nu-ți place cum ți-o frec?că văd că tot îmi curgi în mînă,surîse blonda, o să faci și tu baltă...
Degetul lui Bogdan se tot rotea,destinzîndu-i curul Sorinei,care renunțase să se împotrivească.Doar suspina cînd degetul încerca să se afunde mai adînc, dar săruturile lacome ale colegei o potoleau repede.
Bogdan îi făcu cu ochiul lui Marius și-i întinse degetul cu care mîngîiase anusul nevesti-sii.Fără să ezite, Marius îl luă în gură și-l supse.Mai simți că-i intră un deget în gură.Sorina îl privea cu ochii mari.Era spaimă sau ațîțare în privirea ei,n-ar fi putut spune.Bogdan îi frămîntă brutal sînul liber și rîse:
-Eei,Sorinelule, mai ai de învățat, dar stai fără grijă, o să te facem fericită...uite,soțul tău deja este...și mă apucă de penisul încordat.Am simțit limba lui Carmen pe pulă, lăsîndu-mi salivă din belșug,sub privirea uimită a Sorinei.Era roșie și toată transpirată,pîntecul i se ridica ritmic,în întîmpinarea mîinii lui Carmen, care plescăia în pizda ei desfăcută și congestionată.Apoi Bogdan mă trase blînd spre el și mi-o luă în gură, în timp ce degetele blondei îmi cutreierau printre buci.Un fior m-a străbătut, cînd mi-am simțit anusul atins de Carmen.Am gemut.Carmen nu se opri, o futea mai departe pe Sorina,care-și zvîcnea șoldurile.Mirosul de sex și de nădușeală umplea camera.
Bogdan îmi dădu drumul penisului din gură, șoptindu-mi:
-Acu ești bun s-o faci iar fericită pe Carmen,bărbate...
Carmen își amesteca limba cu a nevesti-mii.Își ridică vizibil fundul planturos,a invitație.
Marius ezită,între a-i fute iar pizda caldă și a i-o da în gură Sorinei.Dar Bogdan nu pierdu timpul.Degetul lui apăsa iar fundulețul Simonei, care doar icni cînd prima falangă dispăru înăuntru dar nu se mai opuse.Degetul se rotea blînd în anusul femeii, degetele blondei erau acoperite de sucurile Sorinei,care-și pierduse capul, sub excitarea expe...    Login