Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrimii pasi ai sotiei spre sexul in 3
Autor : Nicoss - 2020-03-03
Citita de 26661 ori - Nota 7.87 (709 voturi)
Momentele in care facem dragoste sunt grozave, insa fiind un tip perfectionist si perseverent caut in permanenta sa aduc ceva nou in dormitor pentru ai oferi sotiei mele Amalia clipe de extaz. Preludiile lungi o fac sa se detaseze, sa se lase prada placerii. Deseori o masez pe tot corpul; se relaxeaza. II masez clitorisul, incet apoi rapid, pana cand tremura de placere, Ii introduc doua degete in vaginul alunecos timp in care ea respira sacadat cu gura deschisa. Imi plimb limba pe sexul ei, gustand nectarul dulceag, timp in care Amalia cu gura ei deschisa imi cauta cu nesat barbatia. Ah, degetele si limba nu imi sunt de ajuns pentru a o satisface; isi doreste mai mult si eu doresc sa ii ofer, insa penisul meu aluneca ritmic in gura ei. Ma retrag si o penetrez in vaginul fierbinte si ud care parca ma soarbe. Ne miscam frenetic, o simt ca isi doreste ca momentul sa fie mai prelung insa simt ca explodez. Valuri de sperma ii umplu pasarica inecand-o. Ma retrag, iar lichidul alb se scurge incet lasand in urma sexul ei cald si umed, plin de miresma lichidelor placerii noastre.

Ma asez langa ea si imi marturiseste ca masajul, atingerile si sarutarile mele au innebunit-o, nu ar fi vrut sa se termine. Imi spune ca actul in sine a fost scurt, dar bine completat de preludiul lung si bine executat. Stiu ce ar satisface-o cu adevarat, insa sexul in 3 nu cred ca l-ar accepta, sau cel putin nu fara o buna introducere, asa ca ii spun:
- Amalia, ce zici de un masaj erotic?
- Da imi place, chiar asta mi-ai facut, spune ea.
- Da, ti-am facut si ma bucur ca ti-a placut, insa eu ma refeream la unul profesional executat de cineva care stie cu adevarat sa te faca sa te simti bine in acest mod!
- Facut de un barbat, ma intreaba ea plina de curiozitate si cu o usoara stangacie in glas. Nu stiu daca as putea, nu stiu daca m-as putea dezbraca in fata lui, daramite sa ma mai si atinga pe mai stiu eu unde...
- Atunci putem alege o femeie ii spun eu...razand, ma poate masa si pe mine...
- Ba mai bine un barbat, imi taie repede replica, apoi adauga: sper ca a fost o gluma si ca nu ai putea sa ma oferi asa, dezbracat pe masa si la propriu si la figurat, unui alt barbat.
- Daca ti-ar face placere, de ce nu, insa sa sti ca poti face orice doresti, iti poate face doar ce doresti si poti spune stop oricand.
- Adica imi poate face doar masaj pe corp, fara alte atingeri? Ma faci curioasa!
- Absolut, dar sa sti ca pofta vine mancand, ii spun eu zambind, apoi adaug: uite ce iti propun, o sedinta de masaj la un salon de masaj erotic. Voi fi si eu acolo pentru a te privi in momentele de relaxare ii spun zambind.
- Mi-e cam jena si rusine sa merg la astfel de salon...nu exista posibilitatea sa chemam maseorul aici?
- Cred ca da, ii raspund luand telefonul in mana si cautand detalii despre un astfel de salon, moment in care Amalia ma intrerupe:
- Mi-am aratat doar curiozitatea si poate si o usoara disponibilitatea, insa nu sunt decisa si oricum nu in viitorul apropiat.

Ma linistesc, gandindu-ma ca totusi, e un inceput, insa in mintea mea, apropierea zilei de 8 martie reprezinta un motiv perfect pentru un cadou inedit.

Peste cateva zile, dupa intoarcerea mea de la serviciu si oferirea unui banal buchet de flori cu ocazia zilei femeii, Amalia ma priveste usor nedumerita si oarecum dezamagita:
- Doar atat?
Astepta si un parfum despre care imi sugerase ca ii place si ca se poate comanda online cu livrare prin curier. Stiam asta, insa am pregatit o alta surpriza asa ca o fac curioasa spunandu-i:
- Mai am o surpiza, am dat adresa, ar fi trebui sa ajunga insa am comunicat ca ora de livrare sa fie in tre 17 si 18 pentru a fi si eu acasa, asa ca, din moment in moment poate sosi.

Luam masa impreuna si servim un pahar de vin. O admir, ii privesc buzele carnoase si sanii mari bine stransi in sutien sub bluza. Nu banuie nimic despre surpriza mea; isi asteapta parfumul cu nerabdare, cand deodata suna interfonul. Isi facea de lucru prin casa pana cand "curierul" bate la usa. O poftesc sa deschida.

Stand pe canapea in camera aud cum deschide usa apoi o voce de barbat:
- Buna, eu sunt Robert!
- Buna si eu sunt Amalia, dar de cand curierii se prezinta pe nume?
- Nu sunt curier, sunt maseor profesionist si am fost chemat la aceasta adresa de catre domnul Marius.
- Ma ridic, indreptandu-ma spre usa, ma prezint si il poftesc pe Robert inauntru. Amalia ne priveste uluita si dandu-si seama de surpriza roseste la fata. Obrajii ii ard, insa nu reuseste sa spuna ceva prin care sa se opuna unei nevinovate sedinte de masaj, privindu-l din cap pana in picioare si analizandu-l pe Robert, un tip bine, inalt cu un corp lucrat si maini fine dar puternice.
- Pai atunci cred ca ar trebui sa imi fac un dus si sa ma pregatesc de masaj spune ea sfioasa. Ne lasa pe noi barbatii sa discutam, iar eu ii spun lui Robert ca in timpul masajului sa ii respecte dorintele dar totodata sa incerce sa o faca sa isi doresca cat mai mult. M-a asigurat ca stie ce are de facut si ca este profesionist. II voi face doar ce va dori si va face doar ce va dori.

Dupa ce iese de la dus, imbracata in halat si usor timorata vine si ne spune ca este pregatita. Robert ii comunica ca la solictarea mea nu a adus masa de masaj si ca poate merge in dormitor si poate astepta intinsa pe burta.

Dupa cateva clipe eu si Robert ne dezbracam ramanand doar in boxeri si intram in dormitor, ma asez pe marginea patului mangaind-o pe parul negru pe frumoasa mea sotie. Sta asezata pe burta, dezbracata, cu capul pe o parte, sprijinit pe maini. Are ochii inchisi, asteapta atingeri si incearca sa nu priveasca, stapanindu-si asa mai bine emotiile. Buzele ii sunt intredeschise, iar printre ele se simte respiratia usor accelerata. Robert ii admira si el trupul, scoate din geanta uleiul de masaj pe care sil toarna in palmele-i puternice si fine. Le freaca pentru a incalzi uleiul apoi incepe sa ii maseze Amaliei umerii, zona cervicala, spatele... Tipul stie ce face, Amalia se relaxeaza si se imbujoreaza. Deocamdata Robert executa un simplu masaj care nu anuta nici pe departe continuarea. Amalia adora masajul, gusta din plin aceasta sesiune si parca locul emotiilor este luat de o relaxare totala. Mainile lui Robert incep sa exploreze lateralul spatelui inspre sanii turtiti de asternuturi iar Amalia tresare rapid. Masajul continua in jos pe fese, pe gambe, pe picioare si pe interiorul acestora, pe pielea fina si epilata cu usoare treceri rapide si pe la vulva Amaliei, dar parca fara a o baga prea mult in seama. La prima din aceste treceri Amalia ma prinde de mana si ma strange, scotand un chitait scurt, aproape insesizabil. A trecut peste momentele incertitudinii, ale emotiilor, iar de acum este o prada sigura a placerii.
Robert o roaga sa se intoarca pe spate, iar sotia mea ca o eleva docila, cu incredere deplina in maseorul ei, face rapid si nerabdatoare aceasta miscare, expunandu-si sanii mari si zona intima epilata total. Robert incepe prin masarea gatului si coboara cupranzand sanii. Fara a se simti jenata Amalia isi exteriorizeaza placerea pe care o simte si incepe sa respire adanc si sa faca mototol cersaful in maini. Mainile maseorului coboara incet si ajung la vulva sotiei mele in timp ce Amalia ma prinde de mana. Robert incepe sa ii frece sexul cu miscari ample de dute-vino, de la clitoris, pe labii pana in dreptul intrarii umede in vagin si apoi inapoi pe labii si sus pe clitoris. Cu cealalta mana apasa usor si maseaza pubisul. Amalia simte din plin fiorii placerii si ca ma cauta; duce o mana spre boxerii mei, unde penisul imi sta sa explodeze datorita acestui minunat tablou erotic. Dibace, imi elibereaza rapid penisul, il freaca de cateva ori parca pentru a se asigura ca e erect bine, apoi il trage spre ea, cufundandu-l in gura ei calda si moale. In timp ce maseorul se ocupa de vulva ei umeda si moale, Amalia ma suge parca inconstient, schimband ritmul asa cum si miscarile maseorulu...



    Login